Apart Otel

Apart Otel

Son dakika apart otel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan apart otel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını apart otel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Apart Otel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan apart otel gelişmeleri de dahil olmak üzere 217 apart otel haberi bulunmuştur. Tüm apart otel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sahte yatırım ve borsa siteleri için harekete geçildi! Ankara merkezli 8 ilde operasyon! 29 kişi gözaltında
Sahte yatırım ve borsa siteleri için harekete geçildi! Ankara merkezli 8 ilde operasyon! 29 kişi gözaltında Sosyal medya, borsa ve yatırım hizmetlerinde faaliyet gösteren forum sitelerindeki ücretsiz eğitim adı altındaki reklamlara cep telefon numaralarını yazarak form dolduran vatandaşları mağdur eden 29 şahıs gözaltına alındı.
26.09.2023 Yaşam
Otel yöneticileri isyanda: Turistlerin 'bileklik' oyunu pes dedirtti
Otel yöneticileri isyanda: Turistlerin 'bileklik' oyunu pes dedirtti Antalya'ya tatile gelen turistlerin yaptığı dolandırıcılık yöntemi pes dedirtti. Yabancıların satın aldığı evleri haftalık kiralayan bazı turistlerin burada bulunan otellerden bileklik temin ettiği, bu bileklikleri para vermeden aldıkları ve otellerden ücretsiz yararlandıkları ortaya çıktı.
28.07.2023 Gündem
Otel, tatil köyü, butik otel ve pansiyonda kalacak herkesi kapsıyor! 1 Ocak'ta başlayacak
Otel, tatil köyü, butik otel ve pansiyonda kalacak herkesi kapsıyor! 1 Ocak'ta başlayacak Konaklama vergisi uygulaması başlıyor. 1 Ocak 2023 tarihinde yürürlüğe girecek. Otel, tatil köyü, butik otel, motel, pansiyon ile köy, ve yayla evi ve kampinglerde kalan kişilerden yüzde 2 oranında konaklama vergisi alınacak. Yüzde 2'lik verginin haricinde yüzde 8 oranında KDV ayrıca alınacak. İşte detaylar...
14.12.2022 Ekonomi
Konaklama Vergisi Tebliği Resmi Gazete’de! 1 Ocak 2023’te yürürlüğe giriyor! Kimler konaklama vergisi ödeyecek?
Konaklama Vergisi Tebliği Resmi Gazete’de! 1 Ocak 2023’te yürürlüğe giriyor! Kimler konaklama vergisi ödeyecek? Hazine ve Maliye Bakanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı duyurdu! Konaklama Vergisi detayları belli oldu! Konaklama Vergisi Tebliği Resmi Gazete’de yayımlandı. Konaklama Vergisi’ne göre, otel, tatil köyü, butik otel, motel, pansiyon ile köy, ve yayla evi ve kampinglerde kalan kişilerden konaklama vergisi alınacak. Peki, Konaklama vergisi ne zaman yürürlüğe giriyor? Konaklama vergisini kim ödeyecek? Konaklama vergisi ne kadar? Çadır ve karavanda konaklayanlar vergi ödeyecek mi? İşte detaylar…
14.12.2022 Ekonomi
Tatil planı yapanlar dikkat! 1 Ocak'ta hayata geçiyor, hepsi vergiye tabi olacak
Tatil planı yapanlar dikkat! 1 Ocak'ta hayata geçiyor, hepsi vergiye tabi olacak Konaklama Vergisi'ne ilişkin yasal düzenleme 1 Ocak 2023 tarihinde yürürlüğe girecek. Buna göre otel, motel, tatil köyü, pansiyon, apart otel, termal tesis, misafirhane, yayla evi kamping gibi tesislerden vergi alınacak. Peki düzenleme nasıl hayata geçecek? Kimleri kapsayacak? Konuya ilişkin açıklama yapan Tüketici Konfederasyonu Başkan Vekili Av. İbrahim Güllü, önemli değerlendirmelerde bulundu.
19.11.2022 Ekonomi
Konaklamada yeni dönem 1 Ocak'ta başlıyor
Konaklamada yeni dönem 1 Ocak'ta başlıyor Otel, motel, tatil köyü, pansiyon ve apart otellerde geçerli. Konaklama vergisinde yeni dönem 1 Ocak itibarı ile başlayacak. Konaklama vergisinin yüzde 2 olarak uygulanması bekleniyor. Geceleme hizmetinden bağımsız olarak sunulan sünnet ve düğün benzeri organizasyonlar kapsam dışında kalacak.
14.11.2022 Ekonomi
Kamp yerlerinde konaklama vergilendirilecek mi? Kampingler Konaklama Vergisi’ne dahil mi?
Kamp yerlerinde konaklama vergilendirilecek mi? Kampingler Konaklama Vergisi’ne dahil mi? Konaklama Vergisi Taslak Tebliği yayınlandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yayınlanan taslak tebliğde Konaklama Vergisi’nin kapsamı ve hangi tesisleri kapsadığı tek tek açıklandı. Konaklama vergisi otel, motel, tatil köyü, pansiyon, apart otel, misafirhane, kamping, dağ evi, yayla evi gibi tesislerden alınacak. Kamp yerlerinin de vergilendirmeye girip girmediği, kampinglerde hangi hizmetlerin vergi alınacağı da tebliğde yer aldı. Peki, Kamp yerlerinde konaklama vergilendirilecek mi? Kampingler Konaklama Vergisi’ne dahil mi? Çadır kurulan kampinglerden Konaklama Vergisi alınacak mı? İşte detaylar…
12.10.2022 Ekonomi
Konaklama Vergisi nedir? Konaklama Vergisi ne zaman yürürlüğe girecek? Konaklama Vergisi hangi tesisleri kapsıyor?
Konaklama Vergisi nedir? Konaklama Vergisi ne zaman yürürlüğe girecek? Konaklama Vergisi hangi tesisleri kapsıyor? Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı Konaklama Vergisi Tebliğ Taslağı’nı paylaştı. Daha önce ertelenen Konaklama Vergisi’nin nasıl uygulanacağı ve hangi tesislerin vergi kapsamında olacağı anlatıldı. Peki, Konaklama Vergisi nedir? Konaklama Vergisi ne zaman yürürlüğe girecek? Konaklama Vergisi’nde fiyatlandırma nasıl yapılacak? İşte Konaklama Vergisi ile ilgili bilmeniz gerekenler…
12.10.2022 Ekonomi
Bakanlık duyurdu! Yeni vergi uygulamaya hazır
Bakanlık duyurdu! Yeni vergi uygulamaya hazır Konaklama vergisi otel, motel, tatil köyü, pansiyon, apart otel, termal tesis, misafirhane, yayla evi gibi tesislerden alınacak. Geceleme işletmeye ait olsun olmasın çadır, çadır-araba, çekme karavan, motokaravan, bungalov gibi ünitelerde yapılması konaklama vergisine tabi olacak. Konaklama vergisi 1 Ocak 2023 tarihinde yürürlüğe girecek.
11.10.2022 Ekonomi
Bayramda doğayla iç içe çadır ve karavan tatiline yoğun ilgi
Bayramda doğayla iç içe çadır ve karavan tatiline yoğun ilgi Dokuz günlük Kurban Bayramı tatilinde bütçelerine uygun tatil yapmak isteyenlerin tercihi kamp alanları oldu. Turizm kentleri İzmir ve Antalya’da arife gününden itibaren, çadır ya da karavanlarıyla kamp alanlarına gelmeye başlayan tatilciler orman içinde temiz hava alıp denizin ve tatilin keyfini çıkardı.
10.07.2022 Yaşam
İş adamı sevgilisiyle yaşadığı evde ölü bulundu! Eşine not bıraktığı ortaya çıktı: 'Seni de Bahar’ı da çok sevdim'
İş adamı sevgilisiyle yaşadığı evde ölü bulundu! Eşine not bıraktığı ortaya çıktı: 'Seni de Bahar’ı da çok sevdim' Ortaköy’de kumpir dükkanları ve apart otel sahibi 53 yaşındaki iş adamı, sevgilisiyle yaşadığı evinde ölü bulundu. Elinde tabanca olan ancak vücudunda herhangi bir iz bulunamayan adamın eşine, “Ölümümden Bahar sorumludur” yazılı bir not bıraktığı ortaya çıktı. Ölümün şüpheli bulunması üzerine cenaze, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Adamın ailesi ve yakınları ise olay yerinde feryat etti.
15.06.2022 Yaşam
Futbolcu Veysel Sarı'nın kardeşinden kiracıya dayak!
