Gazete Vatan Logo

Adı Efsane 26. yeni bölümünde Fiko'nun tercihi kim olacak?

Adı Efsane 26. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Adı Efsane'nin yeni bölümünde Fiko, Sibel ve Çiler arasında bir seçim yapmak zorunda kalacak. Peki tercihi kim olacak? İşte Adı Efsane'nin yeni bölümünde merak edilenler...

Adı Efsane 26. yeni bölümünde Fiko'nun tercihi kim olacak?

Fenomen dizi Adı Efsane Salı akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Adı Efsane'nin 26. yeni bölümünde Sibel ile Çiler arasında kalan Fiko'nun ne yapacağı merak ediliyor. Diğer yandan Hakan ile Naz arasında neler yaşanacağı da merak konusu oldu.

ADI EFSANE 26. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Sibel, sahne aldığında gördüğü tablo karşısında üzülür ve her şeyi içine atmaya çalışır. Lakin yalnız kaldığı ilk an da üzüntüsünü ağlayarak atmaya çalışır. Ozan'ın Sibel'e karşı hareketlerinden rahatsız olan Fiko, sinirlerine hakim olamaz. Çiler ise Fiko'nun Sibel için yaptığı bu davranışta hâlâ bir ilginin olduğunu düşünür.

Fiko yoluna, siyah tarafım dediği Sibel’le mi; beyaz tarafım dediği Çiler’le mi devam edecek? Tayfa, Durmaz spor’a girebilmek için oynadıkları maçı kazanırlar; ancak, Ozan ve Sibel’in el ele tribünde görünmesi tüm dengeleri değiştirecektir. Hakan ise, maç sonrası konuşmak ve aralarındaki gerginliğe son vermek için dört gözle beklediği Naz’dan hiç beklemediği bir cevap alır. Sinan, Tayfa’yı galibiyeti kutlama yemeğine götürür. Naz, Mercan ve Çiler’in de dahil olduğu bu yemek, Ozan’ın Sibel’i kullanarak yaptığı plan sonucu Ozan ile Fiko karşı karşıya gelir. Fiko, Sibel’i Ozan’la el ele görmesinin üstüne bir de yemekte olanlar eklenince bir karar aşamasına gelir.

Haberin Devamı

ADI EFSANE 26. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI