Affetti

Affetti

Son dakika affetti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan affetti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını affetti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Affetti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan affetti gelişmeleri de dahil olmak üzere 286 affetti haberi bulunmuştur. Tüm affetti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kedi İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Kedi İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Kedi İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Kedi İle İlgili Hadisi Şerifleri... İslam dininde kedilerin yeri çok önemlidir. Müslümanların kedilere şefkatle ve merhametle yaklaşmaları gerekir. Kedilerle ilgili Hz. Muhammed (s.a.v) tarafından çok sayıda hadis söylenmiştir. Kedilere iyi davranmak ve onlara zulmetmemek de en önemli konulardan biridir. 
30.01.2024 Dini Bilgiler
Yıllar sonra gelen itiraf! Ailemiz Füsun Erbulak yüzünden dağıldı...
Yıllar sonra gelen itiraf! Ailemiz Füsun Erbulak yüzünden dağıldı... Yazar, oyuncu ve gazeteci Ayşe Erbulak yıllar sonra şaşırtan bir açıklama yaptı. Erbulak, babası Altan Erbulak’ın annesi Altan Aşkın’ı oyuncu Füsun Erbulak’la aldattığını ve ailesinin bu yüzden dağıldığını açıkladı.
23.01.2024 Magazin
Tamer Karadağlı: Kızcağız çok zor şeyler yaşadı!
Tamer Karadağlı: Kızcağız çok zor şeyler yaşadı! Bir döneme damga vuran 'Çocuklar Duymasın' dizisinde 'Haluk' karakteriyle hafızalara kazınan Tamer Karadağlı, 2002'de hayatını birleştirdiği kızı Zeyno'nun annesi Arzu Balkan’ı aldattığı için beş yıllık evliliği sona ermişti. Yaşananlardan dolayı pişman olmadığını açıklayan ünlü oyuncu, her şeyin sorumluluğunu aldığını ve bedelini ödediğini söyledi.
5.06.2023 Magazin
En korkunç suçların işlendiği tesis Birim 731! Canlı canlı üzerlerinde deney yaptılar...
En korkunç suçların işlendiği tesis Birim 731! Canlı canlı üzerlerinde deney yaptılar... 1939 yılından 1945 yılına kadar süren İkinci Dünya Savaşı, milyonlarca insanın ölümüne neden olan kanlı çatışmaların yanı sıra gelişen teknolojinin de savaşıydı. En korkunç savaş suçları ise Birim 731 adlı bir Japon tesisinde işlenmişti. Birim 731'de yaşanan dehşet, hâlâ duyanların tüylerini diken diken ediyor.
25.05.2023 Dünya
Fuat'tan sonra O da ölüyor! Yalı Çapkını dizisinde Halis Ağa affetti, Seyran yalıya dönüyor!
Fuat'tan sonra O da ölüyor! Yalı Çapkını dizisinde Halis Ağa affetti, Seyran yalıya dönüyor! Yalı Çapkını dizisinde bir ölüm daha gerçekleşiyor. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin son bölümünde Fuat'ın ölümü herkesi şoke etti. Korhan Ailesi'ni darmaduman eden ölüm sonrası bir veda haberi daha geldi. Öte yandan Halis Ağa, Fuat'ın cenazasinde fenalaşan Ferit'i teselli etmek için Seyran'ı affederek yalıya davet ediyor.
22.05.2023 Televizyon
Hz. Vahşi kimdir? Hz. Hamza’yı şehit eden Hazretti Vahşi’nin hikayesi nedir, Hz. Resul’un önüne çıkıp ne demiştir?
Hz. Vahşi kimdir? Hz. Hamza’yı şehit eden Hazretti Vahşi’nin hikayesi nedir, Hz. Resul’un önüne çıkıp ne demiştir? Ramazan ayının gelmesiyle Hz. Vahşi hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Hz. Vahşi kimdir, Hz. Vahşi’nin hikayesi nedir?
