Ada Masalı

Ada Masalı

Son dakika ada masalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ada masalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ada masalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ada Masalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ada masalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 73 ada masalı haberi bulunmuştur. Tüm ada masalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alp Navruz ve Sıla Türkoğlu el ele tutuşup denize girdi!
Alp Navruz ve Sıla Türkoğlu el ele tutuşup denize girdi! 'Ada Masalı' dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan geçtiğimiz yıl ayrılmıştı. Alp Navruz şimdilerde gönlünü meslektaşı Sıla Türkoğlu'na kaptırdı. Alp Navruz ve sevgilisi Sıla Türkoğlu, Bodrum'dan sonra tatillerine Çeşme'de devam ediyor.
13.07.2023 Magazin
Alp Navruz ile Sıla Türkoğlu birlikte mi? İşte aşkın ilk pozu
Alp Navruz ile Sıla Türkoğlu birlikte mi? İşte aşkın ilk pozu Alp Navruz, geçtiğimiz yıl Ada Masalı dizisinde başrolü paylaştığı Ayça Ayşin Turan ile evliliğe giden ilişkisini bitirdikten sonra aradığı aşkı oyuncu Sıla Türkoğlu'nda buldu. İkilinin aşk pozları sosyal medyayı salladı.
12.06.2023 Magazin
Ayça Ayşin Turan'dan Umut Evirgen açıklaması!
Ayça Ayşin Turan'dan Umut Evirgen açıklaması! Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz, Ada Masalı dizi setinde tanışıp aşk yaşamaya başlamıştı. Ünlü çift geçtiğimiz yıl sessiz sedasız ayrıldı. Önce Murat Boz, ardından işletmeci Umut Evirgen ile adı aşk dedikodularına karışan Ayça Ayşin Turan, hakkında çıkan haberlerle ilgili sessizliğini bozdu.
9.03.2023 Magazin
Ayça Ayşin Turan ve Umut Evirgen aşk mı yaşıyor?
Ayça Ayşin Turan ve Umut Evirgen aşk mı yaşıyor? Oyuncu Ayça Ayşin Turan son olarak Ada Masalı'nda partneri olan Alp Navruz ile birlikteydi. İkiliden geçtiğimiz aylarda sürpriz bir şekilde ayrılık haberi geldi. Güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan'ın adı şimdilerde Umut Evirgen ile anılıyor. Turan, aşk defteri hayli kabarık olan Umut Evirgen ile bir süredir gizlice görüşüyor.
27.02.2023 Magazin
Alp Navruz'dan 'İlayda Alişan' açıklaması!
Alp Navruz'dan 'İlayda Alişan' açıklaması! 'Ada Masalı' adlı dizisindeki aşkları gerçeğe dönüşen Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz çifti, geçtiğimiz aylarda yollarını ayırma kararı almıştı. Navruz'un, katıldığı bir partide İlayda Alişan ile yakınlaştığı iddia edilmişti. Önceki akşam yeni yaşını kutlayan Navruz'un doğum gününde İlayda Alişan da vardı. Ünlü oyuncu aşk iddialarına son noktayı koydu.
17.01.2023 Magazin
Hande Erçel tahtından oldu! Birinci olan isim bakın kim
Hande Erçel tahtından oldu! Birinci olan isim bakın kim IMDb Starmetre listesinin güncel verileri açıklandı. Türk oyuncuların sıralamasında oldukça büyük değişimler yaşandı. İlk sıradaki Hande Erçel, tahtından oldu. İlk sıraya yerleşen ünlü bakın kim oldu...
7.12.2022 Magazin
Ayça Ayşin Turan, Murat Boz'u ikna etti!
Ayça Ayşin Turan, Murat Boz'u ikna etti! Ayça Ayşin Turan, 'Ada Masalı' adlı dizide aşk yaşamaya başladığı Alp Navruz ile 1 yıllık ilişkisini geçtiğimiz günlerde sonlandırmıştı. Güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan, popçu Murat Boz ile yeni bir aşka yelken açtı.
30.11.2022 Magazin
Ayça Ayçin Turan ve Alp Navruz ayrıldı! İhanet iddialarına yanıt...
Ayça Ayçin Turan ve Alp Navruz ayrıldı! İhanet iddialarına yanıt... Oyuncu Alp Navruz ile meslektaşı Ayça Ayçin Turan'ın 'Ada Masalı' dizi setinde başlayan aşkı bitti. Çift, ani bir kararla yollarını ayırdı. Ayrılığa Alp Navruz'un ihanetinin neden olduğu iddia edildi.
19.10.2022 Magazin
Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz çiftinden güzel haber!
Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz çiftinden güzel haber! 'Ada Masalı' dizisindeki aşkları gerçeğe dönüşen Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'dan hayranlarını heyecanlandıracak bir haber geldi. Birbirine çok yakıştırılan ikili, şimdilerde ekranlara dönmek için gelen projeleri ince eleyip sık dokuyor. Son olarak Alp Navruz'un anlaşma sağladığı "Cennet'in Çocukları" dizisindeki partneri için sevgilisi Ayça Ayşin Turan'a teklif götürüldü. Başlarda teklife sıcak bakmayan Turan'ın, sunulan rakamı duyunca kafası karıştı.
29.08.2022 Magazin
Ayça Ayşin Turan makyajsız haliyle dikkat çekti!
Ayça Ayşin Turan makyajsız haliyle dikkat çekti! 'Ada Masalı' dizisinde başrolü paylaşan ve setteki aşkları gerçeğe dönüşen Ayça Ayşin Turan- Alp Navruz çiftinin ilişkisi doludizgin sürüyor. Mutlu birliktelikleri devam eden ve zaman zaman sosyal medya hesaplarından birlikte verdikleri pozları yayınlayan oyuncu çiftten yeni bir fotoğraf geldi. Turan'ın doğal hali gözden kaçmadı.
22.08.2022 Magazin
Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'dan ayna pozu!
Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'dan ayna pozu! 'Ada Masalı' dizisinde tanışıp 8 aydır aşk yaşayan Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz sık sık sosyal medyadan aşk pozlarını paylaşıyor. Bodrum tatillerini sonlandıran Ayça Ayşin Turan-Alp Navruz çifti, İstanbul'a dönüş yaptı. Geçtiğimiz yıl aralık ayında aşk yaşadıklarını itiraf eden ikiliden yeni fotoğraf geldi.
8.08.2022 Magazin
Alp Navruz, sevgilisi Ayça Ayşin Turan'ı kuaförden uğurladı! Evlilik sorularına...
Alp Navruz, sevgilisi Ayça Ayşin Turan'ı kuaförden uğurladı! Evlilik sorularına... 'Ada Masalı' dizisinde tanışıp aşık olan Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz çiftinin ilişkisi doludizgin sürüyor. Ünlü çift, Bodrum tatillerinin ardından İstanbul'a döndü. Yeni projesi için Asos'a giden Turan'ı uğurlayan Navruz, sevgilisiyle birlikte kendisine yöneltilen soruları geçiştirdi.
15.07.2022 Magazin
Ayça Ayşin Turan'dan evlilik yanıtı!
Ayça Ayşin Turan'dan evlilik yanıtı! 'Ada Masalı' adlı dizi birlikte rol aldığı Alp Navruz ile arkadaşlıkları zamanla arkadaşlıkları aşka dönüşen Ayça Ayşin Turan, geçtiğimiz haftalarda sevgilisiyle Bodrum'da yorgunluk atmıştı. Tatil dönüşü Etiler'de görüntülenen güzel oyuncu, muhabirlerle ayaküstü sohbet etti. İlişkisinin iyi gittiğini belirten Turan, 'Evlilik teklifi geldi mi?' sorusunu duyunca önce şaşırdı sonra kahkaha attı.
9.07.2022 Magazin
Ayça Ayşin Turan'dan sevgilisi Alp Navruz'a aşk dolu bakış!
Ayça Ayşin Turan'dan sevgilisi Alp Navruz'a aşk dolu bakış! Ada Masalı dizisinde partner olup daha sonra aşk yaşamaya başlayan Ayça Ayşin Turan-Alp Navruz çifti, önceki gün aşka geldi. Turan, sevgilisiyle romantik pozunu Instagram'dan yayınladı
17.06.2022 Magazin
Ayça Ayşin Turan'dan yaza özlem pozları!
Ayça Ayşin Turan'dan yaza özlem pozları! Ada Masalı'nın Haziran'ı Ayça Ayşin Turan, yazı özleyen ünlülerden.. Alp Navruz ile aşk yaşayan ünlü oyuncu, deniz kıyısından kırmızı elbisesi verdiği pozlarını 'Yaz gelsen mi acaba artık?' notuyla paylaştı.
19.05.2022 Magazin
Alp Navruz sevgilisi Ayça Ayşin Turan'la pozunu paylaştı!
Alp Navruz sevgilisi Ayça Ayşin Turan'la pozunu paylaştı! Oyuncu Alp Navruz’un 'Ada Masalı' dizisindeki partneri Ayça Ayşin Turan ile aşkı tam gaz devam ediyor. Yakışıklı oyuncu sevgilisiyle birlikte verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaştı. İkilinin bu paylaşımı adeta sosyal medyayı salladı.
