Aile Yardımı

Aile Yardımı

Son dakika aile yardımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aile yardımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aile yardımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aile Yardımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aile yardımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.577 aile yardımı haberi bulunmuştur. Tüm aile yardımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
e devlette teslim edilebilir ne demek, e devlette tedarik edilmedi banka talimatı verilmedi teslim edilmedi ne anlama geliyor? Eğitim materyali yardımı teslim edildi ne demek?
e devlette teslim edilebilir ne demek, e devlette tedarik edilmedi banka talimatı verilmedi teslim edilmedi ne anlama geliyor? Eğitim materyali yardımı teslim edildi ne demek? Eğitim materyali yardımı teslim edildi ne demek, eğitim materyali yardımı teslim edilebilir ne anlama geliyor? Sorusunun yanıtı için aramalar arttı. Eğitim Materyali Yardımı, muhtaç ailelerin çocuklarının eğitimine katkı sağlamak amacıyla devlet tarafından sağlanan bir yardımdır. Okul kıyafeti, kırtasiye malzemeleri gibi temel eğitim ihtiyaçları bu yardımı kapsıyor. Birçok kişi Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan eğitim materyali yardımının teslim edilebileceğini belirten yazının, 'teslim edildi' şekline dönmesinin ardından e devlette teslim edilebilir ne demek, sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
8.02.2024 Ekonomi
Yemek parası, aile yardımı, çocuk parası kaç para oldu? İşte tüm detaylar...
Yemek parası, aile yardımı, çocuk parası kaç para oldu? İşte tüm detaylar... Çalışanların emeklilik hakkı kazanması ve sağlık hizmeti almasında devlete ödenen sigorta primi büyük önem taşıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) prim tutarı çalışanın aldığı brüt maaş üzerinden hesaplanarak belirleniyor. Yıllarca yatırılan bu primlerle sağlık harcamalarının bir kısmı, engelli veya malul olma durumunda bağlanacak maaş, raporda alınan iş göremezlik ödeneği, işsizlik maaşı karşılanıyor. Prim günü ve yaş dolduğunda alınacak emekli aylığının karşılığı olarak bu primler kesilmiyor. Öte yandan Yemek parası, aile yardımı, çocuk parası miktarı belli oldu. İşte tüm detaylar...
2.01.2024 Çalışma Hayatı
Memur ve emeklilerin yeni maaşları belli oldu! Polis, öğretmen, hizmetli memurların zamlı maaşları tek tek hesaplandı! İşte tablo
Memur ve emeklilerin yeni maaşları belli oldu! Polis, öğretmen, hizmetli memurların zamlı maaşları tek tek hesaplandı! İşte tablo Milyonlarca emekli ve memur gözünü zam kararına dikmişti. Memur ve emeklinin beklediği zam haberi geldi. Zamlı emekli ve memur maaşları tek tek hesaplandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı hesaplamalarına göre Ocak 2024'te enflasyon tahminleri dikkate alındığında kamu personeline yüzde 43'e ulaşan bir artış yapılırken, 2024'ün ikinci 6 aylık zammıyla kümülatif artış yüzde 57'ye ulaşacak. Buna göre temmuz ayında aile yardımı dâhil 22 bin liraya çıkan en düşük memur maaşı Ocak 2024'te enflasyon tahminine göre 31 bin 484 lira olacak. Bekâr en düşük memur maaşı da 20 bin 377 liradan 29 bin 139 liraya çıkacak. İşte kalem kalem yeni memur ve emekli maaşları...
1.09.2023 Memur
Memur maaşı Meclis’ten geçti mi, memur zammı kanun teklifi maddeleri nelerdir? Memur maaş zammı Resmi Gazete’de yayınlandı mı? Memur maaş zammı yasalaştı mı?
Memur maaşı Meclis’ten geçti mi, memur zammı kanun teklifi maddeleri nelerdir? Memur maaş zammı Resmi Gazete’de yayınlandı mı? Memur maaş zammı yasalaştı mı? TBMM'ye sunulan kanun teklifinin yasalaşması halinde, aile yardımı ödeneği dahil en düşük memur maaşı 11 bin 848 liradan 22 bin 17 liraya yükselecek. Yeni düzenlemeyle 1/4 derecesindeki öğretmen maaşı 26.654 liraya, 8/1 derecesindeki polis maaşı 29.525 liraya, 1/4 derecesindeki uzman doktor maaşı 54.959 liraya çıkacak. TBMM'ye sunulan kanun teklifi için araştırmalar artarken, Memur maaşı Meclis’ten geçti mi, memur zammı kanun teklifi maddeleri nelerdir? Memur maaş zammı Resmi Gazete’de yayınlandı mı? sorularına yanıt arıyor. Peki, memur maaş zammı yasalaştı mı?
