Spotify

Spotify

Son dakika spotify haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan spotify ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını spotify haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Spotify

haberleri sayfasında son dakika yaşanan spotify gelişmeleri de dahil olmak üzere 244 spotify haberi bulunmuştur. Tüm spotify haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'den Apple'a rekabet davası
ABD'den Apple'a rekabet davası ABD Adalet Bakanlığı, Apple'a rekabeti ortadan kaldırdığı gerekçesiyle dava açtı. Davada Apple'in rekabet kurallarını ihlal ettiği ve kullanıcılarını Apple ekosisteminde kalmaya zorladığı iddialar arasında yer alıyor.
22.03.2024 Ekonomi
Spotify şarkı falı nasıl bakılır? Spotify şarkı falı ücretli mi, Spotify falı özelliği nasıl açılır?
Spotify şarkı falı nasıl bakılır? Spotify şarkı falı ücretli mi, Spotify falı özelliği nasıl açılır? Spotify Şarkı Falı ( Song Psychic) özelliği kullanıma sunuldu. Yeni özellik, kullanıcıların soru sormalarına ve müzik biçiminde yanıtlar almalarına olanak tanıyor.
2.03.2024 Gündem
Apple'a  500 milyon euroluk Spotify cezası!
Apple'a 500 milyon euroluk Spotify cezası! Müzik uygulaması Spotify'in başvurusu üzerine Avrupa Birliği, Apple'a rekabet kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle 500 milyon euro ceza verdi.
19.02.2024 Ekonomi
Çarpıcı araştırma dünyada ses getirdi! 'Google ve Meta haber içeriklerinin değerini olduğundan düşük gösteriyor'
Çarpıcı araştırma dünyada ses getirdi! 'Google ve Meta haber içeriklerinin değerini olduğundan düşük gösteriyor' Google'ın Kanada'daki yayıncılara yıllık 73,5 milyon dolar ödeme yapmayı kabul etmesinin yankıları sürüyor. Bu gelişme benzer yasaların hayata geçirilmesinin beklendiği pek çok ülkede heyecan yaratırken, ABD'de yapılan bir araştırma haberden elde edilen gelirin eşit paylaşılması gerektiğine ve yayıncıların hak ettiği ödemelerin çok daha yüksek olduğuna işaret etti. İşte ayrıntılar...
28.12.2023 Gündem
Deniz Göktaş kimdir, nereli, kaç yaşında? Deniz Göktaş'ın biyografisi
Deniz Göktaş kimdir, nereli, kaç yaşında? Deniz Göktaş'ın biyografisi Son dönemde tek kişilik sahneleri ile gündeme gelen Deniz Göktaş'ın hayatı merak konusu oldu. Peki Deniz Göktaş kimdir, nereli, kaç yaşında?
9.12.2023 Gündem
Simge Sağın 'Aşkın Olayım'ı en çok dinlenen şarkı oldu!
Simge Sağın 'Aşkın Olayım'ı en çok dinlenen şarkı oldu! 'Aşkın Olayım' şarkısıyla uzun süredir gündemden düşmeyen Simge Sağın, aynı şarkıyla bir kez daha mutluluk yaşadı. Dijital müzik platformu Spotify 2023 yılının enlerini açıkladı. Uygulamada bu yılın en çok dinlenen şarkısı Galatasaraylı yıldız futbolcu Mauro Icardi ile özdeşleşen Simge Sağın'ın seslendirdiği 'Aşkın Olayım' oldu.
