Akıllı Cihaz

Akıllı Cihaz

Son dakika akıllı cihaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akıllı cihaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akıllı cihaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akıllı Cihaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akıllı cihaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.505 akıllı cihaz haberi bulunmuştur. Tüm akıllı cihaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Togg yenilendi, yüzden tanıyacak
Togg yenilendi, yüzden tanıyacak Türkiye’nin yerli otomobili Togg’a güncelleme geldi. T10X modeline gelen yeni özellikler Togg’un sosyal medya hesabından duyuruldu.
31.03.2024 Ekonomi
Wps Nedir, Nasıl Kullanılır? Wps Bağlantısı Nasıl Kurulur?
Wps Nedir, Nasıl Kullanılır? Wps Bağlantısı Nasıl Kurulur? Günümüzde kablosuz internet herkesin hayatını kolaylaştıran bir konuma sahiptir. Hemen hemen herkesin evinde, ofisinde ve iş yerlerinde kablosuz internete rastlamak mümkündür. Günden güne gelişen teknoloji ile birlikte elimizde bulunan çoğu cihazı kullanmak için bir internet bağlantısına ihtiyaç duyduğumuz gerçeği ortadır. 
5.02.2024 Gündem
İstanbul’da teslimat için bekleyen Togg’lar görüntülendi
İstanbul’da teslimat için bekleyen Togg’lar görüntülendi Geçtiğimiz gün tırlarla İstanbul'a getirilen Togg'lar, sahiplerine teslim edilmek üzere Zeytinburnu'ndaki merkezde bekliyor. Temmuz ayında pazar lideri konumunu sürdüren yerli otomobil için sıradaki talihlilerle iletişime geçilip uygun tarihlerde araçlarına kavuşmaları sağlanacak. Teslim için bekleyen T10X araçların yoğunlukla çok siyah (Oltu) ve mavi (Gemlik) renkte oldukları dikkat çekti.
16.08.2023 Gündem
Bakan Kacır: 1,5 yıl içinde Ay’a ilk teması sağlayacağız
Bakan Kacır: 1,5 yıl içinde Ay’a ilk teması sağlayacağız Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır A Haber'de gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Kacır "Sel bölgesinde KOBİ'lere 1 yıl ödemesiz 3 yıl ödemeli 300 bin lira kredi sunduk" dedi. Bakan Kacır "Önümüzdeki 1,5 yıl içinde Ay'a ilk teması gerçekleştireceğiz. İki aşamalı proje olacak. Sert iniş ilki, insansız roket göndereceğiz" değerlendirmesinde bulundu.
7.06.2023 Ekonomi
Bakan Akar: Bizim yaptığımız operasyonlar sadece teröristlere karşı
Bakan Akar: Bizim yaptığımız operasyonlar sadece teröristlere karşı  Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Hulusi Akar, "Bizim yaptığımız operasyonlar sadece teröristlere karşı. Fakat bazıları bu yaptığımız operasyonları sanki Kürt kardeşlerimize yapıyormuş gibi fitne ve fesat soktular. Bu yalandır, iftiradır, alçaklıktır. Bizim Kürt kardeşlerimizle hiçbir zaman bir problemimiz olmadı" dedi.
7.05.2023 Gündem
Togg'a yeni özellik geliyor! Dünyada bir ilk, Togg CEO'su Karakaş duyurdu
Togg'a yeni özellik geliyor! Dünyada bir ilk, Togg CEO'su Karakaş duyurdu Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, dünyada türünün ilk örneği olan akıllı cihaza entegre dijital varlık cüzdanının içinde akıllı cihaz pasaportu ile batarya pasaportunun da yer alacağını duyurdu. Togg’un, sürdürülebilirlik odaklı blok zinciri üzerine inşa ettiği bu yenilikçi çözüm, kullanıcıların cihazın servis geçmişinden bakım bilgileri ve değişim süreçlerine her türlü bilgiye anında ulaşmasına imkan tanıyor.
5.05.2023 Ekonomi
TOGG yüklü TIR'lar yollarda! Yeni görüntü paylaşıldı
TOGG yüklü TIR'lar yollarda! Yeni görüntü paylaşıldı Togg'un ilk akıllı cihaz modeli T10X, sipariş hakkı kazanan kullanıcılara teslim edilmek sevkiyatına devam ediyor.
30.04.2023 Gündem
TEKNOFEST'te büyük heyecan! ! Ev eşyalarını hacklemek mümkün mü?
TEKNOFEST'te büyük heyecan! ! Ev eşyalarını hacklemek mümkün mü? Artık evimizde kullandığımız aletler de bizim gibi internete bağlanabiliyor. Kettle, fırın, buzdolabı gibi geleneksel ürünler dahi akıllı cihaz kategorisine girebiliyor. Bu da bir noktada güvenlik açıklarının ortaya çıkmasına neden olabiliyor.