6.07.2023 Memur
Yargıtay’dan emsal borç kararı! Mirasçıları ilgilendiren gelişme
Yargıtay’dan emsal borç kararı! Mirasçıları ilgilendiren gelişme Yargıtay 7. Hukuk Dairesi, mirası borca batık olanları ilgilendiren emsal bir karara imza attı. Yargıtay 7. Hukuk Dairesi, "Borç miktarına göre mirasçılara ödenen sigorta bedeli pek mühim bir miktar olmadığından mirasın hükmen reddine karar verilmelidir" dedi.
7.05.2023 Gündem
Bakanlıkta kritik görüşme! Çalışanları yakından ilgilendiriyor
Bakanlıkta kritik görüşme! Çalışanları yakından ilgilendiriyor Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve beraberindeki heyet, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile görüştü. Görüşmede, Yardımcı Hizmetler Sınıfı’nın Genel İdari Hizmetler Sınıfına geçirilmesi, 4C’den 4B’ye geçen personeller ve kamu görevlilerinin diğer talepleri istişare edildi.
6.04.2023 Ekonomi
En düşük memur maaş ne kadar 2023? Güncellenen zam oranına göre memurlar ne kadar maaş alacak? Zam sonrası yeni memur maaşları!
En düşük memur maaş ne kadar 2023? Güncellenen zam oranına göre memurlar ne kadar maaş alacak? Zam sonrası yeni memur maaşları! 6 aylık enflasyon oranlarına göre ilave yüzde 8,48 artış ile birlikte memur ve emeklilerine yüzde 16.48 oranında SSK ve Bağ-Kur emekli aylıklarında ise yüzde 15,40 oranında artış yapılacaktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamayla zam oranları yenilendi ve yüzde 30’a yükseltildi. Peki, En düşük memur maaş 2023 ne kadar oldu? Zamlar güncellendi! Memur zammı ne kadar oldu?
5.01.2023 Memur
Aile destek parası ne zaman yatacak? Aile Destek Programı ödemeleri yılbaşından önce yatacak mı? Aile destek yardımı ocak ayı ödemeleri ne zaman?
Aile destek parası ne zaman yatacak? Aile Destek Programı ödemeleri yılbaşından önce yatacak mı? Aile destek yardımı ocak ayı ödemeleri ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Aile destek yardımı ödemeleri yılbaşından önce hesaplara yatırılacak. İhtiyaç sahibi ailelerin yararlandığı Aile Destek Programı ödemeleri ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısının ardından açıklama yaptı. Peki, Aile destek parası ne zaman yatacak? Aile Destek Programı ödemeleri yılbaşından önce yatacak mı? Aile destek yardımı ocak ayı ödemeleri ne zaman? İşte detaylar…
27.12.2022 Ekonomi
Rektör Maaşları 2023: En yüksek, en düşük rektör maaşı ne kadar? Rektörler ne kadar maaş alıyor?
Rektör Maaşları 2023: En yüksek, en düşük rektör maaşı ne kadar? Rektörler ne kadar maaş alıyor? Altı aylık enflasyon farkından kaynaklı ilave artışla birlikte kamu görevlileri ve memur emeklilerinin maaşlarına temmuz ayından itibaren geçerli olmak üzere yüzde 41,69 artış yapıldı. Temmuz ayı itibarıyla aile yardımı ödeneği dahil en düşük memur maaşı 9 bin 105 liraya, en düşük memur emekli aylığı 6 bin 78 liraya çıktı. Peki, En yüksek, en düşük rektör maaşı ne kadar? Rektörler ne kadar maaş alıyor? Rektör maaşları 2023 yılında ne kadar olacak?
23.12.2022 Çalışma Hayatı
Bakan Nebati'den otomobilde ÖTV indirimi iddialarına yanıt
Bakan Nebati'den otomobilde ÖTV indirimi iddialarına yanıt Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, otomobillerden alınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) ile ilgili bir çalışma yapılmadığını duyurdu.
