Altın Madalya

Altın Madalya

Son dakika altın madalya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan altın madalya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını altın madalya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Altın Madalya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan altın madalya gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.076 altın madalya haberi bulunmuştur. Tüm altın madalya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Olimpiyatlarda kaç para ödül verileceği açıklandı!
Olimpiyatlarda kaç para ödül verileceği açıklandı! Atletizmin uluslararası yönetim kurumu Dünya Atletizm Birliği, Paris 2024 Olimpiyatları’ndan başlamak üzere altın madalya alan sporculara 50 bin dolar para ödülü vereceğini açıkladı.
10.04.2024 Gündem
Milli Boksör  Buse Naz Çakıroğlu, Paris’e gidiyor!
Milli Boksör Buse Naz Çakıroğlu, Paris’e gidiyor! Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Milli Boksör Buse Naz Çakıroğlu, kırılma noktalarından birinin Tokyo gümüş madalyası olduğunu söyledi. Milli Boksör Çakıroğlu, "Şu anda 4 kadın olarak bir kotamız var, onu 6’ya tamamlamak istiyoruz. Bence 2024 Paris Olimpiyatları’ndan sonra Türk boksu çok daha farklı noktalara gelecek" dedi.
8.04.2024 Gündem
4 milyon lira ödendi Avrupa Şampiyonu Buket Kaya'nın ailesi şikayetten vazgeçti
4 milyon lira ödendi Avrupa Şampiyonu Buket Kaya'nın ailesi şikayetten vazgeçti Kayseri'de, Wushu Kung Fu Avrupa Şampiyonu Buket Kaya'nın (21), TIR'a arkadan çarpan otomobilde ölümüyle ilgili tutuklanan sürücü Ramazan Öner (27), 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşmasında taraflar şikayetçi olmadığı için tahliye oldu. Otomobil sürücüsü sanık Öner'in avukatı, müvekkilinin yakınları tarafından Buket Kaya'nın ailesine 4 milyon TL ödendiğini ve yapılan protokolle şikayetten vazgeçildiğini, ayrıca kazada yaralanan M.T.'nin de maddi manevi yanında olduklarını söyledi. Duruşma, sanık avukatının sunduğu görüntülerin incelenmesi için ertelendi.
28.03.2024 Gündem
Fenerbahçe transfer edecekti! Yıldız isim 2 yıl men edildi
Fenerbahçe transfer edecekti! Yıldız isim 2 yıl men edildi Brezilyalı forvet Gabriel Barbosa, doping testinde hile yaptığı gerekçesiyle futboldan 2 yıl uzaklaştırıldı.
26.03.2024 Fenerbahçe
Nesrin Baş kimdir, nereli, kaç yaşında? Avrupa Güreş Şampiyonu Nesrin Baş'ın kariyeri
Nesrin Baş kimdir, nereli, kaç yaşında? Avrupa Güreş Şampiyonu Nesrin Baş'ın kariyeri Romanya'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Milli güreşçi Nesrin Baş, Avrupa şampiyonu oldu. Milli gururumuz Güreşçi Nesrin Baş’ın kariyeri ve özel hayatına yönelik detaylar şampiyonluk sonrası sorgulanmaya başlandı. 
17.02.2024 Diğer Sporlar
Fenerbahçe, olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli'yi transfer etti!
Fenerbahçe, olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli'yi transfer etti! Fenerbahçe, Trabzonspor'dan ayrılan olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli'yi kadrosuna kattı.
16.02.2024 Şampiy10
Dangal ne demek? Dangal filmi konusu ve oyuncuları: Dangal filmi ne anlatıyor, Dangal film müziği hangisi?
Dangal ne demek? Dangal filmi konusu ve oyuncuları: Dangal filmi ne anlatıyor, Dangal film müziği hangisi? Bollywood'un sevilen yapımlarından olan Dangal filmi, televizyon ekranlarında yayınlanınca ardından izleyicilerin aramaları da arttı. Aamir Khan'ın yapımcılığını ve başrolünü üstlendiği film ile ilgili Dangal filminin konusu nedir, oyuncuları kim? Dangal ne zaman, nerede çekildi? Dangal ne demek? Gibi sorulara yanıt aranmaya başladı.
