App

App

Son dakika app haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan app ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını app haber sayfamızda bulabilirsiniz.

App

haberleri sayfasında son dakika yaşanan app gelişmeleri de dahil olmak üzere 588 app haberi bulunmuştur. Tüm app haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüksek ses çıkarttı! Trafikten men edildi..
Yüksek ses çıkarttı! Trafikten men edildi.. Zonguldak'ın Gazipaşa Caddesi’nde trafik denetimi yapan trafik polisleri, yüksek ses çıkaran egzoz kullandığı gerekçesiyle 6 bin 439 TL ceza kesilip, motosiklet trafikten menedildi. Motosiklet sahibi iraç Abalı,“Bari bağlamayın abi, gözünüzü seveyim. Çekici çağıracak param yok ne yapayım” dedi.
25.04.2024 Gündem
Apple'a  500 milyon euroluk Spotify cezası!
Apple'a 500 milyon euroluk Spotify cezası! Müzik uygulaması Spotify'in başvurusu üzerine Avrupa Birliği, Apple'a rekabet kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle 500 milyon euro ceza verdi.
19.02.2024 Ekonomi
APP plaka nedir? APP plaka neden yasak, APP plaka kullanma cezası 2024 ne kadar?
APP plaka nedir? APP plaka neden yasak, APP plaka kullanma cezası 2024 ne kadar? APP plaka yasak m, APP plaka cezası ne kadar? Yasa dışı olarak parasını veren herkese istenilen rakam ve harf grubu basılarak APP plakalar veriliyor. Görüntüsü için satın alanların dışında terör, gasp, soygun gibi suç arz eden olaylarda APP plakayı temin etmek kolay olduğu için tercih ediliyor. Peki, APP plaka neden yasak, APP plaka kullanma cezası 2024 ne kadar?
10.02.2024 Ekonomi
Arabası olana uyarı 32 bin lira ceza kesilecek! e-Ticaret sitelerinde sahtesi çıktı bile
Arabası olana uyarı 32 bin lira ceza kesilecek! e-Ticaret sitelerinde sahtesi çıktı bile Türkiye'de görüntüsünü sevenler dışında terör, gasp, soygun gibi suç arz eden olaylarda kullanmak için APP plakalar tercih ediliyor. Yasa dışı olarak parasını veren herkese istenilen rakam ve harf grubu basılarak APP plakalar veriliyor. 32 bin lira ceza kesilen APP plakaların karekodlusu da merdiven altı işletmelerde üretilmeye başlandı.
8.02.2024 Ekonomi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Karekod uygulaması ile ilgili yeni gelişme
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Karekod uygulaması ile ilgili yeni gelişme Milyonlarca araç sahibini doğrudan ilgilendiriyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yeni açıklama yapıldı. Karekod uygulaması 1 Ocak itibarı ile zorunlu hale geldi. Detaylar açıklandı.
22.01.2024 Gündem
Atp Nedir, Ne İşe Yarar? Atp Canlılar İçin Neden Önemlidir?
Atp Nedir, Ne İşe Yarar? Atp Canlılar İçin Neden Önemlidir? Vücut karmaşık bir organizmadır ve bu nedenle düzgün işleyişini sürdürmek için enerjiye ihtiyaç duyar. Adenozin trifosfat hücrelerin kullanabildiği düzeyde bir enerji kaynağıdır. ATP, fosfat grupları arasındaki bağlarla kolayca serbest bırakılabilir. Enerji sağladığından dolayı genellikle hücreler için gereken bir para birimi olarak kabul edilebilir.
22.01.2024 Sağlık
Togg'da siparişler bugün başlıyor: Artık çekiliş olmayacak
Togg'da siparişler bugün başlıyor: Artık çekiliş olmayacak Türkiye'nin yerli ve milli aracı Togg'un T10X modeli için yeni başvuru dönemi başlıyor. Bugün itibarıyla Togg'da çekiliş yapılmayacak. Sipariş ekranları tüm bireysel kullanıcılar için açık olacak.
20.01.2024 Ekonomi
MEB ajanda aktivasyon kodu nasıl alınır? MEB ajanda güncelleme sorunu nedir? MEB ajanda e devlet üzerinden kişi bilgisi alınamadı hatası
