Anaokulları

Anaokulları

Son dakika anaokulları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan anaokulları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını anaokulları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anaokulları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anaokulları gelişmeleri de dahil olmak üzere 213 anaokulları haberi bulunmuştur. Tüm anaokulları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Azerbaycan Karabağ'da 24 saatte zafere ulaştı! Fransız haber ajansı: Türkiye varken imkansız
Azerbaycan Karabağ'da 24 saatte zafere ulaştı! Fransız haber ajansı: Türkiye varken imkansız Dağlık Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonunda zafere 24 saatte ulaşan Azerbaycan dünyada gündem olmaya devam ediyor. Azerbaycan'ın yardım konvoyu bu sabah Hankendi'ye doğru yola çıktı, dünya Karabağ'ı izlerken uluslararası haber ajansı AFP 'yıldırım zafer'in yol açtığı atmosferi çarpıcı cümlelerle servis etti.
22.09.2023 Dünya
MEB'den kısıtlama geldi! Yeni eğitim yılı telefonsuz başlıyor
MEB'den kısıtlama geldi! Yeni eğitim yılı telefonsuz başlıyor Okulla ilk kez tanışacak ya da yeni bir kademeye geçecek olan öğrenciler için bugün okul zili çalıyor. 2023-2024 eğitim öğretim yılı ise 11 Eylül pazartesi günü başlayacak. MEB, bu yıl dijital bağımlılığın önüne geçmek için okullarda cep telefonu kısıtlaması uygulayacak. Uzmanlar da odaklanmayı olumsuz etkileyen cep kullanımı kısıtlamasından yana.
4.09.2023 Eğitim
(Uyum haftası programı ve tarihleri) 1. sınıflar ne zaman açılacak 2023, anaokulları ne zaman açılıyor? Uyum haftası ne zaman başlayacak?
(Uyum haftası programı ve tarihleri) 1. sınıflar ne zaman açılacak 2023, anaokulları ne zaman açılıyor? Uyum haftası ne zaman başlayacak? Anaokulu öğrencileri ve 1. sınıfların okula başlayacağı tarihi, yeni eğitim öğretim yılının başlamasına az bir süre kala sorgulanıyor. Veli okula uyum haftası olup olmayacağını sorgularken, anaokulları ve 1. Sınıfların başlayacağı tarihi de öğrenmeye çalışıyor. Peki, 1. sınıflar okula ne zaman başlayacak, 1. sınıflara uyum haftası var mı? Anaokulları ve 1. Sınıflar ne zaman açılıyor?
2.09.2023 Eğitim
İstanbul'da anaokulu ve bakıcı fiyatları arttı! Yeni tarife belli oldu
İstanbul'da anaokulu ve bakıcı fiyatları arttı! Yeni tarife belli oldu İstanbul'da son dönemde artan anaokulu ve bakıcı fiyatları çalışan anne babaları zorluyor. Özel Anaokulları Derneği Başkanı Hacı Murat Kuş, "Bir bakıcının fiyatı aylık 25 bin lira düzeyinde. Bir anaokulunun fiyatında ise yaklaşık 7 bin ile 14 bin arasında değişen rakamlar telaffuz ediliyor. Haliyle okul maliyetleri de ciddi külfet haline geldi" dedi. Bakıcılık firması sahibi Şeyma Kuvan ise "Gündüz çalışanlar için 18 bin ile 25 bin lira. Bu rakama maaş artı sigorta masrafları da dahil. Yatılı çalışan, devamlı 6 gün sizin evinizde kalan bakıcılar için 20 bin ile 30 bin Türk lirası arasında bakıcıların donanımına göre değişiyor." dedi. Anne Ayla Karaer "Kreşlerden ekstra bir şeyler talep ediyorlar. O yüzden vermemiz imkansız. Mecbur çalışacağım. Ya babaanne ya anneanne bakacak" dedi.
25.08.2023 Ekonomi
Kreş ve anaokulu fiyatları velileri şok etti! Üniversitelerle yarışıyor
Kreş ve anaokulu fiyatları velileri şok etti! Üniversitelerle yarışıyor Kreş ve anaokulu ücretleri, bu yıl üniversite fiyatlarını aşarak 500 bin TL’ye ulaştı. Hem çocuğun hem de ailenin zorlu görüşmelerden geçerek kabul edildiği bu okullarda, fahiş fiyatlara rağmen boş yer bulunamıyor.
