Antalya Deprem

Antalya Deprem

Son dakika Antalya deprem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Antalya deprem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Antalya deprem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Antalya Deprem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan antalya deprem gelişmeleri de dahil olmak üzere 676 antalya deprem haberi bulunmuştur. Tüm antalya deprem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika... Akdeniz'de 4.1 büyüklüğünde deprem
Son dakika... Akdeniz'de 4.1 büyüklüğünde deprem Antalya'nın Kaş ilçesi açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
14.04.2022 Yaşam
Antalya Körfezi açıklarında 3,4 büyüklüğünde deprem
Antalya Körfezi açıklarında 3,4 büyüklüğünde deprem Akdeniz'de Antalya Körfezi açıklarında 3,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
25.03.2022 Gündem
Antalya'da korkutan deprem!
Antalya'da korkutan deprem! Antalya'nın Kemer ilçesinde 2.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre deprem saat 19.43'te 2,8 büyüklüğünde gerçekleşti.
1.03.2022 Gündem
Antalya'da 4.3 büyüklüğünde deprem
Antalya'da 4.3 büyüklüğünde deprem Akdeniz’de, Antalya'nın Gazipaşa ilçesi açıklarında Richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
28.01.2022 Gündem
Son depremler Antalya! AFAD ve Kandilli Rasathanesi Alanya depremi: 5 Ocak en son nerede deprem oldu?
Son depremler Antalya! AFAD ve Kandilli Rasathanesi Alanya depremi: 5 Ocak en son nerede deprem oldu? Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre sabah saat 06.21’de 5.3 büyüklüğünde deprem oldu. AFAD ve Kandilli Rasathanesi 5 Ocak son depremler listesi…
5.01.2022 Gündem
Antalya'da  4 büyüklüğünde deprem!
Antalya'da 4 büyüklüğünde deprem! AFAD'ın açıklamasına göre, Alanya açıklarında 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
21.11.2021 Gündem
Antalya'da 3.5 büyüklüğünde deprem!
Antalya'da 3.5 büyüklüğünde deprem! Antalya Aksu'da 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
18.06.2021 Gündem
Antalya'da korkutan deprem! İlk bilgiler geldi
Antalya'da korkutan deprem! İlk bilgiler geldi Kandilli ve AFAD son depremler listesi Antalya depremi ile ilgili detayları aktardı. 30 Nisan 2021 Cuma günü saat 10:52’de meydana gelen sarsıntının şiddeti 3.9 olarak ölçüldü.
30.04.2021 Gündem
Antalya'da korkutan deprem!
Antalya'da korkutan deprem! AFAD'dan alınan bilgiye göre, saat 13.17 sıralarında merkez üssü Antalya Körfezi olan 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4 olarak açıkladı.
1.11.2019 Gündem
Antalya'da 3.5 büyüklüğünde deprem
Antalya'da 3.5 büyüklüğünde deprem Akdeniz'de Richter Ölçeği'ne göre 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
30.09.2017 Yaşam
Akdeniz'de 3.7 büyüklüğünde deprem
Akdeniz'de 3.7 büyüklüğünde deprem Antalya'nın Kumluca İlçesi açıklarında Akdeniz'de bugün Richter Ölçeği'ne göre 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
15.05.2017 Yaşam
Deprem anındaki panik, avm'nin güvenlik kamerasında
Deprem anındaki panik, avm'nin güvenlik kamerasında Antalya'da bugün saat 17.21'de meydana gelen 6.0 büyüklüğündeki deprem anı Alanya'daki bir alışveriş merkezinin güvenlik kamerasına yansıdı.
28.12.2013 Haber
Antalya'da korkutan deprem!
Antalya'da korkutan deprem! Antalya'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi...
29.09.2021 Gündem
En yaşanılabilir il hangisi?
En yaşanılabilir il hangisi? Yapılan araştırmada taşı toprağı altın denen İstanbul, ancak 28'inci olabildi...
5.09.2009 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Edanur'u tedbirsizlik öldürdü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Edanur'u tedbirsizlik öldürdü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Küçükçekmece'de 5 yaşındaki Edanur Gezer'in kazı çalışması sonrası oluşan su birikintisine düşerek yaşamını yitirmesiyle ilgili konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul'un göbeğindeki parkta 5 yaşındaki evladımız göz göre göre hayatını kaybetti. Parkta basit önlemler alınmadı. Lafa gelince mangalda kül bırakmayanların sesi soluğu çıkmadı." dedi.
