Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 6 Mayıs Cumartesi

Adı gibi efsane dizilerden olan Adı Efsane dizisi Kanal D ekranlarında yayın akışında Cumartesi akşamları yer buluyor. Bu hafta 15. Bölümü yayınlanacak olan Adı Efsane dizisinin yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Hakan ve Melis aşkının sonucunun ne olacağının belli olacağı bölüm yine heyecanlı sahneler içeriyor.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 6 Mayıs Cumartesi

Adı Efsane dizisinin 15. Bölüm fragmanları yayınlandı. Yeni bölümde Melis ve Hakan aşkının akıbetinin ne olacağı merak edilirken diğer bir yandan da Bahar ve Tarık arasındaki olayların nasıl çözüleceği belirliyor.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Tarık, Melis ve Hakan arasında gerçekleşen kavgaya şahit olmuştur ve bunun sonucunda da Hakan’ın Melis’ten uzak durması gerektiğini kesin bir dille söyler. Seçil ise kızlarının vilayetini almaya kararlıdır. Bahar, Melis’in bu durumu istemediğinde dolayı Tarık ile olumsuz konuşur.

Hakan, Melis ile çok güzel zamanlar geçirdiğini bilir, fakat onunla uzun bir hayat yolculuğuna çıkamayacağını düşündüğü için aralarındaki her şeyi bitirmek ister. Bunu öğrenen Melis ise, hayallerini kurduğu geleceğin bir anda böyle yıkılması ile şok içerisinde kalır.

Bahar, Tarık’ın normal hayatındaki olayları etkilememek ve sorumluluklarını kaybetmemeni istediği için kendini geri çekmeye hazır bir durumdadır. Bunu Tarık ile paylaşır ve Tarık da kendi içerisinde yaşadığı için üzülür. Bu konu ile ilgili sinirini de yalnız kaldığı bir zamanda fiziki yollarla çıkarır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Seçil, kıskanmasını Melis üzerinde gösterir. Bahar ve Tarık’ın ayrılması için gerçekleri Melis’e söylemiştir ve sonucunu beklemeye başlar. Melis, ölen annesinden dolayı yeni bir kişiyi kabullenmesi zordur ve bu da Tarık’a karşı sert davranması ile ortaya çıkmıştır. Tarık ise bu durumu Melis’in anlayabileceği bir dilde açıklamak ister. Fakat Seçil bu konuşmanın gerçekleşmesine de engel olmaya çalışır.

Fiko hala seçmeler sırasında yaşadığı talihsiz olayın etkisi altındadır. Arkadaşları yanında da olsa, hayallerinin bittiğini düşünür. Bunların gerçekleşme sebebi olan Kıvanç’a öfkelidir. Sibel ile olan birlikteliği düşündükçe daha da sinirlenir. Tayfa ise Kıvanç’ın hak ettiği cezayı alabilmesi için onu Fiko’nun önüne çıkarır. Herkes Fiko’nun gerekenleri yapacağını beklerken Fiko beklenmedik bir şekilde davranır.

Yeni bölüm ve daha fazlası 6 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında!

Haberin Devamı