30.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Togg'lar yola çıktı, teslimatla ilgili dikkat çeken ayrıntı
Togg'lar yola çıktı, teslimatla ilgili dikkat çeken ayrıntı Türkiye'nin yerli otomobili Togg ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Togg resmi hesabından yeni bir video paylaşılarak sevindiren haber duyuruldu. Togg'un ilk akıllı cihaz modeli T10X, 7 ilde sipariş hakkı kazanan kullanıcılara teslim edilmek üzere yola çıktı. Teslimat ile ilgili dikkat çeken detay ortaya çıktı. İşte detaylar...
29.04.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: İlk turda işi bitireceğiz, göstergesi Ankara mitingi olacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: İlk turda işi bitireceğiz, göstergesi Ankara mitingi olacak 14 Mayıs seçimlerine ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Biz ilk turda bu işi bitireceğiz diyoruz, onun göstergesi de Ankara mitingi olacak" dedi. Oktay, müjdeler vermeye projeler üretmeye devam edeceklerini belirtti.
27.04.2023 Gündem
Bakan Nebati: "5 yıl içerisinde 6 milyon İstanbulluyu güvenli yuvalara kavuşturmuş olacağız"
Bakan Nebati: "5 yıl içerisinde 6 milyon İstanbulluyu güvenli yuvalara kavuşturmuş olacağız" Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İstanbul'da yüzyılın dönüşümünü başlatacak adımları attıklarını belirterek, "Avrupa yakasındaki rezerv alanlarımızda 500 bin, Asya yakasındaki rezerv alanlarımızda 500 bin konut yapmayı hedefliyoruz. Buralara taşıyacağımız nüfusla büyük oranda seyrelteceğimiz mevcut yerleşim yerlerinde de 500 bin konutu yerinde dönüştürmeyi planlıyoruz. Her yıl 300 bin, 5 yılda toplam 1.5 milyon yeni konutla, en az 6 milyon İstanbulluyu güvenli yuvalara kavuşturmuş olacağız" dedi.
25.04.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan muhalefete Selçuk Bayraktar tepkisi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan muhalefete Selçuk Bayraktar tepkisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir Toplu Açılış Töreni’nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Ülkenin başında yerli milli kararlı bir yönetim olmasaydı bu saydıklarımı çoktan yaptırmışlardı. Bu CHP'liler, İP, terör örgütü, HDP, Kandil, TCG Anadolu'dan rahatsız. Bu terör örgütüne bizler gereken dersi verdik mi? Biliyorlar ki eğer Cumhur ittifakı iş başında olursa teröristlere aman almak yok. 14 Mayıs bunların siyasi mevta haline gelmesi olacaktır" dedi. Erdoğan, Gençlik Buluşmaları Eskişehir İftarı Programı’nda konuştu. Erdoğan burada, "Yatıyorlar kalkıyorlar Selçuk aşağı Selçuk yukarı. Neymiş? Damatmış. Bunların babası bankalardan kuruş kredi almadan çalıştı. Çocukları da böyle devam ediyor." diye konuştu.
18.04.2023 Gündem
Togg Türk dünyasının kalbinde! Yurt dışındaki ikinci durağı Özbekistan oldu
Togg Türk dünyasının kalbinde! Yurt dışındaki ikinci durağı Özbekistan oldu Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, Azerbeycan’ın ardından Türk dünyasının kalbi Özbekistan’da… İlk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a teslim edilen Türkiye’nin doğuştan elektrikli ilk otomobili Togg, Azerbaycan’dan sonra Özbekistan’a ulaştı.
12.04.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilk Togg teslimatı yapıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilk Togg teslimatı yapıldı Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'un ilk siparişini veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan'a araç teslim edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan " Togg tüm testleri alnının akıyla vermiş özel bir otomobildir. İnşallah bugünden itibaren Togg'u yollarda görmeye başlıyoruz" dedi. Erdoğan ayrıca kamu bankalarının TOGG'a özel kredi verebileceğini de duyurdu.
3.04.2023 Gündem
Togg T10X’in sahipleri çekilişle belli oldu
Togg T10X’in sahipleri çekilişle belli oldu Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un sahipleri çekilecek kura sonucunda belli oldu. Ülkemizin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı olan Togg T10X modeline sahip olacak 20 bin kişi için kura çekilişi yapıldı. Sonuçlar 22.30'da Togg'un resmi internet sitesinden ilan edildi.
29.03.2023 Ekonomi
Togg TX10'un ön siparişi rekor kırdı! Çekiliş için son gün
Togg TX10'un ön siparişi rekor kırdı! Çekiliş için son gün Türkiye'nin yerli ve milli otomobili olan Togg sahibi olmak için başvurular sona erdi. Togg ön sipariş sürecine katılmak için yapılan başvurular banka üzerinden e-Cüzdan ile transfer edilecek. Togg'un ilk akıllı cihaz modeli T10X için ön sipariş başvuru sayısı ise 177 bin 467'ye ulaştı.
