Altınova

Altınova

Son dakika altınova haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan altınova ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını altınova haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Altınova

haberleri sayfasında son dakika yaşanan altınova gelişmeleri de dahil olmak üzere 404 altınova haberi bulunmuştur. Tüm altınova haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tersanede iş kazası: Başmühendis öldü, müdür ağır yaralı!
Tersanede iş kazası: Başmühendis öldü, müdür ağır yaralı! Yalova’nın Altınova ilçesinde bulunan Hatsan Tersanesi’nde yaşanan iş kazasında müdür ağır yaralanırken, tersanenin gemi başmühendisi Özkan Kara ise hayatını kaybetti.
21.04.2024 Gündem
Bir ay önce boşandığı eşini restoranda yemek yerken öldürdü
Bir ay önce boşandığı eşini restoranda yemek yerken öldürdü Kocaeli’nin Körfez ilçesinde Ajda Yatar (28), restoranda yemek yediği sırada bir ay önce boşandığı eşi Vahyettin Polat (37) tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.
22.11.2023 Gündem
Yalova'da sağanak ve fırtına; deniz taştı, tekneler parçalandı
Yalova'da sağanak ve fırtına; deniz taştı, tekneler parçalandı Yalova'nın Altınova ilçesi Tersaneler bölgesi açıklarındaki bakım havuzuna demir atarak, onarım için bekleyen kuru yük gemisi, saat 04.30 sıralarında fırtınada sürüklenmeye başladı. Gemi, öğle saatlerinde etkisini artıran fırtına ile daha da sürüklenip, bir tersanenin iskelesine vurdu. O anlar, cep telefonu kamerası ile görüntülenirken, bölgeye Sahil Güvenlik ve polis ekipleri sevk edildi. Onarım için bekleyen gemide, mürettebat olmadığı öğrenildi.
19.11.2023 Vatan TV
'Havlunu da al' hareketi Türkiye'ye de sıçradı!
'Havlunu da al' hareketi Türkiye'ye de sıçradı! Sahil ve plajların özel işletmelerde olması nedeniyle giriş ücreti alınması vatandaşı kızdırdı. 'Havlu hareketi' yapmaya başlayan tatilciler yürüyüş düzenlemeye başladı.
16.08.2023 Gündem
Aynı firmanın yemeğinden yiyen 140 tersane işçisi zehirlendi
Aynı firmanın yemeğinden yiyen 140 tersane işçisi zehirlendi Yalova’nın Altınova ilçesindeki Tersaneler Bölgesi’nde, aynı firmanın yemeğinden yiyen 140 işçi zehirlendi. Tavuklu yemek yedikleri öğrenilen işçilerden çoğu tedavilerinin ardından taburcu edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, işçilerin neden zehirlendiğine yönelik kesin sonuç yemekten alınan numunelerin çıkmasıyla belli olacak.
25.05.2023 Yaşam
Yalova canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Yalova Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları... Yalova hangi parti kazandı?
Yalova canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Yalova Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları... Yalova hangi parti kazandı? Yalova seçim sonuçları 2023 canlı olarak gazetevatan.com seçim sayfasında olacak. 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimi yapılacak. 08:00'da başlayacak oy verme işlemi 17:00'da bitecek. 64 milyondan fazla seçmen sandık başına gidecek. Yalova Merkez seçim sonuçları, Çiftlikköy seçim sonuçları, Çınarcık seçim sonuçları, Altınova seçim sonuçları, Armutlu seçim sonuçları, Termal seçim sonuçları canlı oy oranları ve dağılıymlarıyla bu sayfada olacak. Peki Yalova hangi parti kazandı? Yalova hangi cumhurbaşkanı kazandı? İşte Yalova canlı seçim sonuçları...
14.05.2023 Gündem
Kızılay, mobil sağlık araçlarının güncel konumlarını paylaştı
Kızılay, mobil sağlık araçlarının güncel konumlarını paylaştı Kızılay, deprem bölgesinde başlattığı sağlık desteğini mobil araçlar ve mobil diş kliniği hizmetiyle sürdürüyor. Kızılay, kırsal kesimlere de gönderilen mobil sağlık araçlarının güncel listesini paylaştı.
19.02.2023 Gündem
Metruk binada 50 yaşlarında erkek cesedi bulundu
Metruk binada 50 yaşlarında erkek cesedi bulundu Bursa'nın Osmangazi ilçesinde metruk bir binada, kimliği belirsiz erkek cesedi bulundu.