1.12.2023 Magazin
Spotify en çok dinlediklerim 2023 nasıl ve nereden bakılır? Spotify Wrapped 2023 en çok dinlediğim sanatçı sorgulama…
Spotify en çok dinlediklerim 2023 nasıl ve nereden bakılır? Spotify Wrapped 2023 en çok dinlediğim sanatçı sorgulama… Spotify Wrapped, 2023'ün en çok dinlenen sanatçılarını, şarkılarını ve albümlerini yayınladı. Yılın en çok dinlenen sanatçısı "Masal Gibi", "Sevecek Sandım", "Hangi Yüzüne Konuşacağım" gibi şarkılarla tanınan Semicenk oldu. Peki, Spotify en çok dinlediklerim 2023 nasıl ve nereden bakılır? Spotify Wrapped 2023 en çok dinlediğim sanatçı sorgulama…
30.11.2023 Gündem
Spotify Wrapped ne zaman çıkıyor? 2023 Spotify özetine nasıl erişilir? İşte 2023 Spotify enleri...
Spotify Wrapped ne zaman çıkıyor? 2023 Spotify özetine nasıl erişilir? İşte 2023 Spotify enleri... Spotify, her yıl olduğu gibi 2023 Wrapped için geri sayım başladı. Yıl sonlarının vazgeçilmez haberinde Spotify'da en çok dinlenilenler, kaçırılan hit şarkılar ve yılın sanatçıları gibi kategoriler yer alıyor. Bununla birlikte "Spotify 2023 Wrapped ne zaman çıkacak?" sorusu da gündem oldu. Kullanıcıların "Spotify dinleme özetine nasıl bakılır?" araştırması da hız kazandı.
21.11.2023 Yaşam
Popüler uygulama boyut atladı: Binlercesi artık bedava
Popüler uygulama boyut atladı: Binlercesi artık bedava Spotify sesli kitap dünyasına iddialı bir giriş yaparak Premium abonelerine 150 binden fazla kitaba erişim ve ayda 15 saat dinleme imkanı sunuyor.
6.10.2023 Bilim ve Teknoloji
Harry ve Meghan Markle yüz milyonlarca dolarlık bir imparatorluk kuracaklar! Günler önce alay konusu olmuşlardı: Anlaşmalar tamam
Harry ve Meghan Markle yüz milyonlarca dolarlık bir imparatorluk kuracaklar! Günler önce alay konusu olmuşlardı: Anlaşmalar tamam İngiliz kraliyet ailesini terk edip ABD’ye yerleşen Suxxex Dük ve Düşesi Harry ve Meghan Markle’la ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Çiftin kurdukları medya şirketinin Spotify’le yaptığı anlaşma sona ermiş, Harry ve Meghan milyon dolarlardan olmuştu. Harcadıkları kadar hızlı kazanamayan çiftin çok paraya ihtiyacı olunca yeni anlaşmalar gündeme geldi.
20.06.2023 Dünya
Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? 2022 Spotify en çok dinlenen sanatçılar ve şarkılar…
Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? 2022 Spotify en çok dinlenen sanatçılar ve şarkılar… Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? Spotify en çok dinlenen sanatçıları ve şarkıları sorgulamaya başladı. Dijital müzik dinleme platformu Spotify yılın en çok dinlenenlerini ve kullanıcılar için 2022 Yılın Özeti’ni yayınladı. İşte Spotify en çok dinlenen sanatçı, sanatçılar ve şarkılar…
1.12.2022 Gündem
Spotify 2022 özeti! Spotify Wrapped 2022 nasıl bakılır, Spotify özetinde neler var? Spotify 2022 en çok dinlenenler!
Spotify 2022 özeti! Spotify Wrapped 2022 nasıl bakılır, Spotify özetinde neler var? Spotify 2022 en çok dinlenenler! Dünya genelinde pek çok kullanıcısı olan müzik dinleme platformu Spotify her yıl gelenekselleşen wrapped yıl özetini kullanıcıların erişimine sundu. Kullanıcılar yıl boyunca dinledikleri müzikleri ve istatistikleri bu özetle öğrenebiliyor. Peki, Spotify Wrapped 2022 yılın özetine nasıl bakılır, nerede? Spotify Wrapped gözükmüyor nereden bakılır?