MEB ajanda aktivasyon kodu nasıl alınır? MEB ajanda güncelleme sorunu nedir? MEB ajanda e devlet üzerinden kişi bilgisi alınamadı hatası Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlere yönelik düzenlemeye geçirdiği MEB ajanda ile ilgili sorun yaşanıyor. MEB ajandanın hata verdiği uyarılar art arda geldi. Uygulama çalışmadığı için hem uygulamaya hem de tarayıcıdan e okula giriş yapamayan öğretmenler, not işlemlerini tamamlayamıyor. Peki, MEB ajanda aktivasyon kodu nasıl alınır? MEB ajanda güncelleme sorunu nedir? MEB ajanda e devlet üzerinden kişi bilgisi alınamadı hatası…
15.01.2024 Eğitim
SPK'dan 143 internet sitesi için kapatma talebi!
SPK'dan 143 internet sitesi için kapatma talebi! Sermaye Piyasası Kurulu, 143 internet sitesine erişimin engellenmesi için hukuki işlemlerin yapılmasına karar verdi.
22.12.2023 Ekonomi
Girişim dünyası Take Off İstanbul’da buluştu
Girişim dünyası Take Off İstanbul’da buluştu Dünyanın dört bir yanından girişimleri ve yatırımcıları bir araya getiren Take Off İstanbul Girişim Zirvesi sona erdi. Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde düzenlenen, ülkemizin yüksek teknoloji firmalarından değerli girişimlerine, uluslararası girişim merkezlerinden teknoparklara varan geniş bir partner ağına sahip olan zirve, girişim ekosisteminin büyük oyuncularını bir araya getirerek girişimciler için bir iş birliği zemini oluşturdu. İki gün süren ve 43 ülkeden 1252 girişimin başvuru yaptığı zirvede toplam 200 yerli ve yabancı girişim yer aldı. Azerbaycan ve Katar’ın ülke pavilyonlarının yer aldığı, 100'den fazla yatırımcının katıldığı zirve ziyaretçilerine de girişimci, paydaş ve sponsorların stantlarında farklı ürünleri deneyimleme, ilham veren konuşmacıları dinleme ve birçok önemli isimle tanışma şansı sundu.
7.12.2023 Bilim ve Teknoloji
İş dünyası yeni İK formülüne odaklanıyor
İş dünyası yeni İK formülüne odaklanıyor Yenibiriş, yeni dijital platformu Yenibiris Plus’ı da ilk kez Momentum’24 Zirvesi Gala Gecesi’nde duyurdu. Yenibiriş 2024 yılının ikinci yarısından itibaren bu ekosistemi mobil altyapılar üzerinden hizmete almış olacak.
9.11.2023 Vitrin
İkiz plaka iş adamı Hakan Bilal Kutlualp'in başına bela oldu: Bütün HGS'lerden kaçak geçiyor ve bir yıldır devamlı ben ödüyorum
İkiz plaka iş adamı Hakan Bilal Kutlualp'in başına bela oldu: Bütün HGS'lerden kaçak geçiyor ve bir yıldır devamlı ben ödüyorum Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden ve iş adamı ve Hakan Bilal Kutlualp'in plakasıyla başı derde girdi. Kutlualp 34 FB 1907 plakasına uzun yıllardır sahip durumda. Sorun olan durum ise aynı Gürcistan’da tescili yapılmış aynı plakalı aracın Türkiye’de kullanılması. Bundan dolayı Kutlualp köprü, otoyol ücretleriyle birlikte kesilen cezaları da ödemek zorunda kalıyor. İş adamı Kutlualp, bir yıldır bu sorunla uğraştığını, dün şahsın kendisine ulaştığını ve avukatıyla irtibat kurduğunu söyledi.
9.08.2023 Gündem
58 internet sitesi için kapatma kararı
58 internet sitesi için kapatma kararı Sermaye Piyasası Kurulu, 58 internet sitesine erişimin engellenmesi için hukuki işlemlerin yapılmasına karar verdi.
14.07.2023 Ekonomi
Arda Güler, Real Madrid'in rekorlarını alt üst etti! Sosyal medya gündem oldu
Arda Güler, Real Madrid'in rekorlarını alt üst etti! Sosyal medya gündem oldu Real Madrid'in tüm dünyaya Arda Güler'in transferini duyurduğu sosyal medya hesapları 1 milyona yakın takipçi kazanımı, yaklaşık 500 milyon görüntülenmeyle rekor kırdı. Kulüp bu paylaşımlar neticesinde ilk 2 günde Instagram'da 742 bin 645, Twiter'da 177 bin 432, Facebook'ta 18 bin 920 yeni takipçi kazandı.
10.07.2023 İspanya
Twitter'ın en büyük rakibi geliyor: 6 Temmuz'un şafağında App Store'a bakın!
Twitter'ın en büyük rakibi geliyor: 6 Temmuz'un şafağında App Store'a bakın! Elon Musk'la Mark Zuckerberg'ü kafes dövüşüne hazırlanmaya iten detayların belki de başında Meta'nın Twitter'a rakip bir uygulama çıkarıyor olması geliyor. Merakla beklenen uygulama Threads için artık gün sayıyoruz. Hatta iOS'ta App Store'a göre Threads, 6 Temmuz'da piyasaya çıkacak. Google Play'de de bir süredir listelenen ancak bir yayın tarihi belirtilmeyen uygulamanın gerçekten 6 Temmuz'da çıkıp çıkmayacağı ise şimdiden merak konusu
