Ali Özkaya

Ali Özkaya

Son dakika ali özkaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ali özkaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ali özkaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Özkaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali özkaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 226 ali özkaya haberi bulunmuştur. Tüm ali özkaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çalışan emeklilere 5 bin lira! TBMM'de kabul edildi
Çalışan emeklilere 5 bin lira! TBMM'de kabul edildi Çalışan emeklilere 5 bin lira verilmesi ile ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
27.12.2023 Ekonomi
Başarır ve Türkkan hakkında, dokunulmazlığın kaldırılması kararı
Başarır ve Türkkan hakkında, dokunulmazlığın kaldırılması kararı TBMM Hazırlık Komisyonu, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın dokunulmazlığının kaldırılması yönünde karar aldı.
31.01.2023 Gündem
Hazırlık Komisyonu, CHP'li Başarır ve İYİ Parti'li Türkkan'dan savunma istedi
Hazırlık Komisyonu, CHP'li Başarır ve İYİ Parti'li Türkkan'dan savunma istedi TBMM Hazırlık Komisyonu, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve İYİ Parti Mersin Milletvekili Lütfü Türkkan'ın dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin yazılı savunmalarını vermek üzere tebligat gönderdi. Komisyon, iki milletvekiline yazılı savunma için 24 Ocak, sözlü savunma için 25 Ocak tarihine kadar süre verdi.
17.01.2023 Gündem
AK Partili vekilden heyecanlandıran asgari ücret açıklaması
AK Partili vekilden heyecanlandıran asgari ücret açıklaması AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, milyonların merakla beklediği asgari ücretle ilgili heyecanlandıran bir açıklama yaparak, “Benim tahminim 7700 ile 7900 lira arasında bir ücret belirlenebilir. Ancak Cumhurbaşkanımız 8000 psikolojik sınırını geçerek 8050 diyebilir” dedi.
19.12.2022 Ekonomi
Destek kararı! 20 milyon TL ödenecek
Destek kararı! 20 milyon TL ödenecek Son dakika destek kararı! Ödeme miktarı belli oldu. Detaylar açıklandı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla, Afyonkarahisar’da don nedeniyle kirazları zarar gören çiftçilerin mağduriyetinin giderilmesi için 20 milyon TL ödenecek.
3.08.2022 Ekonomi
DBP'li Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığı kaldırıldı
DBP'li Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığı kaldırıldı TBMM Anayasa, Adalet Karma Komisyonu'nda kurulan Hazırlık Komisyonu'nda, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı, Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığının kaldırılması ile ilgili dosya, CHP ve HDP'li üyelerin ret oylarına karşılık oy çokluğuyla kabul edildi. 
6.07.2022 Gündem
Hazırlık komisyonu, DBP'li Aydeniz'i dinleyecek
Hazırlık komisyonu, DBP'li Aydeniz'i dinleyecek İstanbul'da polise yumruk atan Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı ve Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığının kaldırılması ile ilgili TBMM Anayasa Adalet Karma Komisyonu'nda oluşturulan hazırlık komisyonu, sözlü savunma alacak.
3.07.2022 Siyaset
TBMM Anayasa Komisyonu Başkanlığı'na AK Parti'li Beyazıt seçildi
TBMM Anayasa Komisyonu Başkanlığı'na AK Parti'li Beyazıt seçildi TBMM Anayasa Komisyonu'nda, Adalet Bakanlığı'na atanan Bekir Bozdağ'dan boşalan Komisyon Başkanlığı'na AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt seçildi.
1.02.2022 Siyaset
Millet İttifakı'nda işler iyice karıştı! Şimdi de Popstar Tarkan krizi!
Millet İttifakı'nda işler iyice karıştı! Şimdi de Popstar Tarkan krizi! Millet İttifakı'nda her gün bir kriz patlat veriyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte adaylık hesapları kızışıyor. İttifak'ta şimdi de popstar krizi ortaya çıktı.
