Gazete Vatan Logo

Adı Efsane 19. bölüm fragmanı yayınlandı!

Erdal Beşikçioğlu, Rojda Demirer ve Gökçe Bahadır gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Adı Efsane dizisinin 19. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin 19. bölümünde Melis, Fiko ve Hakan’ın nasıl kurtulacağı merak konusu oluyor. Adı Efsane’nin 19. bölümü 3 Haziran Cumartesi günü 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyicileri ile buluşacak!

Adı Efsane 19. bölüm fragmanı yayınlandı!

İnsanlar hayallerinin peşinden mi gitmeli? Yoksa kendi sorumluluklarını mı yerine getirmeli? Hayat bazen insana hayallerinin peşinden gitmesine izin vermeyebilir. Adı Efsane dizisinde de Tarık, hayallerinin peşinden gitmek isterken tüm sorumluluklarını da bir kenara atıyor. Sonraları hayallerini gerçekleştiremeyeceğini anlayıp geri döndüğünde ise ailesini bıraktığı gibi bulamıyor. Ona düşman gözü ile bakan iki kız ve kaybedilmiş onca yıllar. Adı Efsane dizisinde Tarık’ın başta kendi kızları olmak üzere birçok insanın hayatında yer almak istemesi ve bu alanda mücadelesi anlatılıyor. Oyuncu kadrosunda; Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır, Rojda Demirer, Almila Ada, Cem Yiğit Üzümoğlu, Baran Bölükbaşı, Hakan Ummak, Kaan Sevi Ali Akıncı, Burak Aybastı, Özgü Kaya, Emre Bey gibi usta ve genç oyuncuların yer aldığı dizide yayınlanan son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

ADI EFSANE BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Melis ve Hakana arasındaki problemler düzelince ilişkileri de daha romantik bir kıvama geliyor. Ayrıca Melis’in velayetinin Tarık’a kalması ile herkes derin bir nefes alıyor . Ayrıca Melis, Fiko ve Hakan’ın ders vermek için gittikleri adam onları fark ediyor. Bunun ardından işler karışıyor.

Haberin Devamı

ADI EFSANE DİZİSİNİN 18. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Adı Efsane dizisinin yayınlanan 18. Bölümünde Tarık okuldaki işinden kovuldu. Bu kovulmanın ardında birilerinin olduğundan şüpheleniyordu. Bunun üzerine Tarık bir araştırmaya koyuldu. Bu araştırmada Kıvanç’ın babasının işin ardındaki kişi olduğunu öğrendi. Bahar ise yaşananlardan sonra Tarık ile arasına büyük mesafeler girdiğini fark etti. Bu yüzden bir seçim yapması gerektiğini anladı. Tarık ile arası gittikçe açıldığı için ‘’ Gürol Ertem ‘’ meselesini söylemenin kötü olacağını da anladı. Bunun ardından Tarık’a karşı iyice kapandı. Tarık ise tüm takımı bir arada tutmak ve final maçını kazanmak için çok çabalıyordu.

Genç takımda ise olaylar vardı. Hakan tüm gerçekleri Fiko’ya itiraf edince Fiko kararsız kaldı. Sibel ile Hakan’ın öpüşmesine anlam veremeyen Fiko, onu daha fazla kardeş olarak göremeyeceğine karar verdi.

Haberin Devamı

Tarık’ı velayet davasında ise Melis’in itirafları davanın gidişatını değiştirdi. Hakim Melis’e reşit olana kadar kiminle kalmak istediği sorulunca o da babasını seçti.