4.07.2023 Bilim ve Teknoloji
App Plaka Nedir, Neye Denir? App Plakalar Yasak Mı?
App Plaka Nedir, Neye Denir? App Plakalar Yasak Mı? "App Plaka" uygulaması, Türkiye'deki araç plakalarının tespit edilmesi ve araç sahipleri hakkında bilgi edinilmesi için kullanılan bir mobil uygulamadır. Bu uygulama, Türkiye'nin plaka veri tabanına erişebilir ve araç plakalarını okuyarak araç sahipleri hakkında çeşitli bilgiler sağlayabilir.
3.06.2023 Gündem
MMA Türkiye üyeleri Smarties X’den ödüllerle döndü
MMA Türkiye üyeleri Smarties X’den ödüllerle döndü Pazarlama alanında yenilikçiliği ve iş başarısını ödüllendiren 2022 yılı Smarties X Ödülleri MMA Global tarafından Miami, Florida'da düzenlenen Possible Conference & Exposition'da sahiplerini buldu.
25.05.2023 Magazin
Avrupa Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Avrupa Merkez Bankası faiz kararını açıkladı ECB, beklendiği gibi Mayıs ayı politika toplantısının ardından politika faiz oranlarını 25 baz puan artırdığını duyurdu. oranlar şu anda Kasım 2008′den bu yana görülmeyen seviyelerde.
4.05.2023 Ekonomi
Ünlü milyarder bıçaklanarak öldürüldü!
Ünlü milyarder bıçaklanarak öldürüldü! ABD'de milyar dolarlık mobil para ödeme şirketi Cash App'in kurucusu Bob Lee, San Francisco şehir merkezi yakınlarında bıçaklanarak öldürüldü.
6.04.2023 Dünya
Togg'da yeni gelişme! Yoğun ilgi sonrası değişti, işte yeni tarih ve araç sayısı
Togg'da yeni gelişme! Yoğun ilgi sonrası değişti, işte yeni tarih ve araç sayısı Yerli otomobil Togg ile ilgili yeni gelişme. Yoğun ilgi sonrası resmen değişti. Togg, çekilişle teslim edilecek T10X adedini yükseltti. Öte yandan Togg çekiliş tarihi de değişti. İşte detaylar...
25.03.2023 Ekonomi
Togg için ön sipariş sayısı 100 bine ulaştı
Togg için ön sipariş sayısı 100 bine ulaştı Türkiye'nin otomobili Togg için verilen ön sipariş sayısı 7 günde 100 bine ulaştı. Ön siparişler 27 Mart'a kadar sürecek. Çekiliş ise 28 Mart'ta yapılacak.
24.03.2023 Ekonomi
Togg CEO’su Karakaş'dan sipariş açıklaması! İlk sahibi onlar olacak
Togg CEO’su Karakaş'dan sipariş açıklaması! İlk sahibi onlar olacak Türkiye'nin otomobili Togg'un fiyatı 953 bin TL olarak açıklandı. Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş ilk teslimatlar için "Siparişleri bireysel kullanıcılar öncelikli olmak üzere 2023 boyunca teslim edeceğiz." dedi.
14.03.2023 Ekonomi
Resmi belgeler dışında mail ve whats App yazışmaları delil olacak
Resmi belgeler dışında mail ve whats App yazışmaları delil olacak Ara transfer döneminin en çok konuşulan konusu Onur Bulut oldu. Tecrübeli futbolcunun 8 Şubat'ta Beşiktaş'la sözleşme imzalaması iki kulüp arasında kriz yarattı. Yılan hikayesine dönen transferle ilgili detaylara ulaşıldı.
21.02.2023 Beşiktaş
TOGG ön satışlarında yeni gelişme! 3 farklı yöntemle resmen başlıyor
TOGG ön satışlarında yeni gelişme! 3 farklı yöntemle resmen başlıyor Türkiye'nin Otomobili Togg, için geri sayım başladı. Ön sipariş hakkı 3 farklı yöntemle sunulacak. Togg'dan yapılan yeni paylaşımda 5 Şubat'a işaret edildi.
1.02.2023 Ekonomi
Eros Pro patladı mı, Eros Pro para çekme sorunu nedir? Erospro çöktü mü, kapandı mı, battı mı?
Eros Pro patladı mı, Eros Pro para çekme sorunu nedir? Erospro çöktü mü, kapandı mı, battı mı? E-Bulut sistemi olan Eros Pro'ya iOS Store’den erişimi durduruldu. Yaşanan sıkıntılar nedeniyle Eros Pro patladı mı, çöktü mü? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
19.12.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

App ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki app haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.