22.11.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk 4 madde tepkisi: CHP'nin iradesi midir, Kılıçdaroğlu'nun kişisel işi midir?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk 4 madde tepkisi: CHP'nin iradesi midir, Kılıçdaroğlu'nun kişisel işi midir? Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de partisinin grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Biz yeni anayasa diyoruz, birileri de çıkıyor 'Gerekirse ilk 4 maddeyi de değiştiririz.' diyerek hemen PKK güdümündeki siyasi yapıya göz kırpmaya çalışıyor. İlk 4 maddeyi değiştirme fikri CHP ve tüm CHP'lilerin iradesi midir, yoksa Kılıçdaroğlu'nun kişisel işi midir?" dedi.
6.10.2021 Siyaset
Marketlerle ilgili flaş açıklama! Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! Gıda fiyatları...
Marketlerle ilgili flaş açıklama! Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! Gıda fiyatları... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Zincir marketler başta olmak üzere tüm marketlerdeki, denetimleri sürdürmek suretiyle, ciddi fiyat farklarını ortadan kaldıracağız” açıklamasının ardından gözler bu alanda atılacak adımlara çevrildi.
23.09.2021 Ekonomi
Büyük Taarruz'un 99 yılında zafer için yürüdüler
Büyük Taarruz'un 99 yılında zafer için yürüdüler Afyonkarahisar'da Büyük Taarruz Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında Türkiye'nin dört bir yanından gelen katılımcılarla zafer yürüyüşü yapıldı.
26.08.2021 Gündem
Instagram, Facebook, Twitter... Sosyal medya kullanan herkesi kapsıyor... Hapis cezası var
Instagram, Facebook, Twitter... Sosyal medya kullanan herkesi kapsıyor... Hapis cezası var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sosyal medya açıklamasının ardından, gözler AK Parti’nin yapacağı çalışmaya çevrildi. Ekim ayında Meclis’e gelmesi beklenen düzenlemede özellikle Almanya modeli yakından inceleniyor. Çalışmaları anlatan Anayasa Komisyonu Başkanvekili Ali Özkaya, “Sosyal medyada dezenformasyon yapanlara 1 yıldan 5 yıla kadar hapis ve sosyal medyayı bir süre kullanamama gibi cezalar getirilmeli” önerisinde bulundu.
26.07.2021 Gündem
RTÜK İletişim Dergisi yayın hayatına başladı
RTÜK İletişim Dergisi yayın hayatına başladı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından hazırlanan İletişim Dergisi, temmuz sayısıyla yayın hayatına başladı.
16.07.2021 Yaşam
Su tasarrufu sağlıyor! Bakan Pakdemirli duyurdu!
Su tasarrufu sağlıyor! Bakan Pakdemirli duyurdu! Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Afyonkarahisar'da baraj ve tarımsal sulama tesislerinde incelemelerde bulundu. Son teknoloji akıllı sulama sistemleri hakkında bilgi veren Bakan Pakdemirli, "Elimde bir cep telefonu var ve bu telefon ile sulama sistemini açıp kapatmamız mümkün. Tüm Türkiye çapında bu sistemlerin yaygınlaştırılması konusunda başta DSİ olmak üzere çalışmalarımız devam ediyor" dedi.
7.06.2021 Ekonomi
AK Parti'li vekil Ali Özkaya, koronavirüse yakalandı
AK Parti'li vekil Ali Özkaya, koronavirüse yakalandı TBMM Anayasa Komisyon Başkanvekili ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı.
13.04.2021 Gündem
AK Parti'nin 75 kişilik MKYK listesi belli oldu!
AK Parti'nin 75 kişilik MKYK listesi belli oldu! AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Merkez Disiplin Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu ile Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulunun yeni üyeleri belirlendi.
