Almanya Milli Takımı

Almanya Milli Takımı

Son dakika Almanya Milli Takımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Almanya Milli Takımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Almanya Milli Takımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Almanya Milli Takımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan almanya milli takımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.657 almanya milli takımı haberi bulunmuştur. Tüm almanya milli takımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Can Uzun'dan sonra milli takıma bir gurbetçi yıldız daha!
Can Uzun'dan sonra milli takıma bir gurbetçi yıldız daha! Akmanya Bundesliga ekibi Heidenheim'de forma giyen 21 yaşındaki oyuncu Eren Dinkci, Milli Takım tercihi ile alakalı olarak Alman basınına açıklamalar yaptı. Genç oyuncu bir de itirafta bulundu.
19.03.2024 Galatasaray
Can Uzun'un yeni takımı belli oldu: İşte bonservis bedeli
Can Uzun'un yeni takımı belli oldu: İşte bonservis bedeli Almanya Bundesliga 2 ekibi Nürnberg'de forma giyen ve Avrupa devlerinin dikkatini çeken Türk oyuncu Can Uzun'un yeni takımı belli oldu. İşte 18 yaşındaki yıldız için ödenecek bonservis bedeli...
12.03.2024 Futbol
Futbol efsanesi Franz Beckenbauer hayatını kaybetti
Futbol efsanesi Franz Beckenbauer hayatını kaybetti Alman efsane Franz Beckenbauer, 78 yaşında hayatını kaybetti.
8.01.2024 Futbol
Eyüp Aydın kimdir? Kaç yaşında, nereli, hangi pozisyonda oynuyor? Eyüp Aydın FM23
Eyüp Aydın kimdir? Kaç yaşında, nereli, hangi pozisyonda oynuyor? Eyüp Aydın FM23 Galatasaray'ın Bayern Münih'ten transfer ettiği Eyüp Aydın'in kim olduğu sorgulanmaya başlandı. Peki, Eyüp Aydın kimdir, kaç yaşında ve hangi pozisyonda oynuyor?
14.09.2023 Futbol
Beşiktaş'ın muhabiri açıkladı: Sergen Yalçın'ı Fenerbahçe'de görürsem şaşırmam
Beşiktaş'ın muhabiri açıkladı: Sergen Yalçın'ı Fenerbahçe'de görürsem şaşırmam Beşiktaş Kulübü'ne yakın muhabirlerden biri olan Serdar Sarıdağ Siyah Beyazlı yönetimin transfer politikasına değindi ve Ante Rebic, Renato Sanches, Talisca, Kuzyayev, Kondogbia hakkında çok önemli bilgiler verdi.
15.06.2023 Fenerbahçe
Sürpriz transfer görüşmesi! Ali Koç Süper Lig'e getirebilirse olay yaratır
Sürpriz transfer görüşmesi! Ali Koç Süper Lig'e getirebilirse olay yaratır Gelecek sezonun kadro yapılanmasına şimdiden başlayan ve özellikle orta saha hattına takviye yapmak için kolları sıvayan Fenerbahçe dünyaca ünlü bir yıldızı gündemine aldı. Ole Gunnar Solskjaer döneminde 59 milyon euro'ya transfer edilen 26 yaşındaki Hollandalı Ali Koç'un radarına girerken, Sarı Lacivertli yönetimin İngiliz devine kiralama teklifinde bulunacağı bildirildi.
26.05.2023 Fenerbahçe
Mesut Özil'in servetini açıkladılar! Futbolu bırakmıştı
Mesut Özil'in servetini açıkladılar! Futbolu bırakmıştı İngiliz basını Mesut Özil'in futbol kariyerini sonlandırmasına geniş yer ayırdı. İngiliz The Sun gazetesi, Mesut Özil'in milyon sterlinlik servete sahip olduğunu söyledi.
25.03.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus yüzüne bakmadı Hansi Flick havada kaptı! 4,5 milyon euro'luk piyango
Jorge Jesus yüzüne bakmadı Hansi Flick havada kaptı! 4,5 milyon euro'luk piyango Sezon başında Jorge Jesus tarafından istenmeyen ve Bundesliga ekiplerinden Augsburg'a kiralık olarak gönderilen 24 yaşındaki golcünün Almanya Milli Takımı'na seçilmesi Fenerbahçe cephesinde mutluluk yarattı. Augsburg'da 19 maçta 8 gol 4 asistlik performansıyla dikkat çeken oyuncunun bonservis problemi hemen hemen çözülürken, Enrico Maassn'ın öğrencisinden vazgeçmemesi Sarı Lacivertli kulübün 4,5 milyon euro'luk bir gelir elde etmesini sağladı.
