Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 13 Mayıs Cumartesi

Adı gibi efsane dizilerden olan Adı Efsane dizisi Kanal D yayın akışında Cumartesi akşamları yer alıyor. Bu hafta 16. Bölümü yayınlanacak olan dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Melis ve Hakan’ın yolun sonuna geldiği bu bölümde işler yine karışacağa benziyor. Hakan’ın hapse girmesi ile de herkes şaşkınlığa uğruyor. Adı Efsane dizisinin yeni bölümü 13 Mayıs Cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında!

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 13 Mayıs Cumartesi

Adı Efsane dizisinin 16. Bölüm fragmanı yayınlandı. Bu hafta kara bulutların yer alacağı dizide Melis ve Hakan’a yolun sonu görülüyor. Bundan sonra Melis ve Hakan ne karar alacak? Tarık çocukların velayetini alma yolunda ne kadar ilerleyebilecek?

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM KANALLARIN YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Hakan ve Melis aşkının üzerinde dolaşan kara bulutlar giderek artmaktadır. En sonunda büyük kriz patlak verir ve bundan çıkmak zor olacaktır. Melis ve Hakan arasındaki tartışma ikisinin de sert sözler söylemesine neden olur. Olayın sonunda Hakan’ın hapse girmesi ise herkes tarafından şaşkınlıkla karşılanır.

Diğer yandan Sibel’in sorunları ise durmadan devam eder.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tarık’ın cephesinde işler yine karışmıştır. Bir tarafta takıma ne olacağını düşünürken diğer yandan da mahkemenin atadığı sosyal hizmetler görevlisinin raporunun nasıl olacağını düşünmektedir. Kızların velayetini alabilmek için hem takımı bir arada tutmak hem de Melis ile arasını düzeltmek zorundadır. Bahar ise Tarık’ın hayatında bir yerinin olmadığı kararına varmıştır.

Haberin Devamı

Olaylardan sonra Tarık ve Hakan’ın arası giderek daha kötü olmaya başlar. Hakan da Tarık ve Melis’in arasında sıkışıp kalır ve ne yapacağını bilemez.

Seçil ise Tarık ve Bahar’ı gördükten sonra kızların velayetini almakta daha kararlı olmaya başlamıştır. Tarık Seçil’i ikna etmeye çalışsa da bu konuda başarılı olduğunu söylenemez.

Yeni bölüm ve daha fazlası 13 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında!