Anne Kız

Anne Kız

Son dakika anne kız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan anne kız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını anne kız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anne Kız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anne kız gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.142 anne kız haberi bulunmuştur. Tüm anne kız haberleri aşağıda listelenmiştir.
Teleferik'te korku dolu anları kayıt altına alan anne- kız konuştu
Teleferik'te korku dolu anları kayıt altına alan anne- kız konuştu Antalya'da teleferik kazasında 5,5 saat mahsur kaldıktan sonra kurtarılan hemşire Rabia Küçük (51) ile üniversitesi öğrencisi kızı Nur Çeken (19), yaşadıkları korku dolu anları anlattı. Ölümle burun buruna 5,5 saat geçirdiklerini söyleyen Rabia Küçük, "Bir daha ayağımı yerden kesen hiçbir şeye binmem" dedi. Video çekerken kaza anını kaydeden Nur Çeken ise birden sarsılmaya başladıklarını ve çok korktuğunu söyledi.
15.04.2024 Gündem
İki ay ömrü kalan kaynana için inanılmaz fedakarlık! Umutların tükenmeye başladığı anda gelin hayat oldu...
İki ay ömrü kalan kaynana için inanılmaz fedakarlık! Umutların tükenmeye başladığı anda gelin hayat oldu... Yaşadığı rahatsızlığı nedeniyle kendisine 2 ay ömür biçilen kaynanaya gelini hayat oldu. Denizli'de yıllardır mücadele ettiği hastalık yüzünden iki aylık ömrü kalan kaynanası için hiç tereddüt etmeden fedakarlık yapan gelin, kaynanasının yeniden yaşama tutunmasını sağladı.
23.11.2023 Gündem
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum Ünlü futbolcuları dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan ile birlikte 6 sanığın yargılanmalarına başlandı. Erzan savunmasında, "Ben batmak üzere olan bir geminin kaptanıydım. Dolandırıcı olsam gemi batar ben kurtulurdum. Suça konu olan bakiyenin bende olmadığı, bu bakiyeyi bir yerde saklamadığımı, bununla bir şeyler almadığımı salondakilerin bildiğini çok iyi biliyorum. Bakiyenin 45 milyon olmadığını bildiklerini de biliyorum. İddianamede adı geçenlerle paradan para kazanma konusunda ortak noktamız vardı" dedi. Seçil Erzan, "Faiz adı altında bu insanların aza tamah etmemeleri, çok kazanmak istemeleri beni bu hala soktu" ifadelerini kullandı. Savunmasında Erzan 2020 yılında Fatih Terim'den 300 bin dolar aldığını da ifade etti.
20.11.2023 Gündem
Anne-kız asansörde ölü olarak bulunmuştu! Vahşette yeni detaylar kan dondurdu
Anne-kız asansörde ölü olarak bulunmuştu! Vahşette yeni detaylar kan dondurdu   Manisa'nın Salihli ilçesinde oturdukları binanın asansöründe ölü bulunan Devrim Güler (48) ile kızı Doğa Etyemez'in (18) yapılan ön otopsilerinde telle boğuldukları ortaya çıktı. Olayın şüphelisi olarak Ankara'da yakalanıp, Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edilen alt komşuları Atalay Yüksel (57), suçunu itiraf etti. Yüksel, "Telle boğdum, cesetlerini asansöre koyup 4'üncü kata gönderdim" dedi. Cinayet şüphelisi Yüksel, adliyeye sevk edilirken, anne - kızın cenazeleri ise gözyaşları içinde toprağa verildi.
20.11.2023 Gündem
Korkunç olay! Anne ve kızın cesedi asansörde bulundu
Korkunç olay! Anne ve kızın cesedi asansörde bulundu Manisa’nın Salihli ilçesinde anne ve kızı asansörde ölü bulundu.
19.11.2023 Gündem
Anne ile kızının hayatını kurtaran mesaj
Anne ile kızının hayatını kurtaran mesaj Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kısa süre önce cezaevinden çıkan Ahu M. Ç.(52) iddiaya göre, psikolojik sorunlarından dolayı kızıyla birlikte gittiği ormanda ilaç içerek intihara kalkıştı. Genç kızın arkadaşına attığı mesaj ve konumun ardından ormana gelen ekipler, anne ve kızı hastaneye götürdü.