18.03.2023 Dini Bilgiler
Al-İ İmran Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Al-İ İmran Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Al-İ İmran Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Al-İ İmran Suresi okumanın yararları ve faziletleri Kuran-ı Kerim kitabımızın 3. Suresi olan Al-i İmran Suresi 200 ayetten oluşan bir suredir. Al-i İmran ismi, diğer surelerden ayırt edilmesi için verilmiştir. Surenin nüzul zamanı dört bölümden oluşmaktadır. Birinci yani 1 ile 32’inci ayetler arasındaki bölüm birinci bölümdür. 33 ile 63’üncü ayetleri arası ise ikinci bölümdür. Üçüncü bölüm 64’üncü ile 120’inci ayetlerdir. Dördüncü bölüm 121’inci bölüm ile 200’üncü ayetlerdir.
12.03.2023 Dini Bilgiler
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz olayında yeni gelişme! Mahkeme kararını açıkladı...
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz olayında yeni gelişme! Mahkeme kararını açıkladı... Tüm Türkiye'nin konuştuğu sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni detaylar ortaya çıktı. Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde sahte doktorluk yaparken gözaltına alınarak ve tutuklanan Ayşe Özkiraz'ın yalanları bir bir ortaya çıkıyor. Çerkezköy Devlet Hastanesinde kendini çocuk cerrahı olarak tanıtıp, bir yıla yakın süre hasta muayene edip ameliyatlara giren ve Doktor Ayşem olarak kendini tanıtan Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor
30.01.2023 Gündem
Karakolda toplu cinsel ilişki skandalı! Ayrıntılar herkesi şok etti
Karakolda toplu cinsel ilişki skandalı! Ayrıntılar herkesi şok etti ABD'nin Tennessee eyaleti, büyük bir polis skandalıyla çalkalanıyor. Mesai arkadaşları ile cinsel ilişkiye girdiği öne sürülen kadın polis memuru hakkında soruşturma açılırken şoke eden ayrıntılar birer birer ortaya çıkarıldı.
14.01.2023 Dünya
Ebru Şallı eşini affetti!
Ebru Şallı eşini affetti! Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş tarafından iki hafta önce Emirgan’da araç içinde darp edilmişti. Sağlık kontrolü yapılırken çağırılan polis memurlarına “Şikayetçi değilim, o benim kocam” demişti. Daha sonra basında çıkan haberlerin ardından da şiddet gördüğünü inkar etmişti. Ünlü manken eşini affetti ve katıldıkları bir partide mutluluk pozları verdi.
6.11.2022 Magazin
Kapıları tekmeleyip özür dilemişti! Serdar Saatçı'de flaş gelişme
Kapıları tekmeleyip özür dilemişti! Serdar Saatçı'de flaş gelişme Hazırlık maçında oyundan alınan ve soyunma odasına giderken kapıları tekmeleyip kadro dışı kalan Serdar Saatcı'de Başkan Ahmet Nur Çebi kararını verildi.
27.07.2022 Beşiktaş
Domenec Torrent'i bombaladı! 'Barcelona'ya eleniyoruz hala pas oyunu yapıyoruz'
Domenec Torrent'i bombaladı! 'Barcelona'ya eleniyoruz hala pas oyunu yapıyoruz' Galatasaray ile kontratı sona eren tecrübeli futbolcu Arda Turan Candaş Tolga Işık'ın programında Domenec Torrent hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.
29.06.2022 Galatasaray
Arabasına saldırdılar sandı, gerçek çok farklı çıktı! Güvenlik kamerası kayıtlarında...
Arabasına saldırdılar sandı, gerçek çok farklı çıktı! Güvenlik kamerası kayıtlarında... Rize’de park halindeki aracının ön camının kırıldığını fark eden iş insanı kasıtlı olarak yapıldığını düşünerek güvenlik kameralarını izlediğinde 1 çocuğun köpekten kaçabilmek için otomobilinin camının üzerine atladığını görünce gerçek ortaya çıktı.
28.04.2022 Yaşam
Fenerbahçe'de sulh! Yıldız futbolcu özür diledi İsmail Kartal onu affetti
Fenerbahçe'de sulh! Yıldız futbolcu özür diledi İsmail Kartal onu affetti Konyaspor maçında doktora yaptığı çıkışla İsmail Kartal'ın tepkisini çeken ve bir anda kadro dışı kalan yıldız futbolcunun özür dilediği ve tecrübeli teknik adamın bu özrü kabul ettiği bildirildi. İşte Fenerbahçe'de yaşanan son dakika gelişmesi...
