Ali Haydar Bozkurt

Ali Haydar Bozkurt

Son dakika Ali Haydar Bozkurt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ali Haydar Bozkurt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ali Haydar Bozkurt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Haydar Bozkurt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali haydar bozkurt gelişmeleri de dahil olmak üzere 206 ali haydar bozkurt haberi bulunmuştur. Tüm ali haydar bozkurt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı: Fotoğraf yarışması yapılacak
Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı: Fotoğraf yarışması yapılacak Adana’nın ve Portakal Çiçeği Karnavalı’nın uluslararası alanda tanıtımına çok değerli katkılar sağlayacak olan yarışma Adana Büyükşehir Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenleniyor.
6.03.2024 Adana
Otomotiv satışlarında tüm zamanları rekoru kırıldı
Otomotiv satışlarında tüm zamanları rekoru kırıldı Türkiye'de otomobil ve hafif ticari araç satışları 2023’te bir önceki yıla göre yüzde 57.4 artarak 1 milyon 232 bin 635 adede ulaştı ve tüm zamanların rekorunu kırdı.
6.01.2024 Ekonomi
Togg uyanıklarına ceza yağacak! İlanda başka telefonda başka fiyat veriyorlar
Togg uyanıklarına ceza yağacak! İlanda başka telefonda başka fiyat veriyorlar Ticaret Bakanlığı internette TOGG satışıyla ilgili ilan sitelerini mercek altına aldı. Kişilerin sıfır fiyatına TOGG ilanı girdiği ve telefonla teklif yükselttiğine yönelik şikayetler üzerine Ticaret Bakanlığı tedbir alacağız açıklamasını yaptı. Öte yandan Otomotivde rekor kıran satışlar temmuz ayında da devam etti. Geçen ay 112 bin 459 adet otomobil ve hafif ticari araç satışı gerçekleşti. Böylece hem tüm zamanların temmuz ayı satış rekoru hem de aylık bazda yılın en yüksek satış adedi görülmüş oldu. Birçok markada araç bulunurluğu sorununun azaldığını belirten ODMD Başkanı Ali Haydar Bozkurt, 100 bin adedi geçen satışların yıl sonuna kadar devam edebileceğini söyledi.
24.08.2023 Ekonomi
Togg'da temmuz ayında 112 bin 459 adet araç satıldı: Otomotivde rekor satış serisi sürüyor
Togg'da temmuz ayında 112 bin 459 adet araç satıldı: Otomotivde rekor satış serisi sürüyor Otomotivde rekor kıran satışlar temmuz ayında da devam etti. Geçen ay 112 bin 459 adet otomobil ve hafif ticari araç satışı gerçekleşti. Böylece hem tüm zamanların temmuz ayı satış rekoru hem de aylık bazda yılın en yüksek satış adedi görülmüş oldu. Birçok markada araç bulunurluğu sorununun azaldığını belirten ODMD Başkanı Ali Haydar Bozkurt, 100 bin adedi geçen satışların yıl sonuna kadar devam edebileceğini söyledi.
3.08.2023 Ekonomi
“Otomotivde uzun vadeli adımlar atılmalı”
“Otomotivde uzun vadeli adımlar atılmalı” ODD Başkanı Bozkurt Türkiye’nin ilk 6 aylık rakamlarını açıkladı. Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarı, 2022 yılı Ocak-Haziran döneminde bir önceki yılın aynı dönemine göre %9,3 oranında azalarak 357.904 adet olarak gerçekleşti.
6.07.2022 Otomobil
İkinci el ve sıfır araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bayram öncesi...
