Ahmet Gülce

Ahmet Gülce

Son dakika ahmet gülce haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ahmet gülce ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ahmet gülce haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Gülce

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet gülce gelişmeleri de dahil olmak üzere 28 ahmet gülce haberi bulunmuştur. Tüm ahmet gülce haberleri aşağıda listelenmiştir.
Asuman tereyağdan kıl çeker gibi sıyrıldı
Asuman tereyağdan kıl çeker gibi sıyrıldı Doç. Özdemir’i, ilişki yaşadığı sekreter Asuman E.’ye ilgi duyduğu için öldürmekten tutuklanan Prof. Dr. Ahmet Gülce, 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Asuman beraat etti
26.06.2015 Yaşam
Sekreter Asuman için flaş karar
Sekreter Asuman için flaş karar SELÇUK Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Celalettin Özdemir’i, duygusal ilişki yaşadığı sekreter Asuman E.’ye ilgi duyduğu gerekçesiyle geçen yıl üniversitedeki odasında bıçaklayarak öldürmekten tutuklanan Prof. Dr. Ahmet Gülce, 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Sekreter Asuman E. ise ’cinayete yardım etmek’ ve ’şantaj’ suçlamalarıyla yargılandığı dava beraat etti.
26.06.2015 Yaşam
Öldürülen doçentin annesi konuştu
Öldürülen doçentin annesi konuştu Cinayet kurbanı doçentin annesi Müesser Özdemir, “Asuman’ın da cezalandırılması gerekir” dedi...
12.06.2015 Yaşam
Asuman’a beraat istendi!
Asuman’a beraat istendi! Konya’da geçen yıl, Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç...
5.06.2015 Yaşam
Doçent cinayeti bilirkişi raporunda ilginç detaylar
Doçent cinayeti bilirkişi raporunda ilginç detaylar Konya Selçuk Üniversitesi öğretim görevlisi Doç. Dr. Celalettin Özdemir’in, üniversitedeki odasında öldürülmesiyle ilgili davada mahkemenin oda anahtarlarıyla ilgili istediği bilirkişi raporu geldi
26.04.2015 Yaşam
‘Kocasını, ağabeyi olarak tanıttı’
‘Kocasını, ağabeyi olarak tanıttı’ KONYA’da geçen 2 Haziran’da Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç...
20.03.2015 Yaşam
Bakın Sekreter Asuman ne yapmış?
Bakın Sekreter Asuman ne yapmış? KONYA’da geçen 2 Haziran’da Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Celalettin Özdemir’i, duygusal ilişki yaşadığı sekreter Asuman E.’ye ilgi duyduğu gerekçesiyle üniversitedeki odasında bıçaklayarak öldürmekten tutuklanan Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Gülce’nin yargılanması devam edildi. Duruşmada sanık Prof. Dr. Ahmet Gülce, tutuksuz sanık Asuman E.’nin eşini, doçentin ailesine ağabeyi olarak tanıttığını iddia etti. Asuman E.’nin tutuklanması talebi kabul edilmedi.
20.03.2015 Yaşam
Müvekkilim zina yaptı cezası da 'recm'dir!
Müvekkilim zina yaptı cezası da 'recm'dir! Üniversitede uğruna cinayet işlenen sekreter Asuman E.'yi avukatı böyle savundu.
30.12.2014 Yaşam
Sekreter, doçent kaçmasın diye kapıyı kilitlemiş!
Sekreter, doçent kaçmasın diye kapıyı kilitlemiş! Prof. Dr. Ahmet Gülce’nin aşık olduğu sekreter uğruna Doç. Dr. Celalettin Özdemir’i öldürmesi olayında çarpıcı ayrıntılar ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Sekreter Asuman için flaş karar
Sekreter Asuman için flaş karar KONYA’daki Selçuk Üniversitesi’nde, Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ahmet Gülce’nin geçen 2 Haziran’da, aynı bölüm öğretim üyelerinden Doç. Dr. Celalettin Özdemir’i üniversitedeki odasında bıçakla öldürmesiyle ilgili soruşturma tamamlanarak dava açıldı. Prof. Dr. Ahmet Gülce için ’tasarlayarak öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istenirken, cinayet sırasında Doç. Dr. Özdemir’in kaçmaması için odanın kapısını dışarıdan kilitlediği ileri sürülen sekreter Asuman S. için 15 yıldan 20 yıla kadar hapis cezası istendi.
5.12.2014 Yaşam
Sekreter Asuman bir günde iki ev almış!
Sekreter Asuman bir günde iki ev almış! Konya Selçuk Üniversitesi'nde Prof...
9.08.2014 Yaşam
'Doçent cinayeti'nde sekreter Asuman S.'nin ses kaydı çıktı
23.07.2014 Yaşam
Dekan cinayetinde yeni skandal!
Dekan cinayetinde yeni skandal! Cinayet zanlısı Prof. Dr. Ahmet Gülce'nin dekan eşi Handan K., eşinin kendisini aldattığını öğrenince...
17.07.2014 Yaşam
Doçent cinayetinde şoke eden ifade
Doçent cinayetinde şoke eden ifade Konya Selçuk Üniversitesi’nde geçen ay Doç...
9.07.2014 Yaşam
Dönence’de Gülce karakterine hayat veren genç oyuncu Ülkü Hilal Çiftçi ’den özel açıklamalar!
Dönence’de Gülce karakterine hayat veren genç oyuncu Ülkü Hilal Çiftçi ’den özel açıklamalar! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.
20.06.2023 Televizyon
Kanal D'nin yeni dizisi Dönence geliyor! İlk fragman yayınlandı
Kanal D'nin yeni dizisi Dönence geliyor! İlk fragman yayınlandı Kanal D’nin, D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu yeni dizisi Dönence’nin ilk tanıtımı yayınlandı. İzleyiciye birçok duyguyu bir arada yaşatacak olan dizide kardeşlik hikayesi de ele alınacak.