24.03.2021 Siyaset
Binali Yıldırım: 'İzmir'deki depremde 20 civarında yıkılan bina var'
Binali Yıldırım: 'İzmir'deki depremde 20 civarında yıkılan bina var' Eski Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, "İzmir'de meydana gelen depremde yapılan tespitlere göre, 20 civarında yıkılan bina var. Artçılar da olmaya devam ediyor. Ben de şimdi İzmir'e hareket ediyorum. Oradaki çalışmaları yerinde takip edeceğiz. Geçmiş olsun." dedi.
30.10.2020 Gündem
Tuma Çelik'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin flaş gelişme
Tuma Çelik'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin flaş gelişme HDP eski milletvekili Tuma Çelik'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin Hazırlık Komisyonu raporu, TBMM Adalet Anayasa Karma Komisyonuna sunuldu.
3.09.2020 Siyaset
Tuma Çelik hakkında yeni iddialar... 'Yazma yoksa rahat bırakmam'
Tuma Çelik hakkında yeni iddialar... 'Yazma yoksa rahat bırakmam' HDP'den ihraç edilen Mardin Milletvekili Tuma Çelik'in cinsel saldırısına uğradığını iddia eden kadından yeni açıklamalar geldi. Mağdur kadın Çelik'in kendisini defalarca tehdit ettiğini açıkladı.
25.08.2020 Gündem
Tuma Çelik'in dokunulmazlığı kaldırılıyor
Tuma Çelik'in dokunulmazlığı kaldırılıyor Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Hazırlık Komisyonu, HDP'den ihraç edilen Mardin Milletvekili Tuma Çelik'in dokunulmazlığının kaldırılması yönünde tavsiye kararı verdi.
24.08.2020 Siyaset
Meclis cinsel saldırıya uğrayan D.K.’yı dinledi
Meclis cinsel saldırıya uğrayan D.K.’yı dinledi Dün çok önemli bir gelişme yaşandı. Aslında bu bir ilk. Meclis, HDP’den ihraç edilen Mardin milletvekili Tuma Çelik’in cinsel saldırıda bulunduğu D.K.’yı dinledi. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü köşesinde Meclis'te yaşananları kaleme aldı.
30.07.2020 Gündem
‘İnfaz’a MİT ve Berfin ayarı
‘İnfaz’a MİT ve Berfin ayarı TBMM’de 16 saat süren infaz yasa taslağı görüşmelerinde zaman zaman gergin anlar yaşanırken iki ‘son dakika önergesi’ verildi. Buna göre MİT’e karşı işlenen suçlar ve yüzüne kezzap atılan Berfin Özbek örneğindeki gibi ‘ağırlaştırılmış yaralamalar’ infaz hükümleri dışında kalacak.
14.04.2020 Gündem
Son dakika: İnfaz düzenlemesi Meclis'te kabul edildi
Son dakika: İnfaz düzenlemesi Meclis'te kabul edildi AK Parti ve MHP gruplarının ortak hazırladığı Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Adalet Komisyonunda kabul edildi.
4.04.2020 Siyaset
Af yasası son dakika bugün: Af Yasası ne oldu, çıktı mı? İnfaz yasası Meclis’e ne zaman gelecek? AK Parti, CHP’yi ziyaret etti! Af son dakika 2020 haberleri
Af yasası son dakika bugün: Af Yasası ne oldu, çıktı mı? İnfaz yasası Meclis’e ne zaman gelecek? AK Parti, CHP’yi ziyaret etti! Af son dakika 2020 haberleri Af yasası son dakika haberleri yoğun bir şekilde takip ediliyor. İnfaz yasası Meclis’e ne zaman gelecek? Af yasası ne oldu? Af yasası kimleri kasıyor? Sorularına, corona virüsü tedbirleri kapsamında cevap aranıyor. AK Parti Grup Başkanvekilleri Mehmet Muş ve Cahit Özkan, infaz düzenlemesine ilişkin CHP'nin Meclis Grubu'nu ziyaret etti. Peki Af yasası ne zaman Meclis’e gelecek? İşte haberleri hakkındaki son gelişmeler…
24.03.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ali Özkaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali özkaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.