Apple Store

Apple Store

Son dakika apple store haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan apple store ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını apple store haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Apple Store

haberleri sayfasında son dakika yaşanan apple store gelişmeleri de dahil olmak üzere 466 apple store haberi bulunmuştur. Tüm apple store haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'den Apple'a rekabet davası
ABD'den Apple'a rekabet davası ABD Adalet Bakanlığı, Apple'a rekabeti ortadan kaldırdığı gerekçesiyle dava açtı. Davada Apple'in rekabet kurallarını ihlal ettiği ve kullanıcılarını Apple ekosisteminde kalmaya zorladığı iddialar arasında yer alıyor.
22.03.2024 Ekonomi
Apple, Türkiye'deki ürünlere zam yaptı! iPhone fiyatları rekor kırdı, işte güncel fiyat listesi
Apple, Türkiye'deki ürünlere zam yaptı! iPhone fiyatları rekor kırdı, işte güncel fiyat listesi Apple Türkiye'den tüm cihazlara bir zam daha geldi. Apple, son güncelleme ile Apple Store üzerinde değişikliklere giderek, Türkiye'deki iPhone 15 modellerine zam uyguladı.
1.12.2023 Ekonomi
Martı Tag yasal mı? Tag nedir, nasıl kullanılır?
Martı Tag yasal mı? Tag nedir, nasıl kullanılır? Alternatif ulaşım yöntemleri sunan Martı Şubat 2020'de Ankara'da da kullanıma sunuldu, Türkiye’nin birçok yerine yayıldı. Martı CEO'su Öktem "Kontak kapatmak zorunda kalacağız" diyen Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Aksu'ya "İstanbul'da 45 bin TAG sürücümüz var. Gerekirse biz hatır için İstanbul'u taşırız.” İfadelerini kullanınca Martı Tag için yapılan aramalar arttı. Peki, Martı Tag yasal mı, Tag nedir?
8.08.2023 Gündem
iPhone 11, 12, 12, 14 fiyat listesi! Iphone fiyatları düşecek mi, Apple Türkiye fiyatlarına zam mı yaptı? Fiyat güncellemesi sonrası yeni zamlı iphone fiyatları! (İphone zammı 2023)
iPhone 11, 12, 12, 14 fiyat listesi! Iphone fiyatları düşecek mi, Apple Türkiye fiyatlarına zam mı yaptı? Fiyat güncellemesi sonrası yeni zamlı iphone fiyatları! (İphone zammı 2023) Apple, Türkiye'de sattığı birçok ürünün fiyatına bir kez daha zam yaptı. Zamlı yeni fiyatlar Apple'ın online mağazasına da yansıdır. WWDC etkinliği öncesinde satışa kapanan Apple Store, yeniden erişime açıldı. Apple Türkiye 5 Haziran 2023 itibarıyla yeni bir zam daha yaptı. Söz konusu zammın ardından iPhone 13, 14, 14 Plus, 14 Pro ve 14 Pro Max fiyatı merak konusu oldu. Peki, Iphone fiyatlarına zam mı geldi, Apple telefon fiyatları ne kadar? Zamlı iphone fiyatları 2023!
8.06.2023 Ekonomi
Kades nedir? Kades uygulaması nasıl indirilir? Kades nasıl kullanılır? İçişleri Bakanlığı KADES uygulaması için mesaj gönderiyor!
Kades nedir? Kades uygulaması nasıl indirilir? Kades nasıl kullanılır? İçişleri Bakanlığı KADES uygulaması için mesaj gönderiyor! İçişleri Bakanlığı tarafından devreye alınan KADES uygulaması kadınların ve çocukların maruz kaldığı şiddet ve taciz gibi durumların engellenmesi için kullanılıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan KADES uygulaması acil müdahale gerektiren durumlarda hayat kurtarıyor. İçişleri Bakanlığı, son günlerde yaşanan şiddet ve taciz eylemlerinden dolayı pek çok kadının telefonuna uygulama hakkında bilgi içeren mesaj gönderiyor. Peki, Kades nedir? Kades uygulaması nasıl indirilir? Kades nasıl kullanılır? Kades ücretsiz mi, Kades nasıl yüklenir? İşte Kades indirme linki!
12.12.2022 Gündem
KADES uygulaması nedir, ne işe yarar? KADES uygulaması nasıl indirilir? Ücretsiz KADES uygulaması indirme linki!
