Adil Karaismailoğlu Açıklama

Adil Karaismailoğlu Açıklama

Son dakika Adil Karaismailoğlu açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Adil Karaismailoğlu açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Adil Karaismailoğlu açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adil Karaismailoğlu Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adil karaismailoğlu açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 110 adil karaismailoğlu açıklama haberi bulunmuştur. Tüm adil karaismailoğlu açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Karaismailoğlu, son 2 aydaki ulaştırma yatırımlarını anlattı
Bakan Karaismailoğlu, son 2 aydaki ulaştırma yatırımlarını anlattı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son 2 ayda açılışı gerçekleştirilen 1915 Çanakkale Köprüsü, Tokat Havalimanı, Rize-Artvin Havalimanı gibi ulaştırma yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
20.05.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: Diyarbakır-Batman tren yolcuğu daha konforlu hale geliyor
Bakan Karaismailoğlu: Diyarbakır-Batman tren yolcuğu daha konforlu hale geliyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Diyarbakır ile Batman arasında hizmet veren bölgesel tren setlerinin yenilendiğini belirterek, yarından itibaren yolcuların daha konforlu seyahat edebileceğini açıkladı.
5.05.2022 Siyaset
Bakan Karaismailoğlu: Dedikodu siyasetiyle oyalanacak vaktimiz yok
Bakan Karaismailoğlu: Dedikodu siyasetiyle oyalanacak vaktimiz yok Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “20 yıllık birikimle dünyaya yön veren bir Türkiye olarak yolumuza devam edeceğiz. Onun için basit dedikodu siyasetiyle oyalanacak vaktimiz yok. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.
4.05.2022 Siyaset
Bakan Karaismailoğlu: 2 milyar 138 milyon Euro'nun teslimi için buradayız
Bakan Karaismailoğlu: 2 milyar 138 milyon Euro'nun teslimi için buradayız  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Antalya Havalimanı Projesi, Kamu-Özel İşbirliği İhalesi Kira Peşinatı Ödeme Töreni'nde, sosyal medya üzerinden duyurduğu sürprizi açıkladı. Bakan Karaismailoğlu, "Antalya Havalimanı için hiçbir hazine garantisi yok, hiç bir yolcu garantisi yok. Bugün de yüzde 25'i olan 2 milyar 138 milyon Euro'nun teslim töreni için buradayız" dedi.
28.03.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: 1915 Çanakkale Köprüsü'nün üretime etkisi 5,3 milyar euro
Bakan Karaismailoğlu: 1915 Çanakkale Köprüsü'nün üretime etkisi 5,3 milyar euro Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü ve Malkara-Çanakkale Otoyolu'nun gayrisafi yurt içi hasılaya (GSYH) 2 milyar 442 milyon euro, üretime ise 5 milyar 362 milyon euro etkisi olduğunu açıkladı.
15.03.2022 Ekonomi
Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu: Yollarımız tıpkı akarsular gibi
Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu: Yollarımız tıpkı akarsular gibi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Yollarımız tıpkı akarsular gibi. Gittikleri yerlere hayat katıyor, geçtikleri bölgelerdeki üretimi, istihdamı, ticareti, eğitimi kültürü ve sanat yaşamını canlandırıyorlar. Çok değerli halkımızın gönlüne giden yolları inşa ediyoruz" dedi.
11.02.2022 Ekonomi
Kazakistan uçuşları ne zaman açılacak? Kazakistan Türkiye uçuşları ile ilgili detaylar
Kazakistan uçuşları ne zaman açılacak? Kazakistan Türkiye uçuşları ile ilgili detaylar Corona virüs vakaları nedeniyle 4 Temmuz'da askıya alınan Kazakistan uçuşlarına ilişkin Ulaştıma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu açıklama yaptı. Peki, Kazakistan uçuşları ne zaman açılacak? İşte Kazakistan uçuşları başlayacağı tarih...
14.08.2020 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı 1 milyona yakın kişi kullandı
Bakan Karaismailoğlu: Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı 1 milyona yakın kişi kullandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 8 Nisan'da hizmete açılan Başakşehir- Kayaşehir Metro Hattı'nı 1 milyona yakın kişinin kullandığını açıkladı.
1.06.2023 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu, Togg ile Trabzon sokaklarında
Bakan Karaismailoğlu, Togg ile Trabzon sokaklarında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'u, milletvekili adayı olduğu Trabzon sokaklarında kullandı. Karaismailoğlu, Türkiye’nin akıllı cihazının Türkiye’nin akıllı yollarında seyahat etmeye başladığını belirterek, "Devrim otomobilinden, devrin otomobiline geldik" dedi.