19.08.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Prefabrik konutlarımız hızla tamamlanıyor
Bakan Kurum: Prefabrik konutlarımız hızla tamamlanıyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, resmî sosyal medya hesabından “asrın felaketi”nden etkilenen Gaziantep’in Nurdağı ilçesine kurulan konteyner kentlerde yaşayan depremzedeler için hayata geçirilen sosyal donatılarda yapılan çalışmaların anlatıldığı bir video paylaştı. Bakan Kurum, yayımladığı mesajında "Geçici barınma alanlarımızda depremden etkilenen kardeşlerimizin ne ihtiyacı varsa hepsine yetişmeye çalışıyoruz. Yaralarımızı birlikte saracağız!’’ ifadelerini kullandı. Bakan Kurum ayrıca İslahiye’de Emlak Konut tarafından yapılan prefabrik konutların hızla tamamlandığını söyledi.
26.02.2023 Gündem
Okullar Mart'ta mı açılacak? Okullar hangi illerde 20 Şubat'ta açılıyor? Tatil ne kadar uzadı?
Okullar Mart'ta mı açılacak? Okullar hangi illerde 20 Şubat'ta açılıyor? Tatil ne kadar uzadı? Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası Milli Eğitim Bakanlığı'nın aldığı son kararla okulların açılış tarihi değişti. Anaokulları, kreşler, ilkokul ve liselerin açılış tarihini merak edenler, "Okullar Mart'ta mı açılacak?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Türkiye'nin 71 ilinde okulların açılacağı tarih netleşti. Deprem bölgesinde yer alan okullar 1 Mart'ta eğitim öğretime başlayacak.
12.02.2023 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı 81 ile gönderdi! Ücretsiz olacak, sürekli hale getirilecek
Milli Eğitim Bakanlığı 81 ile gönderdi! Ücretsiz olacak, sürekli hale getirilecek Milli Eğitim Bakanlığı, 6 Şubat'ta başlayacak ve ağırlıklı olarak okul öncesi öğrencilerini kapsayacak 'ücretsiz yemek' uygulamasına ilişkin 81 ile kılavuz gönderdi. Buna göre kendi mutfağında yemek hazırlama olanağı olmayan okullar için meslek liseleri, öğretmenevleri ve yemek hazırlayan kamu kurumları devreye sokulacak. Her il ve ilçede müdür yardımcısı veya şube müdürü başkanlığında kurulacak komisyon süreci takip edecek.
3.02.2023 Eğitim
Bakan Yanık: Türkiye sığınmacılara kendi öz kaynaklarından yaklaşık 45 milyar dolar harcamıştır
Bakan Yanık: Türkiye sığınmacılara kendi öz kaynaklarından yaklaşık 45 milyar dolar harcamıştır Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "2'nci Dünya Savaşından sonra yaşanan en büyük göç dalgasına sebep olan bu savaşta Türkiye, sığınmacılara yönelik insani yardım çalışmalarına uluslararası toplumun verdiği desteğe nispetle daha yüksek bir oranda katılmış ve kendi öz kaynaklarından yaklaşık 45 milyar dolar harcamıştır" dedi.
22.11.2022 Siyaset
MEB'den son dakika kararı! Okulların açılmasından sonra bir ilk
MEB'den son dakika kararı! Okulların açılmasından sonra bir ilk Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Resmen başladı. Bu yıl ilk kez oluyor. İlokul, ortaokul ve liselerde geçerli olacak. 2022-2023 eğitim-öğretim yılının başlamasının ardından resmen yapıldı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Sancaktepe’de Arif Nihat Asya Anadolu Lisesinde düzenlenen 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı'nda yaptığı konuşmada, “Yardımcı kaynak problemini de ilk kez çözdük ve ilk kez 2022-2023 eğitim öğretim yılı itibariyle tüm öğrencilerimizin sırasına sadece ders kitaplarını değil, 130 milyon yardımcı kaynağı da ücretsiz olarak bıraktık” dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
13.09.2022 Eğitim
Ders kitapları ne zaman dağıtılacak? Okul kitapları verilecek mi?
Ders kitapları ne zaman dağıtılacak? Okul kitapları verilecek mi? Okullarda eğitim 12 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Anaokulları ile birinci sınıfların uyum eğitimleri geçen hafta tamamlanmıştı. Bu hafta tüm okullarda kademelerde eğitim başlıyor. Okulun ilk haftasında ortaokul ve liseye yeni başlayacak öğrencilerin uyum eğitimleri olacak. Diğer sınıflarda da ders başlayacak. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilere verilecek ders kitaplarının ne zaman dağıtılacağı da veliler ve öğrenciler tarafından merak ediliyor. Peki, Ders kitapları ne zaman dağıtılacak? Okul kitapları ne zaman verilecek? İşte detaylar…
11.09.2022 Eğitim
Liseler ne zaman açılıyor? Ortaokul ve lise uyum eğitimleri ne zaman başlayacak? İşte MEB eğitim takvimi!
Liseler ne zaman açılıyor? Ortaokul ve lise uyum eğitimleri ne zaman başlayacak? İşte MEB eğitim takvimi! 2022-2023 eğitim öğretim yılı başlıyor. Milyonlarca öğrenci için ilk ders zili yarın çalıyor. Uzun bir yaz tatilinin ardından öğrenciler sıralara dönecek ve yeni öğretim yılına resmen başlayacak. Anaokulları ve ilköğretim birinci sınıf öğrencileri için uyum eğitimleri sona erdi. Şimdi de ortaokul ve lise uyum eğitimleri başlayacak. Peki, Liseler ne zaman açılıyor? Ortaokul ve lise uyum eğitimleri ne zaman başlayacak? Lise okul saatleri belli oldu mu? Lise dersleri başlıyor mu? İşte MEB eğitim takvimi!
11.09.2022 Eğitim
Emine Erdoğan Sarıyer'deki "Mehmet Tabanca Anaokulu" açılışına katıldı
Emine Erdoğan Sarıyer'deki "Mehmet Tabanca Anaokulu" açılışına katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Okul öncesi eğitim, çocukların dil gelişiminde, sosyal ve duygusal becerilerinin güçlenmesinde son derece önemli bir yere sahip. Ve bu çocuklar akademik hayatlarında çok daha başarılı oluyorlar." dedi.
9.09.2022 Siyaset
Okullar ne zaman açılacak? Lise ve ortaokullar hangi tarihte açılacak? İlk ders zili ne zaman çalacak? İlk tatil ne zaman?
Okullar ne zaman açılacak? Lise ve ortaokullar hangi tarihte açılacak? İlk ders zili ne zaman çalacak? İlk tatil ne zaman? Yaz tatilinin sona ermesiyle birlikte 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının başlayacağı tarih araştırılıyor. Bugün itibariyle anaokulların ve ilkokul 1. sınıfların uyum haftası eğitimleri başlıyor. Diğer kademelerde eğitimler ise bir hafta geç başlayacak. Pek çok kişi tarafından Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayınlanan eğitim takvimi araştırılıyor. Peki, Okullar ne zaman açılacak? Lise ve ortaokullar hangi tarihte açılacak? İlk ders zili ne zaman çalacak? MEB 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılı başlangıç tarihi!
5.09.2022 Eğitim
Anaokulları ne zaman açılacak? Anaokulu uyum haftası ne zaman? Anaokulu ihtiyaç listesinde neler var?
Anaokulları ne zaman açılacak? Anaokulu uyum haftası ne zaman? Anaokulu ihtiyaç listesinde neler var? 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı başlıyor. Yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde anaokulu ile 1. Sınıfa başlayacak öğrencilerin uyum haftası başlayacak. İlk defa eğitime başlayacak öğrenciler heyecanlıyken ebeveynler uyum haftası ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Anaokulları ne zaman açılacak? Anaokulu uyum haftası ne zaman? Anaokulu ihtiyaç listesinde neler var? İşte detaylar…
4.09.2022 Eğitim
MEB son dakika olarak duyurdu! Resmen değişti, ilkokul, ortaokul ve liselerde başlıyor
MEB son dakika olarak duyurdu! Resmen değişti, ilkokul, ortaokul ve liselerde başlıyor Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen harekete geçti. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Okulların açılmasına günler kala son dakika kararı verildi. Bakan Özer duyurdu. Bu yıl okullarda ilk kez yapılacak. Tamamen ücretsiz olacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 5-9 Eylül tarihleri arasında anaokulu ve ilkokul 1. sınıf öğrencileri için yapılacak uyum eğitimi ve 12 Eylül'de başlayacak yeni eğitim öğretim yılı hazırlıklarında gelinen noktayı bir kez daha değerlendirmek üzere bakan yardımcıları, birim amirleri ve 81 ilin millî eğitim müdürleri ile toplantı yaptı. Öte yandan Millî Eğitim Bakanlığı, 2021-2022 eğitim yılının tamamlanmasının hemen ardından başlattığı yeni eğitim-öğretim yılı hazırlıklarında sona yaklaştı. Milli Eğitim Bakanlığı, 2022-2023 eğitim öğretim yılı başında 198 yeni okul, 3 bin 605 yeni derslik hizmete açılacağını duyurdu. 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı MEB takvimi ile ders dönemi, yarıyıl ve ara tatil tarihleri belirlendi. Okulların açılmasına sayılı günler kala veliler ve öğrenciler okullar ne zaman açılacak, okullar ne zaman kapanacak, yarı yıl tatili ne zaman? sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, okullar ayın kaçında açılıyor, hangi tarihte, eylülün kaçında? İşte son dakika haberinin detayları...
2.09.2022 Eğitim
MEB okulların açılmasına günler kala duyurdu! Milli Eğitim Bakanlığı'ndan flaş karar, milyonlarca öğrenciyi kapsıyor
MEB okulların açılmasına günler kala duyurdu! Milli Eğitim Bakanlığı'ndan flaş karar, milyonlarca öğrenciyi kapsıyor MEB son dakika duyurdu. Milli Eğitim Bakanlığı okulların açılmasına günler kala harekete geçti. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini ilgilendiriyor. Güzel haberi Bakan Özer duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yaptığı açıklamada, “Temizlik malzemesinden kırtasiyeye, küçük onarımdan donatım, laboratuvar ihtiyaçlarına kadar tüm okullarımızda kullanılmak üzere sadece 2022-2023 eğitim öğretim hazırlığı için 3,1 milyar lirayı okullarımıza gönderdik” dedi.
30.08.2022 Eğitim
Okullar ne zaman açılacak? İlkokullar ve liseler ne zaman açılıyor? Yaz tatili ne zaman bitiyor?
Okullar ne zaman açılacak? İlkokullar ve liseler ne zaman açılıyor? Yaz tatili ne zaman bitiyor? Yeni Eğitim Öğretim Yılı için geri sayım başladı. Yaz tatilinin sonuna gelinirken milyonlarca öğrenci, veli ve öğretmen okulların ne zaman başlayacağını araştırıyor. Peki, Okullar ne zaman açılacak? İlkokullar ve liseler ne zaman açılıyor? Yaz tatili ne zaman bitiyor?
30.08.2022 Eğitim
MEB'den flaş karar! Ücretsiz olacak, ilkokul, ortaokul ve liseleri kapsıyor
MEB'den flaş karar! Ücretsiz olacak, ilkokul, ortaokul ve liseleri kapsıyor Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) son dakika açıkladı. Flaş karar verildi. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini kapsıyor. Ücretsiz olacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "136 milyon yardımcı kaynağı öğrencilerimize ulaştırmış oluyoruz. Eğitim-öğretim yılı 12 Eylül'de başladığında çocuklarımızın masalarında sadece ders kitapları olmayacak, yardımcı kaynakların tamamı da basılı ve ücretsiz şekilde ulaştırılmış olacak" dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
25.08.2022 Eğitim
MEB son dakika duyurdu! 60 bin personel alınacak, 5 Eylül'de başlıyor
MEB son dakika duyurdu! 60 bin personel alınacak, 5 Eylül'de başlıyor Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. Resmen başlıyor. 60 bin personel alınacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “İlk kez 5 Eylül’de okullar açılmadan önce 60 bin vatandaşımız okulların temizliğine yardım etmek için okullarımızda hazır olacak” dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
24.08.2022 Personel Alımı
Okullar ne zaman açılacak? Okullar eylül ayının kaçında açılıyor? 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı ne zaman başlıyor?
