Alp Navruz

Alp Navruz

Son dakika alp navruz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alp navruz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alp navruz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alp Navruz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alp navruz gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 alp navruz haberi bulunmuştur. Tüm alp navruz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sıcak sahneye soğuk duş! Saunada ortaya çıkan çıplak gerçekler…
Sıcak sahneye soğuk duş! Saunada ortaya çıkan çıplak gerçekler… Başrollerini Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın paylaştığı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce’nin senaryosu tartışma konusu oldu.
19.02.2024 Magazin
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce, ilk bölümüyle büyük ses getirdi. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi içerisinde barındıran dizi, daha ilk bölümünde ters köşe yaparak izleyenleri ekrana kilitledi. Dizide Merve ile Sahra arasındaki sır perdesi aralanırken, Hakan’ın iki kadın tarafından nasıl bir tuzağa çekildiğine dair ipuçları verildi.
14.02.2024 Magazin
Senden Önce ilk bölümüyle seyirci ile buluştu! Sosyal medya Merve, Hakan ve Sahra'yı konuştu
Senden Önce ilk bölümüyle seyirci ile buluştu! Sosyal medya Merve, Hakan ve Sahra'yı konuştu Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce ilk bölümüyle izleyenleri şoka uğrattı. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi konu alan dizi daha ilk bölümünde izleyicileri şaşkına çevirmeyi başardı. Hakan ile aşk kaçamağı yaşayan Sahra meğer Merve ile anlaşmalıymış. İşte merak edilen detaylar...
14.02.2024 Magazin
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, izleyenleri daha ilk bölümünde ‘ters köşe’ yapmaya hazırlanan Senden Önce için nefesler tutuldu. Bu akşam 20.00’de Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkacak olan dizi, iki kadın ve tuzağa çekilmeye çalışılan bir adamın tutkulu öyküsünü anlatacak.
13.02.2024 Magazin
Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce konusu ve oyuncuları | Senden Önce dizisi nerede çekildi, uyarlama mı, gerçek hikaye mi?
Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce konusu ve oyuncuları | Senden Önce dizisi nerede çekildi, uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Senden Önce konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Alp Navruz (Hakan), Sinem Ünsal (Merve), Nilperi Şahinkaya (Sahra) gibi başarılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizi tanıtım fragmanları ile merak konusu olmuştu. Peki, Senden Önce dizisi gerçek hikaye mi uyarlama mı, nerede çekildi?
13.02.2024 Magazin
Senden Önce’de Altan Erkekli sürprizi
Senden Önce’de Altan Erkekli sürprizi Şile ve Balat başta olmak üzere İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekimlerine devam edilen Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce’nin oyuncu kadrosunda usta isim Altan Erkekli’nin de olduğu ortaya çıktı.
11.02.2024 Magazin
'Senden Önce'nin tarihi belli oldu
'Senden Önce'nin tarihi belli oldu Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı yeni dizi Senden Önce’nin yayın tarihi belli oldu. Ekrana gelen tanıtımları ve yayınlanan afişleri ile büyük merak uyandıran dizi 13 Şubat Salı akşamı yayın hayatına başlıyor.
8.02.2024 Magazin
Senden Önce için geri sayım başladı! Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'dan sauna pozları
Senden Önce için geri sayım başladı! Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'dan sauna pozları Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı Senden Önce için geri sayım başladı. Yayın tarihi çok yakında belirlenecek olan dizinin oyuncuları Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın otel sahnelerinin çekildiği setten paylaştıkları ‘sauna’ fotoğrafı gündem oldu.
5.02.2024 Magazin
Senden Önce dizisi konusu ve oyuncuları: Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce ne zaman başlıyor?
Senden Önce dizisi konusu ve oyuncuları: Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce ne zaman başlıyor? Senden Önce dizisi Kanal D ekranlarında yayınlanmak için gün sayıyor. Alp Navruz, Nilperi Şahinkaya ve Sinem Ünsal'ın başrollerini paylaştığı Senden Önce'nin yönetmenliğini Feride Kaytan üstleniyor. Uzun süredir tanıtımları dönen Senden Önce dizisinin konusu nedir? Senden Önce oyuncuları kimler? İşte Senden Önce dizisine ait bilgiler....
1.02.2024 Magazin
Kanal D’den yılbaşı sürprizi! Senden Önce'ye ilk tanıtım: Gerçekler ne kadar görünür?
