Alabora

Alabora

Son dakika alabora haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alabora ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alabora haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alabora

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alabora gelişmeleri de dahil olmak üzere 967 alabora haberi bulunmuştur. Tüm alabora haberleri aşağıda listelenmiştir.
Japonya açıklarında alabora olan tankerde bulunan 8 mürettebat hayatını kaybetti
Japonya açıklarında alabora olan tankerde bulunan 8 mürettebat hayatını kaybetti Japonya açıklarında alabora olan tankerde bulunan 8 mürettebatın hayatını kaybettiği, kayıp 2 kişiyi arama çalışmalarının sürdüğü açıklandı.
20.03.2024 Gündem
Çanakkale açıklarında göçmenleri taşıyan bot battı
Çanakkale açıklarında göçmenleri taşıyan bot battı Çanakkale'nin Eceabat ilçesi açıklarında kaçak göçmenleri taşıyan bot battı, bölgede ekipler arama kurtarma çalışmalarına başladı. Batan bottaki 2'si bebek 8 kaçak göçmenin cansız bedenine ulaşıldı.
15.03.2024 Gündem
Lodos nedeniyle denizle kara birleşti, 7 tekne battı
Lodos nedeniyle denizle kara birleşti, 7 tekne battı Tuzla'da lodos nedeniyle 7 balıkçı teknesi battı. Kuvvetli rüzgar nedeniyle oluşan dev dalgalar nedeniyle denizle kara birleşti.
29.11.2023 Gündem
Fırtınalı havada denize açılan kanocular ölümle burun buruna geldi
Fırtınalı havada denize açılan kanocular ölümle burun buruna geldi Kocaeli'de kanoyla denize açılan sporcular, fırtına sebebiyle boğulma tehlikesi geçirdi. Kanoları alabora olan ve denizin ortasında mahsur kalan sporcular, kendilerine atılan can simidiyle kurtarıldı.
25.11.2023 Vatan TV
Fırtınanın ardından balık tezgahlarında son durum
Fırtınanın ardından balık tezgahlarında son durum Hafta sonu Karadeniz'de etkili olan fırtınanın ardından Düzce'de balık tezgahlarında değişiklik gözlenmedi. Fırtınadan etkilenen limanlarda temizlik çalışması yapıldığını söyleyen balıkçılar, olumsuz hava şartlarının şimdilik balık fiyatlarını etkilemediğini ifade etti.
22.11.2023 Gündem
Antalya’da ‘Tarzan’ adam alarmı! Ekipleri görünce oradan oraya atladı
Antalya’da ‘Tarzan’ adam alarmı! Ekipleri görünce oradan oraya atladı Antalya’da 30 metrelik falezlerin yasak olan bölgesinden aşağı inen çıplak adam, ekiplere ter döktürdü. Önce yukarı çıkmak isteyen, ekipleri görünce de kaçan şahıs, demir bariyerlere tırmanarak polisten kaçıp bir işletmenin şemsiyesinin üzerine çıktı. Şemsiyenin yırtılmasıyla dikkati dağılan adam aşağı atladığı anda yakalanarak sağlık ekiplerine teslim edildi.
27.08.2023 Yaşam
Marmara Adası açıklarında gezi teknesi alabora oldu!
Marmara Adası açıklarında gezi teknesi alabora oldu!  Balıkesir’in Marmara Adası açıklarında fırtınaya yakalanıp alabora olan teknede yaralanan Seyfi Sercan Kalyoncu (38), hastanede yaşamını yitirdi. Kurtarılan 3 kişinin ise sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
27.08.2023 Yaşam
Bartın'da gezi teknesi alabora oldu!
Bartın'da gezi teknesi alabora oldu! Bartın'ın İnkumu beldesi sahilinde alabora olan gezi teknesindeki 6 kişilik aile, cankurtaran ve çevredekilerin müdahalesi ile kurtarıldı; o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
20.08.2023 Haber
Uganda’da tekne faciası!  Ölü sayısı 20’ye ulaştı
Uganda’da tekne faciası! Ölü sayısı 20’ye ulaştı Uganda polisi dün Victoria Gölü üzerinde içindeki 34 kişiyle birlikte alabora olan tekne kazasında ölü sayısını 20 olarak açıkladı.
3.08.2023 Dünya
BM: 2022 yılında 3 bin 789 kişi göç yolunda öldü
BM: 2022 yılında 3 bin 789 kişi göç yolunda öldü Birleşmiş Milletler’e bağlı Uluslararası Göç Örgütü (IOM), 2022’de Orta Doğu ve Kuzey Afrika’dan ayrılan 3 bin 789 kişinin göç yolunda hayatını kaybettiğini duyurdu. Bu sayının 2017’den bu yana görülen en yüksek can kaybı sayısı olduğu ifade edildi.
