Seçil Çiftçi

Seçil Çiftçi

Son dakika Seçil Çiftçi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Seçil Çiftçi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Seçil Çiftçi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seçil Çiftçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seçil çiftçi gelişmeleri de dahil olmak üzere 32 seçil çiftçi haberi bulunmuştur. Tüm seçil çiftçi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kilotlu çorap ile cinayet işlemişti! Polislere oynadığı oyun ortaya çıktı
Kilotlu çorap ile cinayet işlemişti! Polislere oynadığı oyun ortaya çıktı İstanbul Şişli'de, eski erkek arkadaşı Semih Sevim'i öldüren ve cesedi babasıyla birlikte Sancaktepe'de ormanlık alana atan şarkıcı Seçil Çiftçi davasında Semih Sevim’in annesi tanık olarak dinlendi. Anne Sevim Sevim, “Benim oğlum saplantılı değildi. Saplantılı olan sanığın kendisidir. Benim oğlum yerde çürüyor. O da orada çürüsün” dedi. Öte yandan mahkeme Adli Tıp Kurumu’na yazı yazarak ölüm anına ilişkin detaylı bir rapor hazırlanmasını istedi.
5.12.2023 Gündem
Kanalda cesedi bulunan liseli Fevzettin'in intihar ettiği ortaya çıktı
Kanalda cesedi bulunan liseli Fevzettin'in intihar ettiği ortaya çıktı Şanlıurfa’da, kayıp olarak aranırken dün sulama kanalında cesedi bulunan lise öğrencisi Fevzettin Ay’ın (15) intihar ettiği anlaşıldı. Kanal kenarında bulunan cep telefonunda yapılan incelemede Ay’ın intihar edeceğini söyleyerek helallik istediği ses kaydı ortaya çıktı.
21.09.2023 Yaşam
Sevgilisini külotlu çorapla boğarak öldürdüğü iddia edilen şarkıcı Seçil Çiftçi hakim karşısına çıktı
Sevgilisini külotlu çorapla boğarak öldürdüğü iddia edilen şarkıcı Seçil Çiftçi hakim karşısına çıktı Şarkıcı Seçil Çiftçi, babasıyla birlikte eski sevgilisini külotlu çorapla boğarak öldürdüğü iddia edilmiş haber günlerce Türkiye'nin gündeminde yer bulmuştu. İstanbul Sancaktepe'de ormanlık alanda cesedi bulunan Semih Sevim'i babasıyla birlikte öldürdüğü iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen Şarkıcı Seçil Çiftçi, "Ölüm haberi alınan diğer kadınlar gibi olmak istemedim" diyerek kendisini koruduğunu öne sürdü.
21.09.2023 Gündem
Karı-koca 20 yıl küs kaldı! Aynı gün öldüler, son istekleri şaşkına çevirdi
Karı-koca 20 yıl küs kaldı! Aynı gün öldüler, son istekleri şaşkına çevirdi Aydın'da duyanları şaşkına çeviren hikaye. Bir inat uğruna 64 yıllık evliliklerinin son 20 yılını aynı çatı altında küs yaşayarak sürdüren ve yaklaşık 2 saat arayla hayatlarını kaybeden eski muhtar ve eşinin hikayesi duyanları hayrete düşürüyor. 64 yıl evli kalan evliliklerinin son 20 yılını küs geçiren aynı gün 2 saat arayla ölen çiftin son istekleri şaşkına çevirdi
24.05.2023 Yaşam
Şarkıcı Seçil Çiftçi her şeyi itiraf etti! Babayla eski sevgiliye tuzak, külotlu çorapla halletmiş
Şarkıcı Seçil Çiftçi her şeyi itiraf etti! Babayla eski sevgiliye tuzak, külotlu çorapla halletmiş Ormanlık alanda cesedi bulunan Semih Sevgi'yi eski sevgilisi, şarkıcı Seçil Çiftçi'nin öldürdüğü ortaya çıktı. Çiftçi'nin ifadesinde barışma teklifi için Sevgi'nin eve geldiğini ancak çıkan tartışmada onu öldürüp yardım istediği babasıyla ormana gömdüklerini söylediği öğrenildi. Seçil Çiftçi hakkında hazırlanan iddianamede şok detaylar ortaya çıktı. Çitçi her şeyi tek tek itiraf etti. Olayla ilgili külotlu çorap detayı da kan dondurdu.
24.05.2023 Gündem
Çalıştığı para transfer merkezinde tırnakçılık yöntemiyle 11 milyon vurgun yaptı
Çalıştığı para transfer merkezinde tırnakçılık yöntemiyle 11 milyon vurgun yaptı Küçükçekmece’de uluslararası para transfer merkezinde çalışan kadın yaklaşık 1 yıl boyunca tırnakçılık yöntemiyle 11 milyonluk vurgun yaptı. 1 yıl boyunca kasanın açık vermesi üzerine güvenlik kameralarından durumu fark eden iş yeri sahibi şikayetçi oldu. Yakalanan kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
26.01.2023 Yaşam
Dolandırıcılar, SMA hastalarının hayatını kabusa çevirdi! 'Zaman çok daraldı' deyip acı haberi verdi
Dolandırıcılar, SMA hastalarının hayatını kabusa çevirdi! 'Zaman çok daraldı' deyip acı haberi verdi Dolandırıcıların Spinal Muskuler Atrofi (SMA) hastalığını kullanarak izinsiz para toplaması, valilik izni ile başlatılan kampanyaları olumsuz etkiledi. Ankara'da SMA Tip 1 hastası 6 aylık Efraim Efe Ete için Ankara Valiliği'nin izniyle başlatılan kampanyada 3 ayda gerekli olan paranın sadece yüzde 1'i toplanabildi.
25.01.2023 Yaşam
Kedi düşmanı yeniden ortaya çıktı! Dehşet anları...
Kedi düşmanı yeniden ortaya çıktı! Dehşet anları... Küçükçekmece’de içindeki bina girişinde bekleyen kedi, bina sakini tarafından dakikalarca şiddet gördü. Kediyi darbeden kişi, 2019 yılında da aynı sitede kedileri zehirlediği iddiasıyla gündeme gelmişti.
25.01.2023 Yaşam
Büşra'nın cinayet sanığının internetten yaptığı aramalar dehşete düşürdü! 'Diri diri insan yakma sonrası otopsi sonuçları'
Büşra'nın cinayet sanığının internetten yaptığı aramalar dehşete düşürdü! 'Diri diri insan yakma sonrası otopsi sonuçları' Kocaeli'nin Gebze ilçesinde Büşra Kabataş'ın (15), Taner Yaylacı (29) tarafından öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında cep telefonu ve bilgisayarı incelendi. ‘Canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürme’ suçundan tutuklanan Yaylacı'nın; 'Bayıltmadan sonra tecavüz', 'Ölümle sonuçlanan ırza geçme' ve 'Çocuğun cinsel istismarı sonrası adli tıp uygulamaları', 'Diri diri insan yakma sonrası otopsi sonuçları', '15 yaşındaki çocuğa nasıl tecavüz edilir?' başlıklarıyla internette aramalar yaptığı belirlendi.
25.01.2023 Yaşam
Seçil Çiftçi olayında Yaren Korucu gerçeği! Korkunç detay ortaya çıktı
Seçil Çiftçi olayında Yaren Korucu gerçeği! Korkunç detay ortaya çıktı Şarkıcı, model Seçil Çiftçi'nin, evine gelen eski sevgilisi Semih Sevim'i kırık sandalye ayağı ile öldürüp ormana atması dehşet yaratmıştı. 1 Kasım 2018'de Başakşehir'de sokakta yaralı bulunan, hastanede yaşamını yitiren 19 yaşındaki Yaren Korucu'nun ölümünde de Seçil Çiftçi'nin parmağı olduğu iddia edildi. İşte korkunç detaylar...
25.01.2023 Yaşam
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi olayında kan donduran işkence detayları ortaya çıktı!
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi olayında kan donduran işkence detayları ortaya çıktı! İstanbul'da ormanlık alanda bir kişiye ait cansız beden bulundu. Polis yaptığı araştırmada cansız bedeninin Semih Sevgi'ye ait olduğunu tespit etti. Sevgi'nin eski sevgilisi model ve şarkıcı Seçil Çiftçi'nin sosyal medya paylaşımlarını inceleyen ekipler, korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı. Genç şarkıcı, kan dondura itiraflarda bulunurken, kendisini cinayete götüren süreci detayları ile anlattı.
24.01.2023 Gündem
Dolandırıcılardan şaşırtan yeni taktik! Herkesi kandırabilir
Dolandırıcılardan şaşırtan yeni taktik! Herkesi kandırabilir Denizli’de normal numarayla aradığı vatandaşın telefonuna bankanın ismi üzerinden mesaj atıp bilgilere erişmeye çalışan dolandırıcı, son oyununda başarılı olamadı.