27.12.2022 Yaşam
Hobi bahçesinde tartıştığı 3 arkadaşa ateş açtı: 2 ölü, 1 yaralı
Hobi bahçesinde tartıştığı 3 arkadaşa ateş açtı: 2 ölü, 1 yaralı Bursa'da Furkan G., hobi bahçesinde oturan 3 arkadaş ile tartışıp, tabancayla ateş açtı. Furkan G.'nin tabancasından çıkan kurşunlarla 2 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. İstanbul'a kaçmak isteyen Furkan G., polis ekiplerince 1 saat içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.
9.12.2022 Yaşam
Röntgen filmine bakınca inanamadılar! Elinin içinde unuttular
Röntgen filmine bakınca inanamadılar! Elinin içinde unuttular Aydın'da bu kadar da olmaz denilen bir olay yaşandı. 62 yaşındaki Raziye Baş, 7 ay önce evinde bahar temizliği yaparken düşüp kalçasını ve elini kırdı. Bu kazadan sonra ağrılar artınca hastaneye giden ve röntgen filmi çektiren Baş, sonucu öğrenince hayatının şokunu yaşadı.
12.11.2022 Yaşam
Osmangazi Köprüsü'nde seyir halinde olan TIR alev topuna döndü; o anlar kamerada
Osmangazi Köprüsü'nde seyir halinde olan TIR alev topuna döndü; o anlar kamerada Yalova'da, Osmangazi Köprüsü'nde seyir halinde olan mobilya yüklü TIR'ın dorsesinden yangın çıktı. Alev topuna dönen dorse itfaiye ekiplerince söndürülürken, olay anı cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
28.10.2022 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Türkiye'den 'denizaltı' hamlesi! Dünyada eşi benzeri yok, suya indirildi
Türkiye'den 'denizaltı' hamlesi! Dünyada eşi benzeri yok, suya indirildi Yalova'nın Altınova ilçesindeki bir tersanede, Milli Savunma Bakanlığınca yürütülen projede yapımı tamamlanan ve kendi kategorisinde dünyada tek olma özelliğine sahip, 3 bin ton kaldırma kapasiteli 'denizaltı havuzu' törenle suya indirildi.
31.08.2022 Gündem
3 bin ton kaldırma kapasiteli 'denizaltı havuzu suya indirildi
3 bin ton kaldırma kapasiteli 'denizaltı havuzu suya indirildi Yalova’nın Altınova ilçesindeki bir tersanede, Milli Savunma Bakanlığı’nca yürütülen projede yapımı tamamlanan ve kendi kategorisinde dünyada tek olma özelliğine sahip, 3 bin ton kaldırma kapasiteli 'denizaltı havuzu' törenle suya indirildi.
31.08.2022 Gündem
Ölen işçi yüksekten düşmeden önce fotoğraflanarak uyarılmış
Ölen işçi yüksekten düşmeden önce fotoğraflanarak uyarılmış Yalova’da yüksekten düşerek hayatını kaybeden tersane işçisinin iş güvenliği uzmanları tarafından ölümden önce fotoğraflanarak uyarıldığı ortaya çıktı.
22.08.2022 Yaşam
Ölen işçinin yanı başında yumruk yumruğa kavga ettiler
Ölen işçinin yanı başında yumruk yumruğa kavga ettiler Yalova’da tersane işçisi yüksekten düşerek hayatını kaybetti. İş kazası sonrası tersane işçileri ile iş güvenliği uzmanları cesedin yanı başında yumruk yumruğa kavga etti.
20.08.2022 Gündem
Yüzde 80 avantajlı fiyat! Talep patlaması yaşanıyor
Yüzde 80 avantajlı fiyat! Talep patlaması yaşanıyor Kuzey Ege'de 30 binin üzerindeki yazlık sayısı ile dikkati çeken Edremit Körfezi'nde, özellikle yerli turistlerin tercihi çadır ve karavan kamplar oldu. Otellere göre ortalama yüzde 80 avantajlı fiyatlarla ilgi gören bu kamplar, Kazdağları ve Madra Dağı'nın eteklerinde turistlere doğa ile iç içe bir tatil fırsatı sunuluyor.
24.07.2022 Ekonomi
Zıpkınla balık avlamak için girdiği denizde kayboldu
Zıpkınla balık avlamak için girdiği denizde kayboldu Yalova’da zıpkınla balık avlamak için denize giren Cahit Turhan (42) kayboldu. Turhan için başlatılan arama çalışmaları sürüyor.
4.07.2022 Yaşam
Bakan Varank: Türkiye geçen yıl 2 milyar dolarlık gemi ihracatına imza attı!