15.06.2023 Dünya
Araba almayı düşünen herkesi ilgilendiriyor! Otomobilde 'change' tuzağı ortaya çıktı
Araba almayı düşünen herkesi ilgilendiriyor! Otomobilde 'change' tuzağı ortaya çıktı Konya merkezli 10 ilde geçtiğimiz günlerde oto kaçakçılarına yönelik düzenlenen eş zamanlı "Fren" operasyonunda yurt dışından getirilen 115 araç ‘change' yapılmak üzere piyasaya sürülmeden yakalanırken, uzmanlar, ikinci el araç sektöründe yaşanan en büyük mağduriyetlerden birisi olan 'change' ile ilgili alınan araçların ekspertiz aracılığı ile kontrollerinin tam yapılması uyarısında bulundu.
15.06.2023 Otomobil
Yunanistan’da alabora olan göçmen teknesinde can kaybı 79'a yükseldi
Yunanistan’da alabora olan göçmen teknesinde can kaybı 79'a yükseldi Yunanistan açıklarında dün yüzlerce göçmenin bulunduğu tekne alabora oldu. Yunan medyası, can kaybının 79’a yükseldiğini duyurdu.
15.06.2023 Dünya
Yunanistan'da göçmen teknesi faciası: 59 ölü
Yunanistan'da göçmen teknesi faciası: 59 ölü Yunanistan 59 kişinin öldüğünü ve 100 kadar kişinin sağ salim kurtarıldığını dünyaya duyurdu. Yerel medya, yüzlerce kayıp olmasından korkulduğunu bildiriyor.
14.06.2023 Dünya
İş insanlarına şantaj yapan 25 suç örgütü üyesi adliyede
İş insanlarına şantaj yapan 25 suç örgütü üyesi adliyede İzmir'de, iş insanlarına şantaj yaparak haksız kazanç sağlayan ve çok sayıda nitelikli yağma suçu işlediği belirlenen örgüte 3 ilde eş zamanlı düzenlenen 'Alabora' operasyonunda, elebaşı S.T. dahil 25 şüpheli adliyeye sevk edildi.
3.03.2023 Gündem
Adıyaman'da tekne faciası! Suya düşen 3 kişiden 1'i öldü, 1 kişi kayıp
Adıyaman'da tekne faciası! Suya düşen 3 kişiden 1'i öldü, 1 kişi kayıp  Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Tabiat Parkı gölünde balık tutarken alabora olan tekneden denize düşen 3 kişiden 1'i yüzerek kıyıya ulaştı. Kayıp 2 kişi için arama çalışması başlatıldı.
22.12.2022 Yaşam
25 Kasım ne günü? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü?
25 Kasım ne günü? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü? 25 Kasım ne günü, 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü? 25 Kasım günü, BM tarafından 1999 yılında kadına karşı şiddete önlemek ve farkındalık yaratmak amacıyla "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" ilan edildi.
25.11.2022 Gündem
Derya Alabora: 'Herhalde biri dalga geçiyor' dedim!
Derya Alabora: 'Herhalde biri dalga geçiyor' dedim! Derya Alabora, Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT2'de yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. Sinemanın kendisi için çok şey ifade ettiğini belirten oyuncu, "Sinema kalıcılık bırakıyor ve kalıcı olmak çok önemli" dedi. Daha önce Anna Karenina filmi için yurt dışından teklif alan Alabora, film kadrosunda yer almama nedenini açıkladı.
19.11.2022 Magazin
Van'daki tekne faciasında tutuklu sanığa 1033 yıl hapis, tutuksuz 10 sanığa beraat
Van'daki tekne faciasında tutuklu sanığa 1033 yıl hapis, tutuksuz 10 sanığa beraat Van Gölü'nde 61 kaçak göçmenin öldüğü tekne faciasıyla ilgili Van 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen 10'uncu duruşmada karar çıktı. Kararda 2 yıldır tutuklu yargılanan tekne kaptanlarından Medeni Akbaş'a, 60 kaçak göçmen için 'Olası kast ile adam öldürmek suçundan 60 kez 16 yıl 8 ay, ölen 1 çocuk için 25 yıl, 'Göçmen kaçakçılığı' suçundan ise 8 yıl olmak üzere toplamda 1033 yıl hapis cezası verildi. Tutuksuz yargılanan 10 sanık için de beraat karar verildi. Olay sırasında teknede bulunan, ancak yapılan aramalarda şu ana kadar ulaşılamayan diğer kaptan Servet Akbaş'ın dosyası ise ayrıldı.
