Afad Deprem

Afad Deprem

Son dakika AFAD deprem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan AFAD deprem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını AFAD deprem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Afad Deprem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan afad deprem gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.306 afad deprem haberi bulunmuştur. Tüm afad deprem haberleri aşağıda listelenmiştir.
(AFAD MALATYA DEPREM KONUTLARI KURA SONUÇLARI) Malatya AFAD hak sahipliği sonuçları nasıl sorgulanır? E devlet TC kimlik no ile hak sahipliği sorgulama
(AFAD MALATYA DEPREM KONUTLARI KURA SONUÇLARI) Malatya AFAD hak sahipliği sonuçları nasıl sorgulanır? E devlet TC kimlik no ile hak sahipliği sorgulama 11 ildeki deprem konutları için hak sahipliği isim listesi ve kura sonuçları AFAD tarafından duyuruldu. Diyarbakır, Hatay, Adana, Gaziantep, Kahramanmaraş, Elazığ, Osmaniye, Kilis, Malatya, Şanlıurfa ve Adıyaman'da kalıcı deprem konutları için yapılan kura çekimi sonucunda asil ve yedek isim listeleri AFAD e-Devlet ekranından sorgulanabilir durumda. Kura töreninde toplam 30,723 konut hak sahiplerine teslim edildi. Bu, Şubat ayındaki kura çekimiyle birlikte toplamda 76 binden fazla konutun hak sahiplerinin belirlendiği anlamına geliyor. AFAD hak sahipliği (Deprem konutları) kura sonuçları ve isim listesi sorgulama işlemi için ilgili e-Devlet ekranı üzerinden bilgi alınabilir.
20.03.2024 Ekonomi
Malatya deprem konutları kura çekimi ne zaman? AFAD deprem konutları kura sonuçları ve hak sahipliği nasıl sorgulanır? Deprem konutları kura listesi
Malatya deprem konutları kura çekimi ne zaman? AFAD deprem konutları kura sonuçları ve hak sahipliği nasıl sorgulanır? Deprem konutları kura listesi 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerinin ardından depremzedeler için yapılan konutlar teslim edilmeye başlandı. Hatay, Gaziantep ve Şanlıurfa'da anahtar teslim törenleri gerçekleştirildi, gözler Malatya’ya çevrildi. Malatya deprem konutları kura çekiminin ne zaman yapılacağı sorgulanmaya başlandı. Peki, Şubat 2024 Malatya deprem konutları kura çekimi ne zaman, AFAD Malatya deprem konutları kura sonuçları isim listesi nereden sorgulanır?
9.02.2024 Gündem
10 bin TL yardım yatmadı nereyi aramalıyım, ne yapmalıyım? AFAD hane başı destek ödemesi neden yatmadı, deprem yardımı nasıl alınır?
10 bin TL yardım yatmadı nereyi aramalıyım, ne yapmalıyım? AFAD hane başı destek ödemesi neden yatmadı, deprem yardımı nasıl alınır? 10 bin TL yardım neden yatmadı, hane başı destek ödemesi yatmadı ne yapmalıyım? Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) afetzedelere ödenen hane başı destek ödemesine ilişkin bilgilendirme yayımladı. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nca (AFAD) 10 bin TL'lik 'Hane Başı Destek Ödemeleri'nin kesinleşmemiş hasar tespit verileri üzerinden alınan ikametgah verisi dikkate alınarak gerçekleştirildiği belirtilip, "Şu ana kadar 680 bin 268 hanede hasar tespit çalışması tamamlanmış olup, ödemelere başlanmıştır" denildi. Ödemeler devam ederken, ödemesi gerçekleşmeyen vatandaşlar arama motorlarına yönelerek AFAD hane başı destek ödemesi neden yatmadı, deprem yardımı nasıl alınır? 10 bin TL yardım yatmadı nereyi aramalıyım, ne yapmalıyım? 10 bin TL hane başı destek ödemesi neye göre yatıyor sorularına yanıt aramaya başladı.
6.04.2023 Ekonomi
Deprem tatbikatı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Bakan Süleyman Soylu tatbikat günü ve saatini açıkladı!
Deprem tatbikatı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Bakan Süleyman Soylu tatbikat günü ve saatini açıkladı! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu duyurdu! Türkiye'de ilk kez ülke genelinde deprem tatbikatı yapılacak. 'Afet İletişim Çalıştayı'nda konuşan Bakan Soylu Düzce depreminin 23. yıl dönümünde ve depremin gerçekleştiği saatte ülkece tatbikat yapılacağını duyurdu. Peki, Deprem tatbikatı ne zaman, saat kaçta yapılacak? 12 Kasım 2022 ülke geneli afet tatbikatı saat kaçta yapılacak? AFAD Deprem tatbikatı mesajı ne zaman gelecek? İşte detaylar…
1.11.2022 Gündem
Elazığ'da 3,3 ve 3,6  büyüklüğünde deprem!