Kanal D’den yılbaşı sürprizi! Senden Önce'ye ilk tanıtım: Gerçekler ne kadar görünür? Hazırlıkları uzun süredir devam eden ve yapımcılığını D Media’nın üstlendiği, “Senden Önce” nin ilk tanıtımı yılbaşı gecesi ekrana geldi. Gerilim, heyecan ve tutkunun hissedildiği tanıtım filmi merak uyandırdı.
31.12.2023 Magazin
Alp Navruz sevgilisi Sıla Türkoğlu'nu paylaştı!
Alp Navruz sevgilisi Sıla Türkoğlu'nu paylaştı! Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakteriyle hafızalara kazınan Sıla Türkoğlu, bir süredir kendisi gibi oyuncu olan Alp Navruz ile aşk yaşıyor. Ünlü çift, tatilden karelerini paylaştı. Alp Navruz, Sıla Türkoğlu'nu havluyla sardığı pozunu yayınladı.
2.08.2023 Magazin
Alp Navruz ve Sıla Türkoğlu el ele tutuşup denize girdi!
Alp Navruz ve Sıla Türkoğlu el ele tutuşup denize girdi! 'Ada Masalı' dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan geçtiğimiz yıl ayrılmıştı. Alp Navruz şimdilerde gönlünü meslektaşı Sıla Türkoğlu'na kaptırdı. Alp Navruz ve sevgilisi Sıla Türkoğlu, Bodrum'dan sonra tatillerine Çeşme'de devam ediyor.
13.07.2023 Magazin
Sıla Türkoğlu ve Alp Navruz aşkı belgelendi!
Sıla Türkoğlu ve Alp Navruz aşkı belgelendi! Adları birlikte anılan Sıla Türkoğlu ve Alp Navruz’un ilişkisi, Bodrum’da teknede çekilen fotoğraflarıyla belgelendi.
24.06.2023 Magazin
Yürek Çıkmazı bitiyor mu? Yürek Çıkmazı neden final yapıyor?
Yürek Çıkmazı bitiyor mu? Yürek Çıkmazı neden final yapıyor? Yürek Çıkmazı dizisi neden bitiyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. TRT 1'de yayınlanan ve başrollerinde Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Mesut Akusta'nın yer aldığı dizi final bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Daha önce açıklanan final haberi sonrası 13 Haziran Salı akşamı Yürek Çıkmazı 28. bölümüyle bitiyor. Senaryosunu Toprak Karaoğlu'nun yazdığı Yürek Çıkmazı neden final yapıyor? İşte detaylar...
13.06.2023 Televizyon
Alp Navruz ile Sıla Türkoğlu birlikte mi? İşte aşkın ilk pozu
Alp Navruz ile Sıla Türkoğlu birlikte mi? İşte aşkın ilk pozu Alp Navruz, geçtiğimiz yıl Ada Masalı dizisinde başrolü paylaştığı Ayça Ayşin Turan ile evliliğe giden ilişkisini bitirdikten sonra aradığı aşkı oyuncu Sıla Türkoğlu'nda buldu. İkilinin aşk pozları sosyal medyayı salladı.
12.06.2023 Magazin
Yürek Çıkmazı bu akşam var mı? 18 Nisan Yürek Çıkmaz yeni bölümü yayınlanacak mı?
Yürek Çıkmazı bu akşam var mı? 18 Nisan Yürek Çıkmaz yeni bölümü yayınlanacak mı? Yürek Çıkmaz bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 17 Nisan Yürek Çıkmazı yeni bölümü yayınlanacka mı izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Alp Navruz, İrem Helvacooğlu ve Mesut Akusta'nın yer aldığı dizi 20. bölümüyle Salı akşamı ekrana gelmesi bekleniyordu. Ancak 18 Nisan TRT 1 yayın akışında yer almadı.
17.04.2023 Televizyon
Yürek Çıkmazı 12. bölüm fragmanı: Halil mirasa kondu!
Yürek Çıkmazı 12. bölüm fragmanı: Halil mirasa kondu! Yürek Çıkmazı 12 bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1'de yayınlanan ve başrollerinde İrem Helvacıoğlu, Alp Navruz ve Mesut Akusta'nın yer aldığı dizinin yeniş bölüm fragmanında ölen Ali Fuat tüm mirasını Halil'a bıraktı. Öte yandan Yılmaz, dünürüne, "Gözün aydın dünür, dede oluyoruz" diyerek mesajı verdi.
4.04.2023 Televizyon
Yürek Çıkmazı yok mu? 28 Mart Yürek Çıkmazı bu akşam var mı? Yürek Çıkmazı yeni bölüm ne zaman, hangi gün?
