Araba Fiyatları 2022

Araba Fiyatları 2022

Son dakika araba fiyatları 2022 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan araba fiyatları 2022 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını araba fiyatları 2022 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Araba Fiyatları 2022

haberleri sayfasında son dakika yaşanan araba fiyatları 2022 gelişmeleri de dahil olmak üzere 122 araba fiyatları 2022 haberi bulunmuştur. Tüm araba fiyatları 2022 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sıfır araba fiyatları değişti! En ucuz otomobiller belli oldu, işte yeni fiyat listesi...
Sıfır araba fiyatları değişti! En ucuz otomobiller belli oldu, işte yeni fiyat listesi... Sıfır araba fiyatları ile ilgili açıklama geldi. Otomobil fiyatları güncellendi. Nisan ayında otomobillere gelen zamlarla birlikte markalar da güncellenen yeni fiyatlarını duyurdu. 50 bin TL'ye varan zamların ardından yeni liste açıklandı. En ucuz sıfır otomobiller de belli oldu. İşte en ucuz sıfır araba fiyatları...
2.04.2022 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el arabada yeni dönem! Böylesi ilk kez oldu, 5 yıl öncesine geri dönülüyor! Fiyatlar ve...
Sıfır ve ikinci el arabada yeni dönem! Böylesi ilk kez oldu, 5 yıl öncesine geri dönülüyor! Fiyatlar ve... Sıfır ve ikinci el arabalarla ilgili flaş açıklamalar! Böylesi ilk kez oluyor. Otomobilde en az 5 yıl öncesine geri dönülüyor. Çip krizi ve tedarik sorunu nedeniyle otomotiv sektörü büyük sorun yaşıyor. Bununla birlikte bazı markalar da farklı önlemler alıyor. Parça sıkıntısı nedeniyle bazı dev markalar, otomobillerin konfor ve güvenlik donanımını standart halinden çıkarıp isteğe bağlı sunmaya başladı. Dijital göstergenin yerini analog gösterge, dokunmatik ekranın yerini düğmeli ekranlar aldı. Bunun en önemli nedeni ÖTV matrahına göre vergilendirme uygulaması. Anahtar teslim satış fiyatını etkileyen bu unsur nedeniyle otomobiller daha az aksesuarla getiriliyor. Peki çip krizi, tedarik sorunu, savaş gibi gelişmelerden araç fiyatları şu anda nasıl etkileniyor? Araç fiyatlarında düşüş bekleniyor mu? İşte sıfır ve ikinci el otomobilde son açıklamalar...
30.03.2022 Ekonomi
Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu
Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu İftar sofralarının vazgeçilmezi Ramazan pidesi Bursa’da 6 liradan satılacak.
21.03.2022 Ekonomi
Bakan Ersoy: Sertifikasyon bazında kendini ispatlamış ilk proje olacak
Bakan Ersoy: Sertifikasyon bazında kendini ispatlamış ilk proje olacak İzmir'deki 'Ege Turizm Merkezi Çeşme Bilgilendirme Toplantısı'nda konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Çeşme Projesi ile ilgili oluşturulan plan henüz nihai plan değildir. Buradaki hedeflerimizden biri, sezonu 12 aya yaymak. Bu proje ile birlikte hava trafiği İzmir'de 12 ay başlamış olacak. İzmir tüm dünyaya direkt uçuşlarla birçok noktadan bağlanmış olacak. Ege Bölgesi turist sayısının ve gelirin yüzde 10'unu oluşturuyor. Hedefimiz, Ege'nin turizm payını yüzde 20'ye çıkarmak" dedi.
21.03.2022 Ekonomi
Sıfır araba fiyatları ne kadar oldu? İşte Mart ayının en ucuz araba fiyatları 2022!
