Adı Efsane 22. yeni bölümünde Hakan için kritik karar!
Adı Efsane 22. yeni bölümünde Hakan için kritik karar! Adı Efsane 22. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam Kanal D ekranlarında yer alacak olan Adı Efsane'de Hakan'ın takıma girip giremeyeceği merak ediliyor. Tüm sorular bu akşam Adı Efsane'de cevaplarını bulacak.
29.09.2021 Gündem
Adı Efsane 11. bölümde neler olacak?
Adı Efsane 11. bölümde neler olacak? Başrollerini Erdal Beşikçioğlu ile Gökçe Bahadır’ın paylaştığı Adı Efsane dizisinin 11. bölüm fragmanı izleyenlerle buluştu. İlgiyle izlenen 10. bölümün ardından Adı Efsane dizisinin 11. bölümde neler olacağı merakla bekleniyor. Dizinin 11. bölüm fragmanında yeni bölümle ilgili önemli ipuçları var. Adı Efsane dizisinin yeni bölümü ve 11. bölüm fragmanı ile ilgili tüm merak ettiklerinizi haberimizde bulabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Adı Efsane 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Adı Efsane 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kanal D'de her Cumartesi akşamı ekrana gelen Adı Efsane dizisinin dün akşam ekrana gelen 9. son bölümünde sürpriz gelişmeler yaşandı. Hemen ardından seyircinin merakla beklediği Adı Efsane 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Adı Efsane dizisi yeni bölümünde Hakan ve Melis arasında neler oluyor? Hakan'ı öfkeden çıldırtan şey ne?
29.09.2021 Gündem