Gazete Vatan Logo
Başakşehir Mesut Özil Dünya Kupası'nın 4 favorisini açıkladı aralarında Almanya yok

Mesut Özil Dünya Kupası'nın 4 favorisini açıkladı aralarında Almanya yok

Başakşehir'in yıldız futbolcusu Mesut Özil Almanya için "Çoğu insan güçlü takımlardan biri olarak görmüyor" derken tecrübeli futbolcunun Brezilya, Arjantin, Fransa ve İngiltere'yi ön plana çıkarması dikkat çekti.

Mesut Özil Dünya Kupası'nın 4 favorisini açıkladı aralarında Almanya yok

Başakşehir'de forma giyen Almanya Milli Takımı'nın eski oyuncularından Mesut Özil, Almanya'nın Dünya Kupası'ndaki şansını değerlendirdi ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Almanya Milli Takımı'nın Dünya Kupası'ndaki şansını değerlendiren Başakşehirli futbolcu, "Çoğu insan Almanya'yı güçlü takımlardan biri olarak görmüyor. Bunun sebebi son turnuvalardaki ve Uluslar Ligi'ndeki kötü performans. Ancak bu kötü bir şey olarak görülmeyebilir. Takım, bu durumu avantaja çevirip insanların yanıldığını gösterebilir." dedi.

Almanya ile 2014 yılında Dünya Kupası şampiyonluğu yaşayan Özil, "Almanya bir turnuva takımı. Dünya Kupası'nın ardından kimse Uluslar Ligi'ndeki kötü sonuçları umursamayacaktır. Ayrıca takımda çok önemli oyuncular var. Antonio Rüdiger son birkaç yılda inanılmaz gelişti ve şu an dünyanın en iyi savunma oyuncularından biri. Leroy Sane ve Serge Gnabry'de turnuvanın kilit oyuncularından olmak için her şeye sahipler." ifadelerini kullandı.

FAVORİLERİNİ AÇIKLADI

Dünya Kupası'nın çok çekişmeli geçeceğini söyleyen Özil, "Şu anda form olarak çok iyi takımlar var. Özellikle Brezilya hücum hattında olağanüstü oyunculara sahip. Ayrıca Fransa, İngiltere ve Arjantin'in de çok güçlü kadroları var." diyerek sözlerini noktaladı.

Haberin Devamı

Mesut Özil, 2018 yılında Almanya Milli Takımı'nı bıraktığını açıklamıştı.

Mesut Özil Dünya Kupasının 4 favorisini açıkladı aralarında Almanya yok