Bonservis

Bonservis

Son dakika Bonservis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bonservis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bonservis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bonservis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bonservis gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.484 bonservis haberi bulunmuştur. Tüm bonservis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'de 3 ayrılık birden! Sözleşmesi feshedilecek
Fenerbahçe'de 3 ayrılık birden! Sözleşmesi feshedilecek UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne veda eden ve Trendyol Süper Lig'deki zirve yarışına odaklanan Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması yapılmaya başlandı. Sarı-lacivertlilerde 3 ismin bileti kesildi.
21.04.2024 Şampiy10
Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'nin bonservisini belirledi
Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'nin bonservisini belirledi Fenerbahçe bu sezon gösterdiği etkili performansla Avrupa devlerini peşine takan İrfan Can Kahveci'nin bonservisini belirledi.
21.04.2024 Şampiy10
Barış Alper Yılmaz için transfer çılgınlığı! Tam 25 milyon euro...
Barış Alper Yılmaz için transfer çılgınlığı! Tam 25 milyon euro... Galatasaray yönetimi, Avrupa kulüplerinin listesindeki genç futbolcunun fiyatını belirledi. Defans ya da ofans fark etmeksizin ihtiyaç duyulan her mevkide forma giyen ve hepsinde de aynı başarıyı gösteren Barış Alper Yılmaz için bugüne dek gelen teklifleri reddeden Galatasaray yönetimi, sezon sonu gerçekleşecek bonservis pazarlıklarında elini güçlendirmek için oyuncunun sözleşmesini 2027’ye kadar uzattı.
21.04.2024 Şampiy10
Nicolo Zaniolo çılgınlığı patladı! Galatasaray kafayı taktı, en az 30 milyon euro...
Nicolo Zaniolo çılgınlığı patladı! Galatasaray kafayı taktı, en az 30 milyon euro... Galatasaray'ın 2023 yazında İngiltere Premier Lig kulübü Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo'nun geleceği büyük merak konusu. Sarı-kırmızılı takımın özellikle EURO 2024'ten sonra ciddi bir bonservis geliri elde etmeyi beklediği İtalyan yıldızla ilgili yeni gelişmeler mevcut. İşte Zaniolo'nun bonservis bedeli...
17.04.2024 Fenerbahçe
Nicolo Zaniolo için deliye döndüler! İtalyan devinden tam 93 milyon euro...
Nicolo Zaniolo için deliye döndüler! İtalyan devinden tam 93 milyon euro... Bu sezon İngiltere Premier Lig'de Aston Villa formasıyla ilk 11'de yeterince forma şansı bulamayan Nicolo Zaniolo'nun talipleri her geçen gün artıyor. Fenerbahçe ile Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, yıldız kanat oyuncusundan EURO 2024 sonrası iyi bir bonservis geliri elde etmeyi amaçlıyor. İtalya Serie A devi ise 24 yaşındaki futbolcu için gözünü karartmış durumda. İşte detaylar...
14.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'dan Süper Lig'in yıldızına kanca! 5 milyon euroluk talep
Galatasaray'dan Süper Lig'in yıldızına kanca! 5 milyon euroluk talep Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir ismi gündemine aldığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların gündemindeki genç futbolcu için kulübünün 5 milyon euro talep ettiği aktarıldı.
7.04.2024 Şampiy10
Fenerbahçe'nin eski aşkı tekrar alevlendi! Inter'in istediği bonservis bedeli belli oldu
Fenerbahçe'nin eski aşkı tekrar alevlendi! Inter'in istediği bonservis bedeli belli oldu Trendyol Süepr Lig'deki 9 yıllık şampiyonluk hasretini sona erdirmek isteyen Fenerbahçe, puan cetvelinde 2. sırada yer alıyor. Yaz transfer dönemi çalışmalarına erken başlayan sarı-lacivertliler daha önce de renklerine bağlamak istediği dünyaca ünlü golcüye tekrar talip olurken Inter'in istediği bonservis bedeli belli oldu.