İkinci el ve sıfır araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bayram öncesi... Sıfır ve ikinci el araba fiyatları ile ilgili yeni açıklama! Araba alma planı yapanları yakından ilgilendiriyor. Sıfır araba fiyatlarında çip krizi nedeni ile başlayan tedarik sorunu devam ediyor. Araç bulunurluğu konusunda yaşanan sıkıntılara rağmen haziranda Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarı, yaklaşık yüzde 1’lik artışla 80 bin 652 adet oldu. Ancak otomotiv sektöründe yaşanan tedarik sorunu hem sıfır hem de iinci el araba fiyatlarının artmasına yol açıyor. Araba almak için fiyatların düşmesini bekleyenler için önemli bir uyarı yapıldı. Uzmanlardan 'beklemeyin' uyarısı geldi. MASFED Başkanı Aydın Erkoç, “İkinci el şu an daha çok yatırım aracı olarak görülüyor. Bu durumun önümüzdeki süreçte de devam edeceğini öngörüyoruz. Şu an piyasada araç bulmakta zorlanıyoruz. O yüzden vatandaşlarımıza otomobil ihtiyaçları varsa bir an önce karşılamalarını tavsiye ediyoruz.’’ diye konuştu. İşte sıfır ve ikinci el araba piyasasındaki son dakika gelişmelerinin detayları...
5.07.2022 Ekonomi
Toyota’nın tam elektriklisi yollarda!
Toyota’nın tam elektriklisi yollarda! Toyota, tamamen yeni ilk yüzde 100 elektrikli modeli bZ4X’ü tanıttı
16.06.2022 Otomobil
Sıfır araba satışıyla ilgili son dakika gelişmesi! Böylesi görülmedi, 5 ay...
Sıfır araba satışıyla ilgili son dakika gelişmesi! Böylesi görülmedi, 5 ay... Araba alacakları çok yakından ilgilendiriyor. Pandemi süreci ve çip krizi nedeniyle otomotiv sektöründe tedarik sorunu yanmaya başladı. Salgın sürecinde pek çok otomotiv devi üretime ara verdi. Çip krizi de dönemsel olarak üretimin gecikmesine neden oldu. Koronavirüs pandemisinde normalleşme süreci dünya genelinde başladı. Ancak yaşanan çip krizi hala otomotiv sektörünü etkilemeye devam ediyor. Yaşanan süreç araba fiyatlarının fahiş fiyatlara çıkmasına neden oldu. Öyle ki bazı araba modellerinde fiyatlar ev fiyatları ile yarışır hale geldi. Ucuz otomobil bulmak ise neredeyse imkansız. Araba fiyatlarının mayıs listesi yayınlandığında 300 bin TL'ye sadece tek bir model kaldığı görüldü. Fiyatlardaki fahiş artış da fırsatçıları harekete geçirdi. Bazı fırsatçı bayiler, ellerinde stok otomobil olmasına rağmen vatandaşa 3 ay sonraya gün veriyor. Eğer aracı hemen isterseniz karşınıza yüklü bir fatura çıkıyor.
16.05.2022 Ekonomi
Sıfır araba alacaklara kötü haber! İki aydan uzun sürüyor, giden eli boş dönüyor! Araç fiyatları ise...
Sıfır araba alacaklara kötü haber! İki aydan uzun sürüyor, giden eli boş dönüyor! Araç fiyatları ise... Araba almak isteyenlere kötü haber! Adeta araç kalmadı. Otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlar bayilere gidiyor ancak eli boş dönüyor. Firmalar siparişleri karşılamakta zorlanıyor. Otomobilde bekleme süresi yerli modellerde bir ay. İthal model ise iki ayı bile buluyor. Bazı modellerde süre daha da uzuyor. Tedarik sorunu Türkiye'de hala devam ediyor. Öte yandan otomobil fiyatlarına ilişkin de açıklama geldi. Otomobil fiyatlarının önümüzdeki dönemde nasıl seyredeceği de merak konusu olmayı sürdürüyor. Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) Başkanı Ali Haydar Bozkurt, 2022’de Türkiye otomotiv sektöründeki ilk gündem maddesinin 'bulunurluk' olacağını belirterek değerlendirmelerde bulundu. İşte sektörde yaşanan son gelişmeler...
9.05.2022 Ekonomi
Araba fiyatlarında kırmızı alarm! İkinci el arabayı uçuracak gelişme! ‘Bu ilk kez oluyor’ deyip uyardı, yeni zam...