26.10.2022 Gündem
Marmaris'te kaçak göçmen faciası: Ölen 6 kişi arasında anne ve 2 çocuğu da varmış
Marmaris'te kaçak göçmen faciası: Ölen 6 kişi arasında anne ve 2 çocuğu da varmış Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurları tarafından ölüme terk edilen 73 düzensiz göçmenin kurtarıldığı, 2 bebek, 3 çocuk ve 1 kadın, toplam 6 kişinin yaşamını yitirdiği faciada, kayıp olduğu belirtilen 5 kişi için arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Ölenlerden Abdulvahap (4) ve 9 aylık Asım'ın kardeş oldukları ve anneleriyle birlikte hayatlarını kaybettikleri belirtildi.
14.09.2022 Gündem
Meltem Cumbul ABD'ye taşınıyor! İşte sebebi...
Meltem Cumbul ABD'ye taşınıyor! İşte sebebi... Mehmet Ali Alabora ile oynadığı Yılan Hikayesi dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran ve pek çok başarılı yapımda rol alan Meltem Cumbul bir süre Türkiye'de bulunmayacak. The Actors Studio'nun ömür boyu üyelik seçmelerine girip bu seçmeleri kazanan Meltem Cumbul New York'a yerleşmeye karar verdi.
19.08.2022 Magazin
Yunan Sahil Güvenliği, yelkenli tekneyi taciz etti, Türk askeri “rotanızı değiştirmeyin, tam yol ileri” dedi
Yunan Sahil Güvenliği, yelkenli tekneyi taciz etti, Türk askeri “rotanızı değiştirmeyin, tam yol ileri” dedi İstanbul’da başlayan Bodrum’da son bulan 51. Deniz kuvvetleri kupası uluslararası açık deniz yat yarışını Yunan askerleri Bodrum açıklarında taciz etti. Türk Sahil Güvenlik ekipleri tacizi edilen tekneye anons geçerek “Dümeninizi kırmayın, rotanızı değiştirmeyin, yarış bırakmayın, tam yol ileri” diyerek Yunan askerini püskürttü.
26.07.2022 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan Pakistan’a taziye mesajı
Dışişleri Bakanlığı'ndan Pakistan’a taziye mesajı Dışişleri Bakanlığı, Pakistan’ın Pencab Eyaleti'nde meydana gelen tekne kazasında hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayımladı.
18.07.2022 Siyaset
Osman Kavala'nın tutukluluk halinin devamına karar verildi
Osman Kavala'nın tutukluluk halinin devamına karar verildi Gezi davasının tek tutuklu sanığı Osman Kavala'nın aylık tutukluluk incelemesinde tutukluluk halinin devamına karar verildi. 
15.04.2022 Gündem
Vedat Çöloğlu kimdir? Pınar Eliçe kimdir, kaç yaşında ve nereli? Gençliği ve son hali!
Vedat Çöloğlu kimdir? Pınar Eliçe kimdir, kaç yaşında ve nereli? Gençliği ve son hali! Al Sana Haber programının yorumcularından şarkıcı Pınar Eliçe, Türkiye'den taşınan Petek Dinçöz hakkında konuşurken "Hayatı boyunca bir erkeğin gücüne ihtiyaç duydu" dedi. Eliçe'nin bu sözünün ardından konuşan Seyhan Soylu ise "Yıllar önce Vedat Bey de senin için 30 trilyon para vererek çıktığın gazinoyu kiraladı" iddiasında bulundu. Canlı yayına bağlanan Sacit Aslan'ın iddiayı doğrulamasıyla gözyaşlarına boğulan Eliçe yayını terk etti. Söz konusu gelişmenin ardından Vedat Çöloğlu hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Vedat Çöloğlu kimdir, Pınar Eliçe kimdir, kaç yaşında ve nereli?
15.04.2022 Televizyon
Meltem Cumbul ve Memet Ali Alabora yıllar sonra bir araya geldi!
Meltem Cumbul ve Memet Ali Alabora yıllar sonra bir araya geldi! 1999-2002 yıllar arasında Yılan Hikayesi dizisinde birlikte kamera karşısına geçen Meltem Cumbul ve Memet Ali Alabora, Londra'da buluştu. İkilinin pozlarına hayranlarından beğeni yağdı.
4.04.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Alabora ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alabora haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.