Futbolcu Veysel Sarı'nın kardeşinden kiracıya dayak! Beyoğlu'nda, apart otel yapılmak istenen binadan tahliyesi istenen kiracı ile ev sahibi arasındaki anlaşmazlık karakolda bitti. Futbolcu Veysel Sarı'nın babasına ait binada kiracı olan İlkem Onur Cengiz, oturduğu daireyi yılsonuna kadar tahliye etmesini isteyen ev sahibine olumsuz yanıt verince, futbolcunun kardeşinin saldırısına uğradığını iddia etti. Kiracı tarafından suçlanan Şaban Sarı, asıl saldırganın Cengiz olduğunu, kendisini savunmak zorunda kaldığını ileri sürdü. Sarı, İlkem Onur Cengiz'in, daireyi yabancılara kiralayarak yüksek miktarda gelir elde ettiği için taşınmak istemediğini iddia etti. Yaşanan kavga sonrası darp raporu alan Cengiz ile Sarı, polis merkezine giderek birbirlerinden şikayetçi oldu.
3.05.2022 Yaşam
Sağanak yağış! Dereler taştı, yollar göle döndü
Sağanak yağış! Dereler taştı, yollar göle döndü Muğla'nın Marmaris ilçesinde, sağanak ardından oluşan sel ile dereler taştı. İçmeler Mahallesi'nde 1 apart otel ve 5 evde su baskını yaşandı, yollar göle döndü. Toprak kayması yaşanan ve suyla dolan Turban mevkii ile İçmeler Mahallesi arasındaki 5 kilometrelik kara yolu trafiğe kapatıldı.
22.02.2022 Yaşam
Apart otele uyuşturucu operasyonu! 1 kişi tutuklandı
Apart otele uyuşturucu operasyonu! 1 kişi tutuklandı Muğla'nın Marmaris ilçesinde, jandarmanın apart otele düzenlediği operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen 5 şüpheliden 1'i tutuklandı.
1.02.2022 Gündem
Sosyal medyada başlayan ilişki ölümle bitti! Geceyi birlikte geçirdiği kız arkadaşı...
Sosyal medyada başlayan ilişki ölümle bitti! Geceyi birlikte geçirdiği kız arkadaşı... Denizli’de sosyal medyada tanıştığı kızla buluşan genç, birlikte alkol ve uyuşturucu aldıkları iddia edilen apartta ölü bulundu.
1.02.2022 Yaşam
Kars'ta otelde kimlik krizi! Valilik açıklama yaptı: Doktor ve misafiri...
Kars'ta otelde kimlik krizi! Valilik açıklama yaptı: Doktor ve misafiri... Kars Valiliği, Sarıkamış ilçesinde bir doktor ile apart otel görevlisi arasında kimlik göstermeme yüzünden çıkan tartışmanın sosyal medyada çarpıtılarak paylaşıldığını bildirdi.
17.10.2021 Gündem
Yüzde 100 doldu! Nüfus 10 kat arttı, fiyatlar 2500 liraya kadar çıktı
Yüzde 100 doldu! Nüfus 10 kat arttı, fiyatlar 2500 liraya kadar çıktı Muğla'nın turistik ilçesi Marmaris'in doğayla iç içe kırsal mahallelerindeki konaklama tesislerinde bayram tatili dolayısıyla yüzde 100 doluluğa ulaşıldı.
19.07.2021 Gündem
Yüzde 50 daha ucuz! Fiyatlar 150 TL'den başlıyor
Yüzde 50 daha ucuz! Fiyatlar 150 TL'den başlıyor Herkes daha ucuzunu bulmak için araştırma yapıyor. Fiyatlar 150 TL'den başlıyor, 400 TL'ye kadar çıkıyor. Tatil planı yapanlar için hem İstanbul'a yakın oluşu hem de fiyatların cazip oluşu nedeni ile tercih ediliyor. Son yıllarda yıldızı parlayan tatil destinasyonları arasında yer alan Kocaeli'nin Kandıra ilçesinin, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde 1 milyon ziyaretçi ağırlaması bekleniyor.
19.07.2021 Ekonomi
Alanya'da 6 katlı apart otelde yangın! Tatilciler tahliye edildi
Alanya'da 6 katlı apart otelde yangın! Tatilciler tahliye edildi Antalya'nın Alanya ilçesinde apart otelin çatı katında çıkan yangın nedeniyle konaklayanlar tedbir amaçlı tahliye edildi. Yangın ise itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alınarak, söndürüldü.