Bakan Varank: Türkiye geçen yıl 2 milyar dolarlık gemi ihracatına imza attı! Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Yalova'nın Altınova ilçesindeki tersaneler bölgesinde bulunan SANMAR Tersanesi'ni ziyaret etti. Denize açılarak römorkörleri test eden Varank, Türk denizcilik sektörünün son yıllarda büyük bir ivme yakaladığını belirterek, “Türkiye sadece geçen yıl 2 milyar dolarlık gemi ihracatına imza attı” dedi.
4.05.2022 Ekonomi
Yalova'da kereste fabrikasında yangın!
Yalova'da kereste fabrikasında yangın! Yalova'nın Altınova ilçesinde bir kereste fabrikasında bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çevre il ve ilçelerden itfaiye ekipleri yangını söndürmek için desteğe geldi. Yalova'daki fabrika yangını 5 saat süren çalışma sonucunda kontrol altına alındı.
24.04.2022 Yaşam
Fiyatlar katlandı! Şehrin değeri arttı, ev almak isteyenler sıraya girdi, 500 bin TL'si olanlar...
Fiyatlar katlandı! Şehrin değeri arttı, ev almak isteyenler sıraya girdi, 500 bin TL'si olanlar... Pandemiyle birlikte İstanbulluların yöneldiği Tekirdağ’da konut satışlarında artışlar yaşanıyor. Tekirdağ'da 3 milyona kadar varan konut satışları gerçekleşiyor.
17.04.2022 Ekonomi
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak...
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak... Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. Büyük Marmara depremi ile ilgili korkutan uyarı! Bir deprem ülkesi olan Türkiye’de neredeyse bütün kentlerde küçük ya da nispeten büyük depremler meydana geliyor. Son olarak Karadeniz’de yaşanan 4.4 büyüklüğündeki depremin, İstanbul’dan da hissedilmesi endişeleri artırdı. Bu deprem ‘İstanbul depremi ne zaman olacak?’ sorusunu yeniden akıllara getirdi. Marmara’da meydana gelecek büyük bir deprem İstanbul gibi bir metropolü derinden etkileyeceği gibi, çevredeki birçok ilde de yıkıcı etki yaratacak. 1999’da meydana gelen depremin ardından başlayan kentsel dönüşüm sürecine rağmen, İstanbul’da eski ve depremde yıkım tehlikesi taşıyan birçok yapıda ise hala oturum devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada İstanbul için sürenin daraldığının altını çizerek, "İstanbul 7'nin üzerinde bir deprem ile sınanacak." ifadelerini kullandı. Peki İstanbul depremi en çok hangi ilçeleri etkileyecek? İstanbul'da depreme dayanıklı ilçeler hangileri? Tek tek açıklandı. İşte İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamaları ve ilçelere göre depremin yıkıcı etkileri...
14.04.2022 Gündem
Kira fiyatları uçuşa geçti! 30 bin liraya yükseldi
Kira fiyatları uçuşa geçti! 30 bin liraya yükseldi Yazlık kiralamak isteyen milyonları ilgilendiriyor. Fiyatlar uçuşa geçti. Yazlık ev kiralamak isteyenler arayışta. Ancak talep edilen abartılı rakamlar dikkat çekiyor. Spekülasyonlarla Bodrum’da ortalama konut kirası 30 bin liraya, lüks sitelerde 100 bin Euro ila 250 bin Euro’ya fırladı. Milas’ta ortalama kira 16 bin 500, Marmaris’te 10 bin, Fethiye’de ise 6 bin lira olarak gözlemleniyor. Çeşme ve Alaçatı’da aylık daire kiraları 6-7 bin liradan başlarken, villalarda 150 bin liraya kadar çıkıyor. Kiraların fahiş arttığı Antalya Kemer’de ortalama kira 13 bin lirayı, Alanya’da 8 bin 500 lirayı buluyor. Kaş’ta gecelik villa kirası için 4 bin lirayı gözden çıkarmak gerekirken, Ayvalık’ta villa kiralamanın aylık bedeli 20 bin liradan başlıyor.
14.04.2022 Ekonomi
İzmir'den sonra Tekirdağ'da da görüldü! Deniz 10 metre çekildi
İzmir'den sonra Tekirdağ'da da görüldü! Deniz 10 metre çekildi Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesine bağlı Altınova Mahallesi plajında deniz  suyu 10 metre çekildi. Suyun çekilmesi ile  birlikte kral yolu olarak bilinen kayalıklar gün yüzüne çıktı. Öte yandan İzmir Seferihisar’da deniz çekildi. Çekilme bazı bölgelerde 30 metreyi buldu. Şaşkınlık yaşayan Sığacıklı vatandaşlar yıllardır böyle bir deniz çekilmesi olayını yaşamadıklarını, tedirgin olduklarını söyledi.
23.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Altınova ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki altınova haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.