KADES uygulaması nedir, ne işe yarar? KADES uygulaması nasıl indirilir? Ücretsiz KADES uygulaması indirme linki! 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele günü nedeniyle İçişleri Bakanlığı’nın KADES uygulaması gündem oldu. Türkiye’de de kadında yönelik şiddetin önlenmesi amacıyla İçişleri Bakanlığı KADES uygulamasını hayata geçirdi. Düzenlenen programlar ve etkinliklerde sıklıkla KADES uygulamasından bahsediliyor. Her kadının KADES uygulamasını kullanması gerektiği dikkat çekilirken uygulama ile şiddet vakalarında daha hızlı müdahale mümkün olabiliyor. Peki, Kades nasıl indirilir? Kades uygulaması indirmek ücretsiz mi? Kades uygulaması indirme linkleri!
25.11.2022 Gündem
Apple'ın yeni model telefonları satışa çıktı! Akın ettiler...
Apple'ın yeni model telefonları satışa çıktı! Akın ettiler... iPhone 14, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max bugün Türkiye'de satışa çıktı! 30 bin 999 TL ile 57 bin 200 TL arasında değişen fiyatlardan telefon almak isteyenler mağazaların önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
23.09.2022 Ekonomi
Truth Social nedir? Truth Social kimin? Truth Social, Twitter’ı geride bıraktı mı?
Truth Social nedir? Truth Social kimin? Truth Social, Twitter’ı geride bıraktı mı? Elon Musk’un yaptığı Truth Social paylaşımı gündem oldu. 44 milyar dolar karşılığında Twitter'ı satın alan Elon Musk, Truth Social paylaşımı yaptı. Musk, Twitter hesabında yaptığı paylaşım ile Truth Social’ın, Twitter’ı geride bıraktığını duyurdu. Peki, Truth Social nedir? Truth Social kimin? Truth Social sahibi kim? Truth Social nasıl indirilir? İşte detaylar…
27.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Donald Trump’ın sosyal medya uygulaması 'Truth Social' kullanıma sunuldu
Donald Trump’ın sosyal medya uygulaması 'Truth Social' kullanıma sunuldu Donald Trump’a ait yeni sosyal medya uygulaması “Truth Social” kullanıcılara sunuldu.
21.02.2022 Bilim ve Teknoloji
KADES nasıl indirilir? KADES uygulaması nedir, nasıl kullanılır? Serenay Sarıkaya'dan KADES çağrısı!
KADES nasıl indirilir? KADES uygulaması nedir, nasıl kullanılır? Serenay Sarıkaya'dan KADES çağrısı! Kadına yönelik şiddetle mücadele için İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan KADES uygulaması, oyuncu Serenay Sarıkaya ile yeniden gündemde. Sosyal medya hesabından saplantılı bir hayranı yüzünden yaşadıklarını anlatan Serenay Sarıkaya, kadınlara KADES uygulamasını telefonlarına indirme çağrısında bulundu. Peki, KADES nasıl indirilir? KADES uygulaması nedir, nasıl kullanılır? İşte KADES kullanımı ve KADES indirme linki!
26.01.2022 Gündem
Telefondan milli piyango sorgulama 2022! Telefondan Milli Piyango bileti nasıl sorgulanır? Milli Piyango yılbaşı bileti sorgulama!
Telefondan milli piyango sorgulama 2022! Telefondan Milli Piyango bileti nasıl sorgulanır? Milli Piyango yılbaşı bileti sorgulama! Milli Piyango sorgulama 2022 aramaları yıl başına saatler kala yoğunluk kazandı. Telefondan Milli Piyango bileti nasıl sorgulanır? Sorusuna yanıt arayan vatandalar arama motorlarına yönelerek, Milli Piyango yılbaşı biletinin nasıl sorgulanacağını, büyük ikramiyenin kendilerine çıkıp çıkmayacağını araştırıyor. İşte telefondan milli piyango bilet sorgulama süreci...
31.12.2021 Gündem
İPhone fiyatları ne kadar oldu? Apple Türkiye zam yaptı!  iPhone 13, iPad mini, AirPods, Apple Watch güncek fiyat listesi…
İPhone fiyatları ne kadar oldu? Apple Türkiye zam yaptı! iPhone 13, iPad mini, AirPods, Apple Watch güncek fiyat listesi… Apple, iPhone fiyatlarına bir kez daha zam yaptı. Apple, kurdaki yükselişin ardından iPhone dahil tüm ürünlerine yeni zamma gitti. Apple, geçtiğimiz ay da Türkiye’deki mağazasını bir süre kapatarak, ürünlerin fiyatlarını güncellemişti. Peki, İPhone fiyatları ne kadar oldu, güncel fiyatlar kaç TL? İşte iPhone 13, iPad mini, AirPods, Apple Watch fiyatları…
18.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Migros iphone 11 256 GB fiyatı ne kadar, taksit var mı? Müthiş Cuma Iphone kampanyası ne zaman?