1.12.2022 Bilim ve Teknoloji
Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk'tan flaş ‘mavi tik’ adımı
Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk'tan flaş ‘mavi tik’ adımı Twitter’daki ‘mavi tik’ uygulaması ile ilgili son dakika kararı! Elon Musk yeni kararını duyurdu. Bazı medya kuruluşlarından geri adım ve politika değişikliği yorumları gelirken, bazıları da bu adımın ara seçimlerle ilgili olduğunu ileri sürdü.
8.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Spotify wrapped 2022 ne zaman çıkıyor? Spotify wrapped nedir?
Spotify wrapped 2022 ne zaman çıkıyor? Spotify wrapped nedir? Spotify Wrapped 2022 için nefesler tutuldu. Yılın sonuna yaklaşırken Spotify kullanıcılarının beklediği yıllık müzik akışı hizmeti için bekleyiş sürüyor. Kullanıcılar bu yılın en çok dinlenen müzikleri ve kendi tercihlerinin aktarıldığı paylaşımların ne zaman devreye gireceğini araştırıyor. Peki, Spotify wrapped nedir? Spotify wrapped 2022 ne zaman çıkıyor? Spotify en çok dinlediklerim ne zaman çıkıyor? Spotify dinleme geçmişi ne ne zaman başlıyor? İşte detaylar…
6.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Mart Gibi: YouTube'da dinlenmişiz haberimiz yoktu
Mart Gibi: YouTube'da dinlenmişiz haberimiz yoktu Geleneksel melodileri, modern temalarla harmanlayan, müzik çalışmalarını 2017'den bu yana dinleyicileriyle buluşturan Mart Gibi grubu, en çok dinlenen şarkısı 'Duraklar'ın hikayesini, grubun isminin nasıl belirlendiğini ve hakkında merak edilenleri anlattı. Tüm sorulara samimi cevaplar veren Mart Gibi grubu röportaj sonunda dinleyicilerden de interaktif bir istekte bulundu.
1.11.2022 Magazin
Coolio öldü mü 2022? Gangsta’s Paradise şarkısının sahibi Coolio neden öldü, kaç yaşında?
Coolio öldü mü 2022? Gangsta’s Paradise şarkısının sahibi Coolio neden öldü, kaç yaşında? Coolio kimdir, öldü mü? Dünyaca ünlü rapçi Coolio hayatını kaybetti. Rap müzik alanında ilk çıkışını 90'lı yıllarda yapan Coolio California'da dünyaya geldi. Fantastic Voyage" adlı teklisiyle tanınmaya başlasa da Sakıncalı Düşünceler filminin müziklerine de dahil edilen "Gangsta's Paradise" adlı şarkıyla ünlendi. Peki, Gangsta’s Paradise Coolio neden ve nasıl öldü? Ünlü rapçi Coolio kimdir, kaç yaşındaydı? İşte Coolio müzik hayatı ve biyografisi…
29.09.2022 Magazin
Ünlü rapçi Coolio hayatını kaybetti!
Ünlü rapçi Coolio hayatını kaybetti! 'Gangsta's Paradise' adlı şarkısıyla 90'lı yıllara damga vuran rapçi Coolio, 59 yaşında hayatını kaybetti.
29.09.2022 Magazin
4 Temmuz Bağımsızlık Günü'nde ABD'ye dehşeti yaşatmıştı! Saldırgan Robert E. Crimo'nun filmleri aratmayan kaçış planı...
4 Temmuz Bağımsızlık Günü'nde ABD'ye dehşeti yaşatmıştı! Saldırgan Robert E. Crimo'nun filmleri aratmayan kaçış planı... 4 Temmuz Bağımsızlık Günü kutlamaları sırasında silahlı saldırı düzenleyen Robert E. Crimo'nun, saldırının ardından kaçarken kalabalığa karışmak için kadın kıyafetleri giydiği ve saldırıyı haftalarca önce planladığı belirtildi.
