Akşam Saatleri

Akşam Saatleri

Son dakika akşam saatleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akşam saatleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akşam saatleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akşam Saatleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akşam saatleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.068 akşam saatleri haberi bulunmuştur. Tüm akşam saatleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayram sonrası tatilcilerin dönüş yolculuğu devam ediyor! İşte yollardaki son durum
Bayram sonrası tatilcilerin dönüş yolculuğu devam ediyor! İşte yollardaki son durum 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin bitimine 1 gün kala tatilcilerin kente dönüş yolculuğu sürüyor. Tekirdağ'dan İstanbul yönüne doğru araç yoğunluğu artarken yetkililer yoğunluğun yarın da artarak sürmesinin beklendiğini belirtti. Burdur- Ankara D-650 karayolunda da zaman zaman yoğunluk yaşandı.
13.04.2024 Gündem
11 Ocak okullar tatil mi 2024? Okullar yarın tatil mi, hangi illerde okullar tatil?
11 Ocak okullar tatil mi 2024? Okullar yarın tatil mi, hangi illerde okullar tatil? Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan tahmine göre, yurdun büyük bir bölümünde kar bekleniyor. Kar beklentisi öğrenciler arasında tatil beklentisine neden oldu. Peki, Yarın okullar tatil mi? 11 Ocak İstanbul'da okullar tatil mi olacak? Hangi illerde okullar tatil?
10.01.2024 Eğitim
Eyyamı Bahur sıcakları kaç gün sürer, ne zaman bitecek? Eyyamı Bahur sıcaklıkları ne demek, kaç derece oluyor?
Eyyamı Bahur sıcakları kaç gün sürer, ne zaman bitecek? Eyyamı Bahur sıcaklıkları ne demek, kaç derece oluyor? Meteoroloji tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre Türkiye’de hafta başından itibaren hava sıcaklıkları artacak. Çarşamba gününden itibaren ise yurdun genelinde çöl sıcakları, cehennem sıcakları ve Afrika sıcakları olarak da adlandırılan "eyyam-ı bahur"un etkisine girecek. Meteorolojinin yaptığı açıklama sonrası Eyyamı Bahur sıcakları kaç gün sürer, ne zaman bitecek? Eyyamı Bahur sıcaklıkları ne demek, kaç derece oluyor? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
31.07.2023 Gündem
Aşırı sıcaklar için sağlık uyarısı! Karşılaşacağınız tehlike büyük
Aşırı sıcaklar için sağlık uyarısı! Karşılaşacağınız tehlike büyük Zonguldak İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ertuğrul Güner, aşırı sıcaklıklar çeşitli sağlık sorunlarını beraberinde getirdiğini ifade etti.
13.07.2023 Gündem
Üzüm bağında kadın cesedi bulunmuştu! Sırtından vurulmuş
Üzüm bağında kadın cesedi bulunmuştu! Sırtından vurulmuş Denizli’nin Acıpayam ilçesinde çapa yapmaya gittiği üzüm bağında annesi ve komşusu tarafından cesedi bulunan yaşlı kadının, sırtından av tüfeğiyle vurulduğu ortaya çıktı.
23.05.2023 Yaşam
Yoğun kar yağışı etkili oluyor
Yoğun kar yağışı etkili oluyor Van'da akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.
15.02.2023 Gündem
İstanbul'a getirilen yaralılar ile ilgili açıklama
İstanbul'a getirilen yaralılar ile ilgili açıklama İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen iki yıkıcı depremin ardından, İstanbul'a getirilen yüzlerce yaralı ve yakınları için yapılan planlamaları anlattı. Valilikle koordineli şekilde, yaralıların sadece tıbbi tedavilerinin değil, giyimden sosyal desteğe ve barınma ihtiyaçlarına kadar tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını söyledi. İstanbul'a getirilen yaralıların tedavi sonrası otellerde ve uygun tesislerde ağırlanacaklarını da duyurdu.
9.02.2023 Gündem
Dünyada görülen en yüksek sıcaklık kaç derece, ölçülen en yüksek hava sıcaklığı nerede görüldü?
