Gazete Vatan Logo

Adı Efsane 12. bölüm fragmanı yayınlandı!

Adı Efsane dizisi bu akşam ekrana geliyor. Bazı insanlar hayatta hep kaybeder. Bu kayıplar insanı içten içe bitirir. Tarık için sevdiği her şeyi bir bir kaybederken umudunu da kaybetme aşamasına gelmiştir. Bu umudu kaybetmeyi engelleyen tek şey ise yıllar sonra kızlarını geri kazanacağı düşüncesidir. İşte Tarık’ın bu hikayesinde bu gün itibarı ile 12. Bölüm fragmanı yayınlandı. Adı Efsane 12. Bölüm fragmanı ve daha fazlası!

Adı Efsane 12. bölüm fragmanı yayınlandı!

Cumartesi günleri ekrana gelen Adı Efsane dizisinin bu hafta 11. Bölümü ekran geldi. Ardından hayranlarını bekletmeyi sevmeyen yapımcılar hemen dizinin 12. Bölüm fragmanını da yayınladırlar.

ADI EFSANE BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇÇİN TIKLAYINIZ!

Adı Efsane 12. Bölümünde Neler Yaşanacak?

Adı Efsane 12. bölüm fragmanında Tarık’ın Bahar’ı dansa davet ettiği o romantik sahne ekrana geliyor. Bahar’ın bu davetten çok etkilendiği görülüyor. Oldukça romantik bir dans ettiklerini görülüyor. Bu romantik dansın bir konuğu çıkıp geliyor. Peki bu konuk kim?

Tarık ve Bahar önceki bölümlerde yakınlaşmaya başlamışlardı. Bu yakınlık Tarık’ın Bahar’ı dansa kaldırması ile daha da artıyor. Çalan müziğe kendini kaptıran çift romantik bir şekilde dans ederken Seçil aniden çıkıp geliyor. Hali ile bu konuğun ise Seçil olduğunu anlaşılıyor. Seçil sürpriz bir şekilde geldiği Tarık’ın evinde Bu anlara şahit olduğu için Seçil’in ağlamaklı hali gözler önüne geliyor. Tarık ve Bahar’ın arasında ise dansları kadar romantik bir diyalog geçiyor. Tüm bu anları ise Seçil büyük bir acı ile izliyor. Çünkü Seçil Tarık’tan bu tavrı beklemiyor. Bu yüzden Seçil hayal kırıklığına uğruyor.
Adı Efsane dizisinin yeni bölümünde Tarık Bahar ve Seçil’in arasındaki aşk üçgeninde işlerin nasıl gideceği büyük bir heyecanla bekleniyor. Adı Efsane 12. Bölüm 15 Nisan Cumartesi günü 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyicileri ile buluşacak!

Adı Efsane Dizisinin 11. Bölümünde Neler Olmuştu?

Geçen hafta Tarık’a kolejde koçluk yapması için teklif gelmişti. Tabi ki bu teklifin arkasında Seçil vardı. Seçil okul müdür ile konuşarak Tarık’a teklif götürmesini sağlarken Tarık durumdan habersizdi. Bu teklifi Tarık kızlarının da baskısı ile değerlendirmeye almıştı. Çünkü kızı Melis ya takımın ya biz diye Tarık’ı tehdit etmişti. Bu yüzden koçluk pozisyonu için kızlarının kolejine görüşmeye gitmişti. Bahar da bu durumu öğrenmişti ve bu duruma çok da üzülmüştü. Fakat Tarık’a kızmamıştı. Çünkü kızlarının baskısından dolayı ikilemde kaldığını biliyordu. Takım ise bu haberi duyunca oldukça üzüldü. Tabi bu durumu Hakan anlamıştı. Çünkü konunun buralara kadar gelmesinde Melis’in parmağı olduğunu biliyordu. Bu yüzden Melis ile yüzleşip tüm gerçekleri söyledi. Melis; Hakan ile Sibel arasındaki yakınlaşmayı ve bu yakınlaşmanın öpücük ile sonlandığını da öğrendi. Bir yandan Fiko da kendisine çeki düzen verdi ve hedeflerini büyüttü.

Haberin Devamı