Amazon

Amazon

Son dakika amazon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan amazon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını amazon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Amazon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan amazon gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.178 amazon haberi bulunmuştur. Tüm amazon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu Hayalime Ortak Ol Topluluğu ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi iş birliğinde gerçekleşen “Geleceği Gülümsetecek Hayaller” projesi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hataylı çocukların hayalinden çıkan geleceğin icatlarının ilk prototipleri, İTÜ’deki Dijital Fabrikasyon dersi öğrencilerinin elinde 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu.
24.04.2024 Yaşam
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür Uluslararası Yapay Zeka Zirvesi'nde Birleşmiş Milletler (BM) AI Danışmanı Neil Sahota, Bahçeşehir Üniversitesi tarafından BAU Future Kampüs'te düzenlenen Future AI Summit 24 Yapay Zeka Zirvesi'nde konuştu. Sahota,"Yapay zekanın olmazsa olmazı veridir, veri yeni petroldür" dedi.
16.04.2024 Gündem
Personel alımı yapılacak! 400 depo operatörü istihdam edilecek
Personel alımı yapılacak! 400 depo operatörü istihdam edilecek İstanbul Tuzla’da 100 milyon doların üzerinde bir yatırımla açılan Amazon Lojistik Merkezi’nde 400 depo operatörünün işe alınması için başvurular başladı.
25.02.2024 Çalışma Hayatı
Dünya Hükümetler Zirvesi’nde yerli yapay zeka dil modeli dünyaya anlatıldı
Dünya Hükümetler Zirvesi’nde yerli yapay zeka dil modeli dünyaya anlatıldı Türkiye'nin onur konukları arasında bulunduğu 2024 World Governments Summit’e (Dünya Hükümetler Zirvesi) Türkiye’den katılan tek şirket Trendyol olurken sektörün önde gelen isimlerinin katıldığı panelde şirketin yapay zeka teknolojisiyle geliştirdiği yerli çözüm dil modeli paylaşıldı.
14.02.2024 Yaşam
Fatih Karahan, Merkez Bankası Başkanlığına getirildi
Fatih Karahan, Merkez Bankası Başkanlığına getirildi Resmi Gazete’de yayımlanan Atama Kararı ile Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan görevden alındı ve yerine Başkan Yardımcısı Fatih Karahan atandı.
3.02.2024 Ekonomi
Elon Musk'a şok! Serveti bir gecede 18 milyar dolar eridi
Elon Musk'a şok! Serveti bir gecede 18 milyar dolar eridi Tesla'nın son çeyrek bilançosunun beklentileri vermemesi üzerine hisse yüzde 12 düştü. Şirketin CEO'su Elon Musk'ın serveti de bir gecede 18 milyar dolar eridi.
26.01.2024 Dünya
Ova Nedir, Nasıl Oluşur? Ovanın Özellikleri Ve Çeşitleri... Türkiye'deki Ovalar Nelerdir?
Ova Nedir, Nasıl Oluşur? Ovanın Özellikleri Ve Çeşitleri... Türkiye'deki Ovalar Nelerdir? Ovalar akarsuların taşıdıkları alüvyonların birikmesi ile oluşan az engebeli düzlüklerdir. Farklı büyüklüklerde ve yapıda olabildikleri için birbirinden farklı ovalar ile karşılaşmak mümkündür.
19.12.2023 Eğitim
Emir Gelen Tiktok Türkiye Temilcisi || Emir Gelen kimdir? Kaç yaşında, nereli, daha önce nerede çalıştı, eğitimi ne? İşte Emir Gelen’in biyografisi
Emir Gelen Tiktok Türkiye Temilcisi || Emir Gelen kimdir? Kaç yaşında, nereli, daha önce nerede çalıştı, eğitimi ne? İşte Emir Gelen’in biyografisi Emir Gelen kimdir, TikTok'un Türkiye temsilcisi Emir Gelen kaç yaşında, nereli, hangi okullardan mezun? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. TBMM Dijital Mecralar Komisyonu, 7 Aralık’ta “TikTok” gündemli toplanıyor. Komisyon Başkanı Hüseyin Yayman, “TikTok’un Türkiye temsilcisi Emir Gelen Bey’i komisyonumuza davet ettik." Dedi. İşte TikTok'un Türkiye temsilcisi Emir Gelen hakkında merak edilenler...