10.11.2022 Ekonomi
Bakan Kasapoğlu açıkladı: Öğrenci yurtlarına 1200 personel alınacak
Bakan Kasapoğlu açıkladı: Öğrenci yurtlarına 1200 personel alınacak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bakanlığa bağlı yurtlara bin 200 yönetim personeli alınacağını duyurdu.
7.10.2022 Siyaset
MSB sözleşmeli er alımı başvurularında son günler! Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri’ne sözleşmeli er alınacak! İşte başvuru şartları
MSB sözleşmeli er alımı başvurularında son günler! Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri’ne sözleşmeli er alınacak! İşte başvuru şartları Milli Savunma Bakanlığı Kara, Deniz Ve Hava Kuvvetleri Komutanlıklarına sözleşmeli er alacak. Sözleşmeli er alımı başvurularında son günlere girildi. Başvurular, 25 Eylül 2022’de sona erecek. Başvurular online olarak alınacak. Peki, MSB sözleşmeli er alımı başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli er alımı başvuru şartları ne? Sözleşmeli er maaşı ne kadar? 2022 Sözleşmeli er alımı başvuru ekranı!
13.09.2022 Personel Alımı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eğitim yardımları başlıyor! SED ve ŞEY yardım başvurusu nasıl yapılır? Yardımlar kimlere verilir?
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eğitim yardımları başlıyor! SED ve ŞEY yardım başvurusu nasıl yapılır? Yardımlar kimlere verilir? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi hanelerdeki çocukların eğitim masraflarının karşılanması için 223,7 milyon lira kaynak ayırdı. Yeni eğitim öğretim yılında bakanlığın sunduğu desteklere ilişkin açıklama yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık eğitim desteğinin, temel okul ihtiyaçların karşılanması için özellikle eğitim öğretim dönemlerinin başında yapılan materyal yardımları, sınava hazırlık malzemeleri yardımı ve diğer eğitim yardımlarını kapsadığını bildirdi. Peki, SED yardım başvurusu nasıl yapılır? SED yardımı kimlere verilir? İşte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eğitim yardımı şartları!
11.09.2022 Eğitim
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına büyük zam! Yeni artış belli oldu, 10.350 lira...
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına büyük zam! Yeni artış belli oldu, 10.350 lira... Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına yeni zam geliyor. Enflasyonla birlikte SSK ve Bağ-Kur emekli aylıkları yüzde 42.35, memur maaşları ve emekli memur aylıklarına da yüzde 41.69 zam yapıldı. Bu çerçevede aile yardımı ödeneği dâhil en düşük memur maaşı 6 bin 429 liradan 9 bin 105 liraya, en düşük memur emekli aylığı 4 bin 289 liradan 6 bin 78 liraya yükseldi. En düşük SSK emeklilerinin (2000 öncesi) aylığı 3 bin 293 liradan 4 bin 687 liraya çıktı. Yeni zamların ardından ocak zammı hesabı başladı. Yeni zam oranları ortaya çıktı. İşte memur maaşları ve emkli aylıkları ile ilgili son dakika gelişmelerinin detayları...
31.07.2022 Çalışma Hayatı
Eşi emekli olan memur aile yardımı ödeneği alabilir mi? Aile yardımı hangi hallerde kesilir?
Eşi emekli olan memur aile yardımı ödeneği alabilir mi? Aile yardımı hangi hallerde kesilir? Devlet memurlarına her ay aylıklarıyla ödenen aile yardımı ödeneği ile ilgili bilgiler sık sık merak ediliyor. Çoğu kişinin araştırdığı konularından biri de eşi emekli olan memurun aile yardımı ödeneği alıp alamayacağı hususudur. Peki, Eşi emekli olan memur aile yardımı ödeneği alabilir mi? Aile yardımı hangi hallerde kesilir? Aile yardımı ödeneği ne kadar? Aile yardımı ödeneği kimlere verilir? İşte detaylar…
26.07.2022 Memur
En düşüğü 9.105 lira oldu! Zam sonrası ilk maaş ödemeleri bugün yapılıyor
En düşüğü 9.105 lira oldu! Zam sonrası ilk maaş ödemeleri bugün yapılıyor Zamlı maaş ödemeleri bugün hesaplara yatırılıyor. Zam sonrası en düşük maaş miktarı 9.105 TL'ye yükseldi. Yüz binlerce kişite maaşlarının bayramdan önce ödeneceği müjdesi verilmişti. Memurların temmuz zammı sonrası alacakları zamlı maaşlar hesaplarına yatırıldı. Görevdeki memurlar temmuz ayında maaşlarını; yüzde 7 toplu sözleşmeden kaynaklı zam ve yüzde 7.5’i aşan enflasyon farkı ile birlikte toplam yüzde 41.69 zamlı alacak. Yeni zamla birlikte genel müdürün maaşı 29.809 liraya çıkarken, en düşük memur maaşı da 9.105 lira oldu.
