Argo

Argo

Son dakika argo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan argo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını argo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Argo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan argo gelişmeleri de dahil olmak üzere 447 argo haberi bulunmuştur. Tüm argo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trajedi Nedir, Özellikleri Nelerdir? Trajedi Örnekleri Ve Temsilcileri Nelerdir?
Trajedi Nedir, Özellikleri Nelerdir? Trajedi Örnekleri Ve Temsilcileri Nelerdir? Edebiyat, birçok türü içerisinde bulunduran oldukça geniş bir dünyadır. Yüz yıllar öncesinden beri edebiyat insan hayatında vardır. Birçok farklı türde kendini ve başarısını gösteren, günümüzde hala eserleri ve sanatları ile hatırlanan yazarlar vardır.
4.02.2024 Gündem
Modern Tiyatro Nedir, Özellikleri Nelerdir? Modern Tiyatro Temsilcileri Kimlerdir?
Modern Tiyatro Nedir, Özellikleri Nelerdir? Modern Tiyatro Temsilcileri Kimlerdir? Genellikle iki ya da üç perdeden oluşan, gösteri sanatlarına tiyatro denir. Her tiyatro oyunu "teks" adı verilen senaryolara bağlı kalınarak sahnelenir. Şiir ve müzik gibi kökü Antik Yunan dönemine dayanan bu sanat dalı geleneksel / klasik ve modern olmak üzere iki ayrılır. Geleneksel tiyatro başta üç birlik kuralı olmak üzere birçok kurala bağlıyken, modern dünya çok daha özgür bir yapıya sahiptir. 
31.01.2024 Gündem
Kendi Kendine Konuşmak Sağlıklı Mı? Kendi Kendine Konuşan İnsan Sağlıklı Mıdır?
Kendi Kendine Konuşmak Sağlıklı Mı? Kendi Kendine Konuşan İnsan Sağlıklı Mıdır? İnsanların doğaları gereği konuşmaları gerekir. Bu konuşma bazen birisiyle, bazen ise insanın kendisi ile olur. Bu durum birazda kişinin yapısı ile alakalıdır. Kimisi konuşkan bir yapıda iken kimisi ise daha az veya hiç konuşmamayı seçer. Tabi insanların ilgisini çeken ise kendi kendisiyle konuşanlardır. Bu durumun ilgi çekme nedeni ise kişinin kendi kendisiyle konuşmasının garip karşılanması olarak bilinir. 
30.01.2024 Sağlık
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli’de!
9.09.2023 İddaa
Kültür ve Turizm Bakanlığı: Türkiye yabancı filmlerin platosu oluyor
Kültür ve Turizm Bakanlığı: Türkiye yabancı filmlerin platosu oluyor Kültür ve Turizm Bakanlığı, 'Sinema Kanunu' ile hayata geçirilen 'Yabancı Film Yapım Desteği'nin yanı sıra; tanıtım faaliyetleri, mekan, ışık ve iş gücü alanındaki avantajların Türkiye'yi yabancı yapımlı filmlerin platosu haline getirdiğini açıkladı.
2.09.2023 Kültür Sanat
6 yaşındaki çocuğa istismar davası! AK Parti'li Çelik: Örtbas eden kim varsa hesap verecek
6 yaşındaki çocuğa istismar davası! AK Parti'li Çelik: Örtbas eden kim varsa hesap verecek AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK toplantısının gündemine ilişkin basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
22.12.2022 Gündem
'Çocuklar için dost içerikler çalıştayı!' Çocuklar ve uzmanlar bir araya gelerek görüşlerini paylaştılar
'Çocuklar için dost içerikler çalıştayı!' Çocuklar ve uzmanlar bir araya gelerek görüşlerini paylaştılar Çocuk İçin İçerik Derneği (ÇİÇEK), çocukların kendi bilişsel, duygusal ve fiziksel gelişimlerine uygun içerikle karşılaşmaları, medyayı olabildiği kadar bilinçli ve yararlı şekilde kullanabilmeleri konusunda önemli hususlara dikkat çekmek amacıyla 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında her yıl bir çalıştay gerçekleştiriyor.
20.11.2022 Gündem
Pastane sahibinin kızına taciz! Paranın üstüne bunu yazıp bırakmış
Pastane sahibinin kızına taciz! Paranın üstüne bunu yazıp bırakmış Erzurum'un Yakutiye ilçesinde 46 yaşındaki Rüstem B., müşteri olarak gittiği pastanede, iş yeri sahibinin kızı 18 yaşındaki Yağmur K.'yi taciz etti. Rüstem B. 10 TL'nin üzerine yazı yazıp kalpler çizdi ve bir tespih ile pastaneye bıraktı. Bunun üzerine çalışanlar, Rüstem B.'nin pastaneye gelmesini bekledi ve meydan dayağı attı. İşte olayın detayları...
