Gazete Vatan Logo
Magazin Ödüllü dizi uyarlaması 'Dönence' başlıyor! Büyük merak uyandırdı

Ödüllü dizi uyarlaması 'Dönence' başlıyor! Büyük merak uyandırdı

Kanal D’nin yaz sezonunda izleyici karşısına çıkacak olan yeni dizisi 'Dönence', ekrana gelmek için gün sayıyor. İzmir Foça’nın tarihi güzelliğini izleyici ile buluşturmanın yanı sıra, farklı ve duygusal hikayesiyle de çok konuşulacak olan Dönence, şimdiden büyük merak uyandırdı.

Ödüllü dizi uyarlaması 'Dönence' başlıyor! Büyük merak uyandırdı

Sümeyye Aydoğan’ın 'Gece' karakterine hayat verdiği Dönence dizisinde; Didem İnselel, Gece ve Gülce'nin annesi 'Verda' karakteri ile, Ülkü Hilal Çiftçi ise 'Gülce' karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.

Gülce’nin rahatsızlığı sebebiyle İzmir Foça’da yepyeni bir hayata 'merhaba' diyecek olan anne ve kızları duygusal sahneleriyle de izleyiciyi derinden etkileyecek.

CANNES ÖDÜLLÜ DİZİ

Dönence, Cannes'dan ödülle dönen 'Exceptional' isimli dizinin uyarlaması. İsrail formatlı yapım, farkındalık yaratan senaryosu ile Fransa'da 2022 MIPCOM Cannes Diversify TV Ödülü’ne layık görüldü.

Yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın yaptığı Dönence’nin yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli otururken, senaryosunu ise Nuray Uslu kaleme alıyor. Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda; Emre Kınay, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Doğa Karakaş, Atakan Hoşgören, Nazlı Çetin, Can Kızıltuğ, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Alara Bozbey, Ahmet Varlı, Arda Uysal, Berfin Ant gibi başarılı isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

Duygu dolu hikâyesiyle, merakla beklenen Dönence dizisi, yakında Kanal D’de.