24.04.2022 Magazin
Alp Navruz: Öyle bir şey yok, biz de sizden duyuyoruz
Alp Navruz: Öyle bir şey yok, biz de sizden duyuyoruz Geçtiğimiz aylarda final yapan ‘Ada Masalı’nda başrolleri paylaşan Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'ın sette başlayan arkadaşlığı aşka dönüşmüştü. İkili, geçtiğimiz akşam Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi.
26.03.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Nihan Büyükağaç eşinden sessiz sedasız boşandı! İşte ayrılık nedeni...
Ünlü oyuncu Nihan Büyükağaç eşinden sessiz sedasız boşandı! İşte ayrılık nedeni... Ada Masalı'nın ardından "Adı Sevgi" dizisinin kadrosuna katılan Nihan Büyükağaç ses teknisyeni eşi Murat Şentürk'ten anlaşmalı olarak boşandı.
13.03.2022 Magazin
Alp Navruz yeni imajıyla herkesi şaşırttı! 'Yapmadım demem'
Alp Navruz yeni imajıyla herkesi şaşırttı! 'Yapmadım demem' Son olarak 'Ada Masalı' dizisinde Ayça Ayşin Turan ile başrol oynayan Alp Navruz, imajını değiştirdi. Bıyık bırakan oyuncu, son halini Instagram hesabından yayınladığı fotoğrafla takipçileriyle paylaştı.
6.03.2022 Magazin
Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz çifti yazlık almak için harekete geçti!
Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz çifti yazlık almak için harekete geçti! Geçtiğimiz aylarda ekranlara veda eden 'Ada Masalı' dizisindeki arkadaşlıkları aşka dönüşen Ayça Ayşin Turan-Alp Navruz çifti, Kaz Dağları'nda ya da Urla'da ev arayışına girdiler.
28.02.2022 Magazin
Ayça Ayşin Turan ne diyeceğini bilemedi! 'Beni çok utandırdınız'
Ayça Ayşin Turan ne diyeceğini bilemedi! 'Beni çok utandırdınız' 'Ada Masalı' dizisinde iki sevgiliyi canlandıran Ayça Ayşin Turan (29) ile Alp Navruz (32), dizi bittikten sonra aşklarını ilan etmişti. Etiler'de objektiflere yansıyan güzel oyuncu, özel hayatıyla ilgili yöneltilen soru karşısında ne diyeceğini bilemedi.
19.02.2022 Magazin
Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'dan aşk itirafı sonrası ilk poz!
Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'dan aşk itirafı sonrası ilk poz! Oyuncu Alp Navruz (31), ekranlara veda eden 'Ada Masalı' dizisindeki partneri Ayça Ayşin Turan (29) ile aşk yaşadıkları iddialarını birkaç hafta önce kabul etmişti. Yakışıklı oyuncu, günlerce konuşulan itirafın ardından sevgilisiyle verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.
11.01.2022 Magazin
Alp Navruz'dan bomba Ayça Ayşin Turan itirafı!
Alp Navruz'dan bomba Ayça Ayşin Turan itirafı! Geçtiğimiz günlerde final yapan 'Ada Masalı' adlı dizide Haziran ve Poyraz karakterlerini canlandıran Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'un gerçek hayatta da birliktelik yaşadığı iddia ediliyordu. Alp Navruz'dan bomba aşk itirafı geldi.
22.12.2021 Magazin
Alp Navruz'dan 'aşk' iddiasına cevap!
Alp Navruz'dan 'aşk' iddiasına cevap! Final yapan 'Ada Masalı' dizisindeki partneri Ayça Ayşin Turan ile adı aşk dedikoduların karışan oyuncu Alp Navruz, 'aşk' iddiası hakkında konuştu.Navruz, oyunculukta yakışıklılığının avantajını gören kişiler arasında yer almak istemediğini söyledi.
21.12.2021 Magazin
Ayça Ayşin Turan'dan, Alp Navruz ile 'evlilik' iddialarına yanıt!
Ayça Ayşin Turan'dan, Alp Navruz ile 'evlilik' iddialarına yanıt! Ayça Ayşin Turan, önceki gün Etiler’de menajerlik şirketinde görüntülendi. Final yapan 'Ada Masalı' dizisindeki partneri Alp Navruz ile adı aşk dedikoduların karışan oyuncu, gelinlik ve damatlık giydikleri sahne sonrası ortaya atılan 'evlilik' iddiası hakkında konuştu.
18.12.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ada Masalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ada masalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.