Gazete Vatan Logo

Adı Efsane 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Kanal D'de her Cumartesi akşamı ekrana gelen Adı Efsane dizisinin dün akşam ekrana gelen 9. son bölümünde sürpriz gelişmeler yaşandı. Hemen ardından seyircinin merakla beklediği Adı Efsane 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Adı Efsane dizisi yeni bölümünde Hakan ve Melis arasında neler oluyor? Hakan'ı öfkeden çıldırtan şey ne?

Adı Efsane 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Adı Efsane dizisinin 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Oyuncu kadrosu ve olay örgüsü ile her yaştan seyirci kitlesine sahip dizinin yeni bölümü bol olaylı geçeceğe benziyor. Dün akşam 9. son bölümü ile ekrana gelen Adı Efsane dizisinde Sibel’in Hakan’a karşı olan duyguları yakın arkadaş olan Fikret ve Hakan’ın arkadaşlığına zarar gördü. Bahar ve Tarık arasındaki çekim bu bölümden itibaren daha da artmaya başlıyor. Adı Efsane yeni bölümüyle 1 Nisan Cumartesi 20.00'de Kanal D'de!

ADI EFSANE 10. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

ADI EFSANE DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Hakan’a karşı olan duygularını giderek daha da belli eden Sibel Hakan ile konuşmaya karar verir. Ancak Hakan dan hiç beklemediği bir tepki alır. Fiko Sibel’in davranışlarından şüphelenmeye başlar. Bunun üzerine Sibel ile Hakan’ı konuşurken görüp durumu yanlış anlayan Sadık ne yapacağına karar veremez. Durumu Fiko ya anlatıp anlatmamak konusunda kararsızdır. Tarık sonunda Bahar’a karşı olan duygularını dile getirir. Seçil bu yakınlaşmadan son derece rahatsızdır. Bahar’ın kararını etkilemek için konuşmaya gider. Bahar ile Tarık arasındaki yakınlaşmadan rahatsız olan tek kişi Seçil değildir. Aynı zamanda Bahar’ın annesi de bu ilişkiye karşıdır.

Seçil’in kendisine karşı davranışlarına anlam veremeyen Tarık Seçil ile konuşur. Bu görüşmede neler konuşulacak? Seçil uzun yıllardır Tarık için beslediği sevgiyi söyleyecek mi? Bahar ile Tarık arasında aşk başlayacak mı? Seçil Bahar ile ne konuşacak? Sadık gördüklerini anlatacak mı? Fikret ve Hakan arasında ki arkadaşlık bozulacak mı? Melis Hakan’ın Kıvançtan para almasının sebebini öğrenebilecek mi? Tüm bu soruların cevabı ve çok daha fazlası Adı Efsane dizisinin 9. bölümünde yanıt buldu.

Haberin Devamı