Anne Ve Baba

Anne Ve Baba

Son dakika Anne ve Baba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Anne ve Baba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Anne ve Baba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anne Ve Baba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anne ve baba gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.607 anne ve baba haberi bulunmuştur. Tüm anne ve baba haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ahmet Kural baba oldu!
Ahmet Kural baba oldu! Temmuz 2023'te dünyaevine giren Ahmet Kural (41) ile Avukat Çağla Gizem Şahin (34), anne ve baba olma mutluluğu yaşadı. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından eşi ve oğlunun sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.
6.04.2024 Magazin
Bedir bebekten güzel haber! Yaşam savaşını kazandı
Bedir bebekten güzel haber! Yaşam savaşını kazandı Hatay’da 27 haftalıkken 1 kilo olarak dünyaya gelen Bedir bebek, 8 ay boyunca kaldığı kuvözde hayata tutunup sonunda ailesine kavuştu. Evladını 8 ay sonra kucaklayan anne, "Ümidimizi kesmedik, bugün ilk defa kucağımıza aldık" dedi.
28.02.2024 Adana
Anne Baba İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Anne Baba İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Anne Baba İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Anne Baba İle İlgili Hadisi Şerifleri... İslam dininde anne ve babaya büyük bir önem verilmektedir. Anne ve baba sevgisinin yanı sıra saygı da çok önem taşımaktadır. Müslümanlar arasında anne ve babaya karşı hoşgörülü ve iyi davranmak gerekmektedir. Çocukların da bu konuda belli başlı yükümlülükleri bulunur. 
29.01.2024 Dini Bilgiler
Gabonlu üniversite öğrencisi Dina’nın ölümüyle ilgili 2’nci duruşmada sanığın ifadesi ortaya çıktı
Gabonlu üniversite öğrencisi Dina’nın ölümüyle ilgili 2’nci duruşmada sanığın ifadesi ortaya çıktı Karabük'te, Filyos Çayı'nda cesedi bulunan Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın (17) ölümüne ilişkin Dursun Acar’ın tutuklu yargılandığı davanın 2’nci duruşmasında genç kızın aile avukatlarından Gülyeter Aktepe ile mahkeme başkanı arasında ırkçılık tartışması yaşandı. Aktepe, Dina’nın Türkiye’de ırkçılığa maruz kaldığını söyledi. Mahkeme Başkanı ise “Türkiye’de veya Karabük’te ırkçılık olsa 10 bin yabancı öğrenci olmaz. Türkiye’de ırkçılık yoktur” diye cevap verdi.
24.01.2024 Gündem
Emre Karayel ikinci kez baba olacağını açıkladı!
Emre Karayel ikinci kez baba olacağını açıkladı! Oyuncu Emre Karayel, sekiz yıldır aşk yaşadığı iç mimar Gizem Demirci ile 2020 yılında aile üyeleri ve yakın dostlarının katıldığı bir törenle dünyaevine girmişti. Can adında bir oğulları olan çiften ikinci kez bebek müjdesi geldi.
14.11.2023 Magazin
Meme kanseri gebeliğe engel mi? Uzmanından dikkat çeken süre detayı
Meme kanseri gebeliğe engel mi? Uzmanından dikkat çeken süre detayı Türkiye’de her 8 kadından 1’inde görülen meme kanseri anne ve baba hayali kuran binlerce kişide soru işaretlerine neden oluyor. Kullanılan ilaçların ve uygulanan tedavi yöntemlerinin gebelik sürecini nasıl etkileyeceği birçok ebeveyn tarafından merak ediliyor. Kemoterapi alan meme kanserli olgularda, adet döngüsünde değişiklikler ve doğurganlık problemleri görüldüğünü hatırlatan Jinekolojik Onkoloji Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Ateş Karateke, kanser hastalarının çocuk sahibi olma sürecinde dikkat etmesi gerekenleri açıklarken çocuk sahibi olmak isteyen kanserli kadınları uyararak 2 yıla dikkat çekti.
5.11.2023 Sağlık
12 gün kuralına dikkat! Tüp bebek tedavisinin tüm aşamalarını açıkladı
12 gün kuralına dikkat! Tüp bebek tedavisinin tüm aşamalarını açıkladı Türkiye'de 150'nin üzerinde tüp bebek merkezi var ve her sene Türkiye'de 80 ile 100 bin arasında tüp bebek tedavisi yapılıyor. Kadınlarda fallop tüplerinin tıkanması, enfeksiyon, erkeklerde düşük sperm kalitesi, ileri yaş, polikistik over sendromu çocuk oluşumunu engellese de tüp bebek yöntemi imdada yetişiyor. Çocuk sahibi olamayan kadın ve erkekler için tüp bebek tedavisi umut olmayı sürdürüyor. Kadın Doğum ve Jinekoloji Uzmanı Op. Dr. İrem Yengel de tüp bebek tedavisinin aşamalarını sizler için derleyerek, tüp bebek yapmayı düşünen çiftlere rehber oldu.
22.10.2023 Sağlık
Aylin Coşkun'dan tüp bebek itirafı!
Aylin Coşkun'dan tüp bebek itirafı! Uzun süredir görülmeyen Aylin Coşkun, konuk olduğu canlı yayında verdiği 18 kilo verdiğini açıkladı. Aylin Coşkun dört senede 50 sefer tüp bebek tedavisi gördüğünü açıkladı.
30.09.2023 Magazin
Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu çifti yeniden bebek bekliyor!
Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu çifti yeniden bebek bekliyor! Taner Ölmez-Ece Çeşmioğlu çifti, geçtiğimiz yıl kızları Zeynep'in doğumuyla ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşamıştı. Ünlü çiftten sevindiren haber geldi, Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu bir kez daha anne baba olmanın mutluluğunu yaşayacak.
25.09.2023 Magazin
Genç oyuncu Metin Pıhlıs baba oldu! 'Adın gibi parla'
Genç oyuncu Metin Pıhlıs baba oldu! 'Adın gibi parla' Metin Pıhlıs ile dört yıl önce dünyaevine girdiği Gamze Pıhlıs, kızları Parla'ya kavuştu. Baba olan genç oyuncu, Parla bebeğin yüzünü gösterip, mutluluğunu sosyal medyada dile getirdi.
8.09.2023 Magazin
Büyükçekmece’de denize açılan çift kayboldu: Baba kurtarıldı, anne aranıyor
Büyükçekmece’de denize açılan çift kayboldu: Baba kurtarıldı, anne aranıyor Büyükçekmece’de tekneden atlayarak yüzmeye başlayan çift, dalgaların etkisi ile bir süre sonra denizde kayboldu. Teknede bulunan kızlarının ihbarı üzerine başlatılan arama kurtarma çalışmalarında baba Mustafa Altunok bulunarak kurtarıldı, anne ve Melek Altunok için arama çalışmaları sürüyor.
5.08.2023 Yaşam
Kıvanç Tatlıtuğ aşka geldi! Romantik paylaşım
Kıvanç Tatlıtuğ aşka geldi! Romantik paylaşım Aile dizisinde hayat verdiği Aslan Soykan karakteriyle büyük beğeni toplayan Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu eşi Başak Dizer'i öperken verdiği bir pozu Instagram hesabından takipçileri ile paylaştı. Ünlü çiftin bu fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu.