Dünyada görülen en yüksek sıcaklık kaç derece, ölçülen en yüksek hava sıcaklığı nerede görüldü? Aşırı sıcak hava dalgası Avrupa'yı yakıp kavururken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul başta olmak üzere yurt genelinde hava sıcaklıklarının artmaya devam edeceğini belirtti. Sıcaklık nedeniyle Avrupa’da binlerce kişi hayatını kaybetti, trafik işaretleri, levhalar ve asfaltalar eridi. Söz konusu gelişmelerin ardından endişelenen vatandaşlar ise “Dünyada görülen en yüksek sıcaklık kaç derece, ölçülen en yüksek hava sıcaklığı nerede görüldü?” sorusuna yanıt aramaya başladı.
22.07.2022 Yaşam
Meteoroloji, orman yangınlarına karşı uyardı
Meteoroloji, orman yangınlarına karşı uyardı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Çanakkale’de bugün akşam saatlerinden itibaren etkili olacak fırtına dolayısıyla orman yangınlarına karşı vatandaşları uyardı.
13.07.2022 Gündem
Meteoroloji'den art arda uyarılar, şiddetli geliyor! Marmara'nın doğusunda sel riski
Meteoroloji'den art arda uyarılar, şiddetli geliyor! Marmara'nın doğusunda sel riski Meteoroloji'nin son hava durumu raporuna göre bugün Sakarya, Bolu, Düzce, Zonguldak, Bartın ve Karabük çevrelerinde yer yer kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji, İstanbul'da da yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağını duyurdu. Prof. Dr. Orhan Şen ise İstanbul’da yağışın akşam saatleri ile etkili olabileceğini belirtirken, ‘’Çarşamba günü de Doğu Karadeniz’de bir yağış gözüküyor. Bu önemli bir yağış takip ediyoruz.’’ ifadelerini kullandı. Ayrıca AFAD ve Meteoroloji'nin uyarıları sonrası Kocaeli'de yağış hayatı olumsuz etkiledi.
20.06.2022 Gündem
Uzmandan 'aşırı sıcak' uyarısı
Uzmandan 'aşırı sıcak' uyarısı Edremit İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Onur Koçak, aşırı sıcaklarda alınması gereken tedbirler ve denize girerken dikkat edilmesi gereken kurallar hakkında vatandaşların dikkatli olmaları konusunda uyardı.
31.05.2022 Sağlık
Diyet yapanlar dondurma yiyebilir mi? Uzmanından açıklama geldi
Diyet yapanlar dondurma yiyebilir mi? Uzmanından açıklama geldi Sıcak günlerin artması nedeniyle dondurma tüketimi konusunda önerilerde bulunan Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Aslıhan Kara, “Dondurma, yüksek besleyici değerine sahip olmakla birlikte diyet lif ve doğal antioksidan yönünden zengin bir ürün olarak görülmemektedir. Bu nedenle son yıllarda yapılan çalışmalarda antioksidan ve diyet lif içeren bazı meyve ve sebzeler dondurma bileşimine eklenerek söz konusu bileşenler yönünden zenginleştirmeye yönelik çalışmalar gerçekleştirilmektedir. Dondurmaya probiyotiklerin dâhil edilmesiyle, tüketicinin sağlığının iyileştirilmesi ve ürünün besin değerinin iyileştirilmesi gibi çeşitli ek avantajlara sahip olan dondurmayı fonksiyonel gıda olarak yapmak için girişimlerde bulunulmuştur. Aynı zamanda bağırsak sağlığı üzerinde olumlu etki göstermiştir” dedi.  
26.05.2022 Sağlık
Whatsapp mı çöktü? 2022 Whatsapp neden çalışmıyor? Whatsapp'ta sorun mu var?
Whatsapp mı çöktü? 2022 Whatsapp neden çalışmıyor? Whatsapp'ta sorun mu var? Whatsapp mesaj gönderemiyorum hatası yaşanıyor. Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya ağlarından biri olan Instagram ve Facebook ile birlikte Meta'ya bağlı olan iletişim programı Whatsapp'ta yer alan hatalar büyük merak topladı. Kullanıcılar tarafından bugün en çok merak edilen konu neden paylaşım yapamadıkları oldu. Peki, Whatsapp mı çöktü? 2022 Whatsapp neden çalışmıyor? Whatsapp'ta sorun mu var?