Araba fiyatlarında kırmızı alarm! İkinci el arabayı uçuracak gelişme! ‘Bu ilk kez oluyor’ deyip uyardı, yeni zam... Araba fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Koronavirüs salgını, çip krizi, Rusya-Ukrayna savaşı ve dövizdeki artışlar sonrası yeni bir uyarı daha geldi. Stoklar tükendi, tedarik krizi her geçen gün artıyor, işlemci üretimi durma noktasına geldi. Tarih verildi, araba fiyatlarına yeni zam bekleniyor. Alt modeller değer kazanacak, ikinci el araba fiyatları uçacak. Böyle bir dönem ilk kez yaşanıyor, araç piyasasında kırmızı alarm verildi. Global piyasadaki sıkıntılardan etkilenen yurt içi araba piyasasında adeta yaprak kıpırdamıyor. İkinci el araç piyasasında durağan zamanlar geçerken, galerici esnafı alt ve üst sınıf araçların satıldığını, orta sınıf araçlara talebin her geçen gün azaldığını belirtiyor. İşte ikinci el ve sıfır araba fiyatları ile ilgili son gelişmeler...
6.05.2022 Ekonomi
Araba fiyatlarına yeni zam kapıda! Bayram öncesi flaş açıklama! İkinci el ve sıfır araba...
Araba fiyatlarına yeni zam kapıda! Bayram öncesi flaş açıklama! İkinci el ve sıfır araba... Araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! İkinci el araba ve sıfır araba satışları durdu, fiyatlar uçtu. Oranlar resmen açıklandı, araba fiyatlarına zam geliyor. Pandemi, çip krizi ve savaşın etkisi ile zaten durgun olan otomobil piyasası, zam haberi sonrası bayram öncesi beklenen hareketliliği vermedi. Arabada uçan fiyatlar bayram arifesinde hüsran yaşattı. Bayram öncesini durgun geçiren oto galericiler, otomobil fiyatlarındaki yüksek artışlarda vatandaşlardan sonra en çok etkilenenler oldu.
29.04.2022 Otomobil
Araba fiyatlarına görülmemiş zam! Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatları uçacak! Oran belli oldu! Yüzde 25...
Araba fiyatlarına görülmemiş zam! Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatları uçacak! Oran belli oldu! Yüzde 25... Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Araba fiyatları uçuşa geçiyor. Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarında görülmemiş zam! Araba almak isteyen milyonlarca vatandaş zam haberiyle birlikte dumura uğradı. Sektör temsilcileri ise araba fiyatlarına gelecek zam oranıyla peş peşe açıklamalarda bulundu. İşte sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
28.04.2022 Ekonomi
İkinci el ve sıfır araba fiyatlarında bayram etkisi! Zam geliyor, oranlar resmen açıklandı
İkinci el ve sıfır araba fiyatlarında bayram etkisi! Zam geliyor, oranlar resmen açıklandı İkinci el ve sıfır araba ile ilgili son dakika açıklaması! Araba fiyatlarına zam geliyor. Pandemi, dövizdeki artış ve çip krizi ile durma noktasına gelen araba piyasasında fiyatlar düşüşe geçmişti. Özellikle Ramazan Bayramı öncesi rahat bir tatil yolculuğu yapmak isteyenler, ikinci el otomobil piyasasını yeniden hareketlendirdi. Sektör temsilcileri sıfır araba fiyatlarına yüzde 25 zam geleceğini duyurdu. İkinci el araba fiyatlarına ise yüzde 4'lük bir zam geleceği öngörüldü. TÜİK ise açıkladığı son verilerde, motorlu taşıt sayısında 4,4’lük bir artış yaşandığını açıkladı. Araştırmaya göre; bu artışa rağmen yapılan toplam kilometre sayısında azalma görüldü. İşte ikinci el ve sıfır araba fiyatları ile ilgili son gelişmeler...