12.07.2021 Gündem
Marmaris'te su sorunu; vatandaşlar isyan etti
Marmaris'te su sorunu; vatandaşlar isyan etti Muğla'nın Marmaris ilçesinin dünyaca ünlü kırsal turistik bölgelerinde yaşanan su kesintileri, işletmecileri ve tatilcilerin tepkisine yol açtı. Yöre halkı "Susuzluk canımızdan bezdirdi" diyerek ihtiyaçlarını açtıkları artezyen kuyularından ve tankerlerle taşınan sularla gidermeye başladıklarını söyledi.
10.07.2021 Gündem
Kafe ve restoranlarda yemek yeniyor mu? Restoranlarda oturmak serbest mi? Restoranlarda oturma süresi var mı?
Kafe ve restoranlarda yemek yeniyor mu? Restoranlarda oturmak serbest mi? Restoranlarda oturma süresi var mı? Restoranlar ile ilgili yeni karar! Kademeli normalleşmede yeni aşama bugün resmen başladı. Kabine toplantısının ardından İçişleri Bakanlığı haziran ayına ilişkin kademeli normalleşme takvimini paylaştı. 49 gündür kapalı olan kafe ve restoranlar artık açılıyor. Ancak bazı kuralları var... Müşterilerini ağırlamaya hazırlanan kafe ve restoranlar ile ilgili kurallar yayımlanan genelgede tek tek açıklandı. Peki, Kafe ve restoranlarda yemek yeniyor mu? Restoranlarda oturmak serbest mi? Restoranlarda oturma süresi var mı? Aynı masada kaç kişi oturabilecek? İşte koronavirüsle mücadelenin yeni döneminde restoran ve kafelerde uyulması gereken kurallar...
1.06.2021 Gündem
İçişleri'nden 81 il valiliğine genelge! İşte yeni normalleşmenin detayları
İçişleri'nden 81 il valiliğine genelge! İşte yeni normalleşmenin detayları İçişleri Bakanlığı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında haziran ayı boyunca uygulanacak olan kademeli normalleşme sürecinin ikinci etabına ilişkin tedbirleri duyurdu.
1.06.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı? Kademeli normalleşme nasıl olacak? Tam normalleşme ne zaman?
Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı? Kademeli normalleşme nasıl olacak? Tam normalleşme ne zaman? Kademeli normalleşme ile ilgili detaylar belli oldu. İçişleri Bakanlığı resmen açıkladı. 17 günlük tam kapanmanın ardından kademeli normalleşme sürecinin nasıl olacağı merak ediliyordu. İçişleri Bakanlığı'ndan tam kapanma dönemi sonrası başlayacak kademeli normalleşme planını açıkladı. Peki, Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı? Sokağa çıkma kısıtlaması saatleri değişti mi? Kademeli normalleşme nasıl olacak? Tam normalleşme ne zaman? İçişleri Bakanlığı yeni genelgesi ve Sokağa çıkma yasağı saatleri...
16.05.2021 Gündem
Kademeli normalleşme ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu
Kademeli normalleşme ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu Milyonlarca vatandaş merakla bekliyordu. Ve belli oldu. Kademeli normalleşme ile ilgili son dakika haberi geldi. İçişleri Bakanlığı yeni genelge yayınladı. Bakanlık yarın sabah 05.00'te sona erecek tam kapanma dönemi sonrası başlayacak kademeli normalleşme planını açıkladı.
16.05.2021 Gündem
Tapu kaçta açılıyor? 2021 tapu dairesi saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? İçişleri Bakanlığı genelgesine göre tapu çalışma saatleri
Tapu kaçta açılıyor? 2021 tapu dairesi saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? İçişleri Bakanlığı genelgesine göre tapu çalışma saatleri Sokağa çıkma kısıtlama sürelerine uyum için istisnalar haricinde işyerleri hafta içi 07.00-18.00 saatleri arası açık olabilecek. İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “Kısmi Kapanma” konulu genelge gönderdi. Genelgede, salgınla mücadele sürecinde alınan yeni kararlar detaylandırıldı. Genelgeye göre çalıştırılma biçimine bakılmaksızın kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlara uzaktan çalışma, dönüşümlü çalışma gibi esnek çalışma yöntemleri uygulanabilecek. Kamuda işleri olanlar güncel çalışma saatlerini sorguluyor. Peki, tabu kaçta açılıyor? Tapu dairesi saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?
15.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Apart Otel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki apart otel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.