Adaylık Kaldırma Sınavı

Adaylık Kaldırma Sınavı

Son dakika Adaylık Kaldırma Sınavı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Adaylık Kaldırma Sınavı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Adaylık Kaldırma Sınavı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adaylık Kaldırma Sınavı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adaylık kaldırma sınavı gelişmeleri de dahil olmak üzere 35 adaylık kaldırma sınavı haberi bulunmuştur. Tüm adaylık kaldırma sınavı haberleri aşağıda listelenmiştir.
MEB son dakika gelişmesini resmen duyurdu! Hepsi değişiyor, en fazla 2 yıl...
MEB son dakika gelişmesini resmen duyurdu! Hepsi değişiyor, en fazla 2 yıl... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması! Tamamen değişiyor. MEB tarafından tek tek duyuruldu ve sürecin tamamlandığı bildirildi. Milli Eğitim Bakanlığı son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Öğretmenlik Meslek Kanunu Resmi Gazete'de yayımlanarak resmen yürürlüğe girmişti. Öğretmenler için yeni dönem başlıyor. Öğretmenlik, kariyer odaklı bir meslek haline getiriliyor. Adaylık için minimum bir yıl, maksimum 2 yıllık bir süre öngörülüyor. Aday öğretmenler 240 saat mesleki eğitim alacak. Eğitimlere katılmayanlar 3 yıl görev yapamayacak. 'Aday Öğretmenlik ve Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yönetmeliği Taslağı'na yönelik görüş toplama süreci tamamlandı. Bakanlığa 11 bin 363 görüş ve öneri iletildi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yaptığı açıklamada, "Gelen tüm görüşleri değerlendirerek yönetmeliğe son şeklini vereceğiz ve Resmi Gazete’de yayımlanmak üzere Cumhurbaşkanlığımıza göndereceğiz. Bu sürecin tamamlanmasıyla eğitim alanında tarihi bir adım daha atmış olacağız. "dedi.
16.03.2022 Eğitim
MEB son dakika gelişmesini resmen duyurdu ve belli oldu! Tamamen değişiyor, 3 yıl...
MEB son dakika gelişmesini resmen duyurdu ve belli oldu! Tamamen değişiyor, 3 yıl... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması! Tamamen değişiyor ve belli oldu. MEB tarafından tek tek duyuruldu. 15 Mart tarihine kadar devam edecek. Milli Eğitim Bakanlığı son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Öğretmenler MEB'den yapılan açıklamalara kilitlendi. Öğretmenlik Meslek Kanunu Resmi Gazete'de yayımlanarak resmen yürürlüğe girdi. Öğretmenlik Meslek Kanunu ile ilgili ayrıntılar araştırılıyor. Öğretmenlik, kariyer odaklı bir meslek haline getiriliyor. Öğretmenler için yeni dönem başlıyor. Aday öğretmenler 240 saat mesleki eğitim alacak. Eğitimlere katılmayanlar 3 yıl görev yapamayacak. 'Aday Öğretmenlik ve Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yönetmeliği Taslağı'na yönelik görüş toplama süreci, devam ediyor. Öğretmenler, okul yöneticileri ve diğer tüm paydaşlar görüşlerini 15 Mart tarihine kadar bakanlığa iletebilecek. 14 Şubat’tan 24 Şubat’a kadar geçen 10 günlük sürede, 4 bin 151 görüş ve önerinin iletildiği belirtildi. Bakan Özer, yaptığı açıklamada "Lütfen, görüşlerinizi bizimle paylaşın. Biliyorsunuz; Öğretmenlik Meslek Kanunu, eğitim tarihimiz açısından oldukça önemli bir dönüm noktası. Öğretmenlerimiz ilk kez müstakil bir meslek kanununa kavuştu. Şimdi de hazırladığımız yönetmelikle yeni bir adım daha atıyoruz." dedi.
25.02.2022 Eğitim
MEB son dakika olarak duyurdu! Tamamen değişiyor, artık zorunlu... Bugün başladı, 15 Mart'a kadar...