Elazığ'da 3,3 ve 3,6 büyüklüğünde deprem! Elazığ’ın Maden ilçesinde peş peşe 3.3 ve 3.6 büyüklüklerinde iki deprem meydana geldi.
13.12.2021 Gündem
Peş peşe yaşanan depremler sonrası korkutan son dakika uyarısı! Yeni tehlikeyi açıkladılar: İstanbul, İzmir ve birçok ilde...
Peş peşe yaşanan depremler sonrası korkutan son dakika uyarısı! Yeni tehlikeyi açıkladılar: İstanbul, İzmir ve birçok ilde... Türkiye'de bir hafta içinde peş peşe depremler yaşandı. Bu depremler sonrası son dakika uyarısı geldi. Düzce, Malatya, Konya, Erzurum ve Tokat'ta meydana gelen depremler milyonlarca insanı tedirgin etti. Konuyla ilgili uzman isimler korkutan açıklamalarda bulundu. Uzmanlar, özellikle İzmir'de, İstanbul'da ve Orta Marmara'da fay hattıyla ilgili kritik gelişmeyi duyurdular. İşte haberin detayları...
20.11.2021 Gündem
İstanbul deprem haritası- İstanbul deprem risk haritası! Evim depreme dayanıklı mı? AFAD MTA risk haritası ve fay hattı sorgulama ekranı!
İstanbul deprem haritası- İstanbul deprem risk haritası! Evim depreme dayanıklı mı? AFAD MTA risk haritası ve fay hattı sorgulama ekranı! Türkiye’de art arda yaşanan depremler, gözleri büyük İstanbul depremine çevirdi. Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen depremi 6 Ekim 2019'da bilen Prof. Dr. Naci Görür, büyük İstanbul depremi ile ilgili uyarıda bulundu. Görür’ün İstanbul’da minimum 7,3 deprem beklediğini açıklamasının ardından İstanbul deprem haritası hakkında araştırmalar da arttı. İşte AFAD İstanbul deprem risk haritası sorgulama…
29.06.2020 Gündem
Deprem mi oldu? En son deprem nerede oldu? Deprem anında nasıl davranmalıyız? İşte 14 Haziran son depremler listesi
Deprem mi oldu? En son deprem nerede oldu? Deprem anında nasıl davranmalıyız? İşte 14 Haziran son depremler listesi Gelen son dakika bilgilerine göre, Bingöl'de 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Erzincan, Erzurum, Diyarbakır, Muş ve Elazığ da da hissedildi. Bu haberin ardından Deprem mi oldu? En son deprem nerede oldu? İşte Kandilli Rasathanesi son depremler listesi...
14.06.2020 Gündem
9 Aralık deprem listesi! Kandilli ve AFAD verilerinden dakika dakika depremler
9 Aralık deprem listesi! Kandilli ve AFAD verilerinden dakika dakika depremler Türkiye’nin deprem kuşağında yer alması, vatandaşların en sonra nerede deprem oldu sorusunun daha sık sorulmasına neden oluyor. Türkiye’deki ve dünyadaki depremler ise Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından anlık olarak yayınlanıyor. İşte 9 Aralık deprem listesi… Kandilli Rasathanesi ve AFAD verilerinden dakika dakika depremler…
9.12.2019 Gündem
Ankara depremi sonrası merak ediliyor! Türkiye’de en son deprem ne zaman oldu? 11 Kasım deprem listesi…
Ankara depremi sonrası merak ediliyor! Türkiye’de en son deprem ne zaman oldu? 11 Kasım deprem listesi… Ankara Mamak’ta 3.4 büyüklüğündeki depremin ardından, aktif fay hattı üzerinden yer alan Türkiye’deki son depremleri araştırmaya başladı. Yaşanan deprem korku ve paniğe yol açarken, vatandaşlar Kandilli Rasathanesi tarafından listelenen anlık son depremler listesini sorguladı. Peki, Türkiye’de en son deprem ne zaman oldu?
11.11.2019 Yaşam
Bodrum açıklarında deprem!
Bodrum açıklarında deprem! AFAD:Saat 12.36' te merkezüssü Ege Denizi Bodrum açıklarında 4.6 büyüklüğünde deprem kaydedildi.
24.10.2017 Yaşam
Ege Denizi'nde bir deprem daha!
Ege Denizi'nde bir deprem daha! AFAD'ın verilerine göre Ege Denizi'nde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 13:37'de kaydedilen deprem yerin 15.91 kilometre altında meydana geldi.
15.06.2017 Yaşam
Datça açıklarında korkutan deprem!
Datça açıklarında korkutan deprem! AFAD: Saat 14.30' da merkezüssü Ege Denizi'nde Datça açıklarında 4.9 büyüklüğünde deprem kaydedildi.