19.04.2022 Fenerbahçe
Ramazanın 3. gecesi kılınacak namaz! Ramazan ayı 3. gece namazı nasıl kılınır, ramazanın 3. gün duası, ibadetleri ve zikirleri nedir?
Ramazanın 3. gecesi kılınacak namaz! Ramazan ayı 3. gece namazı nasıl kılınır, ramazanın 3. gün duası, ibadetleri ve zikirleri nedir? Ramazan ayını ibadetlerle geçirmek isteyenler bu ayda hangi duaları okuyacaklarını, nasıl namaz kılacaklarını araştırıyor. Ramazan ayının 3. gününe girmemizle beraber “Ramazanın 3. gecesi kılınacak namaz ve duası” ile ilgili sorgulamalar arttı. Peki, Ramazan ayı 3. gece namazı nasıl kılınır, ramazanın 3. gün duası nedir? Ramazanın 3. gün ibadetleri ve zikirleri ile Ramazanın 3. gecesi kılınacak namaz…
4.04.2022 Ramazan Haberleri
Zabıtanın tartısını aldığı seyyar satıcı: Görevini yapan memur da emir kulu
Zabıtanın tartısını aldığı seyyar satıcı: Görevini yapan memur da emir kulu Osmaniye’de seyyar tablası ile sarımsak satarken zabıta ekiplerince tartısına el konulduktan sonra sosyal medyada gündem olan Ali Budak konuştu. Olaydan sonra canının sıkıldığını belirten Budak, “Terazini alacağız dediler. Ben de alın dedim. Ne diyeceğiz görevini yapan memura, onlar da emir kulu” dedi.
2.04.2022 Yaşam
Berfin Özek kimdir, kaç yaşında? Asitle saldıran sevgilisi Casim Ozan Çeltik'le evlenen Berfin Özek olayı nedir, son-eski hali?
Berfin Özek kimdir, kaç yaşında? Asitle saldıran sevgilisi Casim Ozan Çeltik'le evlenen Berfin Özek olayı nedir, son-eski hali? Berfin Özel kimdir, sevgilisi Casim Ozan Çeltik hapiste mi, tutuklu mu? Yüzüne kezzap atan ve 13,5 yıl hapis cezasına çarptırılan Casim Ozan Çeltik'i affeden Berfin Özek, Çeltik’le evlendi. Özek, 2 yıl önce asitli saldırı sonucu yüzünden yaralanmış ve yüzünün büyük bölümü yanarken, sağ gözünü de kaybetmişti.
14.12.2021 Yaşam
Damla Ersubaşı eski eşi Mustafa Can Keser ile barıştı! 'Minik kuş geri döndü'
Damla Ersubaşı eski eşi Mustafa Can Keser ile barıştı! 'Minik kuş geri döndü' Bir süredir eski eşi Mustafa Can Keser ile barıştığı iddia edilen ve her seferinde bu haberleri yalanlayan Damla Ersubaşı, geçtiğimiz yıl eylül ayında boşandığı Keser'i affetti. Güzel oyuncu, barıştıklarını sosyal medyadan duyurdu.
28.11.2021 Magazin
İrem Derici'den bomba açıklamalar! "Takır takır para yolluyorlar"
İrem Derici'den bomba açıklamalar! "Takır takır para yolluyorlar" Seçkin Süngüç ve Fezi Altun’un sunduğu, YouTube’da yayınlanan 'Bize Kaldı' programına konuk olan şarkıcı İrem Derici, gündeme bomba gibi düşen itiraflarda bulundu.
27.10.2021 Magazin
Adnan Menderes neden asıldı? 27 Mayıs Adnan Menderes olayı nedir, kaç yaşında öldü?