Yürek Çıkmazı yok mu? 28 Mart Yürek Çıkmazı bu akşam var mı? Yürek Çıkmazı yeni bölüm ne zaman, hangi gün? Yürek Çıkmazı bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 28 Mart Yürek Çıkmazı bu hafta yok mu araştırması başadı. Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu'nun başrolünde olduğu TRT 1 dizisi Yürek Çıkmazı 28 Mart 2023 Salı yeni bölümü TRT 1 yayın akışında yer almadı.
28.03.2023 Televizyon
Ayça Ayşin Turan'dan Umut Evirgen açıklaması!
Ayça Ayşin Turan'dan Umut Evirgen açıklaması! Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz, Ada Masalı dizi setinde tanışıp aşk yaşamaya başlamıştı. Ünlü çift geçtiğimiz yıl sessiz sedasız ayrıldı. Önce Murat Boz, ardından işletmeci Umut Evirgen ile adı aşk dedikodularına karışan Ayça Ayşin Turan, hakkında çıkan haberlerle ilgili sessizliğini bozdu.
9.03.2023 Magazin
Ayça Ayşin Turan ve Umut Evirgen aşk mı yaşıyor?
Ayça Ayşin Turan ve Umut Evirgen aşk mı yaşıyor? Oyuncu Ayça Ayşin Turan son olarak Ada Masalı'nda partneri olan Alp Navruz ile birlikteydi. İkiliden geçtiğimiz aylarda sürpriz bir şekilde ayrılık haberi geldi. Güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan'ın adı şimdilerde Umut Evirgen ile anılıyor. Turan, aşk defteri hayli kabarık olan Umut Evirgen ile bir süredir gizlice görüşüyor.
27.02.2023 Magazin
Alp Navruz'dan 'İlayda Alişan' açıklaması!
Alp Navruz'dan 'İlayda Alişan' açıklaması! 'Ada Masalı' adlı dizisindeki aşkları gerçeğe dönüşen Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz çifti, geçtiğimiz aylarda yollarını ayırma kararı almıştı. Navruz'un, katıldığı bir partide İlayda Alişan ile yakınlaştığı iddia edilmişti. Önceki akşam yeni yaşını kutlayan Navruz'un doğum gününde İlayda Alişan da vardı. Ünlü oyuncu aşk iddialarına son noktayı koydu.
17.01.2023 Magazin
Bihter Farah Zeynep Abdullah olmuştu! Behlül'ü kim oynayacak?
Bihter Farah Zeynep Abdullah olmuştu! Behlül'ü kim oynayacak? Efsane olan dizilerden Aşk-ı Memnu film olarak ekranlara dönüyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in başrolünde olduğu dizinin filminde Farah Zeynep Abdullah Bihter'e hayat verecek. Dizide Behlül'ün kim olacağı merak edilirken o isimler gündeme geldi.
16.01.2023 Magazin
Murat Boz ile Ayça Ayşin Turan birlikte mi? Gerçek ortaya çıktı
Murat Boz ile Ayça Ayşin Turan birlikte mi? Gerçek ortaya çıktı 'O Ses Türkiye'nin yılbaşı çekimlerinde düet yapan Murat Boz ve Ayça Ayşin Turan’ın aşk yaşadığı iddia edilmişti. Ancak bir süre önce Alp Navruz’dan ayrılan Ayça Ayşin Turan’ın kalbi boşmuş. Gerçek ortaya çıktı.
20.02.2023 Magazin
O Ses Türkiye'de dikkat çeken yakınlaşma! 'Belki de bir aşk başlar'
O Ses Türkiye'de dikkat çeken yakınlaşma! 'Belki de bir aşk başlar' O Ses Türkiye yılbaşı özel programıyla TV8'de ekranlara geldi. İzleyenlerine keyif dolu dakikalar yaşatan programın konukları arasında Ayça Ayşin Turan da vardı. O Ses Türkiye yılbaşı sahnesinde Ayça Ayşin Turan ve Murat Boz'un yakınlaşması geceye damga vurdu. Dikkat çeken yakınlaşmanın ardından ikili hakkında 'sevgililer mi?' yorumları yapıldı. İşte detaylar...
1.01.2023 Magazin
Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ayrılığının perde arkası ortaya çıktı!
Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ayrılığının perde arkası ortaya çıktı! Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan'ın ayrılığı ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Günler sonra ayrılığın perde arkası ortaya çıktı. Ne aldatma ne yalan sebebi çok başka.
28.12.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Alp Navruz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alp navruz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.