MEB son dakika olarak duyurdu! Tamamen değişiyor, artık zorunlu... Bugün başladı, 15 Mart'a kadar... Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak paylaştı. Yeni karar sonrası detaylar merak ediliyordu. MEB tarafından tek tek açıklandı. Bugün başladı ve 15 Mart tarihine kadar devam edecek. MEB son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Öğrenciler, veliler ve öğretmenler bakanlık tarafından yapılan açıklara kilitlendi. Öğrenci ve veliler yüz yüze eğitim sürecini merak ederken öğretmenler Öğretmenlik Meslek Kanunu ile ilgili ayrıntıları araştırıyor. Öğretmenlik Meslek Kanunu Resmi Gazete'de yayımlanarak resmen yürürlüğe girdi. Öğretmenler için yeni bir süreç başlıyor. Öğretmenlik mesleği tamamen değişerek kariyer odaklı bir meslek haline getiriliyor. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan bugün yapılan açıklamada Aday Öğretmenlik Ve Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yönetmeliği Taslağı'nın hazırlandığı duyuruldu. Öğretmenler, okul yöneticileri ve diğer tüm paydaşlar görüşlerini 15 Mart tarihine kadar bakanlığa iletebilecekler.
14.02.2022 Eğitim
MEB harekete geçti! Son dakika kararı, yeni dönem başladı! Artık zorunlu oldu, öğretmenler ve...
MEB harekete geçti! Son dakika kararı, yeni dönem başladı! Artık zorunlu oldu, öğretmenler ve... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. Tamamen değişti. Artık zorunlu oldu. Detaylar belli oldu. Yüzde 120 arttı. Öğretmenleri yakından ilgilendiren karar. Öğretmenlik Meslek Kanunu Resmi Gazete'de yayımlanarak resmen yürürlüğe girdi. Yeni kanunla öğretmenlik, kariyer temelli meslek grupları arasına girecek. Öğretmenlere 4 farklı kadro ihdas edilecek, ilave özlük ve mali haklar verilecek. Aday öğretmenler 240 saat mesleki eğitim alacak. Süreç sonunda mülakat yapılmayacak. Eğitimlere katılmayanlar 3 yıl görev yapamayacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yaptığı açıklamada, " Öğretmenlik Meslek Kanunu, Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Başta değerli öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim camiamıza hayırlı olsun. Tarihî nitelikteki bu adıma öncülük eden Sayın Cumhurbaşkanımıza eğitim camiamız adına şükranlarımı sunuyorum." dedi. İşte son dakika haberinin detayları ve Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, maddeleri neler?
13.02.2022 Gündem
Öğretmen atamalarında mülakat var mı, öğretmenlikte mülakat kalktı mı?
Öğretmen atamalarında mülakat var mı, öğretmenlikte mülakat kalktı mı? Mülakat kalktı mı? Öğretmen atamalarıyla ilgili merak edilen mülakatlara yönelik araştırmalar devam ediliyor. Öğretmenlik Meslek Kanunu TBMM’de kabul edildi. Aday öğretmenler için sınavlar kalktı, ayda öğretmenler 240 saat mesleki eğitim alacak. Süreç sonunda mülakat olup olmayacağı ise merak ediliyor. Peki, Öğretmen atamalarında mülakat var mı, öğretmenlikte mülakat kalktı mı?
9.02.2022 Memur
MEB'de yeni dönem! Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak duyurdu, zorunlu oluyor
MEB'de yeni dönem! Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak duyurdu, zorunlu oluyor Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Uzun süredir gündemdeydi. Tamamen değişiyor. MEB son dakika olarak duyurdu. Zorunlu oluyor. Bakan Özer detayları tek tek açıkladı. Öğretmenlik Meslek Kanunu yönetmeliği tamamlanmak üzere. Aday öğretmenler 240 saat mesleki eğitim alacak. Süreç sonunda mülakat yapılmayacak. Eğitimlere katılmayanlar 3 yıl görev yapamayacak. Öğretmenlik kariyer mesleği haline getirilirken maaşlar da kariyer basamaklarına göre değişecek. Uzman öğretmen veya başöğretmen unvanı alanlara her unvan için ayrı ayrı olmak üzere bir derece verilecek. Kanunla, uzman öğretmenlere ödenen eğitim-öğretim tazminatı yüzde 20'den yüzde 60'a, başöğretmenlere ödenen eğitim-öğretim tazminatı ise yüzde 40'tan yüzde 120'ye yükseltildi.
9.02.2022 Eğitim
MEB yeni kararı resmen duyurdu! Türkiye tarihinde bir ilk, yüzde 120 zam...
MEB yeni kararı resmen duyurdu! Türkiye tarihinde bir ilk, yüzde 120 zam... Milli Eğitim Bakanlığı’ndan son dakika açıklaması! MEB resmen duyurdu, detayları tek tek açıkladı. Türkiye’de bir dönüm noktası oldu, yüzde 120 artıyor. TBMM’de kabul edildi. Artık yaklaşık 2.620 lira zamlı olarak ödenecek. Öğretmenlik Meslek Kanunu ile ilgili konuşan Mili Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Türkiye eğitim tarihinde öğretmenlerin ilk kez müstakil bir meslek kanununa kavuştuğunu belirterek "Ülkemiz, öğretmenliği bir meslek kanunu çerçevesinde kariyer yolu olarak tanımlayan ülkeler arasına girmiş oluyor. Tüm bunlar birlikte değerlendirildiğinde gerçekten bir dönüm noktasıdır" dedi.
4.02.2022 Eğitim
Adaylık sınavı kaldırıldı mı? Uzman öğretmenlik nasıl olacak?
Adaylık sınavı kaldırıldı mı? Uzman öğretmenlik nasıl olacak? Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi TBMM'de kabul edildi. Genel Kurul'da görüşülen öğretmenliğin kariyer mesleği olmasını öngören 'Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi' Meclis'ten geçti. Peki, Adaylık sınavı kaldırıldı mı? Uzman öğretmen unvanı nedir? Uzman öğretmenlik nasıl olacak? İşte detaylar...
4.02.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu, yarıyıl tatilinde güzel haber geldi, tamamen değişiyor, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan  flaş karar, şubatta...
MEB resmen duyurdu, yarıyıl tatilinde güzel haber geldi, tamamen değişiyor, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan flaş karar, şubatta... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Şubat ayında değişiyor. Milyonlarca öğrenci ve öğretmen yarıyıl tatilindeyken güzel haberi Bakan Özer duyurdu. MEB yeni gelişmenin detaylarını paylaştı. Uzun süredir bekleniyordu. Milli eğitimde büyük değişiklik hayata geçiriliyor. Öğretmenlik Meslek Kanunu şubat ayında yürürlüğe girecek. Bu kanunla pek çok değişiklik olacak. Öğretmenlik kariyer mesleği haline getirilecek. Kariyer basamaklarında ilerleyen öğretmenlerin eğitim öğretim tazminatlarında da artış yapılacak. Tazminatlarda uzman öğretmenler için yüzde 60 oranında (bugün itibarıyla yaklaşık 1310 TL'lik bir artış), başöğretmenler içinse yüzde 120 oranında (bugün itibarıyla yaklaşık 2 bin 620 TL) artış olacak. Bakan Özer konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Ülkemiz, öğretmenliği kariyer yolu olarak tanımlayan ülkeler arasına girmiş olacak. Öğretmenlerimizin kat ettikleri mesafe ödüllendirilecek’’ ifadelerini kullandı.
26.01.2022 Eğitim
Öğretmenleri ilgilendiren kanun teklifi resmen kabul edildi! Maaşları artacak!
Öğretmenleri ilgilendiren kanun teklifi resmen kabul edildi! Maaşları artacak! Öğretmenliği kariyer meslek haline getiren, “Öğretmenlik Meslek Kanunu” TBMM Milli Eğitim Komisyonu’nda kabul edildi.
10.01.2022 Gündem
Öğretmenlik Meslek Kanunu ne zaman yürürlüğe girecek? Öğretmen meslek kanunu teklifi içeriği nedir, taslağı?
Öğretmenlik Meslek Kanunu ne zaman yürürlüğe girecek? Öğretmen meslek kanunu teklifi içeriği nedir, taslağı? Öğretmenlik Meslek Kanunu'na ilişkin yasa teklifi Meclis Başkanlığı'na sunuldu. Öğretmenlik Meslek Kanunu teklifi ne içeriyor, meslek kanunun içeriği ne? Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, ne zaman çıkar?
31.12.2021 Memur
Öğretmen maaşlarına zam geliyor! 2 bin lira...