13.12.2023 Televizyon
Avrupa şampiyonu milli boksör Gamze Soğuksu'ya coşkulu karşılama
Avrupa şampiyonu milli boksör Gamze Soğuksu'ya coşkulu karşılama Avrupa 22 Yaş Altı Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli boksör Gamze Soğuksu, memleketi Ordu’da coşkuyla karşılandı. Karşılama töreninde konuşan Soğuksu, “Çok zorlu süreçlerden geçerek altın madalyayı kazandım. Çok şükür Allah’ıma İstiklal Marşı’nı okuttum” dedi.
22.11.2023 Futbol
İşte Atatürk'ün işaret ettiği zeki, çevik ve ahlaklı sporcular
İşte Atatürk'ün işaret ettiği zeki, çevik ve ahlaklı sporcular Türkiye, cumhuriyetin 100 yıllık tarihinde milli takım, kulüp ve bireysel anlamda birçok sportif başarıya imza attı. Bu süreçte sayısız kupa ve madalya kazanılırken Ay-Yıldızlılar, dünya sporuna damga vurdu. İşte 100 yıl içinde öne çıkan en büyük başarılar.
29.10.2023 Şampiy10
Milli sporcunun öldüğü kazada otomobil sürücüsünün ifadesi ortaya çıktı!
Milli sporcunun öldüğü kazada otomobil sürücüsünün ifadesi ortaya çıktı! Kayseri'de otomobilin TIR'a arkadan çarptığı, Wushu Kung Fu dalında Avrupa şampiyonu olan milli sporcu Buket Kaya'nın (21) hayatını kaybettiği kazada tutuklanan sürücü Ramazan Öner'in ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli, ifadesinde, "Aracı ben kullanıyordum, alkollü olduğum doğrudur. Kazanın nasıl meydana geldiğini hatırlamıyorum" dedi.
27.10.2023 Yaşam
Avrupa Şampiyonu milli sporcu Buket Kaya kazada hayatını kaybetti
Avrupa Şampiyonu milli sporcu Buket Kaya kazada hayatını kaybetti Kayseri'de otomobilin TIR'a arkadan çarptığı kazada hayatını kaybeden Buket Kaya'nın (21), Wushu Kung Fu dalında Avrupa Şampiyonu milli sporcu olduğu ortaya çıktı.
23.10.2023 Gündem
Giovanni Guidetti'den Türkiye göndermesi: İlk defa, altın madalya kazanmayı isteyen ve bu hırsa sahip bir takıma liderlik edeceğim
Giovanni Guidetti'den Türkiye göndermesi: İlk defa, altın madalya kazanmayı isteyen ve bu hırsa sahip bir takıma liderlik edeceğim Vakıfbank'ın ve Sırbistan Kadın Milli Voleybol Takımı başantrenörü Giovanni Guidetti, Türkiye hakkında dikkat çeken sözler kullandı. Öte yandan Guidetti, 2024 Paris'teki hedeflerini açıkladı.
2.10.2023 Voleybol
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alibaba ve Trendyol'un başkanını kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alibaba ve Trendyol'un başkanını kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Alibaba Grup Başkanı Evans ile Trendyol Grup Başkanı Çetin'i kabul etti.
18.09.2023 Ekonomi
Devlet Bahçeli'den Kıbrıs Türk'tür videosu! Körüklü çizmeler ve Zeki Müren şarkısının şifreleri...
Devlet Bahçeli'den Kıbrıs Türk'tür videosu! Körüklü çizmeler ve Zeki Müren şarkısının şifreleri... Kıbrıs'ta yol yapım projesine BM askerlerinin araçlarla engel olmaya çalışması tansiyonu yükseltmiş, tepkileri çekmişti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yol inşaatına BM Barış Gücü askerlerinin müdahalesine körüklü çizmeyle yürüdüğü bir videoyla tepki göstermişti. Arka fonda çalan Zeki Müren şarkının hikâyesi ise 1963 yılına dayanıyordu.
21.08.2023 Gündem
Mete Gazoz Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda dünya şampiyonu oldu
Mete Gazoz Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda dünya şampiyonu oldu Mete Gazoz, Dünya Okçuluk Şampiyonası erkekler klasik yay kategorisi çeyrek finalinde Şili’den Ricardo Soto’yu, yarı finalde Marcus D'Almeida'yı ve finalde de Kanada'dan Eric Peters'i yenerek dünya şampiyonu oldu.