7.04.2024 Şampiy10
Beşiktaş'ta Ernest Muci'ye dev teklif! Başkan Arat transfer kararını açıkladı
Beşiktaş'ta Ernest Muci'ye dev teklif! Başkan Arat transfer kararını açıkladı Ara transfer döneminde Legia Varşova’dan 10 milyon Euro’ya transfer edilen Ernest Muci’ye dev bir transfer teklifi geldi. Başkan Hasan Arat, gelen teklifi reddettiğini söyledi. İşte detaylar...
4.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ın anlaştığı sağ bek belli oldu! Bedavaya geliyor
Beşiktaş'ın anlaştığı sağ bek belli oldu! Bedavaya geliyor Gelecek sezon için iddialı kadro kurmak isteyen siyah-beyazlı kulüp transfer çalışmalarına devam ediyor. İkinci Başkan Hüseyin Yücel yaptığı açıklamada sağ bek ve stoper transferlerinde mutlu sona yakın olduklarını ifade etmişti. Beşiktaş'ın anlaştığı sağ bek belli oldu.
3.04.2024 Beşiktaş
Ali Koç yıldız ismi sezon sonu gönderiyor! Szymanski yerine gidiyor, tarihi bonservis
Ali Koç yıldız ismi sezon sonu gönderiyor! Szymanski yerine gidiyor, tarihi bonservis Premier Lig ekibi Aston Villa, transfer listesinin başına Sarı-Lacivertliler'in yıldız futbolcusunu yazdı. İngilizler sezon sonu Fenerbahçe’nin kapısını çalacak. Fenerbahçe, milli futbolcu için 30 milyon Euro bonservis bekliyor.
3.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta 3 ayrılık birden! Fernando Santos kapıyı gösterdi
Beşiktaş'ta 3 ayrılık birden! Fernando Santos kapıyı gösterdi Siyah-Beyazlılar'ın devre arasında Legia Varşova'dan 10 milyon Euro'luk bedelle kadrosuna kattığı Arnavut oyuncu şimdiden Avrupa ekiplerini peşine taktı. Beşiktaş tarihinin en pahalı 2. transferi olarak tarihe geçen 23 yaşındaki futbolcu için İngiliz ekibi teklif hazırlığında. Öte yandan Ante Rebic ve Bakhtiyor Zaynudtinov'un da talipleri var.
2.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Cenk Tosun ayrılıyor! Yeni takımı belli oldu
Beşiktaş'ta Cenk Tosun ayrılıyor! Yeni takımı belli oldu Beşiktaş'ta sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli futbolcu Cenk Tosun, kulüp arıyor. 32 yaşındaki oyuncu, sürpriz bir ligin ekipleriyle transfer görüşmelerinde bulunuyor.
1.04.2024 Beşiktaş
İsmail Yüksek'in peşine düştüler! Avrupa devleri sıraya girdi
İsmail Yüksek'in peşine düştüler! Avrupa devleri sıraya girdi Fenerbahçe forması giyen İsmail Yüksek'in gösterdiği performans sonrası Avrupa devlerinin radarına girdiği öğrenildi.
1.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe için bomba transfer iddiası! 25 milyon euroluk yıldız, kulüp tarihine geçebilir
Fenerbahçe için bomba transfer iddiası! 25 milyon euroluk yıldız, kulüp tarihine geçebilir Fenerbahçe transfer bombasını patlatıyor. İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, yaz transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden start verdi. Sarı-lacivertli kulübün bonservis bedeli 25 milyon euro olan yıldız futbolcuyu radarına aldığı ve teklif yapabileceği ileri sürüldü.
28.03.2024 Şampiy10
Edin Dzeko Suudi Arabistan'a gidiyor! Teklifin detayları ortaya çıktı
Edin Dzeko Suudi Arabistan'a gidiyor! Teklifin detayları ortaya çıktı Fenerbahçe'nin, Boşnak santrforu Edin Dzeko için astronomik bir teklif aldığı iddia edildi. Bu sezon 22 gol atıp 9 asist yapan 38 yaşındaki futbolcunun da bu teklife sıcak baktığı kaydedildi. İşte detaylar...