Sıfır araba fiyatları ne kadar oldu? İşte Mart ayının en ucuz araba fiyatları 2022! Türkiye'de 2022 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller araç satın almak isteyenlerin araştırdığı konuların başında geliyor. Sıfır otomobil sahibi olmak isteyenlerin güncel fiyatları merak ediyor. 2022 yılı Mart ayında sıfır araçlara gelen 50 bin TL'lere varan zamlar ikinci el piyasasında da artışa neden oldu. Galerilerde araç fiyat listeleri de güncellendi. En uygun fiyatlı 2022 model otomobiller pek çok kişinin gündeminde. Peki, Sıfır araba fiyatları ne oldu? En ucuz sıfır araba fiyatlarında son durum ne? İşte marka marka sıfır araba fiyatları ve en ucuzundan en pahalısına güncel En ucuz araba fiyatları…
21.03.2022 Ekonomi
Araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bu ay yeni zam geliyor, artış kademeli olarak devam edecek
Araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bu ay yeni zam geliyor, artış kademeli olarak devam edecek Araba alacaklara kötü haber! Sıfır araba fiyatları bu ay değişiyor. Satışlar 2021'in altına düşecek. Sıfır arabada maliyet artışları kademeli olarak fiyatlara yansıyacak. Uzun süredir küresel düzeyde devam eden çip krizi nedeni ile üretimde aksamlar yaşanıyordu. Bu da fiyatların yükselmesine neden oldu. Sektör temsilcileri araba fiyatlarındaki artışın 2022 yılında da devam edeceğini açıkladı. Otomotiv sektörü dünyada artan hammadde, enerji ve nakliye maliyetleri ile kur farklarını bu aydan itibaren fiyatlara yansıtma hazırlığında.
3.01.2022 Otomobil
Sıfır ve ikinci el arabada büyük skandal! Zam üstüne zam geliyor! Rant kapısına dönüştü
Sıfır ve ikinci el arabada büyük skandal! Zam üstüne zam geliyor! Rant kapısına dönüştü Araba fiyatlarıyla ile ilgili flaş gelişme! Araba fiyatlarının yükselmesinin sebebi belli oldu. Çip krizi nedeniyle arzı giderek azalan ve kura bağlı olarak fiyatı sürekli artan otomobil, en cazip yatırım araçlarından biri haline geldi. Memuru, emeklisi, esnafı para kazanmak için oto alım-satımına yöneldi. Bu kişiler, bayilerin sipariş listesine adını yazdırıyor, teslimat sırası geldiğinde ise sıfır otomobili piyasa değerinin üzerinde satarak kâr etmeye çalışıyor.
15.11.2021 Ekonomi
Yüzde 100'den fazla kazandırıyor! Yatırımcının gözü halka arz taleplerinde
Yüzde 100'den fazla kazandırıyor! Yatırımcının gözü halka arz taleplerinde Ne ev, ne araba, ne de döviz... Yatırımcı gözünü 'halka arz'lara çevirdi Şirketlerin halka arz takvimleri vatandaşların radarına girdi.
27.11.2023 Ekonomi
Araba fiyatları dibi gördü! Otomobile olan talep ısındı, satışlar rekor kırdı
Araba fiyatları dibi gördü! Otomobile olan talep ısındı, satışlar rekor kırdı Araba alacak milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. Araba fiyatlarındaki düşüş sürüyor. Otomotiv sektöründe fiyatlar düşüp kampanyalar devam ederken satışlarda Ekim ayı rekoru geldi. 2023 yılı Ocak-Ekim döneminde otomobil ve hafif ticari araç pazarı yüzde 63.7 oranında arttı. Açıklanan verilerle birlikte otomobile olan talebin soğumadığı aksine daha da ısındığı ortaya çıktı.
2.11.2023 Otomobil
Bebek sahilinde cinsel ilişkiye girmişlerdi! Mahkemeden dikkat çeken karar!
Bebek sahilinde cinsel ilişkiye girmişlerdi! Mahkemeden dikkat çeken karar! Bebek sahilinde, halka açık alanda Carmen Maria T. ile cinsel ilişkiye giren ve görüntülerin sosyal medyaya düşmesinin ardından tutuklanan Özgür Kavi hakkında karar verildi. Hakkında yakalama kararı bulunan Carmen Maria T.’nin ise yakalanması halinde akıl hastanesine yatırılmasına hükmetti.
22.09.2023 Yaşam
Dünyanı gözü Erdoğan - Putin zirvesine çevrildi! Detaylar ortaya çıktı
Dünyanı gözü Erdoğan - Putin zirvesine çevrildi! Detaylar ortaya çıktı Rusya'nın Ukrayna tarım ürünlerinin dünya piyasalarına ulaşmasını sağlayan tahıl anlaşmasını üçüncü kez uzatmayacağını açıklamasının yankıları sürüyor. Dünya genelinde milyonlarca kişinin tahıla ulaşmasını sağlayacak anlaşmanın yeniden devreye girebilmesi için gözler Türkiye'de. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rusya ziyaretinin tarihinin belli olması dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaparken, bakan Fidan'ın Moskova'daki temaslarına geniş yer ayıran Alman basını 4 Eylül'deki zirve için 'büyük buluşma' yorumunda bulundu.