31.10.2023 Gündem
Parkta oturan kız çocuğunun fotoğrafını çektiği iddia edilip öldürülmüştü! Anne ve kızın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Parkta oturan kız çocuğunun fotoğrafını çektiği iddia edilip öldürülmüştü! Anne ve kızın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı 2022 yılında Diyarbakır'da yaşanan olayda 12 yaşındaki kız çocuğu G.S.’nin fotoğrafını çektiği iddiasıyla bıçaklanıp dövülen, yaralı halde sokaklarda gezdirilip, hayatını kaybeden ancak yanlış kişi olduğu ortaya çıkan Ergün Arslan'ın (40) ölümüne ilişkin 2’si tutuklu, 6 sanığın yargılandığı davada, olayın başlamasına sebep olduğu iddia N.S. ve kızı G.S. dinlendi. Anne kız fotoğrafı çekenin Arslan olmadığını söyledi. G.S., çöpçü kıyafetli kişinin telefonu üzerine doğru tuttuğunu belirterek, “Daha sonra eve gidip anneme anlattım. Gelip oraya baktık ama kimseyi göremedik. Ben olaylar nasıl gelişti bilmiyorum. Fotoğrafımı çeken Ergün Arslan değildi. Emniyette de fotoğrafını görmüştüm o değildi” dedi. Mahkeme, 2 tutuklu sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
25.10.2023 Gündem
Aleyna Tilki ve annesi Havva Öztel'in Barbie tarzı gündem oldu!
Aleyna Tilki ve annesi Havva Öztel'in Barbie tarzı gündem oldu! Uzunca bir süredir vizyona girmesi beklenen Barbie filmi dün izleyici ile buluştu. Dünyada Barbie çılgınlığı başlamışken Aleyna Tilki ve annesi Havva Öztel de bu çılgınlığa tarzlarıyla dahil oldu. Anne kızın pozları gündem oldu.
23.07.2023 Magazin
'Dönence' ilk bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitledi!
'Dönence' ilk bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitledi! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, senaryosunu ise Nuray Uslu'nun kaleme aldığı ve büyük bir merakla beklenen yeni dizisi 'Dönence' ilk bölümü ile ekrana geldi. Başrollerini Sümeyye Aydoğan ile Caner Topçu’nun paylaştığı, usta oyuncuların yanı sıra genç yetenekleri de kadrosunda buluşturan 'Dönence' izleyicilerden tam not aldı.
5.07.2023 Magazin
Emine Ün, kızı Duru’yu paylaştı! İkiz kardeş gibisiniz
Emine Ün, kızı Duru’yu paylaştı! İkiz kardeş gibisiniz Emine Ün, Instagram sayfasında Emre Kınay ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Duru ile fotoğrafını paylaştı.
1.04.2023 Magazin
Veda Mektubu’nda anne kız yüzleşiyor!
Veda Mektubu’nda anne kız yüzleşiyor! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği dizisi Veda Mektubu, yeni bölümüyle ekrana geliyor. Veda Mektubu dizisinin bu hafta yayınlanacak bölümüne anne ve kızın yüzleşmesi damga vuracak.
12.03.2023 Televizyon
Hivda Zizan Alp: Sete ve ekibimize hemen alıştım
Hivda Zizan Alp: Sete ve ekibimize hemen alıştım Hivda Zizan Alp, Kanal D’nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'da Türkan karakteri olarak izleyicinin karşısına çıktı. Alp, severek izlediği bir dizide yer aldığını söyledi ve samimi açıklamalarda bulundu.
2.03.2023 Magazin
Alanur ve Ziya karşı karşıya! Veda Mektubu 1. bölümde neler oldu?
Alanur ve Ziya karşı karşıya! Veda Mektubu 1. bölümde neler oldu? Kanal D'nin heyecanla beklenen dizisi Veda Mektubu'nun ilk bölümü 27 Şubat Pazartesi günü ekranlara geldi. İşte gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu, dizisinin 1. bölümünde yaşananlar...
28.02.2023 Magazin
Kaçış yok, Rabia Soytürk ve Emre Kıvılcım yürür gider! Veda Mektubu 1. bölümde neler oldu?
Kaçış yok, Rabia Soytürk ve Emre Kıvılcım yürür gider! Veda Mektubu 1. bölümde neler oldu? Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım, Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar ve Bennu Yıldırımlar gibi önemli isimleri buluşturan Veda Mektubu dizisi 1. bölümüyle ekrana geldi. İlk bölümüyle reytinglerin zirvesine yerleşen Veda Mektubu birinci bölümde, Mehmet ve Aslı'nın ilk karşılaşması gerçekleşti. Rabia Soytürk ve Nurgül Yeşilçay'ın anne kız ikilisini canlandırdıkları Veda Mektubu ilk bölümde neler oldu?
27.02.2023 Televizyon
'Veda Mektubu' dizisinde bu anne kız, hikayesiyle çok konuşulacak!
'Veda Mektubu' dizisinde bu anne kız, hikayesiyle çok konuşulacak! Kanal D’nin; yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği yeni dizisi 'Veda Mektubu', 27 Şubat Pazartesi günü ilk bölümüyle ekrana gelecek. Ünlü isim Nurgül Yeşilçay ve genç yıldız Rabia Soytürk, dizide anne kız olarak izleyici karşısına çıkacak. Yeşilçay’ın Alanur, Soytürk’ün ise Aslı karakterine hayat vereceği yapım anne kız hikayesiyle de çok konuşulacak.
