Gazete Vatan Logo

Bebek sahilinde cinsel ilişkiye girmişlerdi! Mahkemeden dikkat çeken karar!

Bebek sahilinde, halka açık alanda Carmen Maria T. ile cinsel ilişkiye giren ve görüntülerin sosyal medyaya düşmesinin ardından tutuklanan Özgür Kavi hakkında karar verildi. Hakkında yakalama kararı bulunan Carmen Maria T.’nin ise yakalanması halinde akıl hastanesine yatırılmasına hükmetti.

Bebek sahilinde cinsel ilişkiye girmişlerdi! Mahkemeden dikkat çeken karar!

İstanbul Bebek Sahili'nde 30 Mayıs 2022 tarihinde kaydedilen bir görüntü gündem olmuştu. Sahilde halka açık alanda cinsel ilişkiye giren Özgür Kavi ve Carmen Maria T.’nin görüntüleri sosyal medyaya düşünce savcılık harekete geçti.

Milliyet'ten Damla Güler'in haberine göre; başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Özgür Kavi, “beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı cinsel saldırı” ve “hayasızca hareketlerde bulunmak” suçlarından tutuklandı. Carmen Maria T. ise kendisini beden ve ruh bakımından savunamayacak durumda olduğuna ilişkin kuvvetli şüphe tespiti üzerine hastanede gözetim altına alınmıştı.

TAHLİYE EDİLDİ

İstanbul 15. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın bugün yapılan duruşmasında tutuklu sanık Özgür Kavi hazır bulundu. Mağdure sanık Carmen Maria T. ise duruşmaya katılmadı. Duruşmada önceki celsedeki savunmalarını tekrar ettiğini söyleyen sanık Kavi, tahliyesini talep etti. Alınan beyanın ardından ara kararını açıklayan mahkeme delillerin toplanmış olması ve sanığın tutuklu kaldığı süreyi dikkate alarak Özgür Kavi’nin tahliyesine karar verdi. Tahliye kararı ile birlikte adli kontrol tedbiri uygulayan mahkeme sanığa yurtdışı çıkış yasağı ve haftada bir en yakın karakola imza atma zorunluluğu getirdi. Mahkeme başkanı kararı okuduktan sonra sanığa adli kontrol hükümlerine uymaması halinse yeniden tutuklanacağını hatırlattı.

Haberin Devamı

AKIL HASTANESİNE YATIRILMASI HÜKMEDİLDİ

Mağdur sanık Carmen Maria T. hakkındaki yakalama kararının devamına karar veren mahkeme, sanığın yakalanması halinde akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için akıl hastanesine yatırılmasına hükmetti.