Migros iphone 11 256 GB fiyatı ne kadar, taksit var mı? Müthiş Cuma Iphone kampanyası ne zaman? Kasım indirimleri kapsamında Migros bir kampanya düzenliyor. IPhone 11 uygun fiyatlı satılacak. Peki, Migros Müthiş Cuma 2021 Iphone fiyatı ne kadar, taksit olacak mı? Iphone 11 256 GB Migros kampanyası…
25.11.2021 Gündem
Apple İstanbul'da üçüncü mağazasını Bağdat Caddesi'nde açıyor
Apple İstanbul'da üçüncü mağazasını Bağdat Caddesi'nde açıyor Teknoloji markası Apple’ın Türkiye ve İstanbul’daki 3. mağazası Bağdat Caddesi’nde açılıyor. Apple Bağdat Caddesi, İstanbul’a özel bir “Today at Apple” programı ve Artırılmış Gerçeklik sergisi ile hizmete giriyor.
22.10.2021 Bilim ve Teknoloji
ByLock'un sahibi David Keynes teslim oldu
ByLock'un sahibi David Keynes teslim oldu Son dakika haberi... FETÖ'nün şifreli haberleşme programı ByLock'un lisans sahibi David Keynes'in 9 Haziran'da İstanbul'a gelerek teslim olduğu ve sevk edildiği hakimlikçe tutuklandığı ortaya çıktı.
28.07.2021 Gündem
Instagram ve Twitter kullananlar dikkat! '48 saat içinde hesabınız silinecektir'
Instagram ve Twitter kullananlar dikkat! '48 saat içinde hesabınız silinecektir' Sosyal medya kullanıcılarını çok yakından ilgilendiriyor. Son günlerde pek çok kişiye aynı mesaj geliyor. Tıklamanız halinde hemen adli makamlara başvuru yapmanız gerekiyor. Vatandaşlar son günlerde yeni bir dolandırıcılık yöntemi ile karşı karşıya. Sosyal medya platformları üzerinden dolandırıcılar tarafından gönderilen ‘telif haklarını ihlal ettiniz, linke tıklayın yoksa 48 saat içinde hesabınız silinecektir’ e-posta bildirimi veya Direct Mesajı ilk bakışta oldukça resmi görünse de işin aslında her şeyinizi kaybedebilirsiniz.
7.07.2021 Gündem
E-posta hesabı olan herkesi kapsıyor! Bütün paranız gidebilir
E-posta hesabı olan herkesi kapsıyor! Bütün paranız gidebilir Vatandaşlar son günlerde yeni bir dolandırıcılık yöntemi ile karşı karşıya. Sosyal medya platformları üzerinden dolandırıcılar tarafından gönderilen ‘telif haklarını ihlal ettiniz, linke tıklayın yoksa 48 saat içinde hesabınız silinecektir’ e-posta bildirimi veya Direct Mesajı ilk bakışta oldukça resmi görünse de işin aslında her şeyinizi kaybedebilirsiniz.
6.07.2021 Gündem
KADES nedir? Kadına şiddet uygulaması Kades nasıl indirilir?
KADES nedir? Kadına şiddet uygulaması Kades nasıl indirilir? Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 4. Ulusal Eylem Planı ile gündeme gelen kadına şiddeti önleme uygulaması Kades pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından kullanıma sunulan Kadın Destek Uygulaması (KADES) şiddet veya cinsel saldırı gibi zor durumlarla karşılaşan kadınların kullandığı önemli bir uygulama olarak dikkat çekiyor. Peki, KADES uygulaması nedir? Kadına şiddet uygulaması Kades nasıl indirilir? KADES indirme linki...
1.07.2021 Gündem
Twitter Blue nedir? Twitter Blue ücretli mi? İşte Türkiye fiyatı!
Twitter Blue nedir? Twitter Blue ücretli mi? İşte Türkiye fiyatı! Sosyal paylaşım sitesi Twitter ücretli üyelik modelini devreye aldı. Twitter yıllardır konuşulan ücretli üyeliği uygulamaya koydu. Dünya genelinde yüzlerce milyon kullanıcısı bulunan Twitter, uzun yıllardır karlılık sorunu yaşıyordu. Peki, Twitter Blue nedir? Twitter Blue ücretli mi? Twitter Blue Türkiye fiyatı ne kadar? İşte Twitter Blue özellikleri...