30.05.2023 Magazin
Gabonlu Dina'nın ailesi teşhis için Adli Tıp'a geldi! Anne Panga: Türk devletine güveniyorum, bu kesinlikle intihar değil
Gabonlu Dina'nın ailesi teşhis için Adli Tıp'a geldi! Anne Panga: Türk devletine güveniyorum, bu kesinlikle intihar değil Karabük'te üniversite öğrencisi 17 yaşındaki Gabon uyruklu Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın Filyos Çayı'nda 26 Mart günü cansız bedeni bulundu. Genç kızın yalın ayak sokakta koştuğu görüntüler ortaya çıkarken, başlatılan soruşturma kapsamında 8 kişi gözaltına alındı. 4 kez gözaltına alınan Dursun Acar, tutuklanırken diğer 7 şüpheliden 2'si adli kontrol şartıyla diğer 5 şüpheli ise savcılıkça serbest bırakıldı. Gabonlu Dina'nın cenazesi ise İstanbul Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Gabon Cumhuriyeti'nin de yaşayan Dina'nın ailesi bugün İstanbul'a geldi. Dina'nın annesi Jessica Sandra Makemba Panga, babası Guy Serge Ibouanga Panga, amcası, teyzesi ve avukatları Kerim Bahadır Şeker ile birlikte cesedi teşhis etmek için Adli Tıp Kurumu'na geldi. Anne ve baba kızlarını görmek için içeri girdi. Annenin kızı Dina'nın resminin olduğu siyah tişört giydiği görüldü. Aile adli tıptan çıktıktan sonra avukatlarıyla birlikte açıklama yaptı.
8.05.2023 Gündem
Survivor'da Fatih ağladı Asena güldü! Konseyde şaşırtan anlar
Survivor'da Fatih ağladı Asena güldü! Konseyde şaşırtan anlar Survivor 'ünlüler gönüllüler' formatında 'Survivor 2023'te ilginç bir olay yaşandı. TV8'de ekranlara gelen fenomen yarışmanın son bölümünde, gönüllüler adına mücadele eden Fatih ve Asena'nın görüntüsü dikkat çekti.
15.03.2023 Magazin
Gamze'yi öldüren annesi ile babasına ağırlaştırılmış müebbet istemi
Gamze'yi öldüren annesi ile babasına ağırlaştırılmış müebbet istemi Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Gamze Sakallıoğlu'nun (17), yatağında ölü bulunmasıyla ilgili, gizli tanığın itirafıyla gözaltına alınıp tutuklanan annesi Turcen (52) ile babası Mehmet Halil (53) Sakallıoğlu hakkında, 'Nitelikli kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi.
9.03.2023 Yaşam
Depremzede işçi ve işverenleri ilgilendiriyor! Gelir testi belirleyecek
Depremzede işçi ve işverenleri ilgilendiriyor! Gelir testi belirleyecek Kahramanmaraş merkezli asrın felaketi sonrası tüm Türkiye yardım ve destek için harekete geçti. Bir yandan yaralar sarılırken, hükümet destek paketlerini art arda açıkladı. Şimdi ise depremden etkilenen vatandaşların hangi haklara sahip olduğu merak ediliyor. Bazı durumlarda çift maaş hakkı dahi ortaya çıktığı belirtiliyor. Uzmanlar depremzedelerin haklarını kalem kalem açıkladı.
16.02.2023 Çalışma Hayatı
Polis memuru, eşi ve 3 çocuğuyla birlikte depremde hayatını kaybetti
Polis memuru, eşi ve 3 çocuğuyla birlikte depremde hayatını kaybetti Osmaniye’de bir polis memuru, depremde eşi ve 3 çocuğuyla birlikte hayatını kaybetti.
8.02.2023 Gündem
İstanbul'da çöp evde 3 çocuk bulundu! 'Anneleri 1 ay önce evi terk etmiş'
İstanbul'da çöp evde 3 çocuk bulundu! 'Anneleri 1 ay önce evi terk etmiş' İstanbul Eyüpsultan'daki çöp dolu evde, 3, 4 ve 7 yaşlarında 3 çocuk bulundu. Çocukların üstlerinin çıplak olduğu ve evde de başka kimse olmadığı görüldü. Annelerinin bir süre önce evi terk ettiği, babalarının ise bazen uğradığı öğrenildi.
26.01.2023 Yaşam
3 çocuk evde terk edilmiş halde bulundu
3 çocuk evde terk edilmiş halde bulundu İstanbul Eyüpsultan'da ihbar üzerine bir eve giden polis ekipleri, anne ve babaları tarafından terk edilmiş üç çocukla karşılaştı. Çöp evde yaşayan çocuklar hastanede tedavi altına alındı, anne ve baba ise gözaltında.