27.04.2022 Otomobil
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarına zam geliyor! Oran verildi tarih belli oldu! Araba alacak milyonlara kötü haber
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarına zam geliyor! Oran verildi tarih belli oldu! Araba alacak milyonlara kötü haber Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Araba fiyatlarına zam geliyor. Sıfır araba ve ikinci el araba temsilcileri tek tek açıkladı. Araba fiyatları alım satımın durmasıyla birlikte düşüşe geçmişti. Fakat yaz aylarının gelmesi ve yeni krizlerin ortaya çıkması araba fiyatlarını yeniden yükseltecek. Sektör temsilcileri Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte üretimde yaşanan maliyet artışları nedeniyle sıfır araba fiyatlarına yüzde 25 zam geleceğini duyurdu. İkinci el araba fiyatları ise hem bayramda ticaretin artmasıyla hem de diğer nedenlerden dolayı yüzde 4'lük bir zam geleceğini açıkladı. İşte sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
25.04.2022 Ekonomi
Araçlara zam gelecek mi 2022? Sıfır araçlara zam var mı? Otomobil fiyatları ne olur? Sıfır ve ikinci el araç fiyatları artacak mı?
Araçlara zam gelecek mi 2022? Sıfır araçlara zam var mı? Otomobil fiyatları ne olur? Sıfır ve ikinci el araç fiyatları artacak mı? Otomobile zam yolda! Araç fiyatları durdurulamıyor! Pandeminin başından bu yana araç fiyatlarında görülen artış, bu kez Rusya Ukrayna savaşından da payını aldı. Otomobil üretimlerinin salgın nedeniyle sekteye uğraması ve sonrasında çıkan çip krizi henüz atlatılamamışken, Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle oluşan üretim maliyetleri sıfır araç piyasasında yeni zamların getiriyor. Sadece 2022 yılı başından itibaren yüzde 8 artan otomobil fiyatlarının maliyetler nedeniyle yüzde 25 daha zamlanacağı belirtiliyor. Peki, Araçlara zam gelecek mi 2022? Sıfır araçlara zam var mı? Otomobil fiyatları ne olur? Sıfır ve ikinci el araç fiyatları artacak mı? İşte detaylar…
25.04.2022 Ekonomi
Araba fiyatlarına görülmemiş zam! Tarih verildi! Araba alacaklara kötü haber
Araba fiyatlarına görülmemiş zam! Tarih verildi! Araba alacaklara kötü haber Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Araba fiyatlarına görülmemiş zam. Araba alacaklara kötü haber geldi. Araba alacaklar için tarih verildi. Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte üretimde yaşanan maliyet artışları, araba fiyatlarına zam olarak yansıyacak. Yılsonuna kadar araçların sadece fabrikadan çıkışına yaklaşık %25 zam geleceği belirtiliyor. Zam oranının Türkiye’deki son tüketiciye yansımasının daha fazla olması bekleniyor.
25.04.2022 Ekonomi
Lexus’ta yeni dönem NX SUV ile başlayacak!
Lexus’ta yeni dönem NX SUV ile başlayacak! Lexus’un D-SUV modeli NX, 1.6 milyon TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de yollara çıkıyor. Marka 2025’e kadar 20 yeni model sunacak.
4.04.2022 Otomobil
ODD'nin yeni Başkanı Bozkurt oldu!
ODD'nin yeni Başkanı Bozkurt oldu! Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin yeni yönetimi belli oldu
1.04.2022 Otomobil
Adana Portakal Çiçeği Karnavalı ne zaman? Adana Portakal Çiçeği Karnavalı başladı mı?
Adana Portakal Çiçeği Karnavalı ne zaman? Adana Portakal Çiçeği Karnavalı başladı mı? 10’uncu Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı iki yıl aradan sonra yeniden sokaklara taşındı. Adana Portakal Çiçeği Karnavalı’nın programı da belli oldu. Karnavalda; konserler, kültürel ve sanatsal etkinlikler, yarışmalar ile birlikte rengarenk kostümlü kortej büyük coşkuyu Adana sokaklarında yaşatacak. Peki, Adana Portakal Çiçeği Karnavalı ne zaman? Adana Portakal Çiçeği Karnavalı başladı mı? İşte Adana Portakal Çiçeği Festivali 2022 programı!
23.03.2022 Kültür Sanat
Adana Portakal Çiçeği Festivali ne zaman? Portakal çiçeği festivalinde neler yapılır, portakal çiçeği festivali Adana’nın neresinde?