1.09.2023 Gündem
Kiralardaki fahiş rakamlar yurt ücretlerine de yansıdı! '10 ay için 145 bin lira ödedim'
Kiralardaki fahiş rakamlar yurt ücretlerine de yansıdı! '10 ay için 145 bin lira ödedim' YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrencileri yurt arayışları başladı. Şişli'de bulunan özel bir yurtta ücretlerin 8 bin 500 lira ile 17 bin lira, Kağıthane'de bulunan bir öğrenci yurdunda ise 8 bin 500 lira ile 12 bin lira arasında değiştiği görülüyor. Kağıthane'de özel bir yurdun yöneticisi Fevziye Çelen, "Geçtiğimiz sene bu fiyatlar bugünkü fiyatların yarısından azdı. Şu an için gelen var, her zaman için fiyat konuşuluyor. Bizim koşullarımız bu deyip giden de oluyor, koşullarını çok zorlayıp kayıt yaptıran da var." diye konuştu. Öğrenci Efe Aydemir ise, "İki kişilik bir odaya 10 ay için 145 bin lira ödedim" dedi.
24.08.2023 Gündem
Seyahat yasakları kalktı, bir milyon Çinli akın edecek!
Seyahat yasakları kalktı, bir milyon Çinli akın edecek! Çin pandeminin ardından seyahat kısıtlamalarını gevşeterek Türkiye dahil birçok ülkeye yasağı kaldırdı. Turizm sektörü yıllardır hedef koyduğu “1 milyon Çinli turist” için kolları sıvadı. Çinlilerin başta kültür turları olmak üzere Türkiye turizmi için çok büyük potansiyeli bulunduğunu belirten uzmanlar 2024 yılında 500 bini aşkın Çinli turistin ziyaretini bekliyor.
11.08.2023 Ekonomi
Sıfır araba satışı ile ilgili yeni gelişme! Tarih verildi, tamamen bitiyor
Sıfır araba satışı ile ilgili yeni gelişme! Tarih verildi, tamamen bitiyor Araba fiyatları ve satışı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Pandeminin ardından patlak veren küresel çip krizi otomotiv üreticileri için neredeyse bitti. 2021 yılında dünya çapında 9.5 milyon, 2022 yılında ise 3 milyon adet aracın üretilmemesine neden olan kriz, 2023 yılının ocak-haziran döneminde yalnızca 524 bin aracı etkiledi. Otomobillerdeki teknolojilerin giderek daha karmaşık hale geldiğini vurgulayan uzmanlar ise 2020’de araç başına 500 dolar olan çip maliyetinin 2028 yılında 1400 dolara (37 bin TL) kadar çıkabileceğini açıklıyor.
7.08.2023 Ekonomi
Beylikdüzü'nde olaylı yıkım! Ekiplere silah çekip, pitbulu üzerlerine saldılar
Beylikdüzü'nde olaylı yıkım! Ekiplere silah çekip, pitbulu üzerlerine saldılar Beylikdüzü Gürpınar Sahili'nde yıkım sırasında olay yaşandı. İBB'ye bağlı ekiplere saldıran grup, silah ve bıçak çekip havaya ateş açtı.
6.07.2023 Gündem
Karadeniz gazında tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan meşaleyi yakacak
Karadeniz gazında tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan meşaleyi yakacak Karadeniz gazı için yarın büyük gün. Saat 20.23’te yapılacak törenle Türkiye için tarihi meşale yanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 20 Nisan akşamı meşaleyi yakacak.
19.04.2023 Ekonomi
Yaz lastiği uygulaması başladı, uzmanı uyardı: Yakıt tüketimini artırıyor
Yaz lastiği uygulaması başladı, uzmanı uyardı: Yakıt tüketimini artırıyor Türkiye genelinde şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari ve özel araçlarda kış lastiği uygulaması, 1 Nisan günü itibarıyla sona erdi. Kırıkkale'de oto lastik tamircisi Furkan Özmert, yaz mevsiminde kış lastiğinin yakıt tüketimini artırdığını belirterek, "Kışın yaz lastiği, yazın da kış lastiği kullanmak hem yakıtı artırıyor hem de ses yapıyor" dedi.
