Gazete Vatan Logo

Karakolda toplu cinsel ilişki skandalı! Ayrıntılar herkesi şok etti

ABD'nin Tennessee eyaleti, büyük bir polis skandalıyla çalkalanıyor. Mesai arkadaşları ile cinsel ilişkiye girdiği öne sürülen kadın polis memuru hakkında soruşturma açılırken şoke eden ayrıntılar birer birer ortaya çıkarıldı.

Karakolda toplu cinsel ilişki skandalı! Ayrıntılar herkesi şok etti

ABD'nin Tennessee eyaletinde bir polis memuru olan Maegan Hall isimli kadın, geçtiğimiz günlerde şoke eden bir iddia ile ülke gündemine düştü.ABD'nin Tennessee eyaletinde bir polis memuru olan Maegan Hall isimli kadın, geçtiğimiz günlerde şoke eden bir iddia ile ülke gündemine düştü.



6 MESLEKTAŞIYLA İLİŞKİYE GİRDİ

Evli olduğu öğrenilen Hall’un mesai arkadaşlarıyla cinsel ilişkiye girdiği birbirlerine çıplak fotoğraflarını gönderdiği ortaya çıktı. Evliliğinin bir 'açık ilişki' olduğunu ifade eden Hall'un, 6 meslektaşı ile birlikte ilişkiye girdiği belirlendi.

Bu isimler ise şöyle: Lewis Powell, Juan Lugo, Ty McGowan, Seneca Shields, Larry Holladay ve Patrick Magliocco. Diğer meslektaşlarının ihbarı üzerine başlatılan incelemede ortaya çıkan skandalın ardından Larry Holladay ve Patrick Magliocco görevlerinden geçici olarak uzaklaştırılırken diğer isimler ise görevlerinden alındı.

MESAİ SAATLERİNDE DE YAPMIŞLAR
Mesai saatleri dahil günün çeşitli saatlerinde cinsel ilişkiye girdikleri belirlenen bu 7 kişilik grubun sosyal medya üzerinden birbirlerine cinsel içerikli fotoğraf ve videolar gönderdikleri ortaya çıktı.


Ele geçirilen bazı görüntülerde genç kadının, Powell ve Shield ile karakolun içerisinde cinsel ilişkiye girdikleri görülürken diğer isimler de Hall ile karakolda pek çok kez ilişkiye girdiklerini doğrulayarak, "Birçok kez bunu yaptık" dedi.

Haberin Devamı

ÖNCE ŞİKAYET ETTİ, SONRA AFFETTİ

Ülkeyi sarsan skandalın ortaya çıkması ile birlikte dikkatlerin bir kısmı da Hall'un kocasındaydı. Hall, evliliklerinin bir açık ilişki olduğunu iddia etse de genç kadının eşi Jedidiah Hall yaptığı açıklamada, açık ilişkiye razı olmadığını ve yaşanan durumdan aşırı şekilde şikayetçi olduğunu belirtti.

Geçtiğimiz günlerde ise tekrar kameraların karşısında geçen Jedidiah, eşini affettiğini ve tüm bu yaşananlardan sonra eşinin arkasında olduğunu açıkladı. Skandal sebebiyle işini kaybeden Maegan ile evliliğini kurtarmaya çalıştığı öğrenilen Jedidiah'ın bu tavrı büyük takdir toplarken bazıları tarafından ise tepki çekti.