Adana Portakal Çiçeği Festivali ne zaman? Portakal çiçeği festivalinde neler yapılır, portakal çiçeği festivali Adana’nın neresinde? Adana Portakal Çiçeği festivali ne zaman, portakal çiçeği festivalinde neler yapılır? Yurt içinden ve dışından on binlerce kişiyi bir araya getiren Adana Portakal Çiçeği Festivaline yönelik araştırmalar arttı. İşte Türkiye'nin ilk ve tek karnavalı olan Adana Portakal Çiçeği Festivali hakkında merak edilenler…
17.03.2022 Kültür Sanat
Araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bu ay yeni zam geliyor, artış kademeli olarak devam edecek
Araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bu ay yeni zam geliyor, artış kademeli olarak devam edecek Araba alacaklara kötü haber! Sıfır araba fiyatları bu ay değişiyor. Satışlar 2021'in altına düşecek. Sıfır arabada maliyet artışları kademeli olarak fiyatlara yansıyacak. Uzun süredir küresel düzeyde devam eden çip krizi nedeni ile üretimde aksamlar yaşanıyordu. Bu da fiyatların yükselmesine neden oldu. Sektör temsilcileri araba fiyatlarındaki artışın 2022 yılında da devam edeceğini açıkladı. Otomotiv sektörü dünyada artan hammadde, enerji ve nakliye maliyetleri ile kur farklarını bu aydan itibaren fiyatlara yansıtma hazırlığında.
3.01.2022 Otomobil
Toyota’dan vergi avantajlı SUV
Toyota’dan vergi avantajlı SUV Corolla modelinin SUV’u 2022’de pazara giriyor. Dünya devi Toyota, Türkiye için vergi avantajlı 1.8 lt hibrit motorlu versiyon üretecek.
7.12.2021 Otomobil
Araba almak isteyenler dikkat! Çip krizi ve ÖTV uyarısı... Otomobil firmasının CEO'su açıkladı
Araba almak isteyenler dikkat! Çip krizi ve ÖTV uyarısı... Otomobil firmasının CEO'su açıkladı Araç alacaklar dikkat! Çip krizi ve ÖTV uyarısı geldi. Ağustos ayından beri araç bulmakta sorun yaşanıyor. Önümüzdeki dönemde de bu sorun devam edecek. Çip krizinin iyi yönetilmesi durumunda ne zaman sona ereceğini söyleyen Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış Üst Yöneticisi (CEO) Ali Haydar Bozkurt, şu an önümüzdeki dönem için sipariş planlaması ile ilgili sıkıntıların da yaşandığını belirtti. Çip krizinde iki senaryo üzerine konuşulduğunu açıklayan Bozkurt, sıfır otomobil almak isteyenlere de tavsiyede bulunmuş ve 'Bugün araç bulan alsın' ifadelerini kullanmıştı.
25.11.2021 Ekonomi
Araba alacaklar için kritik tarih belli oldu! Zam geliyor...
Araba alacaklar için kritik tarih belli oldu! Zam geliyor... Araba alacakları yakından ilgilendiren kritik açıklama! Tarih verildi, sıfır arabalarda fiyatlar en az yüzde 12 artacak. Pandemiyle birlikte patlak veren çip krizi nedeniyle tedarik sorunu hala etkisini devam ettiriyor. ÖTV düzenlemesiyle yaşanan satış artışı sonrası Türkiye’deki stoklar eridi, araba almak daha da zorlaştı. Yaşanacak fiyat artışlarının arabalara olumsuz yansıyacağını belirten sektör temsilcileri, yeni bir ÖTV düzenlemesi çağrısında bulundu. Krizden yakın zamanda çıkış olmadığını dile getiren uzmanlar, “Bu sebeple ikinci el araç almanın tam zamanı diyebiliriz” çağrısında bulundu.
19.10.2021 Otomobil
Otomotivde talep artışı çip sorununa takıldı
Otomotivde talep artışı çip sorununa takıldı Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış Üst Yöneticisi (CEO) Ali Haydar Bozkurt, otomotiv sektöründe geçen yıldan daha fazla bir talep olduğunu ancak çip sorunu nedeniyle stoklarda yeterli araç bulunmadığı için karşılanamadığını belirtti.
18.10.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Ali Haydar Bozkurt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali haydar bozkurt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.