7.12.2023 Gündem
Yıllardır kanserle mücadele eden fenomen Ayşenur Parlak hayatını kaybetti
Yıllardır kanserle mücadele eden fenomen Ayşenur Parlak hayatını kaybetti Dördüncü evre kolon kanseriyle mücadele eden sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak, yaşama veda etti. Ünlü ismin eşi ve kızının babası Savaş Parlak, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
13.11.2023 Magazin
Limona meydan okuyor! C vitamini deposu, doğanın insanlığa hediyesi; mucizevi meyve!
Limona meydan okuyor! C vitamini deposu, doğanın insanlığa hediyesi; mucizevi meyve! Amazon yağmur ormanlarının derinliklerinde yetişen oldukça yüksek C vitamini içeriğiyle bilinin mucizevi bitki camu camunun son yıllarda popülerliği arttı. Süper meyve diye tanımlanan camu camu C vitamini deposu olarak kabul edilir. Normalde narenciye meyveleri C vitamini açısından zengin olarak bilinse de, camu camu bu konuda onları geride bırakır.
8.11.2023 Sağlık
100 milyon dolarlık lojistik merkezi törenle açıldı
100 milyon dolarlık lojistik merkezi törenle açıldı Alışveriş platformu Amazon’un İstanbul Tuzla’daki lojistik merkezi düzenlenen resmi törenle açıldı.
5.10.2023 Ekonomi
Haldun Taner Eserleri Nelerdir? Haldun Taner Eserleri'nin Özellikleri
Haldun Taner Eserleri Nelerdir? Haldun Taner Eserleri'nin Özellikleri Öykü, tiyatro ve kabare yazarı olarak tanınan Haldun Taner oldukça donanımlı bir isimdi. Özellikle Cumhuriyet Dönemi Türk Edebiyatı'nda önemli isimlerden birisi olduğunu görmekteyiz. Ayrıca verdiği eserlerin yanında kabare tiyatrosunun öncüsü olmayı başarmıştır. Buda onun başarılı hayatının dikkat çeken bir unsuru olarak bilinir. Ünlü yazarın doğum yeri ise İstanbul'dur. 
29.08.2023 Gündem
Bergüzar Korel imajını tazeledi: Yeni hali Esra Erol'a benzetildi
Bergüzar Korel imajını tazeledi: Yeni hali Esra Erol'a benzetildi Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, geçtiğimiz hafta sete çıkan Amazon Prime Video’nun ilk yerli projesi ‘Kanlı Yayın’ için imajını değiştirdi. Oyuncu Korel’i görenlerin aklına ilk Esra Erol geldi.
22.08.2023 Magazin
İşte Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın yeni ekibi! Liyakat vurgusu yapıldı
İşte Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın yeni ekibi! Liyakat vurgusu yapıldı Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın önceki gün ses getiren enflasyon raporu sunumunun ardından dün de yeni atanan ekibi açıklandı. Yeni Merkez Bankası başkan yardımcıları Hatice Karahan, Osman Cevdet Akçay ve Fatih Karahan’la ilgili karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Piyasaların yakından takip ettiği üç isim de uzmanlardan tam not alırken, ‘liyakat’ vurgusu yapıldı.
29.07.2023 Ekonomi
“Teknolojiyle Geleceğe Gülümse” projesinde hedef bir yılda 4 bin genç
“Teknolojiyle Geleceğe Gülümse” projesinde hedef bir yılda 4 bin genç Amazon Türkiye, Tuzla Belediyesi ve Habitat Derneği ortaklığında İstanbul Tuzla Şelale Eğitim Parkı’nda Teknoloji Sınıfı açıyor. “Teknolojiyle Geleceğe Gülümse” projesi ilk yılında 4 binden fazla gencin bilgisayar bilimi, kodlama, makine öğrenimi ve 3D tasarım becerileri edinmesine yardımcı olmayı hedefliyor.
21.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Portofino romantizmi! Düğün için form tutuyorlar
Portofino romantizmi! Düğün için form tutuyorlar Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, 2019'dan beri birlikte olduğu Lauren Sanchez ile geçtiğimiz haftalarda nişanlandı. . Bezos, yarım milyar dolarlık süper yatında Sanchez'e evlilik teklif etmişti. Ünlü çift süper yatını İtalya'ya demirledi.
16.06.2023 Magazin
ABD'yi dolandıran Türk 100 milyon dolar gelir etti! ABD ordusuna, devlet kurumlarına sahte ürün sattı
ABD'yi dolandıran Türk 100 milyon dolar gelir etti! ABD ordusuna, devlet kurumlarına sahte ürün sattı ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan, ABD-Türkiye çifte vatandaşı Onur Aksoy, Çin’den getirdiği cihazlara sahte yazılım yüklediği ve bununla 100 milyon dolar gelir elde ettiği yönündeki suçlamaları kabul etti.