Öğretmen maaşlarına zam geliyor! 2 bin lira... Öğretmen milyonları kapsıyor. Öğretmen maaşlarına zam geliyor. AK Parti,12 maddelik "Öğretmenlik Meslek Kanunu'na" ilişkin yasa teklifini TBMM Başkanlığı'na sundu. Teklifle; öğretmenliği kariyer haline getiren düzenleme, uzman, başöğretmenlik ünvanı da vererek maaşlarına bin ve 2 bin TL artış vermeyi öngörüyor.
31.12.2021 Eğitim
Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir? Meclis’e sunulan kanunun içeriği ve taslağı ne, öğretmen meslek kanunu ne zaman çıkacak?
Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir? Meclis’e sunulan kanunun içeriği ve taslağı ne, öğretmen meslek kanunu ne zaman çıkacak? Öğretmenlik Meslek Kanunun içeriği ve taslağı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, öğretmenlerin merakla beklediği teklifle ilgili "Öğretmenlerimizin hak ettiği birçok yeniliği içeren bu yasal düzenleme inşallah en kısa sürede yürürlüğe girecektir" sözlerine yer vererek kanunun Meclis’e geldiğini aktardı. Söz konusu gelişmenin ardından öğretmen meslek kanunu nedir, ne demek? Öğretmenlik Meslek Kanunu ne zaman çıkacak? gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı. İşte TBMM’ye sunulan Öğretmenlik Meslek Kanunu içeriği ve taslağı ile yeni öğretmenlik kararları…
30.12.2021 Eğitim
Öğretmenlik Meslek Kanunu ne zaman Meclis'e gelecek? Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda neler var?
Öğretmenlik Meslek Kanunu ne zaman Meclis'e gelecek? Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda neler var? Öğretmenlik Meslek Kanunu Meclis'e geliyor! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıkladı! Öğretmenlerin mesleki gelişimlerini destekleyecek. Bakan Özer, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı açıklamada eğitimde pek çok yeniliğin ve öğretmenlere destekleri de içeren Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi ile Türkiye eğitim tarihinde öğretmenlerin, ilk kez kapsamlı ve bütüncül bir meslek kanununa kavuşacağını dile getirdi. Peki, Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir? Öğretmenlik Meslek Kanunu ne zaman Meclis'e gelecek? Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda neler var? Öğretmenlik Meslek Kanunu ne getirecek? Öğretmenlik Meslek Kanunu içeriği!
13.12.2021 Eğitim
Öğretmenlik meslek kanunu nedir, ne işe yarar, içeriği ve taslağı hazır mı? Kanun ne getirecek, ne zaman çıkacak?
Öğretmenlik meslek kanunu nedir, ne işe yarar, içeriği ve taslağı hazır mı? Kanun ne getirecek, ne zaman çıkacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 yıl sonra düzenlenen Milli Eğitim Şurası'nın açılışında, çalışmaları tamamlanan Öğretmenlik Meslek Kanunu'nu kısa sürede Meclis'e sunacağını aktararak, “Sözleşmeli öğretmen ile kadrolu öğretmen ayrımı ortadan kalkacak. 10 yıllık uzman öğretmenler, eğitimlerini tamamlayıp sınavda başarılı oldukları takdirde başöğretmen unvanıyla görev yapacaklardır'' dedi. Yapılan açıklamanın ardından öğretmenlik meslek kanununun detayları sorgulanmaya başlandı. Öğretmenleri, Öğretmenlik meslek kanunu nedir, ne işe yarar, içeriği ve taslağı hazır mı? Öğretmenlik meslek kanunu ne getirecek, öğretmenlik meslek kanunu ne zaman çıkacak? gibi soruların yanıtlarını sorguluyor.
2.12.2021 Eğitim
Uzman öğretmen nasıl olunur, Başöğretmen nedir? Uzman öğretmen maaşları ne kadar olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!