28.03.2023 Ekonomi
Bakan Varank duyurdu: 24 saat dolmadan Togg'a 17 bin 275 sipariş
Bakan Varank duyurdu: 24 saat dolmadan Togg'a 17 bin 275 sipariş Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 24 saat dolmadan Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'a 17 bin 275 sipariş geldiğini açıkladı.
17.03.2023 Ekonomi
Togg'dan NFT açıklaması
Togg'dan NFT açıklaması Togg özel seri olarak NFT açık artırmasını başlattığı 2023 adet model ile ilgili erteleme açıklamasının ardından yeni bir açıklamada daha bulundu. Kullanıcıların bu erteleme ile ilgili zarar ettikleri ve AVAX'larını çekemedikleri iddiaları üzerine yayınlanan açıklamada, "Togg’un kullanıcıların cüzdanlarına müdahale etme, AVAX’larına el koyma, bloke etme, satma ve sonra yeniden geri alma yetkisi yoktur" denildi.
10.03.2023 Ekonomi
TOGG için büyük gün yarın: Gözler saat 19.23'te!
TOGG için büyük gün yarın: Gözler saat 19.23'te! Türkiye'nin Otomobili Togg, için geri sayım başladı. Ön sipariş hakkı 3 farklı yöntemle sunulacak. Togg'a ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırması yarın başlıyor.
4.02.2023 Ekonomi
Yerli otomobil Togg paylaştı: Hazır mısın?
Yerli otomobil Togg paylaştı: Hazır mısın? Yerli otomobil Togg, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına özel olarak üretilen "100. Yıl Özel Seri" NFT koleksiyonunun detaylarını paylaşmıştı.
3.02.2023 Ekonomi
TOGG ön satışlarında yeni gelişme! 3 farklı yöntemle resmen başlıyor
TOGG ön satışlarında yeni gelişme! 3 farklı yöntemle resmen başlıyor Türkiye'nin Otomobili Togg, için geri sayım başladı. Ön sipariş hakkı 3 farklı yöntemle sunulacak. Togg'dan yapılan yeni paylaşımda 5 Şubat'a işaret edildi.
1.02.2023 Ekonomi
TOGG'da sevindiren gelişme! Özel seri üretim 2023 adetle sınırlı tutulacak
TOGG'da sevindiren gelişme! Özel seri üretim 2023 adetle sınırlı tutulacak Türkiye'nin Otomobili Togg, mobil uygulamasıyla dijital dünyaya da hızlı bir giriş yaptı. İlk etapta sadece Türkiye’de kullanıma açık olacak Trumore platformu üzerinden Togg akıllı cihazı için ön sipariş vermek de mümkün olacak. Cumhuriyetin 100. Yılına özel üretilen 2023 adet ile sınırlı “100. Yıl Özel Seri” Togg akıllı cihaza ulaşma hakkı ve daha fazlası ise Trumore’da.
26.01.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon açıklaması: Pahalılığı adım adım çözüyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon açıklaması: Pahalılığı adım adım çözüyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Davet edildiği halde TOGG'un fabrika açılışına gelmeyip 10 bin kilometre öteye hamburger yemeye giden kendi ülkesindeki teknolojilerden habersiz vizontele muhalefetini de kendi cahilliğiyle baş başa bırakıyorum. Gel be gel, bir şeyler görürsün. Bir şeyler kaparsın. Her zaman bu fırsatı bulamazsın. Hamburger burada çok ama TOGG yok" dedi.
12.12.2022 Siyaset
Togg'un üretim bantları adım adım görüntülendi! Modellerin ismi ne olacak?
Togg'un üretim bantları adım adım görüntülendi! Modellerin ismi ne olacak? Togg, Gemlik’teki kampüsünü ilk kez otomotiv gazetecilerine açtı. 2023 yılının Mart ayında yola çıkacak C-SUV’un tüm üretim aşamaları adım adım görüntülendi. 3 dakikada 1 araç üretebilme kapasitesine sahip tesiste her şey son teknoloji. Otomasyon oranının yüzde 90 olduğu fabrikada, testler için yıl sonuna kadar, 165 adet C-SUV üretilecek. Modellerle ilgili isim konusu da açıklığa kavuşurken, yeni yılda ne kadar Togg üretileceği de belli oldu.
25.11.2022 Ekonomi
Girişimcilik ve yatırım ekosistemi bir araya geldi
Girişimcilik ve yatırım ekosistemi bir araya geldi “Corporate & Ventures Day” etkinliğinde teknoloji girişimcileri, kurumsal dünyanın liderleri ve girişim sermayesi temsilcileri bir araya gelerek yeni teknolojileri, yatırım ekosisteminin gelişimini ve girişim sermayesi yatırım fonlarını güncel konu başlıkları ile değerlendirdi.
23.11.2022 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Akıllı Cihaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akıllı cihaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.