Adnan Menderes neden asıldı? 27 Mayıs Adnan Menderes olayı nedir, kaç yaşında öldü? 27 Mayıs 1960 darbesinin üzerinden 61 yıl geçti. 27 Mayıs 1960 ihtilaliyle Anayasa ve TBMM feshedilirken ülkenin başbakanı ve iki bakanı ise idam edildi. Adnan Menderes neden asıldı? 27 Mayıs Adnan Menderes olayı nedir, kaç yaşında öldü?
27.05.2021 Gündem
27 Mayıs darbesinde ne oldu? Adnan Menderes neden asıldı? 27 Mayıs 1960 darbesi sonuçları!
27 Mayıs darbesinde ne oldu? Adnan Menderes neden asıldı? 27 Mayıs 1960 darbesi sonuçları! Milletin vicdanında derin yaralar açan 27 Mayıs 1960 darbesinin üzerinden 61 yıl geçti. TSK içerisindeki bazı general ve subayların oluşturduğu 38 kişilik Milli Birlik Komitesinin, DP'nin "ülkeyi gitgide bir baskı rejimine ve kardeş kavgasına götürdüğü" gerekçelerini ileri sürerek 27 Mayıs sabaha karşı yönetime el koyması ile gerçekleştirilen darbe sonrasında, Başbakan Adnan Menderes, Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ve Maliye Bakanı Hasan Polatkan idam edildi. Menderes, Zorlu ve Polatkan'ın idamına karar verildiği Marmara'daki Yassıada ise darbenin 60. yıl dönümünde, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'na dönüştürüldü.
26.05.2021 Gündem
Ajda Pekkan'dan eski sevgiliye bir şans daha!
Ajda Pekkan'dan eski sevgiliye bir şans daha! Ajda Pekkan kendisinden 22 yaş küçük sevgilisini affetti.
19.03.2021 Magazin
Esra Erol'da Mevla, Nilüfer, Salih olayında son durum! Mevla ne karar verdi, Salih’i affetti mi?
Esra Erol'da Mevla, Nilüfer, Salih olayında son durum! Mevla ne karar verdi, Salih’i affetti mi? Esra Erol'un programına çıkan anne Hayriye Uysal, 19 yaşındaki kızı Nilüfer'i aradığını açıklayarak, Nilüfer'in evli ve 3 çocuklu Salih Kaya isimli kişiyle yaşadığını belirtip yardım istedi. Sevgilisi ve nikahlı eşiyle birlikte yaşayan Salih Kaya Esra Erol’un programına konuk oldu. Programa katılan Salih Kaya ise anlatılanları doğrulayarak Nilüfer'in sevgilisi olduğu ve eşiyle birlikte aynı evde yaşadıklarını itiraf etti. Esra Erol “Bu aşk değil sapkınlık” dediği Salih Kaya’yı “Defol” diyerek kovmuştu. Dün de Kaya’nın 19 yaşındaki sevgilisi, nikahlı eş Mevla Kaya’ya saldırmıştı. Kızının yaşadığı bu duruma ve rahat tavırlarına daha fazla dayanamayan anne Hayriye Uysal, Salih Kaya ve eşi Mevla Kaya ile kızı Nilüfer Uysal'a sinirlenerek ayağındaki terliği fırlattı. En son stüdyo'ya gelen Salih boşanma kararı alan Mevla'dan özür diledi. Bunu duyan Nilüfer ise stüdyoyu terk etti. Salih, "Cuma günkü olayda bir yanlış anlaşılma oldu. Herkes Mevla’nın kararını merak ediyordu, Mevla bugün sadece düşünmek istediğini açıkladı.
2.02.2021 Gündem
Trump'tan af kararı! O kişiler...
Trump'tan af kararı! O kişiler... ABD Başkanı Donald Trump, Donald Trump'daki son saatlerinde 143 kişi hakkında af ve ceza indirimi kararı çıkardı.
20.01.2021 Dünya
Ankaragücü'nde Alper Potuk affedildi
Ankaragücü'nde Alper Potuk affedildi Ligde kötü günler geçiren Ankaragücü, Alper Potuk'u affetti.
12.01.2021 Ankaragücü

Benzer Haber Etiketleri

Affetti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki affetti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.