Uzman öğretmen nasıl olunur, Başöğretmen nedir? Uzman öğretmen maaşları ne kadar olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Öğretmenlere müjde! Maaşlar artıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Öğretmenlik Meslek Kanunu Meclis’e geliyor! Sözleşmeli öğretmen ile kadrolu öğretmen ayrımı kalkıyor. Uzman öğretmen ve başöğretmen unvanı geliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 yıl sonra ilk kez düzenlenen Milli Eğitim Şurası'nın açılışında müjdeyi peş peşe sıraladı. Düzenleme Meclis’ten geçerse uzman öğretmenlerin maaşlarında bin lira, başöğretmenlerin maaşlarında da 2 bin lira artış olacak. Peki, Öğretmen maaşları ne kadar olacak? Uzman öğretmen nasıl olunur? Başöğretmen nasıl olunur? Öğretmenlikte adaylık kaldırma sınavı kalktı mı? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’in açıklamaları…
1.12.2021 Eğitim
Milli Eğitim Şurası nedir, ne zaman toplanacak? 19 Millî Eğitim Şurası ne zaman yapıldı, Millî Eğitim Şurası en son ne zaman toplandı?
Milli Eğitim Şurası nedir, ne zaman toplanacak? 19 Millî Eğitim Şurası ne zaman yapıldı, Millî Eğitim Şurası en son ne zaman toplandı? MEB Şurası 7 yıl aradan sonra bugün ilk kez toplanacak. MEB Şurası'nda, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için 32 binden fazla görüş 3 gün boyunca tartışılacak. Peki, 19. Milli Eğitim Şurası ne zaman yapıldı? Milli Eğitim Şurası en son ne zaman toplandı? Milli Eğitim Şurası nedir, ne zaman toplanacak?
1.12.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı, bugün başlıyor! İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri...
MEB resmen duyurdu, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı, bugün başlıyor! İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. MEB'den flaş adım! Bugün başlıyor. 7 yıl sonra ilk kez yapılacak. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini çok yakından ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu, detaylar belli oldu. Yeni dönem başlıyor. 7 yıl aradan sonra ilk kez bugün toplanan MEB Şûrası'nda eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için 32 binden fazla görüş 3 gün boyunca tartışılacak. Şûrada alınan kararlar, eğitim politikalarını belirlemek için yol haritası niteliğinde olacak. Milli Eğitimin yeni döneminde okullar, öğretmenler ve öğrenciler için kritik maddeler gündemde. Ayrıca öğretmenlere 3600 ek gösterge verilmesi de Milli Eğitim Şûrası'nda görüşülecek. İşte Milli Eğitimde yeni dönem ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
1.12.2021 Eğitim
AKS ne zaman açıklanacak? 2021 Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) sonuçları kaç günde açıklanır, sonuçlar nasıl ve nereden öğrenilir?
AKS ne zaman açıklanacak? 2021 Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) sonuçları kaç günde açıklanır, sonuçlar nasıl ve nereden öğrenilir? AKS ne zaman açıklanacak, AKS sonuçları açıklandı mı? soruları MEB tarafından 5 Eylül’de gerçekleştirilen AKS sonrası yoğun bir şekilde soruluyor. Sınava katılan adaylar 2 haftadır merakla sonuçları bekliyor. İşte AKS sonuçları 2021 hakkında merak edilenler…
15.09.2021 Çalışma Hayatı
MEB resmen duyurdu! 81 ile gönderildi, Tüm öğretmenler ve...
MEB resmen duyurdu! 81 ile gönderildi, Tüm öğretmenler ve... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'dan son dakika açıklaması geldi. Resmen harekete geçildi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından asli öğretmenliğe geçiş için her sene uygulanan adaylık kaldırma sınavı (AKS) ile ilgili açıklama geldi. 2021 Adaylık Kaldırma Sınavı kılavuz bilgileri ile sınav ücretini yatıracak olan adaylara ek süre verildi. Peki AKS sınav ücretinin son ödeme tarihi ne zaman? Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Detaylar belli oldu. Okulların açılması ve yüz yüze eğitimle ilgili flaş gelişme. Millî Eğitim Bakanlığı, okullar arası başarı farklarını azaltmak ve mesleki eğitimi güçlendirmek için “Mesleki Eğitimde 1000 Okul” projesini başlatmıştı. Projede somut adımlar atılmaya devam ediyor. Seçilen okulların altyapısının güçlendirilmesinden eğitim ortamlarının zenginleştirilmesine kadar çok sayıda destek kapsamında, seçilen okullara on bir ayda 820 milyon liralık yatırım yapıldı.