4.04.2023 Ekonomi
Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırması Kabine'nin gündeminde olacak! İşte paketin detayları
Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırması Kabine'nin gündeminde olacak! İşte paketin detayları Bugün gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısının gündem maddeleri arasında, Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırma paketi yer alıyor. Paket kapsamında, devlete olan tüm vergi sigorta primi borçları, adli ve idari cezaların yapılandırılması planlanıyor. En geç şubat ayında yasalaşacağı tahmin edilen paket ile 31 Aralık 2022'ye kadar devlete olan tüm borçların yapılandırılması öngörülüyor.
23.01.2023 Ekonomi
Altın fiyatlarını 2023 yılında neler bekliyor? Büyük kazanç için kritik uyarı
Altın fiyatlarını 2023 yılında neler bekliyor? Büyük kazanç için kritik uyarı Altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken uyarı geldi. Altın yeni yıl ile birlikte yükselişe geçti. Vatandaşların merak ettiği '2023 yılında altın fiyatları ne olacak?' sorusu cevabını buldu. Altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk altın fiyatlarının geleceğiyle ilgili çarpıcı bir tahminde bulunarak yatırımcıyı uyardı. İşte altın fiyatlarıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
3.01.2023 Ekonomi
Araba fiyatlarında yeni yıl öncesi flaş gelişme! Son uyarı yapıldı, kritik detay
Araba fiyatlarında yeni yıl öncesi flaş gelişme! Son uyarı yapıldı, kritik detay Araba almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Yeni yıl öncesi ve sonrası araba piyasasıyla ilgili tüm bilinmeyenleri İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel anlattı. Peki araba fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Yeni yılda araba almak isteyenleri neler bekliyor? ÖTV ile ilgili yeni yılda bir değişiklik olacak mı? 6+6 sisteminde son durum ne? İşte sıfır ve ikinci el araba almak isteyen milyonları kapsayan tüm detaylar...
26.12.2022 Ekonomi
Yıl sonu dolar ne olacak? Merkez Bankası piyasa katılımcıları anketini yayımladı
Yıl sonu dolar ne olacak? Merkez Bankası piyasa katılımcıları anketini yayımladı Merkez Bankası piyasa katılımcıları anketini yayımladı. Aralık ayı piyasa katılımcıları anketinde yıl sonu dolar kuru beklentisi bir önceki anket döneminde 19,54 TL iken, bu dönemde 18,78 TL oldu.
16.12.2022 Ekonomi
Araba fiyatlarında son dakika gelişmesi! ÖTV kararı sonrası otomobil fiyatları tek tek açıklandı
Araba fiyatlarında son dakika gelişmesi! ÖTV kararı sonrası otomobil fiyatları tek tek açıklandı İkinci el araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Geçen yıl 40 bin lira olan araçlar bu yıl 149 liraya çıktı, uyarılar art arda geldi. ÖTV gelişmesi sonrası da yeni araba fiyatları belli oldu. Yüz binlerce engelli ÖTV'siz otomobil almak için yapılacak artışı merakla bekliyor. Şu anda 450 bin 500 lira olan limitin yeniden değerleme oranıyla yükselmesi bekleniyor. İşte ÖTV kararı sonrası yeni araba fiyatları ve ikinci el otomobil piyasasında son durum...
10.12.2022 Otomobil
Kasko fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 300 arttı, düzenleme geliyor
Kasko fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 300 arttı, düzenleme geliyor Arabası olan herkesi ilgilendiren son dakika açıklaması! Kasko fiyatlarındaki artış araba sahiplerini zorlamaya devam ediyor. Fiyatlar 150 bin liranın üzerine kadar çıktı, yüzde 300’e kadar arttı. Kasko poliçeleri için yeni yılda en az yüzde 50 ile yüzde 100 arasında zam beklentisi oluştu. Fahiş fiyatlara karşı ise yeni bir düzenleme çalışmaları başladı. İşte detaylar...
9.12.2022 Otomobil
ÖTV ile ilgili son dakika gelişmesi! Yeni araba fiyatları tek tek açıklandı
ÖTV ile ilgili son dakika gelişmesi! Yeni araba fiyatları tek tek açıklandı Araba fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! ÖTV gelişmesi sonrası yeni araba fiyatları belli oldu. Yüz binlerce engelli ÖTV'siz otomobil almak için yapılacak artışı merakla bekliyor. Şu anda 450 bin 500 lira olan limitin yeniden değerleme oranıyla yükselmesi bekleniyor. İşte ÖTV kararı sonrası yeni araba fiyatları...
8.12.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Araba Fiyatları 2022 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki araba fiyatları 2022 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.