25.02.2023 Magazin
Rabia Soytürk ve Nurgül Yeşilçay Veda Mektubu'nda ikinci kez buluştu!
Rabia Soytürk ve Nurgül Yeşilçay Veda Mektubu'nda ikinci kez buluştu! Kanal D'nin yeni dizisi Veda Mektubu ilk bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizide Nurgül Yeşilçay ve Rabia Soytürk anne kız rollerin hayat verecek. Alanur ve Aslı karakterlerine hayat verecek ikili ikinci kez birlikte kamera karşısına geçecek.
23.02.2023 Televizyon
'Veda Mektubu'nda bu anne kız çok konuşulacak!
'Veda Mektubu'nda bu anne kız çok konuşulacak! Nurgül Yeşilçay ve Rabia Soytürk’ün Veda Mektubu’ndaki hikayesi herkesi ekran başına kilitleyecek.
23.02.2023 Televizyon
Sosyal medyayı şoke eden video: 6 yaşında doğum mu yaptın?
Sosyal medyayı şoke eden video: 6 yaşında doğum mu yaptın? 21 yaşındaki genç kadının paylaştığı video sosyal medyada şok etkisi yarattı. 15 yaşında bir kızı olduğunu söyleyen genç kadının hikayesi herkesi şaşırttı.
2.02.2023 Dünya
Anne-kızın hayatını kaybettiği olayla ilgili yeni gelişme! Tutuklama kararı
Anne-kızın hayatını kaybettiği olayla ilgili yeni gelişme! Tutuklama kararı Anne-kızın hayatını kaybettiği yangınla ilgili gözaltına alınan torun hakkında karar verildi. Torunun elinde bidonla eve geldiği iddia edilmişti. O torun hakkında, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklama kararı verildi.
22.01.2023 Gündem
Anne-kızın hayatını kaybettiği olayla ilgili torun tutuklandı!
Anne-kızın hayatını kaybettiği olayla ilgili torun tutuklandı! Antalya’da anne ve hemşire kızının hayatını kaybettiği yangınla ilgili, eve elinde bidonla geldiği iddia edilen torun, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
22.01.2023 Vatan TV
560 ölünün naaşını parçalayıp sattılar! Kan donduran olay
560 ölünün naaşını parçalayıp sattılar! Kan donduran olay ABD’de sahip oldukları cenaze evi aracılığıyla kendilerine teslim edilen 560 merhumun naaşlarını parçalara ayırıp satan anne-kız iki kadın, hapis cezasına çarptırıldı. İki kadın, ABD federal kanununda ceset parçalarını satma suçu açık olmadığından merhumların ailelerini ‘dolandırmaktan’ hüküm giydi.
4.01.2023 Dünya
Annesinin yanında duran 3 yaşındaki çocuğu tren raylarına attı! Gözler önünde dehşet
Annesinin yanında duran 3 yaşındaki çocuğu tren raylarına attı! Gözler önünde dehşet ABD'nin Oregon eyaletinde herkesin kanını donduran bir olay yaşandı. Annesi ile tren bekleyen 3 yaşındaki bir kız çocuğu, arkada oturan başka bir kadın tarafından tren raylarına itildi. Çocuk önce yere çarptı daha sonra baş aşağı platformdan raylara düştü.
31.12.2022 Dünya
Aydın'da restoranda patlama: 7 kişi hayatını kaybetti
Aydın'da restoranda patlama: 7 kişi hayatını kaybetti Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir döner firmasına ait restoranın mutfak bölümünde gaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Patlamada 7 kişi öldü, 1'i ağır, 5 kişi yaralandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Aydın’ın Nazilli ilçesinde meydana gelen patlamanın ardından ağır yaralanan bir kişinin tedavi için İzmir’e nakledildiğini söyledi. Patlamaya ilişkin açıklama yapan Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili 5 kişinin gözaltına alındığını bildirdi. Adalet Bakanı Bozdağ, patlamaya ilişkin bir kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
30.12.2022 Yaşam
Ünlü şarkıcı Cher'in anne acısı!
Ünlü şarkıcı Cher'in anne acısı! Cher'in annesi olan ünlü oyuncu ve şarkıcı Georgia Holt, 96 yaşında hayatını kaybetti.
12.12.2022 Magazin
Antalya'da anne ve 5 yaşındaki kızı okul dönüşü ölümden döndü
Antalya'da anne ve 5 yaşındaki kızı okul dönüşü ölümden döndü Antalya’da kızını okuldan alarak evine dönen annenin kullandığı otomobil, yaklaşık 70 metre yükseklikten şarampole uçtu. Anne-kız kazayı yaralı olarak atlattı.
7.12.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Anne Kız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anne kız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.