19.08.2021 Eğitim
AKS sınav ücreti hangi bankaya yatırılacak, son gün ne zaman? Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) ne zaman?
AKS sınav ücreti hangi bankaya yatırılacak, son gün ne zaman? Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) ne zaman? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından asli öğretmenliğe geçiş için her sene uygulanan adaylık kaldırma sınavı (AKS) ile ilgili yaptığı açıklamada sınav ücretini yatıracak olan adaylara ek süre verildiğini duyurdu. Peki AKS sınav ücretinin son ödeme tarihi ne zaman, AKS sınav ücreti hangi bankaya yatırılacak? Adaylık Kaldırma Sınavı ne zaman?
19.08.2021 Eğitim
AKS sınav ücreti yatırma 2021! AKS sınav ücreti nasıl yatırılır, adaylık kaldırma sınavı ne zaman yapılacak? İşte MEB aks sınav ücreti ödeme
AKS sınav ücreti yatırma 2021! AKS sınav ücreti nasıl yatırılır, adaylık kaldırma sınavı ne zaman yapılacak? İşte MEB aks sınav ücreti ödeme Sözleşmeli öğretmen adaylarının katılım göstereceği Adaylık Kaldırma Sınavı (2021-AKS) kılavuzu yayımlandı. Kılavuzun yayımlanmasıyla AKS sınav tarihi ve AKS başvuru ücreti de netleşti. Peki, 2021 Adaylık Kaldırma Sınavı ücreti ne kadar, AKS sınav ücreti nasıl yatırılır? İşte MEB aks sınav ücreti ödeme
9.08.2021 Eğitim
MEB 2021 Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) kılavuzunu yayınladı! İşte AKS sınav tarihi!
MEB 2021 Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) kılavuzunu yayınladı! İşte AKS sınav tarihi! MEB duyurdu. Sözleşmeli öğretmenlerin katılacağı Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) başvuru kılavuzu yayımlandı. MEB'ten yapılan açıklamada, Covid 19 salgını nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından alınan tedbirler doğrultusunda ileri bir tarihe ertelenen Adaylık Kaldırma Sınavı 5 Eylül 2021 Pazar günü yapılacağı belirtildi. Peki, Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) 2021 ne zaman? Adaylık Kaldırma Sınavı için başvuru alınacak mı? AKS başvuru kılavuzu, Adaylık Kaldırma Sınavı konuları ve çıkmış sorular...
7.08.2021 Eğitim
Öğretmen ataması olacak mı? Bakan Selçuk canlı yayında açıkladı!
Öğretmen ataması olacak mı? Bakan Selçuk canlı yayında açıkladı! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk katıldığı bir televizyon programında öğretmen atamaları, adaylık kaldırma sınavı, salgın döneminde eğitim süreci ile ilgili soruları yanıtladı. Atama bekleyen öğretmenlerin merak ettiği soruları da cevaplayan Bakan Selçuk, "Milli Eğitim Bakanlığı'nın talebi var." açıklamasında bulundu. Peki, Öğretmen ataması olacak mı? İşte Bakan Selçuk'un öğretmen atamaları ile ilgili açıklamaları...
24.05.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Flaş LGS erteleme açıklaması, bu yıl ilk defa...
MEB resmen duyurdu! Flaş LGS erteleme açıklaması, bu yıl ilk defa... MEB'den son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıkladı. Detaylar belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, katıldığı bir televizyon programında gündeme dair soruları yanıtladı. Peki, uzaktan eğitimde (EBA) son durum ne, sınavlar nasıl olacak?, yaz tatili ne zaman başlayacak? Okullar ne zaman açılacak? 1 Haziran 2021'de okullar açılacak mı, yüz yüze eğitime geçilecek mi? LGS ertelenecek mi? Öğretmen ataması olacak mı? İşte son dakika eğitim haberinin detayları... Öte yandan MEB geçtiğimiz günlerde LGS ile ilgili çok önemli açıklama yapmıştı. LGS 6 Haziran tarihinde yapılacak. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, LGS için şu anda ertelemenin gündemde olmadığını, sınavın belirlenen tarihte yapılacağını belirtmişti.
23.05.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Adaylık Kaldırma Sınavı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adaylık kaldırma sınavı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.