8.07.2022 Memur
Zamlı maaşlar yarın hesaplarda! En düşüğü 9 bin 105 lira
Zamlı maaşlar yarın hesaplarda! En düşüğü 9 bin 105 lira Memur zammı ile ilgili son dakika gelişmesi! Görevdeki memurlar temmuz ayında maaşlarını; yüzde 7 toplu sözleşmeden kaynaklı zam ve yüzde 7.5’i aşan enflasyon farkı ile birlikte toplam yüzde 41.69 zamlı alacak. Yeni zamla birlikte genel müdürün maaşı 29.809 liraya çıkarken, en düşük memur maaşı da 9.105 lira oldu. Zamlı memur maaşları 8 Temmuz Cuma günü hesaplara yatırılacak.
7.07.2022 Memur
Paralar kesintisiz hesaplara yatırılacak! Zamlı olarak devlet memurlarına ödenecek
Paralar kesintisiz hesaplara yatırılacak! Zamlı olarak devlet memurlarına ödenecek Milyonlarca kamu çalışanı maaş zamlarını bekliyordu. Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından memurlar için 41,68 zam kesinleşti. Zam ile birlikte maaş dışındaki bazı ödemelerde de artış olacak. Kamu çalışaları zammın netlik kazanmasının ardından, 'aile ve çocuk yardımı ne kadar olacak?' sorusuna yanıt aryor. Memurlara yapılacak yardım miktarı da belli oldu. Aile ve çocuk yardımları hiçbir kesinti yapılmadan çalışanların hesaplarına yatırılacak.
6.07.2022 Memur
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam geldi! Meslek meslek emekli ve memur maaşları listesi belli oldu! Öğretmen, polis, doktor, hemşire...
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam geldi! Meslek meslek emekli ve memur maaşları listesi belli oldu! Öğretmen, polis, doktor, hemşire... Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam geldi. Milyonlarca memur ve emeklinin beklediği zam oranı açıklandı. Milyonlarca emekli, memur ve memur emeklisi, sözleşmeli personelin Temmuz zammı oranları netleşti. Enflasyonla birlikte SSK ve Bağ-Kur emekli aylıkları yüzde 42.35, memur maaşları ve emekli memur aylıklarına da yüzde 41.69 zam yapıldı. Bu çerçevede aile yardımı ödeneği dâhil en düşük memur maaşı 6 bin 429 liradan 9 bin 105 liraya, en düşük memur emekli aylığı 4 bin 289 liradan 6 bin 78 liraya yükseldi. En düşük SSK emeklilerinin (2000 öncesi) aylığı 3 bin 293 liradan 4 bin 687 liraya çıktı. Yeni zamla beraber profesör (1/4) maaşı 25 bin 984 liraya çıktı. Kamuda çalışan genel müdürün (1/4) maaşı 29 bin 809 lira, şube müdürünün (üniversite mezunu 1/4) 15 bin 848 lira, memurun (üniversite mezunu 9/1) 9 bin 707 lira, öğretmenin (1/4) 12 bin 276 lira, kaymakamın (birinci sınıf 1/4) 27 bin 574 lira olacak. Baş komiser (3/1) 15 bin 810 lira, polis memuru (8/1) 13 bin 747 alacak. Uzman doktorun (1/4) maaşı 18 bin 853, hemşirenin de (üniversite mezunu 5/1) 11 bin 828 liraya yükseldi. İşte meslek meslek yeni memur ve memur emeklisi maaşları...
5.07.2022 Memur
4. sınıf Emniyet Müdürü maaşı 2022 ne kadar, İl Emniyet Müdürü nasıl olunur? 4. Sınıf emniyet Müdürü ne demek, Emniyet Müdürü nedir?