13.04.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Avrasya Tüneli'nde yılın en yüksek günlük geçişine ulaşıldı
Bakan Karaismailoğlu: Avrasya Tüneli'nde yılın en yüksek günlük geçişine ulaşıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Avrasya Tüneli'nde 17 Mart'ta 75 bin 865 araç geçişiyle 2023 yılının en yüksek günlük geçiş sayısına ulaşıldığını açıkladı.
20.03.2023 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: Depremlerden 1275 kilometrelik demir yolu hattı etkilendi
Bakan Karaismailoğlu: Depremlerden 1275 kilometrelik demir yolu hattı etkilendi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, depremlerden 1275 kilometrelik demir yolu hattının etkilendiğini belirterek, "1182 kilometresinde çalışmalar tamamlanarak trafiğe ilk anda açıldı. 93 kilometrelik demir yolu hattının yeniden açılması için faaliyetlerimiz aralıksız sürüyor" dedi.
8.03.2023 Gündem
THY: Uçuşlarımız yine ücretsiz olacak
THY: Uçuşlarımız yine ücretsiz olacak Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından 6 gün boyunca 790 seferle 139 bin 438 vatandaşın tahliyesini gerçekleştiren Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, deprem bölgesinden yolcuları ücretsiz taşımaya devam edeceklerini açıkladı. Bolat, "Çok yakında rezervasyon sistemine geçmeyi planlıyoruz. Sistemlerimize ulaşım imkanı olmayan yerlerdeki yolcularımızın diğer şehirlerdeki akrabaları, komşuları veya arkadaşları da onlar adına rezervasyon yapabilirler" dedi. 
12.02.2023 Ekonomi
Deprem felaketinde 7. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 7. gün! Son durum açıklandı 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde 29 bin 605 kişi hayatını kaybetti.
12.02.2023 Gündem
Avrasya Tüneli'nden geçen 100 milyonuncu araca hediye
Avrasya Tüneli'nden geçen 100 milyonuncu araca hediye Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Avrasya Tüneli Kontrol Merkezi'nde Avrasya Tüneli'nde gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin açıklama yaptı. Açıklamanın ardından Avrasya Tüneli'nden geçen 100 milyonuncu aracın sahibine bir ay ücretsiz kullanım hakkı hediye edildi. Bakan Karaismailoğlu, "Sadece 2022 yılında 33 milyon saat zaman tasarrufu, 38 bin ton yakıt tasarrufu, 19 bin ton emisyon azalımı, 79 milyon araç-kilometre azalmasıyla oluşan kaza maliyeti tasarrufu elde etmesi sonucunda, ülke ekonomisine 6 yıllık toplam katkısı 1,2 milyar dolara ulaşmıştır. Böylelikle Avrasya Tüneli, ülke ekonomisine katkısıyla yatırım maliyetini 6 yılda karşıladı. Duyanlar duymayanlara anlatsınlar lütfen" dedi.
3.02.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: 2053 yılına kadar 198 milyar dolarlık yatırımı planladık
Bakan Karaismailoğlu: 2053 yılına kadar 198 milyar dolarlık yatırımı planladık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu kamu-özel sektör işbirliği projelerinin ele alındığı İstanbul PPP Week etkinliğine katıldıı. Karaismailoğlu, "183 milyar dolarlık yatırımın sonucunda bugün tam 28 milyar dolarlık tasarruf sağlıyoruz altyapı projelerinin kıymeti buradan anlaşılıyor. 2053 yılına kadar 198 milyar dolarlık yatırımı planladık" dedi. 
16.01.2023 Ekonomi
İstiklal Caddesi'ndeki patlamayla ilgili siyasilerden peş peşe açıklamalar
İstiklal Caddesi'ndeki patlamayla ilgili siyasilerden peş peşe açıklamalar Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde patlama meydana geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, patlamada 6 kişinin hayatını kaybettiğini, 53 kişinin yaralandığını açıkladı. Siyasilerden peş peşe açıklama geldi.
13.11.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: 'Türkiye Yüzyılı'nı gücün yüzyılı kılacak adımlarımızdan biri de Togg'dur
Bakan Karaismailoğlu: 'Türkiye Yüzyılı'nı gücün yüzyılı kılacak adımlarımızdan biri de Togg'dur Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Ülkemizin 60 yıllık hayali olan, her zaman engellenmeye çalışılan yerli aracımızın seri üretimine başladık. İşte 'Türkiye Yüzyılı'nı üretimin, verimliliğin, başarının, gücün yüzyılı kılacak adımlarımızdan biri de Togg olmuştur" dedi.