27.03.2024 Fenerbahçe
Zaha, Ziyech derken Okan Buruk'un prensi ayrılıyor! 'Artık gitme vakti geldi' dedi ve adresi açıkladı
Zaha, Ziyech derken Okan Buruk'un prensi ayrılıyor! 'Artık gitme vakti geldi' dedi ve adresi açıkladı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray, takımdaki geleceği merak edilen yıldız isim için kararını verdi. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız oyuncu için bonservis beklentisi ve gideceği adres belli oldu. İşte detaylar...
26.03.2024 Galatasaray
Galatasaray Nicolo Zaniolo kararını verdi! Geri dönüyor, tam 20 milyon euro...
Galatasaray Nicolo Zaniolo kararını verdi! Geri dönüyor, tam 20 milyon euro... Sarı-Kırmızılılar'ın geçen sezon devre arasında kadrosuna kattığı İtalyan yıldızın Türkiye macerası kısa sürmüştü. Nicolo Zaniolo sezon başında İngiliz ekibi Aston Villa'ya kiralanmıştı. Ada ekibinin sezon sonunda 24 yaşındaki futbolcu için vereceği karar merak konusu olurken başarılı oyuncuya da talipler çıkmaya başladı. Galatasaray da bonservis beklentisini belirledi.
25.03.2024 Galatasaray
İtalyan devlerinden Zaniolo'ya transfer teklifi
İtalyan devlerinden Zaniolo'ya transfer teklifi Sezon başında kiralık olarak Aston Villa'ya giden İtalyan yıldız Zaniolo'nun geleceği için sıcak gelişmeler yaşanıyor. İtalyan devleri yıldız futbolcu için tekliflerini sunarken sarı-kırmızılıların istediği bonservis ortaya çıktı.
24.03.2024 Şampiy10
Alman devi Fenerbahçeli yıldız için İstanbul'a geliyor! Çılgın bonservis
Alman devi Fenerbahçeli yıldız için İstanbul'a geliyor! Çılgın bonservis Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de yeni sezonun kadro planlaması da yapılmaya başlandı. Sarı-lacivertlilerin yıldız oyuncusuna Alman devi talip oldu.
24.03.2024 Şampiy10
Sacha Boey gittiğine bin pişman! Bayern Münih yaramadı, forma yüzü göremeyecek
Sacha Boey gittiğine bin pişman! Bayern Münih yaramadı, forma yüzü göremeyecek Bayern Münih'te Sacha Boey depremi yaşanıyor. Ara transfer döneminde rekor bonservis bedeliyle Galatasaray'dan Bayern Münih'e giden Sacha Boey'den bir kötü haber daha geldi.
21.03.2024 Galatasaray
Krunic sonrası bir yıldız daha Fenerbahçe'den ayrılıyor! Bonservisiyle tarihe geçecek
Krunic sonrası bir yıldız daha Fenerbahçe'den ayrılıyor! Bonservisiyle tarihe geçecek Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı ve performansıyla Avrupa devlerinin dikkatini çeken Sebastian Szymanski ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Son haftalarda düşüşe geçen performansı nedeniyle eleştirilen Polonyalı yıldızla ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. İşte detaylar...
21.03.2024 Fenerbahçe
Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti
Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti Beşiktaş ve Trabzonspor'da da forma giyen eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti.
19.03.2024 Futbol
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sarı - lacivertli kulübün başkanı, Dursun Özbek ve Erden Timur'a sert yanıt verdi.
13.03.2024 Fenerbahçe
Can Uzun'un yeni takımı belli oldu: İşte bonservis bedeli
Can Uzun'un yeni takımı belli oldu: İşte bonservis bedeli Almanya Bundesliga 2 ekibi Nürnberg'de forma giyen ve Avrupa devlerinin dikkatini çeken Türk oyuncu Can Uzun'un yeni takımı belli oldu. İşte 18 yaşındaki yıldız için ödenecek bonservis bedeli...
12.03.2024 Futbol
Juventus'tan Kenan Yıldız kararı! Görüşmeler başladı
Juventus'tan Kenan Yıldız kararı! Görüşmeler başladı İtalyan devi Juventus, Avrupa devlerinin dikkatini çeken Milli futbolcu Kenan Yıldız için kararını verdi. Genç futbolcuyla görüşmeler başladı. İşte detaylar...
9.03.2024 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Bonservis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bonservis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.