9.06.2023 Magazin
Dönence,  Anne ve kızları hikayesi ile de çok konuşulacak!
Dönence, Anne ve kızları hikayesi ile de çok konuşulacak! Kanal D’nin, yaz sezonunda izleyici karşısına çıkacak olan yeni dizisi Dönence ekrana gelmek için gün sayıyor.
4.06.2023 Televizyon
Ödüllü dizi uyarlaması 'Dönence' başlıyor! Büyük merak uyandırdı
Ödüllü dizi uyarlaması 'Dönence' başlıyor! Büyük merak uyandırdı Kanal D’nin yaz sezonunda izleyici karşısına çıkacak olan yeni dizisi 'Dönence', ekrana gelmek için gün sayıyor. İzmir Foça’nın tarihi güzelliğini izleyici ile buluşturmanın yanı sıra, farklı ve duygusal hikayesiyle de çok konuşulacak olan Dönence, şimdiden büyük merak uyandırdı.
3.06.2023 Magazin
Kanal D’nin ödüllü dizisi Dönence’nin Gece’si Sümeyye Aydoğan’dan çok özel pozlar!
Kanal D’nin ödüllü dizisi Dönence’nin Gece’si Sümeyye Aydoğan’dan çok özel pozlar! Kanal D’nin, yaz sezonunda izleyici karşısına çıkacak olan yeni dizisi Dönence’nin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.
1.06.2023 Magazin
İcat çıkaranların 36 bin TL ödüllü yarışması sonuçlandı
İcat çıkaranların 36 bin TL ödüllü yarışması sonuçlandı Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin 36 bin TL para ödüllü 2’nci İş Fikri Yarışması’nda üniversite kategorisinde otonom çim biçme aracı İNTA ile Ulaş Sağlam, Murat Top, Mete Savaş ve Oktay Aydın lise kategorisinde ise plastik atıkları ve mermer tozlarını birleştirerek Lego şeklinde yapı malzemeleri iş fikriyle Gül Hoda birinciliği kazandı.
18.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Koca Koca Yalanlar 4. yeni bölümde Müjgan boşanma kararı alıyor!
Koca Koca Yalanlar 4. yeni bölümde Müjgan boşanma kararı alıyor! Koca Koca Yalanlar 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin yeni dizisi Koca Koca Yalanlar bu akşam ekrana gelecek. Boşanma kararı alan Müjgan, bu kararının arkasında duracak mı? İşte Koca Koca Yalanlar 'da yaşanacaklar...
3.09.2018 Gündem
Tren basket topu gibi zıp zıp zıplıyordu!
Tren basket topu gibi zıp zıp zıplıyordu! Çorlu’da 24 kişinin can verdiği, 318 kişinin yaralandığı korkunç kazadan yaralı kurtulanların anlattıkları, facianın boyutlarını gözler önüne serdi...
9.07.2018 Gündem
Son dakika: Tekirdağ'da tren kazası! Ölü sayısı yükseldi...
Son dakika: Tekirdağ'da tren kazası! Ölü sayısı yükseldi... Edirne Uzunköprü ile İstanbul Halkalı arasında 362 yolcu ve 6 personel ile sefer yapan trenin 5 vagonu Tekirdağ’da devrildi. Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, 24 kişinin hayatını kaybettiğini, 124 kişinin de yaralandığını açıkladı.Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, tren kazasının aşırı yağış nedeniyle menfez ile ray arasındaki toprağın boşalması sonucu meydana geldiğini açıkladı.Sağlık Bakanlığı yaralı yakınlarının 184 numaralı telefondan bilgi alabileceğini duyurdu.Öte yandan kazada hayatını kaybedenler cenazeleri yakınlarına teslim edilmeye başlandı.Sabaha kadar enkazda arama yapıldı. Kaza ile ilgili yürütülen soruşturmada 2 makinist gözaltına alındı.Kazada yaralanan Ceyhan Kahveci, olay anına ilişkin, "Tren bir kere basket topu gibi yere vurup vurup havaya zıpladı. Koltukta oturanlar tavanlara çarptı. Koltuklar yerlerinden söküldü. Tren ayrı ayrı parçalara bölündü." dedi.Tekirdağ'da 24 kişinin yaşamını yitirdiği trenin makinistlerin ifadelerine de ulaşıldı. Makinistler, “Sarsıntıyı hissettik ve frene bastık” dedi. Ayrıca gözaltına alınan iki makinistin jandarmadaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı bildirildi.Ayrıca Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı, Tekirdağ'da 24 kişinin yaşamını yitirdiği tren kazasıyla ilgili seferlerden sorumlu 3 görevlinin daha ifadesine başvurulması talimatını verdi.
9.07.2018 Gündem
Tren kazası sonrası herkes onları arıyordu acı haberler peş peşe geldi!
Tren kazası sonrası herkes onları arıyordu acı haberler peş peşe geldi! Tekirdağ'ın Muratlı ile Çorlu ilçeleri arasındaki Sarılar Mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada, yolcu treninin 5 vagonu devrildi. 24 kişinin yaşamını yitirdiği kazada, vatandaşlar kayıp yakınlarının fotoğraflarını paylaşıp yardım istedi. Oğuz Arda, babası Hasan, Özge nur ev Gülce Dikmen'den acı haberler geldi.
9.07.2018 Gündem
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı MHP, 24 Haziran'da cumhurbaşkanı seçimiyle beraber yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için milletvekili aday listesini açıkladı.
18.05.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Gülce ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet gülce haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.