28.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Çanakkale-Boğaz hattında 1 haftalık yeni sefer düzenlemesi
Çanakkale-Boğaz hattında 1 haftalık yeni sefer düzenlemesi Dünyanın en uzun asma köprüsü unvanına sahip 1915 Çanakkale Köprüsü'nün 1 hafta ücretsiz olması nedeniyle Çanakkale-Boğaz hattındaki feribot seferlerinde geçici süreyle sefer değişikliğine gidildi.
19.03.2022 Gündem
Moto kurye yasak mı, 18 Mart bugün motorlara yasak var mı? İstanbul'da motosiklet ve motokurye yasağı ne zaman başlıyor ve bitiyor?
Moto kurye yasak mı, 18 Mart bugün motorlara yasak var mı? İstanbul'da motosiklet ve motokurye yasağı ne zaman başlıyor ve bitiyor? İstanbul'da motokurye ve motosiklet yasaklandı mı? İstanbul Valisi Ali Yerlikaya İstanbul'da yoğun kar yağışlarının başlamasından sonra alınan yeni tedbirleri duyurdu. Vali Yerlikaya 18.00-24.00 arası zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmamasını söyledi. Yeni kar tedbirlerinin ardından vatandaşlar Moto kurye yasak mı, 18 Mart motorlara yasak var mı? sorularına yanıt aramaya başladı. İstanbul'da motosiklet ve motokurye yasağı ne zaman başlıyor ve bitiyor?
18.03.2022 Yaşam
İstanbul'da yoğun kar yağışı! AKOM'dan açıklama: Anadolu Yakası'na 18.00'de yeniden kuvvetli kar geliyor
İstanbul'da yoğun kar yağışı! AKOM'dan açıklama: Anadolu Yakası'na 18.00'de yeniden kuvvetli kar geliyor İstanbul'da kar yağışı etkisini sürdürürken Anadolu Yakası için uyarı geldi. AKOM’da meteoroloji mühendisi Cihad Er, İstanbul Anadolu Yakası'nda akşam 18.00'den sonra etkili kar yağışının görülebileceğini dile getirdi.
25.01.2022 Yaşam
Gram altın rekor tazeledi! Altın fiyatlarında son durum ne? Gram ve çeyrek altın ne kadar oldu?
Gram altın rekor tazeledi! Altın fiyatlarında son durum ne? Gram ve çeyrek altın ne kadar oldu? Altın fiyatlarında yeni rekor! Gram altın rekor tazeledi! ABD enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından altın yükselişe geçti. Peki, Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 10 Kasım altın fiyatları ve altında son durum!
10.11.2021 Ekonomi
Sıcak havalarda gül hastalığına dikkat!
Sıcak havalarda gül hastalığına dikkat! Yaz aylarında tetiklenen ve yüzde kızarıklıklarla kendini belli eden rozase yani gül hastalığını kontrol altına almanın mümkün olduğunu dile getiren Dermatolog Doç. Dr. Ayşe Serap Karadağ rozase konusunda dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.
10.08.2021 Sağlık
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum... Türkiye'de peş peşe çıkan orman yangınlarında bir hafta doldu. Şimdiye kadar 38 ilde çıkan 174 yangının 167 tanesi söndürüldü. Marmaris'te devam eden yangında, TOMA'lar yerleşim yerline 80 metre kala yangını söndürdü. Hatay'ın Dörtyol ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına müdahale ediyor. Manavgat'ın Kızıldağ Mahallesi'nde yoğunlaşan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. İşte çıkan yangınlardaki mücadelede son durum...