11.06.2023 Yaşam
Düşen uçaktaki çocuklar 40 gün sonra ormanda canlı bulundu! Dünyayı şoke eden 'Huitoto' mucizesi
Düşen uçaktaki çocuklar 40 gün sonra ormanda canlı bulundu! Dünyayı şoke eden 'Huitoto' mucizesi Mayıs ayı başında ormana çakılan uçakta pilot, yardımcısı ve çocukların annesi öldü, dünyayı ayağa kaldıran Twitter mesajının gerçek olmadığı ortaya çıkınca büyük bir hayal kırıklığı yaşandı. Pes etmeyen ekipler büyükannenin mesajını helikopterden ormana dinletti ve 'mucize' gerçekleşti.
10.06.2023 Dünya
Amazon gizemli kutu gerçek mi, Amazon gizemli kutu 41 kampanyası doğru mu? Amazon gizemli kutu nedir, dolandırıcılık yöntemi mi?
Amazon gizemli kutu gerçek mi, Amazon gizemli kutu 41 kampanyası doğru mu? Amazon gizemli kutu nedir, dolandırıcılık yöntemi mi? Amazon Gizemli kutu nedir, gerçek mi? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Amazon Gizemli Kutu, Amazon'un müşterilere sunduğu hizmetlerden biri olarak geçer, kutuyla kullanıcılara birbirinden farklı sürpriz ürünler sunar. Peki, Amazon Gizemli kutu dolandırıcılığı var mı, Amazon gizemli kutu nasıl alınır?
8.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Kahve içip kahvaltı yaparken kurulmuştu: Nasıl yapay zekânın süper gücü hâline geldi?
Kahve içip kahvaltı yaparken kurulmuştu: Nasıl yapay zekânın süper gücü hâline geldi? Nvidia’nın kurucu ortakları kahvaltı yapıp bol bol kahve içerken şirket fikrini ortaya attılar ve Nvidia kuruldu. Nvidia’nın hikayesinin mütevazı başlangıcı bu açıdan diğer teknoloji devlerinin doğuşuyla benzerlik taşıyor. Peki 1 trilyon dolarlık şirket Nvidia nasıl yapay zekânın süper gücü hâline geldi?
7.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Dünyaca ünlü dizilerin yıldızı sette fenalaşarak hayatını kaybetti!
Dünyaca ünlü dizilerin yıldızı sette fenalaşarak hayatını kaybetti! Vikings, Dexter gibi dizilerde rol alan Ray Stevenson, 58 yaşında hayatını kaybetti
23.05.2023 Magazin
Loto milyoneri Kürşat Yıldırım yeni yaşam tarzıyla dünya gündeminde!
Loto milyoneri Kürşat Yıldırım yeni yaşam tarzıyla dünya gündeminde! Almanya'da yaşayan gurbetçi Kürşat Yıldırım lotodan büyük ikramiyeyi kazanınca dünya gündemine oturmuştu. Çoğu insan piyangodan para kazandığında eski hayatını geride bırakmak isterken 42 yaşındaki Kürşat'ın annesinin evine taşınması yabancı basının dikkatini çekti.
23.05.2023 Dünya
Amazon'un kurucusu Jeff Bezos nişanlandı! 'Hayatımda tanıdığım en güzel kalpli insan'
Amazon'un kurucusu Jeff Bezos nişanlandı! 'Hayatımda tanıdığım en güzel kalpli insan' Amazon CEO'su Jeff Bezos ile Lauren Sanchez evlilik yolunda ilk adımı attı. Ünlü çift nişanlandıklarını duyurdu
23.05.2023 Magazin
3 çocuk, 1 bebek düşen uçaktan sağ kurtuldu
3 çocuk, 1 bebek düşen uçaktan sağ kurtuldu 1 Mayıs'ta Kolombiya'daki Amazon yağmur ormanlarına düşen küçük uçağın enkazı günlerdir aranıyordu. İçin 11 aylık bebek ve 3 çocuğun da bulunduğu uçağa dair tüm ümitler tükenmişken, yetkililerden gelen haber tüm dünyada yankılandı.
18.05.2023 Gündem
'MİT görevlisiyiz' diyerek dolandıran 2 kişi tutuklandı
'MİT görevlisiyiz' diyerek dolandıran 2 kişi tutuklandı Muğla'nın Marmaris ilçesinde kendilerini 'MİT görevlisi' olarak tanıtıp, 'Libya operasyonu için para lazım' diyerek 30 kişiyi 15 milyon lira dolandıran 5 şüpheliden 2’si tutuklandı.
8.04.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Amazon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki amazon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.