Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Sürpriz transfer görüşmesi! Ali Koç Süper Lig'e getirebilirse olay yaratır

Sürpriz transfer görüşmesi! Ali Koç Süper Lig'e getirebilirse olay yaratır

Gelecek sezonun kadro yapılanmasına şimdiden başlayan ve özellikle orta saha hattına takviye yapmak için kolları sıvayan Fenerbahçe dünyaca ünlü bir yıldızı gündemine aldı. Ole Gunnar Solskjaer döneminde 59 milyon euro'ya transfer edilen 26 yaşındaki Hollandalı Ali Koç'un radarına girerken, Sarı Lacivertli yönetimin İngiliz devine kiralama teklifinde bulunacağı bildirildi.

Sürpriz transfer görüşmesi! Ali Koç Süper Lig'e getirebilirse olay yaratır

Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluk adına iddiasını sürdüren Fenerbahçe, yeni sezonda çok daha keskin bir gidişat adına transfer çalışmalarına başlamış durumda. Sarı-Lacivertliler, birçok önemli yıldız için temas halindeyken bu temasları daha somut hale getirecek bir hamleye hazırlanıyor.

AUGSBURG BERISHA'YI ALDI

Mergim Berisha, sezon başında kiralandığı Alman ekibinde müthiş bir performans sergiledi. Başarılı forvet, 24 resmi maçta 10 gol attı, Almanya Milli Takımı’na çağrılarak ilk kez formayı giydi. Bild'de yer alan habere göre Augsburg, 4 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu kullanarak Berisha’nın bonservisini aldı.

Alman ekibinin, 25 yaşındaki golcü için gelecek teklifleri değerlendireceği, değerini ise 20 milyon Euro olarak belirlediği kaydedildi. Fenerbahçe, Berisha’yı geçen sezonun başında 5 milyon Euro’ya transfer etmişti.

FENERBAHÇE'DEN TRANSFER ÇIKARMASI

Fenerbahçe Yönetimi’nin transfer çalışmaları için Britanya Adası’na (İngiltere, İskoçya) çıkarma yapması bekleniyor. İskoçya devi Rangers’ın yıldızlarından Ryan Kent bitmek üzere, Morelos’ta görümeler sürüyor. İngiltere’de ise Zaha, Chamberlain ve Van de Beek için girişimlerde bulunulacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Sarı-Lacivertliler Türkiye Kupası’nda finale çıktı. Ligde ise salı günü oynanacak maçlar, şampiyonluk iddiasının son haftaya taşınıp taşınmayacağını belirleyecek. Futbolcular şampiyonluklar için ter dökerken, yönetim de yeni sezonun kadrosunu kurmak için sıkı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Transferde ilk rota Britanya Adası olacak gibi görünüyor.

Glasgow Rangers’lı Ryan Kent ile her konuda anlaşma sağlayan Fenerbahçe, ilk imzayı İngiliz yıldıza attırabilir. Kent gibi Rangers’tan ayrılmaya hazırlanan golcü Alfredo Morelos için de görüşmeler devam ediyor. Kolombiyalı yıldızın birçok talibi olsa da yönetim, Morelos’un ikna edilmesi konusunda iyimser.

VAN DE BEEK KİRALIK

Fenerbahçe’nin Ada’da İskoçya’dan sonraki adresi İngiltere olacak. Kardeşi Trabzonspor maçına davet edilen Wilfried Zaha için tüm şartlar zorlanıyor. Fildişi Sahilli yıldızla İngiltere’de yüz yüze bir görüşme gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Orta sahayı da takviye etmek isteyen yönetim, Manchester United’ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. Kırmızı Şeytanlar’ın kadroda düşünmediği Donny van de Beek için kiralama teklifinin sunulacağı öğrenildi.

LIVERPOOL'UN YILDIZI LİSTE BAŞI

Sarı-Lacivertliler’in İngiltere’deki diğer durağının ise Liverpool olması bekleniyor. Adı daha önce de gündeme gelen Alex Oxlade-Chamberlain, sözleşmesinin bitmesiyle birlikte Kırmızılar’dan ayrılacak. 29 yaşındaki oyuncu, orta sahaya yapılması planlanan ‘drippling yeteneği yüksek’ transfer için ilk hedef konumunda.

Chamberlain’e Premier Lig’den de talipler var. Ancak yönetim, uzun süreli bir sözleşme ve iddialı bir projeyle İngiliz yıldıza ‘evet’ dedirtmeyi umuyor. (Fanatik)

Sürpriz transfer görüşmesi Ali Koç Süper Lige getirebilirse olay yaratır