27.10.2022 Yaşam
Yunanistan'ı Türk İHA'larından sonra ‘Ufuk’ korkusu sardı!
Yunanistan'ı Türk İHA'larından sonra ‘Ufuk’ korkusu sardı! Doğu Akdeniz'de tansiyonu ve gerilimi sürekli yükselten ve adaları silahlandıran Yunanistan'da Türkiye’nin insansız hava araçlarından (İHA) sonra, şimdi de istihbarat gemisi “Ufuk” telaşı başladı.
3.10.2022 Dünya
Beylikdüzü’nde taciz şüphelilerine pusu kurup dövdüler
Beylikdüzü’nde taciz şüphelilerine pusu kurup dövdüler Beylikdüzü’nde minibüste başlayan taciz tartışması minibüsten inince de devam etti. Kadınlara karşı argo kelime kullandıkları iddia edilen 2 kişi, ertesi gün aynı yerde kadının yakınları tarafından tekme tokat dövüldü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
31.07.2022 Yaşam
Bursa’da ATM’lere taş ve yumruklu saldırı!
Bursa’da ATM’lere taş ve yumruklu saldırı!  Bursa’da kimliği belirsiz bir kişi ATM’lere taş ve yumruk ile vurarak zarar verdi.
24.07.2022 Yaşam
Ünlü oyuncu hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu hayatını kaybetti Dünyaca ünlü oyuncu Philip Baker Hall, 90 yaşında yaşamını yitirdi.
14.06.2022 Magazin
Öğretmenden öğrenciye şiddet! Evlerine gelen sosyal hizmetler görevlisinden öğrendiler! 'Annesi sinir krizi geçirdi'
Öğretmenden öğrenciye şiddet! Evlerine gelen sosyal hizmetler görevlisinden öğrendiler! 'Annesi sinir krizi geçirdi' Kocaeli’de 17 yaşındaki genç, çıraklık eğitimi aldığı okulda öğretmeni tarafından darp edildi. Şiddet anları, sınıftaki başka bir öğrenci tarafından cep telefon kamerası ile kaydedildi. Oğlunun öğretmeni tarafından darp edildiğini, evlerine gelen Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevlisinden öğrenen baba, "Canım çok yandı. Ne demek 17 yaşındaki bir delikanlıyı arkadaşlarının yanında evire çevire dövmek? Bunun psikolojisini düşünebiliyor musunuz?" dedi.
9.06.2022 Yaşam
Muslera'nın yanına gelecekti! İrfan Can Eğribayat'ın yeni takımı belli oldu
Muslera'nın yanına gelecekti! İrfan Can Eğribayat'ın yeni takımı belli oldu Göztepe'de taraftarlarla tartışan ve kadro dışı bırakılan yetenekli kaleci İrfan Can Eğribayat'ın yeni adresi Kasımpaşa oluyor.
24.05.2022 Kasımpaşa Spor
Özür diledi ama... İrfan Can Eğribayat kadro dışı!
Özür diledi ama... İrfan Can Eğribayat kadro dışı! Alanyaspor maçından sonra taraftarlarla ağız dalaşına giren ve tansiyonun yükselmesine neden olan yetenekli kaleci İrfan Can Eğribayat kadro dışı bırakıldı.
22.03.2022 Göztepe
Rol yapıyordu gerçek oldu! Komediden başkomutanlığa... Kimdir bu Volodimir Zelenski
Rol yapıyordu gerçek oldu! Komediden başkomutanlığa... Kimdir bu Volodimir Zelenski Rusya-Ukrayna savaşını tüm dünya korku ile takip ediyor. Ülkenin komedyen kökenli Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski, bir anda dünyanın en merak edilen kişisi oldu. Kazaen cumhurbaşkanı olan bir karakteri canlandırırken sürpriz bir şekilde cumhurbaşkanı seçilen Zelenski, şimdi kariyer hayatının en zor rolünü oynuyor.
26.02.2022 Dünya
Öğrencisini döven öğretmen için yeni iddia! 'Çoraplarını koklatıyordu'
Öğrencisini döven öğretmen için yeni iddia! 'Çoraplarını koklatıyordu' Aksaray'da öğrencisi T.K.'yi (10) darbedip, boğazını sıktığı gerekçesiyle hakkında 1,5 yıla kadar hapis cezası istenen öğretmen Ali Rıza Y.'nin (40), 2004 ile 2007 yılları arasında görev yaptığı Sakarya'da da öğrencilere şiddet uyguladığı öne sürüldü. CİMER'e yapılan şikayetlerde; Ali Rıza Y.'nin lise düzeyinde soru sorup bilmeyenlere şiddet uyguladığı, öğrencileri masa altına sokup çoraplarını koklattığı ve 'sen bir çöpsün' diyerek çöp kutusunun üzerine oturttuğu iddia edildi.
