Adı Efsane Yeni Bölüm

Adı Efsane Yeni Bölüm

Son dakika adı efsane yeni bölüm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan adı efsane yeni bölüm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını adı efsane yeni bölüm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adı Efsane Yeni Bölüm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adı efsane yeni bölüm gelişmeleri de dahil olmak üzere 35 adı efsane yeni bölüm haberi bulunmuştur. Tüm adı efsane yeni bölüm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adı Efsane 29. bölümüyle final yapıyor!
Adı Efsane 29. bölümüyle final yapıyor! Adı Efsane 29. bölümüyle bu akşam son kez ekranlara gelecek. Adı Efsane bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümüyle final yapma kararı aldı. Peki dizide nasıl bir son yaşanacak? İşte Adı Efsane yeni bölüm fragmanı...
29.09.2021 Gündem
Adı Efsane 28. yeni bölümünde Sinan gerçekleri öğreniyor!
Adı Efsane 28. yeni bölümünde Sinan gerçekleri öğreniyor! Adı Efsane 28. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Kanal D'nin sevilen dizisi Adı Efsane'de Reyhan'ın gerçekleri anlatmasıyla Sinan şok yaşıyor. Peki Naz babasının kim olduğunu öğrenecek mi, tepkisi ne olacak? İşte Adı Efsane'de yaşanacaklar...
29.09.2021 Gündem
Adı Efsane 27. yeni bölümünde Hakan tüm gerçekleri öğreniyor!
Adı Efsane 27. yeni bölümünde Hakan tüm gerçekleri öğreniyor! Adı Efsane 27. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Salı akşamları severek izlenen Adı Efsane dizisinde Hakan, Sinan'ın Naz'ın babası olduğunu öğreniyor. Peki bundan sonra hayatlarında neler değişecek? İşte Adı Efsane'de yaşanacaklar...
29.09.2021 Gündem
Adı Efsane 26. yeni bölümünde Fiko'nun tercihi kim olacak?
Adı Efsane 26. yeni bölümünde Fiko'nun tercihi kim olacak? Adı Efsane 26. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Adı Efsane'nin yeni bölümünde Fiko, Sibel ve Çiler arasında bir seçim yapmak zorunda kalacak. Peki tercihi kim olacak? İşte Adı Efsane'nin yeni bölümünde merak edilenler...
29.09.2021 Gündem
Adı Efsane 25. yeni bölümünde Reyhan'ın hain planı!
Adı Efsane 25. yeni bölümünde Reyhan'ın hain planı! Adı Efsane 25. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Adı Efsane'nin yeni bölümünde Reyhan, Naz ve Hakan'ın arasını bozmak için planlar yapıyor. Peki başarılı olabilecek mi? İşte Adı Efsane'nin yeni bölümünde yaşanacak olaylar...
29.09.2021 Gündem
Adı Efsane 24. yeni bölümünde Fiko vuruluyor!
Adı Efsane 24. yeni bölümünde Fiko vuruluyor! Adı Efsane 24. yeni bölümü bu akşam izleyicisiyle buluşacak. Adı Efsane'nin yeni bölümünde Fiko'nun vurulması olayları derinden etkiliyor. Diğer yandan Sinan ile Naz arasında romantik anlar yaşanıyor. İşte Adı Efsane'nin yeni bölüm fragmanları...
29.09.2021 Gündem
Adı Efsane 23. bölümünde Sinan tekrar ortaya çıkıyor!
Adı Efsane 23. bölümünde Sinan tekrar ortaya çıkıyor! Adı Efsane 23. bölüm fragmanları yayınlandı. Adı Efsane dizisinin yeni bölümünde Sinan'ın mahalleye dönmesi olayları nasıl etkileyecek? Diğer yandan Reyhan ise kızını korumak için planlar kuracaktır.
29.09.2021 Gündem
Adı Efsane 22. yeni bölümünde Hakan için kritik karar!
Adı Efsane 22. yeni bölümünde Hakan için kritik karar! Adı Efsane 22. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam Kanal D ekranlarında yer alacak olan Adı Efsane'de Hakan'ın takıma girip giremeyeceği merak ediliyor. Tüm sorular bu akşam Adı Efsane'de cevaplarını bulacak.
29.09.2021 Gündem
Adı Efsane 18. Bölüm fragmanı yayınlandı
Adı Efsane 18. Bölüm fragmanı yayınlandı Bazılarının hayalleri önce gelir, bazılarının ise hayatları. Bazıları ise hayalleri ve hayatları arasında sıkışıp kalır. Adı Efsane dizisinde tam da bu duruma örnek teşkil edecek bir hikaye izliyoruz. Eski basketbolcu olan Tarık’ın hayallerini gerçekleştirmek isterken sakatlık geçirmesi sonucu basketbol kariyeri son buluyor. Daha sonra hayatını yani kızlarını geri kazanmaya çalışırken işlerin sandığı kadar kolay gitmediği görülüyor. Bu süreçte Tarık’ın yaşadıkları ile üzülüp ağladığımız yeri geldiğinde de umutlandığımız dizide her hafta yeni olaylar yaşanıyor.