20.01.2023 Gündem
Aslıhan Sinem'in ölümünde istenen cezalar belli oldu
Aslıhan Sinem'in ölümünde istenen cezalar belli oldu İzmir'de, iş görüşmesinin ardından haber alınamayan ve bir gün sonra hastanede olduğu öğrenilen Aslıhan Sinem Çiçek'in (18) ölümüyle ilgili iddianame hazırlandı. Savcı, şüphelilerden Cem A. için 'nitelikli cinsel saldırı' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından 19 yıla kadar, Burak K. için ise 'yağma' suçundan 15 yıla kadar hapis cezası talep etti. İddianamede, Cem A. ve Burak K. hakkında ‘olası kastla öldürme' suçundan kovuşturmaya yer olmadığı belirtildi
20.01.2023 Gündem
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi'nin kullandığı cinayet silahı herkesi şok etti
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi'nin kullandığı cinayet silahı herkesi şok etti İstanbul'da ormanlık alanda bir kişiye ait cansız beden bulundu. Polis yaptığı araştırmada cansız bedeninin Semih Sevgi'ye ait olduğunu tespit etti. Sevgi'nin eski sevgilisi model ve şarkıcı Seçil Çiftçi'nin sosyal medya paylaşımlarını inceleyen ekipler, korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı. Genç şarkıcı, kan dondura itiraflarda bulunurken, kendisini cinayete götüren süreci detayları ile anlattı.
20.01.2023 Gündem
Araba sahiplerine büyük tuzak! Muayene randevusu oyunu ortaya çıktı
Araba sahiplerine büyük tuzak! Muayene randevusu oyunu ortaya çıktı Araba sahibi milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Dolandırıcıların yeni yöntemi şaşkına çevirdi. Daha önce araç muayene ücretleri ile gündeme gelen istasyon bu defa da dolandırıcıların durağı haline geldi. Araba muayene istasyonundan internet üzerinden randevu almak isteyenler bu tuzağa düşüyor. Tüm paraları gidiyor, dolandırıldıklarını anladıklarında her şey çok geç oluyor. İşte akılalmaz yöntemin detayları...
17.01.2023 Yaşam
Şarkıcı Şeçil Çiftçi eski sevgilisini öldürüp ormana gömdü! Korkunç detaylar
Şarkıcı Şeçil Çiftçi eski sevgilisini öldürüp ormana gömdü! Korkunç detaylar Ormanlık alanda cesedi bulunan Semih Sevgi'yi eski sevgilisi, şarkıcı Seçil Çiftçi'nin öldürdüğü ortaya çıktı. Çiftçi'nin ifadesinde barışma teklifi için Sevgi'nin eve geldiğini ancak çıkan tartışmada onu öldürüp yardım istediği babasıyla ormana gömdüklerini söylediği öğrenildi.
17.01.2023 Magazin
Bakan Nebati'den dikkat çeken enflasyon açıklaması!
Bakan Nebati'den dikkat çeken enflasyon açıklaması! Bu yıl ilk kez düzenlenen ‘Future & Trends Summit’ zirvesinde konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Dün dünyanın en zor döneminde 2022 yılı bütçe gerçekleşmelerini rakam rakam ifade ettik. Rakamları konuşalım. Yoruma bak; 'yurt dışına çıkış harcını kaldıracağım.' Çık rakamları konuş, hani rakamlar gerçeği söylüyordu. 2022’de Türkiye’nin başarısı karşısında şöyle bir şapkanı çıkar, Recep Tayyip Erdoğan haklı çıktı de, gerçekleri kabul et" dedi.
17.01.2023 Ekonomi
Seçil Çiftçi olayı nedir? Seçil Çiftçi kimdir, kaç yaşında, nereli, sevgilisi Semih Sevim’i nasıl öldürdü, cinayeti nasıl işledi, ifadesinde ne dedi?
Seçil Çiftçi olayı nedir? Seçil Çiftçi kimdir, kaç yaşında, nereli, sevgilisi Semih Sevim’i nasıl öldürdü, cinayeti nasıl işledi, ifadesinde ne dedi? Ormanlık alanda cansız bedeni bulunan Semih Sevim’i öldüren eski sevgilinin model ve şarkıcı Seçil Çiftçi olduğu ortaya çıkınca olayı detayları sorgulanmaya başlandı. Sosyal medyadan Semih’in kendisini ve ailesini 5 yıldır tehdit ettiğini iddia eden Seçil Çiftçi, ifadesinde de Semih Çiftçi’nin kendisini sürekli rahatsız ettiği için cinayeti işediğini söyledi. Peki, Seçil Çiftçi olayı nedir, Semih Sevim cinayeti nasıl oldu? Seçil Çiftçi kimdir, kaç yaşında, nereli?