29.05.2021 Bilim ve Teknoloji
Apple yeni ürünleri! Yeni iMac, iPad Pro, mor iPhone 13, AirTag ve Apple TV 4K fiyatları ve özellikleri…
Apple yeni ürünleri! Yeni iMac, iPad Pro, mor iPhone 13, AirTag ve Apple TV 4K fiyatları ve özellikleri… Teknoloji devi Apple yeni ürünlerini tanıttı. AirTag‘den iPhone 12 ve 12 mini’nin yeni renk seçeneğine, yeni iMac modellerinden M1 işlemcili iPad Pro‘ya kadar birçok ürünün tanıtımı yapıldı. ABD'li teknoloji devi Apple'ın, Kovid-19 salgını nedeniyle çevrim içi olarak gerçekleştirdiği lansman, şirket CEO'su Tim Cook'un sunumu ile başladı. Apple yeni ürünleri…
21.04.2021 Gündem
Güvenli iletişim platformu HAVELSAN ileti kamuda kullanılmaya başlandı
Güvenli iletişim platformu HAVELSAN ileti kamuda kullanılmaya başlandı Anlık mesajlaşma ve arama veya haberleşme uygulaması WhatsApp'ın "zorunlu" güncellemesi, Türkiye'de geliştirilen "HAVELSAN ileti" gibi güvenli haberleşme çözümlerini gündeme getirdi.
11.01.2021 Bilim ve Teknoloji
HAVELSAN ileti nedir, nasıl indirilir? HAVELSAN ileti bireysel kullanıma açık mı?
HAVELSAN ileti nedir, nasıl indirilir? HAVELSAN ileti bireysel kullanıma açık mı? WhatsApp zorunlu sözleşme şart koyunca milyonlar yeni anlık mesajlaşma programı arayışına girdi. Türkiye'de geliştirilen "HAVELSAN İleti" gibi güvenli haberleşme uygulamaları da aranan programlardan biri oldu. HAVELSAN yaptığı açıklamada ise ileti'nin bireysel kullanıma açık olmayacağını, yalnızca kurum ve kuruluşlar için geliştirilen bir uygulama olduğunu belirtmişti. HAVELSAN ileti nasıl indirilir?
11.01.2021 Gündem
Kadın Destek Uygulaması! KADES uygulaması nedir? KADES nasıl indirilir? KADES indirme linki
Kadın Destek Uygulaması! KADES uygulaması nedir? KADES nasıl indirilir? KADES indirme linki İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından kullanıma sunulan Kadın Destek Uygulaması (KADES) şiddet veya cinsel saldırı gibi zor durumlarla karşılaşan kadınların kullandığı önemli bir uygulama olarak dikkat çekiyor. 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında KADES uygulamasının yaygınlaştırılması amaçlanıyor. Peki, KADES uygulaması nasıl indirilir? İşte KADES Kadın Destek Uygulaması indirme linki!
8.12.2020 Gündem
Kullanıcılar Instagram'da Canlı Yayın ile gelir elde edebilecek!
Kullanıcılar Instagram'da Canlı Yayın ile gelir elde edebilecek! Instagram Canlı Yayın’da Rozetler’in, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu birçok ülkede 50 bini aşkın içerik üreticisinin kullanımına sunulduğunu açıkladı. Canlı Yayın’da Rozetler, içerik üreticilerine takipçileriyle daha derin bir etkileşim kurarken gelir elde etme fırsatı sunuyor. Peki, Instagram'dan nasıl para kazanılır? Instagram Canlı Yayın Rozetler nedir? İşte Instagram'dan para kazanma yolları...
20.10.2020 Gündem
'HAYDİ' ile 1649 ihbara müdahale edildi
'HAYDİ' ile 1649 ihbara müdahale edildi İçişleri Bakanlığı'nca 81 ilde çevre ve hayvanlara karşı işlenen suçlara müdahale için oluşturulan Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği'nde görevli ekipler, 'HAYDİ' (Hayvan Durum İzleme) uygulaması üzerinden gelen şikayetlere anında müdahale ediyor. Bugüne kadar 32 binden fazla kişinin indirdiği 'HAYDİ' uygulaması ile 1649 ihbara müdahale edildi.
4.10.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Apple Store ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki apple store haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.