29.09.2021 Gündem
Adı Efsane 16. bölüm fragmanı yayınlandı!
Adı Efsane 16. bölüm fragmanı yayınlandı! Adı Efsane, 6 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanan 15. bölümüyle de hayranlarını ekran başına topladı. Tarık’ın, kızlarının velayetini alabilmek için Seçil’le, Bahar’la birlikte olabilmek için Melis’le, kızlarına iyi bir hayat sağlayabilmek için takımla verdiği mücadele devam ediyor. Adı Efsane dizisinin 13 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 16 bölüm fragmanı da yayına girdi.
29.09.2021 Gündem
Adı Efsane 13. Bölüm Fragmanı yayınlandı!
Adı Efsane 13. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Kanal D ekranlarının genç ve dinamik dizisi Adı Efsane güzel bir bölüm ile izleyicileriyle buluştu. Hafta sonu kuşağında yer alan Adı Efsane 12. Bölümü en az diğer bölümler kadar dinamikti. Tarık’ın geçmiş hatalarını düzeltip kızları ile birlikte yeni bir hayat kurması sürecinde yaşadıklarını izlediğimiz Adı Efsane dizisinin büyük bir heyecanla izlenen 12. bölümünün ardından yapımcılar 13. bölüm fragmanını hemen yayınladılar. Peki Adı Efsane 13. Bölüm fragmanında neler oldu?
29.09.2021 Gündem
Adı Efsane 11. bölümde neler olacak?
Adı Efsane 11. bölümde neler olacak? Başrollerini Erdal Beşikçioğlu ile Gökçe Bahadır’ın paylaştığı Adı Efsane dizisinin 11. bölüm fragmanı izleyenlerle buluştu. İlgiyle izlenen 10. bölümün ardından Adı Efsane dizisinin 11. bölümde neler olacağı merakla bekleniyor. Dizinin 11. bölüm fragmanında yeni bölümle ilgili önemli ipuçları var. Adı Efsane dizisinin yeni bölümü ve 11. bölüm fragmanı ile ilgili tüm merak ettiklerinizi haberimizde bulabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Adı Efsane 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Adı Efsane 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kanal D'de her Cumartesi akşamı ekrana gelen Adı Efsane dizisinin dün akşam ekrana gelen 9. son bölümünde sürpriz gelişmeler yaşandı. Hemen ardından seyircinin merakla beklediği Adı Efsane 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Adı Efsane dizisi yeni bölümünde Hakan ve Melis arasında neler oluyor? Hakan'ı öfkeden çıldırtan şey ne?
29.09.2021 Gündem
Adı Efsane'nin yeni oyuncuları belli oldu!
Adı Efsane'nin yeni oyuncuları belli oldu! Ekran macerasına kısa bir ara veren Adı Efsane dizisinden yeni bir tanıtım geldi. Merak uyandıran yeni tanıtım hem yeni yayın tarihini hem de dizinin yeni oyuncularını duyurdu.
23.06.2017 Magazin
Survivor'da finalist isimler belirleniyor! Survivor finali ne zaman?
Survivor'da finalist isimler belirleniyor! Survivor finali ne zaman? Survivor'da kıyasıya yarış aylardır devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın sunumu ile TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan Survivor 2017'de ilk finalist belli oldu. Peki Survivor Kıbrıs büyük finali hangi tarihte yapılacak?
29.09.2021 Gündem
Adı Efsane 19. bölüm fragmanı yayınlandı!
Adı Efsane 19. bölüm fragmanı yayınlandı! Erdal Beşikçioğlu, Rojda Demirer ve Gökçe Bahadır gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Adı Efsane dizisinin 19. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin 19. bölümünde Melis, Fiko ve Hakan’ın nasıl kurtulacağı merak konusu oluyor. Adı Efsane’nin 19. bölümü 3 Haziran Cumartesi günü 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyicileri ile buluşacak!
29.09.2021 Gündem
'Adı Efsane'den şok üstüne şok! İki ayrılık daha
'Adı Efsane'den şok üstüne şok! İki ayrılık daha Erdal Beşikçioğlu'nun ardından iki önemli isim daha 'Adı Efsane'ye veda ediyor...