17.01.2023 Yaşam
Kripto paralarda kısa sürede hızlı yükseliş! Yatırımcılar dikkat
Kripto paralarda kısa sürede hızlı yükseliş! Yatırımcılar dikkat Kripto para birimleri küresel enflasyondaki gidişatın düşüşe geçmesiyle birlikte değerlenmeye başladı. Kripto para birimleri kısa sürede yüzde 30 oranında güç kazandı. Yükseliş anlarında yatırım yaparken dikkat edilmesi gerekiyor.
17.01.2023 Ekonomi
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi’den kan donduran itiraflar: 'Sapık mısın, defol'
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi’den kan donduran itiraflar: 'Sapık mısın, defol' İstanbul'da ormanlık alanda bir kişiye ait cansız beden bulundu. Polis yaptığı araştırmada cansız bedeninin Semih Sevgi'ye ait olduğunu tespit etti. Sevgi'nin eski sevgilisi model ve şarkıcı Seçil Çiftçi'nin sosyal medya paylaşımlarını inceleyen ekipler, korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı. Genç şarkıcı, kan dondura itiraflarda bulunurken, kendisini cinayete götüren süreci detayları ile anlattı.
17.01.2023 Gündem
Seçil Çiftçi kimdir? Seçil Çiftçi Semih Sevgi olayı nedir, sevgilisini mi öldürdü?
Seçil Çiftçi kimdir? Seçil Çiftçi Semih Sevgi olayı nedir, sevgilisini mi öldürdü? Model ve şarkıcı Seçil Çiftçi, defalarca barışmak için kapısına gelen eski erkek arkadaşını öldürdü. Eski sevgilisinin cesedinden kurtulmak için babasından da yardım isteyen Çiftçi cansız bedeni ormanlık alana götürüp gömdü. Peki, Model ve şarkıcı Seçil Çiftçi kimdir? Seçil Çiftçi Semih Sevgi olayı nedir?
16.01.2023 Gündem
Kredili mevduata yoğun ilgi! Merkez Bankası'ndan yeni hamle
Kredili mevduata yoğun ilgi! Merkez Bankası'ndan yeni hamle Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) verilerine göre, 6 Ocak haftasında kredili mevduat hesabındaki büyüklük 69.3 milyar lira oldu. Merkez Bankası ise yaptığı son açıklamada, TL mevduatın vadesinin uzamasını teşvik etmek amacı ile 3 aydan uzun vadeli TL mevduat için zorunlu karşılık oranlarının yüzde ‘sıfır’ olarak belirlenmesine karar verdi.
16.01.2023 Ekonomi
Uzman isimden korkutan deprem uyarısı: Büyüklüğü 8'in üzerinde olabilir
Uzman isimden korkutan deprem uyarısı: Büyüklüğü 8'in üzerinde olabilir Son günlerde peş peşe yaşanan depremler gündemdeki sıcaklığını koruyor. Farklı illerde meydana gelen sarsıntıların başka depremlerin habercisi olup olmayacağı merak edilirken uzman isimden kritik bir uyarı geldi. Türkiye'de tsunami tehlikesinin yaşanabileceği en yüksek riskli yeri açıklayan uzman isim, 8’in üzerinde gerçekleşme ihtimali olan depremlere işaret etti. İşte son dakika haberinin detayları...
16.01.2023 Gündem
Model ve şarkıcı Seçil Çiftçi eski sevgilisini öldürüp babasıyla ormana gömdü!
Model ve şarkıcı Seçil Çiftçi eski sevgilisini öldürüp babasıyla ormana gömdü! İstanbul'da ormanlık alanda bir kişiye ait cansız beden buldu. Polis yaptığı araştırmada cansız bedeninin Semih Sevgi'ye ait olduğunu belirledi. Sevgi'nin eski sevgilisi model ve şarkıcı Seçil Çiftçi'nin sosyal medya paylaşımlarını inceleyen ekipler, Çiftçi'yi gözaltına aldı. Suçunu itiraf eden Çiftçi, korkunç olayın detaylarını anlattı.
16.01.2023 Vatan TV
Eşini iş arkadaşıyla bastı! Çocuk odasına girince gözlerine inanamadı
Eşini iş arkadaşıyla bastı! Çocuk odasına girince gözlerine inanamadı İstanbul Esenyurt'ta eşiyle tartışıp işe giden S.G. adlı adam, işe gidince pişmanlık duydu. Özür dilemek için çiçek alıp eve giden adam hayatının şokunu yaşadı. İşte haberin detayları...
16.01.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Seçil Çiftçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seçil çiftçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.