26.01.2023 Haber
Fahriye Evcen, ikinci kez anne oldu!
Fahriye Evcen, ikinci kez anne oldu! Fahriye Evcen-Burak Özçivit çiftinin ikinci bebekleri bugün dünyaya geldi. Evcen, bugün Teşvikiye'de özel bir hastanede öğlen saatlerinde doğum yaptı. Burak Özçivit, doğum sırasında eşi Fahriye Evcen'i yalnız bırakmadı.2017 yılında evlenen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, ikinci bebeklerini kucaklarına aldı. Bugün öğlen saatlerinde sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen bebeğe çift "Kerem" adını verdi.
18.01.2023 Magazin
Nihat Doğan baba oldu!
Nihat Doğan baba oldu! Şarkıcı Nihat Doğan, arkadaş ortamında tanıştığı İranlı Arezoo Gharlar ile geçtiğimiz ağustos ayında sessiz sedasız dünyaevine girmişti. İkili, düğüne sadece yakın çevresini davet etmişti. Çocukları Badıkan dünyaya gelen çift, ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşadı.
16.01.2023 Magazin
Paris'teki cenazede terör örgütü PKK skandalı! Avrupa'nın dört bir yanından geldiler
Paris'teki cenazede terör örgütü PKK skandalı! Avrupa'nın dört bir yanından geldiler Fransız vatandaşı aşırı sağcı bir saldırganın Paris'te öldürdüğü üç kişinin cenaze töreni terör paçavraları ve elebaşının posteri önünde gerçekleşti. Avrupa'nın dört bir yanından kiralık otobüslerle taşınan dışarıdaki kalabalığın elinde de paçavralar ve fotoğraflar vardı.
4.01.2023 Dünya
Boğaz ağrısı çeken 7 yaşındaki Melis'in acil serviste kahreden ölümü!
Boğaz ağrısı çeken 7 yaşındaki Melis'in acil serviste kahreden ölümü! Amasya'da boğaz ağrısı şikayetiyle çocuk servisinin bulunduğu semt polikliniğinin acil servisine götürülen 7 yaşındaki Melis Kıymet, başlanan tedavisinin peşinden fenalaşarak aynı poliklinikte hayatını kaybetti. Amasya Valiliği, şok ölüm sonrası açıklamada bulundu.
30.12.2022 Yaşam
6 yaşındaki Elif Nur'un sır ölümü! Amca ve hala tutuklandı: İzin vermem
6 yaşındaki Elif Nur'un sır ölümü! Amca ve hala tutuklandı: İzin vermem Eskişehir'de cezaevinde olan Sibel- Gökhan Tiftik'in kızları Elif Nur (6), yakınlarının evinde rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan Elif Nur hayatını kaybetti, şüpheli görülen ölümle ilgili soruşturmada halası ve amcası 'çocuklara kötü muamele' suçundan tutuklandı. Elif Nur'un aynı evde yaşadığı 9 ve 12 yaşındaki ağabeylerinin de bakımsız ve halsiz halde bulunup, vücutlarında morluklar olduğu tespit edildiği ve korumaya alındığı belirtildi. Hakkında yakalama kararı çıkarılan babaanne Cihangül Kurumlu, polis ekiplerince Fevziçakmak Mahallesinde yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili çarpıcı detay da ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
17.12.2022 Gündem
Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'e doğum hediyesi!
Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'e doğum hediyesi! Cinsel istismar suçlamasıyla yargılanan Kevin Spacey ile poz vermesi sonrası tepkilerin odağında olan ve paylaşımını yayından kaldıran Burak Özçivit hamile eşi Fahriye Evcen'le görüntülendi. 2017 yılında nikâh masasına oturan, Nisan 2019'da Karan'ın doğumuyla ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşayan ikiliden Özçivit'in, doğum hediyesi olarak eşine aldığı dudak uçuklatan hediye dikkat çekti.
14.12.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Anne Ve Baba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anne ve baba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.