5.07.2022 Dünya
Tekvando çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor boş zaman buldu mu şehir şehir konser veriyor
Tekvando çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor boş zaman buldu mu şehir şehir konser veriyor Müzik hayatına çok küçük yaşlarda başlayan Casper, yaptığı başarılı çalışmalarla bu yaz da adını duyurmaya devam edecek! Muhammet Veli Bozkurt yani nam-ı diğer Casper hayranlarını mutlu edecek iki haberle karşımıza çıktı.
21.06.2022 Diğer Sporlar
7878 kimin numarası, Vodafone 7878 onay mesajı nedir? 7878’den gelen mesajlar dolandırıcı mı, mobil ödeme sözleşmesi nedir?
7878 kimin numarası, Vodafone 7878 onay mesajı nedir? 7878’den gelen mesajlar dolandırıcı mı, mobil ödeme sözleşmesi nedir? 7878 onay mesajı nedir, 7878 neyin numarası? 7878 onay mesajı alan Vodafone kullanıcıları arama motorlarına yönelerek araştırma yapıyor. Cep telefonlarına gelen 7878 onay mesajının dolandırıcılıkla bir bağlantı olup olmadığını sorgulayan kullanıcılar “Vodafone 7878 nedir, 7878 onay mesajı ne anlama geliyor, mobil ödeme sözleşmesi nedi” diye soruyor.
26.05.2022 Bilim ve Teknoloji
Spotify Rusya'daki faaliyetlerini durdurdu
Spotify Rusya'daki faaliyetlerini durdurdu Spotify, ülkenin silahlı kuvvetleri hakkında "sahte haber" yayanların hapis cezası almasını öngören yeni bir yasa nedeniyle Rusya'dan çekildiğini açıkladı.
25.03.2022 Dünya
Fenerbahçe Kulübü ile sosyal medya işi yürüttü sonra bir anda single çıkardı! Ege Bodur sürprizi
Fenerbahçe Kulübü ile sosyal medya işi yürüttü sonra bir anda single çıkardı! Ege Bodur sürprizi Ege Bodur 30 Haziran’da dünyaya geldi. 10 yaşından itibaren sosyal medya alanına adım attı. SEO hizmeti alanında yıllarıdır aldığı eğitimle beraber uzman bir sosyal danışman unvanını almayı başardı. Dijital dünyada yaptığı başarılarla adından sıkça söz ettiren Ege Bodur kimdir? İşte biyografisi...
9.03.2022 Diğer Sporlar
Gülçin Ergül, New York Times Square’de!
Gülçin Ergül, New York Times Square’de! 13 Aralık'ta Balıkesir'de geçirdiği trafik kazasında sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'yı kaybeden Gülçin Ergül, New York Times Meydanı'ndaki dev dijital ekranı süsledi. Ünlü şarkıcının fotoğrafı, New York'un meşhur caddesinde gün boyu yer aldı.
28.12.2021 Magazin
Elon Musk, Time dergisi tarafından 'yılın kişisi' seçildi!
Elon Musk, Time dergisi tarafından 'yılın kişisi' seçildi! Saygın haber ve politika dergilerinden Time, dünyanın en zengin olan insanı olan Elon Musk’ı yılı kişisi seçti. Tesla ve SpaceX'in CEO'su olan milyarder iş insanı otomobillerin ve uzay yolculuğunun geleceğini şekillendirmeye devam ederken, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dünyanın en etkili kişisi olmayı başardı.
13.12.2021 Dünya
Dünyaca ünlü rapçi Einar, sokak ortasında öldürüldü
Dünyaca ünlü rapçi Einar, sokak ortasında öldürüldü Dünyaca ünlü rapçi Einar, Stokholm'de bir apartmanın önünde vurularak öldürüldü. Cinayetin çete bağlantılı olduğu iddia edildi.
23.10.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Spotify ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki spotify haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.