27.12.2021 Yaşam
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin spikeri tepkilerin ardından özür diledi
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin spikeri tepkilerin ardından özür diledi Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin spikeri Yalçın Çetin maç esnasında yanlış anlaşıldığını ifade ederek derbinin ardından özür diledi.
19.12.2021 Futbol
Konuşanlar bitti mi, yayından kaldırıldı mı? RTÜK'ten flaş açıklama!
Konuşanlar bitti mi, yayından kaldırıldı mı? RTÜK'ten flaş açıklama! Konuşanlar yayından kaldırıldı mı, bitti mi? RTÜK 'Konuşanlar' isimli programda geçen diyaloglar nedeniyle geçtiğimiz günlerde program hakkında inceleme başlatıldığını duyurmuştu. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, incelemeyi “Bir sürü kanal ve programda olduğu gibi 'İnceleme başlattık.” İfadeleriyle duyurdu.
15.12.2021 Televizyon
RTÜK'ten Exxen'e 'Konuşanlar' cezası
RTÜK'ten Exxen'e 'Konuşanlar' cezası Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), küfür ve argo ifadelerin kullanıldığı 'Konuşanlar' programı nedeniyle, dijital içerik platformu Exxen'e  idari para cezası ve katalogdan çıkarma müeyyidesi uyguladı.
15.12.2021 Televizyon
RTÜK'ten şiddet, argo ve ihlal cezaları!
RTÜK'ten şiddet, argo ve ihlal cezaları! Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), şiddet ve korku uyandırıcı unsurların yoğun olarak kullanıldığı belirlenen haber kanalı ile yayınlarında argo ve eleştiri sınırını aşan ifadeler içeren TV ve radyo kanalları hakkında yaptırım uygulandığını açıkladı. RTÜK ayrıca, internet üzerinden yayıncılık yapan lisanssız kuruluşlara lisans başvurusu yapmaları için 72 saat süre tanındığını duyurdu.
8.12.2021 Gündem
Arkadaşlık siteleriyle ilgili en çok şikayet edilen konular belli oldu!
Arkadaşlık siteleriyle ilgili en çok şikayet edilen konular belli oldu! İnsanların iletişim kurmak için son dönemde sıklıkla başvurduğu online arkadaşlık siteleriyle ilgili verilerini paylaşan popüler bir site, uygulamalarla ilgili en çok sorun yaşanan konuları derledi. Verilere göre kullanıcılar en çok telefon numaraları ve fotoğrafları izinsiz şekilde kullanılarak açılan sahte hesaplardan şikayetçi…
29.10.2021 Gündem
Seçil Gür'den şaşırtan Serdar Ortaç itirafı!
Seçil Gür'den şaşırtan Serdar Ortaç itirafı! Serdar Ortaç geçtiğimiz günlerde Adana’da sahne almış ve sahnede kendisine yakışmayan argo ifadeler kullanarak Beşiktaş camiasına hakaret etmişti. Yaşanan bu olayın ardından "Büyük terbiyesizlik yaptım" diyerek defalarca özür dileyen Serdar Ortaç’ın eski aşkı Seçil Gür’den şaşırtan bir itiraf geldi.
29.09.2021 Magazin
Genç kadınlara kabusu yaşattılar! Önce taciz sonra...
Genç kadınlara kabusu yaşattılar! Önce taciz sonra... Esenyurt'ta hasta ziyaretinden döndüğü sırada yanındaki arkadaşı ile birlikte sözlü tacize uğrayan ve ardından darbedilen Nehir Gödek, dehşet anlarını anlattı. ‘İmdat’ diye bağırdığını fakat sesini kimseye duyuramadığını dile getiren Gödek, "Duydular ama gelmediler. Herkes kulağını kapattı" dedi.
7.09.2021 Gündem
Otobüste iki kız kardeşe iğrenç istismar!
Otobüste iki kız kardeşe iğrenç istismar! Kahramanmaraş'ta Şeyma Pak (26) ile kardeşi Büşra Pak (24), bindikleri özel halk otobüsünde Adem A. ve Aydın A.’nın kendilerine sözlü tacizde bulunup, saldırdığını öne sürdü. Tacizi cep telefonu kamerasıyla kaydeden iki kardeşin şikayeti üzerine gözaltına alınan Adem A. ile Aydın A. ise ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.
21.07.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Argo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki argo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.