Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 15 Nisan Cumartesi

Kısa sürede Kanal D’nin en çok merak edilen dizilerinden olan Adı Efsane bu hafta da izleyiciyi meraklandırmaya devam ediyor. Dizinin 12. Bölümüne ait fragmanlar yayınlandı. Kötü günler yaşayan Bahar ve Tarık, 12. Bölümün fragmanına dansla başlıyor ve kötü günleri unutmak istiyor. Fakat Seçil tarafından izlendiklerini bilmiyorlar. Devamında ise neler olacağı 15 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde belli olacak. İşte yayın akışında olan Adı Efsane dizisinin 12. Bölümüne ait detaylar…

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 15 Nisan Cumartesi

Adının hakkını veren Adı Efsane dizisi tüm heyecanı ile devam ediyor. Yeni bölümün fragmanlarının yayınlanması ile neler olacağı merak edilmeye başlandı. Adı Efsane dizisinin 12. Bölümünün fragmanı romantik bir dansla başlıyor. Fakat kendilerini dansa kaptırmış olan Tarık ve Bahar kendilerini izleyen birisinin olduğunu fark edemiyor. Tarık ve Bahar’ın dans ettiğini gören Seçil, bunu beklemediği için şaşırıyor.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!


TÜM KANALLARIN YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!


YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Geçtiğimiz bölümlerde birçok sürprizle gelen Adı Efsane dizisi bu hafta da yine heyecanlı olacağa benziyor. 11. Bölümde kızlarının ağlayışları ile duygusal anlar yaşayan Tarık’ın bir karar vermesi beklenirken diğer yandan da Seçil’in Tarık üzerindeki etkisi değişmektedir. Seçil, Tarık’ın kızlarına olan ilgisinin azaldığını gördüğü zaman onu Bahar’a şikâyet eder ve işler karışır.
Son bölümün ardından yayınlanan 12. Bölümün yeni fragmanında Tarık ve Bahar tekrardan yakınlaşmaya başlar. İkili evde yalnız zaman geçirirken müziğin çalması ile Tarık, Bahar’ı dansa kaldırır ve romantik bir havada dans etmeye başlarlar. Yaşadıkları tatsız olayları silip atmak isteyen ikili ise kendilerini izleyen kişiden habersizdir.

Tarık’a sürpriz yapmak amacı ile eve gelen Seçil, ikiliyi dans ederken görünce buna inanamaz ve sevinci yarıda kalır. Dansın etkisi ile daha da yakınlaşan ikilinin arasında romantik dakikalar yaşanır.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Son bölümde Tarık’ın bir karar vermesi gerekmektedir. Kızlarının okuduğu okulda kendisine koçluk teklifi gelmiştir. Melis ise “ya takımın ya biz” diyerek baskı yapmaktadır. Hakan’sa Melis’in asıl derdinin kendisiyle olduğunun farkına varınca karşısına çıkıp bütün gerçekleri yüzüne söyler.
Fiko ise bu zaman içerisinde kendini toparlar ve büyük hedefleri olduğunu belirler. Seçil’inse Tarık’ın hayatına olan müdahalesi ve karışması devam etmektedir. Tarık’a koçluk teklifinin gelmesini sağlamak için Seçil, Kıvanç’ın okul müdürü ile konuşur. Fakat Tarık anlaşmayı kabul edecek mi?

Hakan ise Melis’le son bir kere daha yüzleşiyor. Sibel’in öpücüğünde sonra kendisinden hızla uzaklaşan Melis’e bütün gerçekleri anlatıyor. Bu konuşmadan sonra Melis’in kafası karışıyor. Melis, Hakan’dan uzak duracak mı yoksa gerçekleri görüp aşkının peşinden mi gidecek?
Yeni bölüm ve daha fazlası 15 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında!

Haberin Devamı