4. sınıf Emniyet Müdürü maaşı 2022 ne kadar, İl Emniyet Müdürü nasıl olunur? 4. Sınıf emniyet Müdürü ne demek, Emniyet Müdürü nedir? ATV’nin çok izlenen programlarından Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, bugünkü yayınında izleyicilerine müjdeyi verdi. Yeni sezona evli gireceğini söyleyen Anlı, hayatını il emniyet müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile birleştirecek. Müge Anlı’nın eşinin İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nde 4. sınıf emniyet müdürü olarak İstanbul Asayiş Şube Müdürü olarak görev aldığı öğrenilince 4. sınıf emniyet müdürü maaşı 2022 ne kadar? sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, İl Emniyet Müdürü nasıl olunur, 4. Sınıf emniyet Müdürü ne demek, Emniyet Müdürü nedir? İşte il emniyet müdürü maaşı 2022 hakkında merak edilenler…
20.06.2022 Çalışma Hayatı
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına büyük zam! Hesap değişti, tablo netleşti, en düşüğü 9.629 TL...
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına büyük zam! Hesap değişti, tablo netleşti, en düşüğü 9.629 TL... Memur maaşları ve emekli aylıklarıyla ilgili son dakika zam açıklaması! Memur ve emekliye büyük zam geliyor. Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına gelecek olan zam miktarı belli oluyor, tablo netleşiyor. Memur ve emekli maaşlarına zamda geri sayım başladı. Emekli ve memur temmuz zammı 6 aylık enflasyon verisi ile belirlenecek. Yılın ilk 4 ayı için enflasyon yüzde 31,71 olarak kesinleşirken, mayıs ve haziran aylarındaki rakamlar sonrası emekli ve memur maaşları için zam oranı netleşecek. Öte yandan Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketi'ne göre enflasyon beklentileri belli oldu. Buna göre SSK ve Bağ-Kur emeklileri için yüzde 41 memur ve memur emeklileri için ise yüzde 40,5 temmuz maaş zammı hesaplandı. Temmuz zammı yanı sıra, aile yardımı ve toplu sözleşme ikramiyesi tutarları da artacak. Peki mesleklere göre yeni maaşlar ne kadar olacak? İşte emekli aylıkları ve memur maaşlarına yapılacak zam ile ilgili son dakika gelişmeleri...
25.05.2022 Çalışma Hayatı
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına yüksek zam! Ek ödemeler de hesaba yatacak! Tek tek hesaplandı! Yeni maaşlar...
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına yüksek zam! Ek ödemeler de hesaba yatacak! Tek tek hesaplandı! Yeni maaşlar... Memur maaşlarında ve emekli aylıklarında yüksek artış. Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına büyük zam geliyor. Memur ve emekliye büyük müjde verildi. Öte yandan memur maaşlarına yansıyacak olan ek ödeme tablosu yayınlandı. Yeni memur maaşları ve emekli aylıkları tek tek hesaplandı. En düşük emekli aylığı ve memur maaşı belli oldu. Milyonlarca memur Temmuz zammı ile birlikte yeni maaşlarını hesaplarında görecek. Memur maaşları yanında aile yardımlarındaki miktarlarda artacak. Mevcut durumda memurlara çalışmayan eş için aylık 535,17 lira, 6 yaş altı çocuk için 117,72 lira, 6 yaş üstü çocuk için de 58,86 lira ödeniyor. Bu ödeme Temmuz'da memur maaş katsayısıyla birlikte yükselecek. İlk 4 aylık enflasyon yüzde 31.71 çıktı. Buna göre aile yardımındaki artış şimdiden yüzde 31.21'e ulaştı. Merkez Bankası'nın son Piyasa Katılımcıları Anketi'ndeki TÜFE tahminlerine göre de ilk 6 aylık enflasyon yüzde 38.52 çıkabilecek. Bu durumda artış, yüzde 7 zam ve yüzde 31.02 fark ile yüzde 38.02'ye ulaşacak. Bu tahmin gerçekleşirse aile yardımı eş için 738,64, 0-6 yaş çocuk için 162,48, 6 yaş üstü çocuk için ise 81.24 liraya yükselecek. İşte memur maaşı ve emekli aylıklarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
22.05.2022 Memur
Memur ve emekliye büyük zam geliyor! Maaşlarda flaş artış! Oran belli oldu tek tek hesaplandı! Polis, hemşire, öğretmen, memur... En düşüğü 8 bin 872 lira...