4.08.2021 Gündem
Uzmanından uyarı: Güneş yanığına yoğurt sürmeyin
Uzmanından uyarı: Güneş yanığına yoğurt sürmeyin Sıcak havaların çeşitli sağlık sorunlarını beraberinde getireceğini belirten Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Nurten Elkin, terlemenin vücut ısısının korunması açısından önemli olduğunu ifade etti. Bebeklerde, yaşlılarda ve kronik hastalığı olan kişilerde tek başına terlemenin yeterli olmadığını anlatan Dr. Elkin, "Sık sık duş alınmalı, ayaklar, eller, yüz ve ense soğuk suyla ıslatılmalı, susama hissine bakılmaksızın her gün 2-2,5 litre sıvı tüketilmeli" dedi.
24.07.2021 Sağlık
Aşırı sıcaklarda bu uyarılara dikkat!
Aşırı sıcaklarda bu uyarılara dikkat! Sıcak havaların çeşitli sağlık sorunlarını beraberinde getireceğini belirten Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Nurten Elkin, terlemenin vücut ısısının korunması açısından önemli olduğunu ifade etti. Bebeklerde, yaşlılarda ve kronik hastalığı olan kişilerde tek başına terlemenin yeterli olmadığını anlatan Dr. Elkin, "Sık sık duş alınmalı, ayaklar, eller, yüz ve ense soğuk suyla ıslatılmalı, susama hissine bakılmaksızın her gün 2-2,5 litre sıvı tüketilmeli” dedi.
23.07.2021 Sağlık
İstanbul semalarında gizemli ışıklar! Herkes merak ediyordu
İstanbul semalarında gizemli ışıklar! Herkes merak ediyordu stanbul'da akşam saatlerinde gökyüzünde beliren sıralı ışıklar merak uyandırdı. Işıkları kaydeden çok sayıda kişi görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaştı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da, sosyal medya hesabından Tübitak Ulusal Gözlemevi tarafından çekilen Starlink Leo Uyduları güneş paneli parlamasını paylaştı.
6.05.2021 Gündem
55 yaş üstü aşı randevusu alma: MHRS ve E-devletten korona aşısı randevusu nasıl alınır, aşı tercihi nasıl yapılır?
55 yaş üstü aşı randevusu alma: MHRS ve E-devletten korona aşısı randevusu nasıl alınır, aşı tercihi nasıl yapılır? 55 yaş üstü aşı randevuları başladı. Randevu almak için vatandaşlar 182 randevu hattı ve MHRS’ye yöneldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın 55 yaş üstüne koronavirüs aşısı yapılacağını açıklamasının ardından, Ankara'da bazı hastanelerin önünde aşı kuyruğu oluştu. MHRS ve E-devletten korona aşısı randevusu nasıl alınır, aşı tercihi nasıl yapılır?
20.04.2021 Gündem
Türkiye'ye giriş yaptı, o günlere dikkat! Kar fırtınasından sonra...
Türkiye'ye giriş yaptı, o günlere dikkat! Kar fırtınasından sonra... Türkiye yeni bir yağışlı havanın etkisi altında olacak. Yurt genelinde gelecek hafta sıcaklığın salı gününden itibaren 6 ila 15 derece azalacağı tahmin ediliyor. İstanbul'da çarşamba günü karla karışık yağmur ve kar bekleniyor.
20.03.2021 Gündem
Kar geliyor! Meteoroloji ve uzmanlardan peş peşe uyarılar! Bir gecede her şey değişecek! Sıra dışı olaylar yaşanacak
Kar geliyor! Meteoroloji ve uzmanlardan peş peşe uyarılar! Bir gecede her şey değişecek! Sıra dışı olaylar yaşanacak Türkiye çok kritik dört günlük sürece giriyor. Kar, yağmur, fırtına... İstanbul'a da yağacak. Meteoroloji ve uzmanlardan peş peşe uyarılar geliyor. Meteoroloji sağanak yağış uyarısı yaparken, uzmanlar kar geliyor açıklamasında bulundu. 4 günde hem yaz hem kış yaşanacak. Sıra dışı olaylara hazır olun. Pazartesi İç Anadolu ve batı bölgelerinde hava sıcaklıkları 8-9 derece artacak. Salı günü ise 10 derece düşecek ve kar yağacak.
20.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Akşam Saatleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akşam saatleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.