Okullar ne zaman açılacak? Okullar eylül ayının kaçında açılıyor? 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı ne zaman başlıyor? Eylül ayına kısa bir süre kala milyonlarca öğretmen, veli ve öğrencinin gözü okulların açılacağı tarihe çevrildi. Yaz tatilinin sona ermesine kısa bir süre kala Milli Eğitim Bakanlığı da çalışmalarına hız verdi. Yeni Eğitim Öğretim Yılı için hazırlıklar tamamlanırken Kabine toplantısın sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eğitim alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek okulların açılacağı tarihi duyurdu. Peki, Okullar ne zaman açılacak? Okullar eylülün kaçında açılıyor? 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı ne zaman başlıyor? İşte 2022 ve 2023 Eğitim Öğretim Yılı Takvimi!
23.08.2022 Eğitim
Maske ile ilgili flaş gelişme! Tam bitti derken geri dönüyor
Maske ile ilgili flaş gelişme! Tam bitti derken geri dönüyor İki yıl boyunca hayatlarımızı kâbusa çevirdikten sonra azalan vaka sayıları ve neredeyse biten ölümlerle birlikte adını artık çok zikretmemeye başladığımız koronavirüs acaba geri mi dönüyor? Almanya’dan gelen haberler hiç de iç açıcı değil. Almanya, bu kış Covid ile savaşmak için Ekim'den Mart'a kadar restoranlarda, barlarda ve mağazalarda Maske takmayı zorunlu hale getirmeyi düşünüyor.
18.06.2022 Dünya
MEB son dakika duyurdu! Yaz tatili öncesi flaş karar, 81 ilde geçerli, 4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencilerini kapsıyor, ilk kez...
MEB son dakika duyurdu! Yaz tatili öncesi flaş karar, 81 ilde geçerli, 4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencilerini kapsıyor, ilk kez... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Milyonlarca öğrenciye güzel haber. 4. sınıftan 12. sınıfa kadar olan tüm öğrencileri ilgilendiriyor. İlk kez uygulanacak. Bakan Özer 'kronik bir problem' diyerek duyurdu ve detayları paylaştı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Çankırı'da anaokulunun açılış töreninden yaptığı açıklamada, "4. sınıftan 12. sınıfa, tüm öğrencilerimizi oyun kıvamındaki matematik seferberliğiyle yaz okulunda buluşturuyoruz. Dördüncüsü yıllardan beri kronik bir problem olan yabancı dille, İngilizce ile ilgili, bunu çözmek için İngilizce yaz okulunu açıyoruz" dedi.
3.06.2022 Eğitim
LGS sınavı ile ilgili Bakan Özer'den flaş açıklama! Yıllar sonra bir ilk...
LGS sınavı ile ilgili Bakan Özer'den flaş açıklama! Yıllar sonra bir ilk... Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, LGS'ye girecek öğrencilere başarılar dileyerek, "Covid-19 salgınından sonra ilk defa öğrencilerimiz maskesiz bir şekilde sınava girecek. İnşallah, bu defa maskesiz olduğu için çok daha rahat bir şekilde sınav sürecini geçirecekler" dedi.
3.06.2022 Eğitim
Emine Erdoğan, 150 anaokulu toplu açılış törenine katıldı
Emine Erdoğan, 150 anaokulu toplu açılış törenine katıldı  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan Avcılar'da katıldığı '150 Anaokulu Toplu Açılış Töreni'nde, “Bugün 150 anaokulumuzun açılışını yapıyoruz. Yaklaşık 30 bin yavrumuz bu eğitim yuvalarında akademik hayatlarına ilk adımlarını atacaklar. Elbette hedeflerimiz bundan çok daha büyük. Mevcut 2 bin 782 anaokuluna ek 3 bin, mevcut 30 bin anasınıfına ek 40 bin anasınıfı daha açacağız" dedi.  
27.05.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Anaokulları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anaokulları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.