Memur ve emekliye büyük zam geliyor! Maaşlarda flaş artış! Oran belli oldu tek tek hesaplandı! Polis, hemşire, öğretmen, memur... En düşüğü 8 bin 872 lira... Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına büyük zam geliyor. Memur ve emekli milyonları sevindirecek son dakika açıklaması! Memur maaşları ve emekli aylıklarına gelecek olası zam için tarih verildi. Emekli ve memura maaşlarındaki artış tek tek yeniden hesaplandı. Emekli zammı ve memur zammı için belirleyici olacak 2022 yılının ilk 4 ayı için enflasyon rakamları belli oldu. Bununla beraber emekli ve memur maaşları için Temmuz zammı şimdiden yüzde 30'un üzerine yükseldi. Açıklanan rakamlar ve Merkez Bankası'nın Piyasa Katılımcıları Anketine göre beklenen oranlar sonrası Temmuz zam oranı için ipuçları güçlendi. Buna göre; memur ve memur emeklileri için Temmuz zammı ise yüzde 38 (38,5-7,5+7) olarak hesaplandı. beklentilere göre 38,5'luk 6 aylık enflasyon gerçekleşirse; en düşük maaş memurlarda 6429 TL'den 8872 TL'ye, en düşük emekli aylığı ise memurlarda 4289 TL'den 5918 TL'ye, esnafta 2948 TL'den 4083 TL'ye, 2000'den önce emekli olan SSK'lılarda ise bu rakam 3292 TL'den 4559 TL'ye çıkacak. İşte emekli ve memur milyonları ilgilendiren zam ile ilgili tüm detaylar...
14.05.2022 Memur
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına seyyanen zam! Kuruşu kuruşuna hesaplandı....
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına seyyanen zam! Kuruşu kuruşuna hesaplandı.... Memur ve memur emeklisine büyük zam müjdesi! Hem memur maaşlarında ve hem de emekli ayıklarında artış olacak. Kuruşu kuruşuna hesaplandı, detaylar ortaya çıktı, seyyanen düzenleme de olabilir. Yılın ilk ilk 4 ayının enflasyon rakamları belli oldu. Emekli ve memur maaşları için zam beklentisi yüzde 30’un üzerine çıktı. En düşük memur maaşı 6400 liraya kadar çıkacak. Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Zam oranı ilk kez açıklandı. İşte emekli ve memur milyonları ilgilendiren zam ile ilgili tüm detaylar...
11.05.2022 Çalışma Hayatı
Memur ve emekliye zam üstüne zam! Maaşlar artıyor! Oran verildi tek tek hesaplandı! En düşüğü 8 bin 872 lira...
Memur ve emekliye zam üstüne zam! Maaşlar artıyor! Oran verildi tek tek hesaplandı! En düşüğü 8 bin 872 lira... Memur ve emekliye büyük zam geliyor. Memur maaşları ve emekli ayıkları artıyor. Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam üstüne zam geliyor. Emekli zammı ve memur zammı için belirleyici olacak 2022 yılının ilk 4 ayı için enflasyon rakamları belli oldu. Bununla beraber emekli ve memur maaşları için Temmuz zammı şimdiden yüzde 30'un üzerine yükseldi. Açıklanan rakamlar ve Merkez Bankası'nın Piyasa Katılımcıları Anketine göre beklenen oranlar sonrası Temmuz zam oranı için ipuçları güçlendi. Buna göre; memur ve memur emeklileri için Temmuz zammı ise yüzde 38 (38,5-7,5+7) olarak hesaplandı. beklentilere göre 38,5'luk 6 aylık enflasyon gerçekleşirse; en düşük maaş memurlarda 6429 TL'den 8872 TL'ye, en düşük emekli aylığı ise memurlarda 4289 TL'den 5918 TL'ye, esnafta 2948 TL'den 4083 TL'ye, 2000'den önce emekli olan SSK'lılarda ise bu rakam 3292 TL'den 4559 TL'ye çıkacak. İşte emekli ve memur milyonları ilgilendiren zam ile ilgili tüm detaylar...
10.05.2022 Memur

Benzer Haber Etiketleri

Aile Yardımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aile yardımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.