22.03.2023 Fenerbahçe
Dünyaca ünlü orta saha Mesut Özil futbolu bıraktı
Dünyaca ünlü orta saha Mesut Özil futbolu bıraktı Kariyerinde daha önce Schalke, Werder Bremen, Real Madrid, Arsenal, Fenerbahçe ve Başakşehir formaları giyen dünyaca ünlü orta saha Mesut Özil futbolu bıraktığını açıkladı.
22.03.2023 Başakşehir
2022 FIFA En İyiler Ödülleri'nin adayları açıklandı
2022 FIFA En İyiler Ödülleri'nin adayları açıklandı 2022 FIFA En İyiler Ödülleri'nin adayları duyuruldu. Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli’nin Göztepe’ye attığı gol, FIFA Puskas Ödülü’ne (En İyi Gol Ödülü) aday gösterildi.
12.01.2023 Futbol
Mesut Özil olayı nedir? Dünya Kupası'nda neden Mesut Özil fotoğrafı gösterildi? Mesut Özil Almanya Milli Takımı’ndan neden ayrıldı?
Mesut Özil olayı nedir? Dünya Kupası'nda neden Mesut Özil fotoğrafı gösterildi? Mesut Özil Almanya Milli Takımı’ndan neden ayrıldı? FIFA'nın ‘One Love’ kol bandı yasağını protesto eden Alman Milli Takımı oyuncularına Katarlı taraftarların Mesut Özil'in fotoğraflarıyla karşılık vermesi 2022 Dünya Kupası'na damga vurdu. Mesut Özil'in Almanya Milli Takımı’nı neden bıraktığı merak konusu oldu. Peki, Mesut Özil olayı nedir? Mesut Özil Almanya Milli Takımı’ndan neden ayrıldı? İşte detaylar…
28.11.2022 Şampiy10
Mesut Özil Dünya Kupası'nın 4 favorisini açıkladı aralarında Almanya yok
Mesut Özil Dünya Kupası'nın 4 favorisini açıkladı aralarında Almanya yok Başakşehir'in yıldız futbolcusu Mesut Özil Almanya için "Çoğu insan güçlü takımlardan biri olarak görmüyor" derken tecrübeli futbolcunun Brezilya, Arjantin, Fransa ve İngiltere'yi ön plana çıkarması dikkat çekti.
20.11.2022 Başakşehir
Dünya Kupası'nda bir ilk! Kadın hakemlere görev
Dünya Kupası'nda bir ilk! Kadın hakemlere görev Katar'da 20 Kasım-18 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası heyecanı, yarın oynanacak açılış karşılaşmasıyla start alacak.
19.11.2022 Futbol
Fenerbahçe'ye 5 milyon euro'luk piyango! Tam paralar havaya uçtu derken...
Fenerbahçe'ye 5 milyon euro'luk piyango! Tam paralar havaya uçtu derken... Yaz ayı transfer döneminde Batshuayi, Joao Pedro, Joshua King gibi isimlerle forvet hattını güçlendiren, yönetime Enner Valencia, Rossi gibi futbolculara şans vereceğini belirten Jorge Jesus'un 24 yaşındaki futbolcuyu takımdan göndermesi doğru karar gibi algılansa da oyuncunun Almanya'da gösterdiği başarılı performans Fenerbahçe cephesinde şok etkisi yarattı. Bundesliga'da 3 maçta 1 gol 1 asist yapan ve Bayern Münih'i tek başına deviren golcünün Almanya Milli Takımı'yla adının anılması Sarı Lacivertli taraftarlarda dikkat uyandırdı. İşte Kanarya'da yaşanan sıcak gelişmeler...
30.09.2022 Fenerbahçe
Jorge Jesus'ta sorun ortaya çıktı! Sadece para değil...
Jorge Jesus'ta sorun ortaya çıktı! Sadece para değil... Jorge Jesus'la görüşmek için Portekiz'e çıkarma yapan Ali Koç'un proje konusunda başarılı teknik adamla orta yolu bulmaya çalıştığı belirtildi.
1.05.2022 Fenerbahçe
Tibor Pleiss: "Euroleague şampiyonu unvanımızı korumak istiyoruz..."