6.08.2023 Şampiy10
Filenin Sultanları yeni hedeflerini belirledi
Filenin Sultanları yeni hedeflerini belirledi FIVB Voleybol Milletler Ligi finalinde Çin'i 3-1 yenerek şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, yurda geldi.
18.07.2023 Voleybol
Bakan Bak, Milletler Ligi’nde şampiyon olan Filenin Sultanları'nı tebrik etti
Bakan Bak, Milletler Ligi’nde şampiyon olan Filenin Sultanları'nı tebrik etti Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2023 FIVB Voleybol Kadınlar Milletler Ligi’nde finalde Çin’i 3-1 mağlup eden A Milli Kadın Voleybol Takımı’nı tebrik etti.
17.07.2023 Gündem
Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde tarih yazdı
Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde tarih yazdı A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Voleybol Milletler Ligi'nin final maçında Çin ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı Filenin Sultanları setlerde 3-1 kazanarak Milletler Ligi'nde şampiyonluğa ulaştı.
17.07.2023 Voleybol
İstanbullu cimnastikçiler 5 ödül aldı
İstanbullu cimnastikçiler 5 ödül aldı Uluslararası Estetik Grup Cimnastik Federasyonu tarafından Bulgaristan’ın Burgas kentinde düzenlenen Balkan Oyunları’na İstanbullu cimnastikçiler damga vurdu. 8 farklı ülkeden 62 takımın katıldığı yarışmada, İstanbul Şavkar Cimnastik Kulübü sporcuları, rakiplerini geride bırakarak 3 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya kazandı.
12.07.2023 Şampiy10
Emine Arslan ve Buse Naz Çakıroğlu Avrupa'da tarih yazdı
Emine Arslan ve Buse Naz Çakıroğlu Avrupa'da tarih yazdı Avrupa Oyunları kadınlar kick boks 'full contact' 52 kg'da ülkemizi temsil eden Emine Arslan, finalde İtalyan rakibini 3-0 yenerek altın kazandı. Buse Naz Çakıroğlu ise boks 50 kiloda Fransız rakibi Wassila Lkhadiri'yi mağlup ederek zirvenin sahibi oldu.
2.07.2023 Diğer Sporlar
Avrupa Oyunları’nda 2'si altın 5 madalya geldi
Avrupa Oyunları’nda 2'si altın 5 madalya geldi Polonya'da düzenlenen 3’üncü Avrupa Oyunları'nda (Krakow-Malopolska 2023) milli sporcular Nafia Kuş ve Sude Yaren Uzunçavdar altın madalya kazandı.
26.06.2023 Diğer Sporlar
Yabancı kuralında flaş gelişme! TFF Başkanı Büyükekşi açıkadı
Yabancı kuralında flaş gelişme! TFF Başkanı Büyükekşi açıkadı Süper Lig'de 2023-2024 sezonundan itibaren yabancı kuralının yeniden belirlenmesi bekleniyor. TFF ve Kulüpler Birliği yeni yabancı konusunda uzlaşma sağlarken tek kulüp bu öneriye karşı çıktı.
26.04.2023 Süper Lig
Grekoromen Stil A Milli Güreş Takımı, Avrupa şampiyonu oldu
Grekoromen Stil A Milli Güreş Takımı, Avrupa şampiyonu oldu Grekoromen Stil A Milli Takımı, Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de sona eren 2023 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 6 madalya kazanarak takım halinde 17 yıl sonra tekrar Avrupa şampiyonu oldu.
23.04.2023 Diğer Sporlar
Rıza Kayaalp, 12'nci kez Avrupa şampiyonu oldu Karalin'in rekorunu egale etti
Rıza Kayaalp, 12'nci kez Avrupa şampiyonu oldu Karalin'in rekorunu egale etti Hırvatistan’da yarın sona erecek olan 2023 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda grekoromen stil 130 kiloda mücadele eden Rıza Kayaalp 12’nci kez Avrupa şampiyonu oldu.
22.04.2023 Diğer Sporlar
Adem Burak Uzun Avrupa şampiyonu oldu
Adem Burak Uzun Avrupa şampiyonu oldu Milli güreşçi Adem Burak Uzun, Avrupa Güreş Şampiyonası grekoromen stil 55 kilo finalinde Azerbaycanlı rakibi Eldaniz Azizli'yi mağlup ederek altın madalya kazandı
22.04.2023 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Altın Madalya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki altın madalya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.