31.10.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: İstanbul Havalimanı'nda 160 milyondan fazla yolcu ağırlandı
Bakan Karaismailoğlu: İstanbul Havalimanı'nda 160 milyondan fazla yolcu ağırlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul Havalimanı'nda 4 yılda 160 milyondan fazla yolcu ağırlandığını açıkladı.  
30.10.2022 Ekonomi
Bartın'daki maden ocağındaki patlamayla ilgili siyasilerden başsağlığı mesajları
Bartın'daki maden ocağındaki patlamayla ilgili siyasilerden başsağlığı mesajları Bartın'ın Amasra ilçesindeki Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessese Müdürlüğü'ne bağlı maden ocağında meydana gelen patlamayla ilgili siyasiler başsağlığı mesajları yayınladı.
14.10.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu Ankara uçağına metro ile gitti
Bakan Karaismailoğlu Ankara uçağına metro ile gitti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Fevzi Çakmak-Hastane Metro İstasyonu'ndan, Ankara uçağına binmek üzere Sabiha Gökçen Havalimanı Metro İstasyonu'na gitti. Yolculuğunun sonunda açıklama yapan Bakan Adil Karaismailoğlu "Pendik Sabiha Gökçen metro hattının Marmaray bağlantısının da bir an yapılması gerekiyor. O da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğunda olan bir alan. Pendik'ten Marmaray arasında 4 kilometrelik bir hattın, daha önce başlanmış olan hattın bir an önce bitirilmesi gerekiyor. Onlar da üstlerine vazife olan bu işi maalesef çok geciktirdiler. Bir an önce bitirip İstanbulluların hayatına kazandırılması gerekiyor. Çünkü bu Marmaray bağlantısı Pendik'ten sağlanmadığı zaman vatandaşlarımız Ayrılıkçeşme'ye, Kadıköy'e kadar gidip Marmaray bağlantısını oradan sağlamak zorunda kalıyorlar" dedi.
10.10.2022 Siyaset
Bakan Karaismailoğlu: Havalimanlarımızda toplam yolcu trafiği yüzde 51 arttı
Bakan Karaismailoğlu: Havalimanlarımızda toplam yolcu trafiği yüzde 51 arttı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ocak-eylül dönemi hava yolu trafiğine ilişkin, "Türkiye genelinde havalimanlarımızda iç hatlarda 59 milyon 412 bin, dış hatlarda 78 milyon 287 bin yolcumuza hizmet verdik. Transit yolcular ile birlikte toplam yolcu trafiği yüzde 51 artış gösterdi ve 138 milyonu aştı" dedi.
9.10.2022 Siyaset
Bakan Karaismailoğlu açıkladı! Hızlı trende tüm zamanların rekoru
Bakan Karaismailoğlu açıkladı! Hızlı trende tüm zamanların rekoru Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, vatandaşlardan gelen talep sonrasında artırılan hızlı tren seferlerine ilginin yoğun olduğunu vurguladı ve “Seferlerin artırıldığı ilk gün 31 bin 651 yolcu ile tüm zamanların yolcu rekoruna ulaştık” dedi.
16.09.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu, haberleşme sektörünün temsilcileriyle görüştü
Bakan Karaismailoğlu, haberleşme sektörünün temsilcileriyle görüştü Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, haberleşme sektörünün temsilcileriyle bir araya geldi. Sektörde yerli ve milli oranının artırılması için ortak çalışmanın önemine değinen Karaismailoğlu, sektör temsilcilerinden konuyla ilgili rapor hazırlamalarını istedi.
14.09.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: 8 ayda limanlarda 365,1 ton yük elleçlendi
Bakan Karaismailoğlu: 8 ayda limanlarda 365,1 ton yük elleçlendi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Bu yılın 8 ayında limanlarımızda elleçlenen yük miktarı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 5,6 artarak 365 milyon 162 bin ton, elleçlenen konteyner miktarı da yüzde 1,7 artarak 8 milyon 408 bin TEU olarak gerçekleşti" dedi.
8.09.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: 8 ayda 118 milyon 599 bin yolcumuza havalimanlarımızda hizmet verdik
Bakan Karaismailoğlu: 8 ayda 118 milyon 599 bin yolcumuza havalimanlarımızda hizmet verdik Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Ocak-ağustos döneminde uçak trafiği, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 37,8 artış gösterdi. İç hat yolcu trafiği 52 milyon 190 bine dayanırken dış hat yolcu trafiği 66 milyon 158 bin oldu. Bu dönemde direkt transit yolcularla birlikte toplam 118 milyon 599 bin yolcumuza havalimanlarımızda hizmet verdik" dedi.
7.09.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Adil Karaismailoğlu Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adil karaismailoğlu açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.