Tibor Pleiss: "Euroleague şampiyonu unvanımızı korumak istiyoruz..." Anadolu Efes'in başarılı oyuncusu Tibor Pleiss, "Misli TV" programında Nazlıcan Elestekin ve Gökhan German'ın sorularını yanıtladı.
31.03.2022 TBL
Serhat Akın paylaştı Fenerbahçeliler ayağa kalktı! Yeni hoca...
Serhat Akın paylaştı Fenerbahçeliler ayağa kalktı! Yeni hoca... Fenerbahçe'nin eski golcülerinden Serhat Akın'ın yeni teknik direktör konusunda yaptığı sosyal medya paylaşımı sarı lacivertli camiayı bir hayli heyecanlandırdı.
9.01.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de son dakika transfer haberi! Ali Koç pazartesi günü açıklayacak: Yeni teknik direktör ve forvet...
Fenerbahçe'de son dakika transfer haberi! Ali Koç pazartesi günü açıklayacak: Yeni teknik direktör ve forvet... Süper Lig'e şampiyonluk hedefiyle başlayan ancak zirvenin uzağında kalan Fenerbahçe'de hedef yeni tekbik direktör ve forvet. Transfer konusunda suskunluğunu koruyan ve dışarıya en ufak bir bilgi vermeyen Başkan Ali Koç’un büyük bir sürpriz hazırlığında olduğu ileri sürüldü. Sarı lacivertli camiada son dakikada ortaya atılan iddiaya göre Koç, Almanya Milli Takımı’ndan ayrılan Joachim Löw ile anlaştı. Bu transferi pazartesi gününe kadar açıklayacak olan Fenerbahçe Başkanı’nın, ayrıca forvet mevkisine önemli bir takviye yapacağı ifade edildi. Koç, bu hamleleriyle ikinci yarıya çok daha güçlü girmeyi planlıyor.
8.01.2022 Fenerbahçe
Arsenal'de ikinci 'Mesut Özil' krizi
Arsenal'de ikinci 'Mesut Özil' krizi Arsenal'de dün yıldız futbolcu Pierre Aubameyang'ın kadro dışı bırakılması Premier Lig ekibinde 'İkinci Mesut Özil' krizini yarattı.
15.12.2021 İngiltere
FIFA yılın futbolcusu kim oldu, FIFA 2021 en iyi takım hangisi? İşte Uluslararası Birlik Futbolu Federasyonu (FIFA) 21 en iyi adayları!
FIFA yılın futbolcusu kim oldu, FIFA 2021 en iyi takım hangisi? İşte Uluslararası Birlik Futbolu Federasyonu (FIFA) 21 en iyi adayları! 2021 FIFA en iyi takım hangisi, yılın futbolcusu kim oldu? 2021 FIFA En İyiler Ödülleri'ne aday gösterilen isimler belli oldu. 2021 en başarılı futbolcusu, en iyi kalecisi, en iyi teknik direktörü oylanmaya başlandı.
23.11.2021 Gündem
Boateng'in istediği para şok etti!
Boateng'in istediği para şok etti! Beşiktaş'ın talip olduğu yıldız stoper Jerome Boateng, siyah beyazlı kulüpten yıllık 4 milyon euro talep etti.
16.08.2021 Beşiktaş
Almanların efsanesi Gerd Müller hayatını kaybetti
Almanların efsanesi Gerd Müller hayatını kaybetti 1970'te yılın oyuncusu seçilen, 1972'de ise Avrupa Altın Ayakkabı ödülünü alan efsane Alman Gerd Müller 75 yaşında hayatını kaybetti.
15.08.2021 Futbol
Adana Demirspor'dan Shkodran Mustafi bombası!
Adana Demirspor'dan Shkodran Mustafi bombası! Adana Demirspor tecrübeli stoper Shkodran Mustafi için girişimlere başladı.
1.08.2021 Adana DemirSpor
Löw'ün açıklamaları Fenerbahçe'yi yıktı
Löw'ün açıklamaları Fenerbahçe'yi yıktı Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw bu yaz takım çalıştırmayacağını açıkladı.
29.05.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Löw defteri kapandı!
Fenerbahçe'de Löw defteri kapandı! Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Alman teknik adam Joachim Löw için Real Madrid devrede.
16.05.2021 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Almanya Milli Takımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki almanya milli takımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.