22.05.2017 Televizyon
Adı Efsane son bölüm sonrası 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Adı Efsane son bölüm sonrası 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Gökçe Bahadır gibi tecrübeli oyuncuların yanı sıra genç ve umut vaat eden oyuncuların birleşmesi ile ortaya çıkan Adı Efsane, Kanal D ekranlarında güzel reytingler ile yoluna devam ediyor. Genel olarak genç kesimin ilgi ile takip ettiği bir dizi olan Adı Efsane bir yandan da ülkemizdeki gerçek bir probleme parmak basıyor. Boşanmış bir ailenin hayatını anlatan ve babanın kaybettiği yılları geri alma çabasını bizlere yansıtan Adı Efsane son bölüm sonrası 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 13 Mayıs Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 13 Mayıs Cumartesi Adı gibi efsane dizilerden olan Adı Efsane dizisi Kanal D yayın akışında Cumartesi akşamları yer alıyor. Bu hafta 16. Bölümü yayınlanacak olan dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Melis ve Hakan’ın yolun sonuna geldiği bu bölümde işler yine karışacağa benziyor. Hakan’ın hapse girmesi ile de herkes şaşkınlığa uğruyor. Adı Efsane dizisinin yeni bölümü 13 Mayıs Cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında!
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 6 Mayıs Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 6 Mayıs Cumartesi Adı gibi efsane dizilerden olan Adı Efsane dizisi Kanal D ekranlarında yayın akışında Cumartesi akşamları yer buluyor. Bu hafta 15. Bölümü yayınlanacak olan Adı Efsane dizisinin yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Hakan ve Melis aşkının sonucunun ne olacağının belli olacağı bölüm yine heyecanlı sahneler içeriyor.
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 29 Nisan Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 29 Nisan Cumartesi Adı gibi efsane sahnelere yer verilen Adı Efsane dizisi, Kanal D’de yayın akışında Cumartesi akşamları yer buluyor. Tarık’ın sert tepkilerine yer verilen 14. Bölümün fragmanları yayınlandı. Fragmanların yayınlanması ile yeni bölümde neler olacağı yavaş yavaş belli olmaya başladı. Melis’in deliye dönmesi ile heyecanlı sahneler barındıran Adı Efsane dizisinin yeni bölümü 29 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında!
29.09.2021 Gündem
Adı Efsane 15. bölüm fragmanı yayınlandı
Adı Efsane 15. bölüm fragmanı yayınlandı Dün akşam 14. son bölümü ile ekrana gelen Adı Efsane 15. yeni bölüm fragmanını da yayınladı. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Adı Efsane'nin yeni bölümünde yine heyecan dorukta.
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 22 Nisan Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 22 Nisan Cumartesi Kanal D’nin sevilen dizilerinden birisi olan Adı Efsane dizisi yine bu hafta da efsane bölümle ekranlara geliyor. Yayın akışında Cumartesi günleri yer bulan Adı Efsane dizisinin 13. Bölümüne ait fragmanlar yayınlandı. Bir önceki bölümde Seçil’in Tarık ve Bahar’ı dans ederken görmesi bölümün odak noktası olmuştu. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Adı Efsane dizisinin yeni bölümü 22 Nisan Cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında! Yeni bölüm ile ilgili detaylarsa bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 15 Nisan Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 15 Nisan Cumartesi Kısa sürede Kanal D’nin en çok merak edilen dizilerinden olan Adı Efsane bu hafta da izleyiciyi meraklandırmaya devam ediyor. Dizinin 12. Bölümüne ait fragmanlar yayınlandı. Kötü günler yaşayan Bahar ve Tarık, 12. Bölümün fragmanına dansla başlıyor ve kötü günleri unutmak istiyor. Fakat Seçil tarafından izlendiklerini bilmiyorlar. Devamında ise neler olacağı 15 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde belli olacak. İşte yayın akışında olan Adı Efsane dizisinin 12. Bölümüne ait detaylar…
29.09.2021 Gündem
Adı Efsane 12. bölüm fragmanı yayınlandı!
Adı Efsane 12. bölüm fragmanı yayınlandı! Adı Efsane dizisi bu akşam ekrana geliyor. Bazı insanlar hayatta hep kaybeder. Bu kayıplar insanı içten içe bitirir. Tarık için sevdiği her şeyi bir bir kaybederken umudunu da kaybetme aşamasına gelmiştir. Bu umudu kaybetmeyi engelleyen tek şey ise yıllar sonra kızlarını geri kazanacağı düşüncesidir. İşte Tarık’ın bu hikayesinde bu gün itibarı ile 12. Bölüm fragmanı yayınlandı. Adı Efsane 12. Bölüm fragmanı ve daha fazlası!
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Adı Efsane Yeni Bölüm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adı efsane yeni bölüm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.