Gazete Vatan Logo
Futbol Can Uzun'un yeni takımı belli oldu: İşte bonservis bedeli

Can Uzun'un yeni takımı belli oldu: İşte bonservis bedeli

Almanya Bundesliga 2 ekibi Nürnberg'de forma giyen ve Avrupa devlerinin dikkatini çeken Türk oyuncu Can Uzun'un yeni takımı belli oldu. İşte 18 yaşındaki yıldız için ödenecek bonservis bedeli...

Can Uzun'un yeni takımı belli oldu: İşte bonservis bedeli

Almanya Bundesliga 2 ekibi Nürnberg'de forma giyen Türk oyuncu Can Uzun, gösterdiği performansla kısa sürede tüm Avrupa'nın ligisini çekmeyi başarmıştı.

Hem Almanya Milli Takımı hem de Türkiye Milli Takımı'nın teklif yaptığı 18 yaşındaki oyuncu kararını Ay-yıldızlılardan yana kullanmıştı. Genç oyuncunun bu kararı sonrası Almanlar üzüntülerini gizleyememişti.

EURO 2024 KADROSUNDA YER ALABİLİR

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, genç oyuncunun durumunu yakından takip ediyor. İtalyan teknik adam turnuva öncesi kampa Can Uzun'u alarak son durumunu değerlendirerek ve buna göre karar verecek.

YENİ TAKIMINI AÇIKLADILAR

Avrupa devlerinin gözlemciler aracılığıyla izlediği Can Uzun'un yeni takımı belli oldu. Almanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden BILD'de yer alan habere göre, Can Uzun, Almanya Bundesliga ekibi Frankfurt için sağlık kontrolünden geçti.

BONSERVİSİ DE BELLİ OLDU

Eintracht Franfurt'un bu transfer için Nürnberg'e 10 milyon Euro bonservis ödemesi bekleniyor. Öte yandan daha önce Ali Akman, Göztepe'den Frankfurt'a transfer olmuş, ancak forma şansı bulamamıştı.

Haberin Devamı