29.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz Yerel seçimlerin ardından yapılan ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "KIZILELMA ve ANKA 3 ile artık farklı lige yükseliyoruz. Türkiye'nin gurur kaynağı olan savunma şirketlerinin ahlaksızca hedef alınmasının gerisinde işte bu eşsiz başarı hikayesi vardır. 5.kol elemanları yerli ve milli firmalarımıza saldırarak iplerini ellerinde tutanlara karşı diyet borçlarını ödemeye çalışıyor." dedi.
16.04.2024 Gündem
Antalya Kaş'ta 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Antalya Kaş'ta 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi Antalya'nın Kaş ilçesinde saat 13.38'de 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 15 kilometre altında yaşandığı belirtilen sarsıntıdan etkilenen vatandaşlar kendilerini sokağa attı. Deprem, çevre illerden de hissedilirken şu ana kadar ekiplere olumsuz bir ihbar ulaşmadı.
31.03.2024 Gündem
AK Parti'nin İBB Başkan adayı Kurum: Bu millet, kaybolan yıllarının hesabını sandıkta soracak
AK Parti'nin İBB Başkan adayı Kurum: Bu millet, kaybolan yıllarının hesabını sandıkta soracak AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, partisinin Sultanbeyli mitinginde yaptığı açıklamada, "Biz onların savurduğu paraları, İstanbul’un projelerinde kullanacağız. Onların siyasi kariyeri için ayırdıkları kaynakları biz İstanbul’a harcayacağız. İstanbul’un hakkını, İstanbul’a teslim edeceğiz. Bu millet kendini unutanlara, kaybolan yıllarının hesabını sandıkta soracak. Sandık milletin mahkemesidir. Sandık günü hesap günüdür. İşte o gün, 31 Mart’ta sandık gelecek, hesap kesilecek" ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart'ta çok sevdikleri tatile göndereceğiz
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart'ta çok sevdikleri tatile göndereceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ümraniye mitinginde ‘’Şimdi rezervasyon yapıyorlar; hangi tatil beldesine gitsek diye. Uzun bir süre tatile göndereceğiz’’ dedi. Kurum ayrıca, "Biz deprem bölgesinde afetzede kardeşlerimiz için kat kat sağlam konutlar yaparken, bunlar dört saat boyunca saya saya bitiremedikleri, balya balya para kuleleri yaptılar. Devlete, millete mal beyanlarını açıkladılar, sonra bir baktık, bir süre sonra 1 buçuk milyar liralık yepyeni mallar ortaya çıktı. Sen mal beyanında 1 buçuk milyarlık malı İstanbullulardan niye sakladın" ifadelerini kullandı.
27.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş! Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024 Gündem
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Deprem bölgesinde yapılan çalışmalara değindikten sonra Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde evleri yıkılan depremzedelerle ilgili röportajı izleyen Murat Kurum'un gözleri doldu.
26.03.2024 Gündem
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Kurum 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. İstanbul'un trafik sorununa çözüm planını anlatan Kurum, "650 km'ye çıkararak toplu ulaşımda metro oranını artıracağız. Bununla birlikte tüneller yapacağız. İstanbul'un trafik çilesi bitecek. İstanbul'un her ilçesinden metroya binip toplu ulaşımı kullanabileceğiz. 2 yakaya 122 km tünel yapacağız. Alternatif bir yol güzergahı koymanız lazım. Mevcuttaki tüneller 22 km." ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Gündem
İnşaat sektörü günlüğü 3 bin liraya işçi bulamıyor
İnşaat sektörü günlüğü 3 bin liraya işçi bulamıyor Konut satışının hız kesmeden devam ettiği kentte bir yandan da konut arzı sağlanmaya çalışılıyor. Sektörün kanayan yarası haline gelen istihdam sorunu halen çözülemedi. Sektör temsilcileri günlüğü 3 bin lira yevmiyle işçi aradıklarını ancak bulamadıklarını dile getiriyor.
22.03.2024 Ekonomi
Antalya'da 4.7 büyüklüğünde deprem!
Antalya'da 4.7 büyüklüğünde deprem! AFAD Antalya Demre açıklarında 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.
10.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Irak sınırındaki terör bu yaz çözülecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Irak sınırındaki terör bu yaz çözülecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Terörle mücadele sınırlarımızın içinde ve dışında engellere aldırmadan kararlıkla devam ettiriyoruz. Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi bu yaz çözüme kavuşturmuş olacağız" dedi.
4.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Antalya Deprem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki antalya deprem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.