17.05.2017 Yaşam
Akdeniz'de 3.5 büyüklüğünde deprem
Akdeniz'de 3.5 büyüklüğünde deprem Akdeniz'de Richter Ölçeği'ne göre 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
4.05.2017 Yaşam
Balıkesir'de korkutan deprem
Balıkesir'de korkutan deprem AFAD: Merkez üssü Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
20.04.2017 Yaşam
Sivas'ta deprem
Sivas'ta deprem Sivas’ta Richter ölçeğine göre 4 büyüklüğünde deprem kaydedildi.
11.08.2014 Yaşam
42 kişinin öldüğü binanın müteahhidinden pes dedirten savunma: Yönetmeliklerin çok çok üstünde bir deprem oldu
42 kişinin öldüğü binanın müteahhidinden pes dedirten savunma: Yönetmeliklerin çok çok üstünde bir deprem oldu Kahramanmaraş’ta depremde yıkılan Bad-ı Saba Konutları’nda 42 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili 2’si tutuklu 10 sanığın ‘bilinçli taksirle ölüme ve yaralamaya neden olma’ suçundan 22.5’ar yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü. Binanın müteahhidi tutuklu Şahin Avşaroğlu (50), binayı yönetmeliğe uygun yaptığını belirterek, “Biz projelerimizi yönetmelikteki ivmelere göre yaparız. Ortada AFAD’ın ortaya koyduğu değerler var. Bu değerlere baktığımızda depremin hem hızı hem de ivme değerleri çok yüksek. Değerlere baktığımız da bazı ivmeölçerlerin olduğu yerde 2 kat, bazı ivmeölçerlerin olduğu yerde ise 4 kat, 6 kat var. Bu da depremin yönetmeliklerin çok çok üstünde bir deprem olduğunu ortaya koyuyor” dedi.
24.04.2024 Gündem
Tokat'ta 4.1 büyüklüğünde deprem! Prof. Dr. Haluk Selim: Bu faydan çekincemiz var
Tokat'ta 4.1 büyüklüğünde deprem! Prof. Dr. Haluk Selim: Bu faydan çekincemiz var AFAD'dan alınan bilgiye göre Tokat'ın Turhal ilçesinde on iki kilometre derinlikte 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrası halk parklara ve sokaklara çıktı. Depremi değerlendiren Prof. Dr. Haluk Selim, derin depremlerin daha tehlikeli olduğunun altını çizerken, 'Kuzey Anadolu fayı 10-12 km derinliktedir. Ezine fayı da aynı şekilde derinliktedir.' ifadelerini kullandı. Prof. Dr. Selim ayrıca, 'Kuzey Anadolu segmentlerinden bir tanesi diyebiliriz. Dünyanın en aktif 3 fayından birisidir Kuzey Anadolu fayı. Bu faydan çekincemiz vardır.' diye konuştu.
21.04.2024 Gündem
İzmir'de 4.5 büyüklüğünde deprem
İzmir'de 4.5 büyüklüğünde deprem AFAD, Ege Denizi'nde, İzmir açıklarında 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.
19.04.2024 Gündem
Tokat'ta meydana gelen deprem bir çok ilde hissedildi
Tokat'ta meydana gelen deprem bir çok ilde hissedildi Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan ve AFAD'dan açıklamalar peş peşe geldi. Depremin ardından Tokat Valisi Numan Hatipoğlu yaptığı açıklamada, "AFAD ekipleri saha taraması yapıyor" dedi.
18.04.2024 Vatan TV
Tokat 5.6 büyüklüğünde depremle sarsıldı
Tokat 5.6 büyüklüğünde depremle sarsıldı Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan ve AFAD'dan açıklamalar peş peşe geldi. Depremin ardından Tokat Valisi Numan Hatipoğlu yaptığı açıklamada, "AFAD ekipleri saha taraması yapıyor" dedi.
18.04.2024 Vatan TV
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem!
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem! Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Saha taraması ile ilgili bütün yerleşim yerleri taranıyor. Yapılan her ihbar ile ilgili yerlere ulaşılıyor. Şu an için bir can kaybı ve yaralanma yok. 2 katlı daha önce kullanılmadığı ifade edilen bir ev yıkıldı" ifadelerini kullandı.
18.04.2024 Gündem
Tokat'ta 4.7 büyüklüğünde deprem! Açıklamalar art arda geldi
Tokat'ta 4.7 büyüklüğünde deprem! Açıklamalar art arda geldi Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem; Samsun, Sivas ve Yozgat gibi çevre illerden de hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve AFAD, olumsuz bir durumun olmadığını açıkladı. Saat 02.35'te 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.
18.04.2024 Gündem
Malatya’da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya’da 4,3 büyüklüğünde deprem Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Malatya’nın Battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.
16.04.2024 Gündem
Akdeniz açıklarında 4.0 büyüklüğünde deprem!
Akdeniz açıklarında 4.0 büyüklüğünde deprem! AFAD, Akdeniz açıklarında 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.
15.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Afad Deprem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki afad deprem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.