Gazete Vatan Logo

Dönence’de Gülce karakterine hayat veren genç oyuncu Ülkü Hilal Çiftçi ’den özel açıklamalar!

Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.

Dönence’de Gülce karakterine hayat veren genç oyuncu Ülkü Hilal Çiftçi ’den özel açıklamalar!

Ekrana gelen tanıtımları ile daha şimdiden izleyicinin ilgisini çeken dizi 4 Temmuz Salı akşamı ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak.

Usta oyuncuların yanı sıra genç yetenekleri de kadrosunda barından Dönence’de Ülkü Hilal Çiftçi Asperger sendromlu Gülce karakterine hayat verecek.

İlk defa böyle bir karakteri canlandırdığına değinen güzel oyuncu: “Gülce, Asperger sendromlu 17 yaşında bir genç kız, her genç kız gibi bir hayatı olsun istiyor ama özel durumundan dolayı çok mümkün olmuyor, ablası Gece’yi çok seviyor ona çok özeniyor, onun gibi olmak istiyor. Gülce karakteri için uzun bir süre çalıştık, ilk adaptasyon süreci çok zorlandım çünkü hayatımda hiç canlandırmadığım bir karakter… etrafımda böyle özel durumu olan biri de olmadığı için çok yabancı olduğum bir karakter oldu. Ama zorlu bir süreçten sonra adapte olabildim.” dedi.

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı Dönence’de Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Ahmet Varlı, Doğan Karakaş, Nazlı Çetin, Şebnem Doğruer, Alara Bozbey, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Umut Kaya, Berfin Ant gibi başarılı isimler yer alıyor. Duygu dolu hikâyesiyle, merakla beklenen Dönence 4 Temmuz Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

Haberin Devamı