İlayda Alişan

İlayda Alişan

Son dakika İlayda Alişan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İlayda Alişan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İlayda Alişan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlayda Alişan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilayda alişan gelişmeleri de dahil olmak üzere 101 ilayda alişan haberi bulunmuştur. Tüm ilayda alişan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oğulcan Engin’den İlayda Alişan’a övgü dolu sözler! 'Duygusal anlamda güzel bakıyorum'
Oğulcan Engin’den İlayda Alişan’a övgü dolu sözler! 'Duygusal anlamda güzel bakıyorum' Şarkıcı Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin (33) ile İlayda Alişan'ın (28) ilişkisi doludizgin devam ediyor. Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan ikiliden Engin, "Oyuncu sevgili olması avantaj mı dezavantaj mı" sorusunu cevapladı.
24.04.2024 Magazin
İlayda Alişan 9 yaşında kaybettiği annesinin doğum gününü günü kutladı: Bütün gülüşlerin aklımda
İlayda Alişan 9 yaşında kaybettiği annesinin doğum gününü günü kutladı: Bütün gülüşlerin aklımda Ünlü oyuncu İlayda Alişan, henüz 9 yaşındayken annesini kaybetmişti. İlayda Alişan'dan merhum annesinin doğum gününde duygu yüklü bir paylaşım geldi.
14.01.2024 Magazin
Ateş Kuşları'nda Perihan dönemi başlıyor! Ateş Kuşları Perihan'ı kim oynuyor?Deniz Barut kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Ateş Kuşları'nda Perihan dönemi başlıyor! Ateş Kuşları Perihan'ı kim oynuyor?Deniz Barut kimdir, hangi dizilerde oynadı? ATV'de Cuma akşamları yayınlanan Ateş Kuşları dizisi izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik gibi yıldız isimlerin başrollerini paylaştığı diziye yeni bölüme Perihan karakteri de dahil oluyor. Perihan'ı gören seyirci, bu rolü canlandıran oyuncuyu araştırmaya başladı. Hikayede nasıl yer alacağı merak konusu olan Ateş Kuşları Perihan kimdir? Ateş Kuşları Perihan'i oynayan Deniz Barut kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Deniz Barut hakkında bilgiler...
1.12.2023 Televizyon
Oğulcan Engin ile İlayda Alişan'dan ilk paylaşım!
Oğulcan Engin ile İlayda Alişan'dan ilk paylaşım! Seda Sayan ve Sinan Ergin’in oğlu Oğulcan Engin, Miray Daner'den ayrılmasının ardından İlayda Alişan’la aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkilerini geçtiğimiz aylarda kabul eden ikili, sosyal medya hesaplarından aşk dolu bir paylaşım yaptı.
4.11.2023 Magazin
Ateş Kuşları Kara kimdir? Ali Önsöz kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Ateş Kuşları Kara kimdir? Ali Önsöz kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Ateş Kuşları dizisi ikinci sezonu ilk tanıtımı geldi. ATV'de yayınlanan ve başrollerinde İlayda Alişan, Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik'in rol aldığı dizinin ikinci sezonun ilk bölümünde Gülayşe ve Kara'nın nikahıyla başlıyor. Diziye sonradan dahil olan Kara karakterini ise Ali Önsöz canlandırıyor. Peki Ali Önsöz kimdir? Ali Önsöz hangi dizilerde oynadı?
20.08.2023 Televizyon
NATO'dan TSK'nın ilk kadın amirali Gökçen Fırat'a övgü dolu sözler
NATO'dan TSK'nın ilk kadın amirali Gökçen Fırat'a övgü dolu sözler NATO, Türkiye'nin ilk kadın amirali olan Gökçen Fırat için övgü dolu sözler yayınladı. Mesajda "Konumu, ittifakın deniz operasyonlarının ve tatbikatlarının başarısı için kritik öneme sahiptir" denildi.
18.08.2023 Gündem
Oğulcan Engin ve İlayda Alişan aşkı belgelendi
Oğulcan Engin ve İlayda Alişan aşkı belgelendi Bu yıl Çeşme'de birlikte görülen İlayda Alişan ve Oğulcan Engin, ilişkilerini itiraf etmekten kaçınmıştı. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen çift kameralara poz verip ilişkilerini duyurdu.
18.08.2023 Magazin
İlayda Alişan ve Oğulcan Engin aşkı belgelendi!
İlayda Alişan ve Oğulcan Engin aşkı belgelendi! Bir süre önce Miray Daner'den ayrılan Oğulcan Engin yeni bir aşka yelken açtı. İlayda Alişan ve Oğulcan Engin aşkı Kenan Doğulu konserinde ortaya çıktı. Çift, sarmaş dolaş halde kameralara yansıdı.
17.07.2023 Magazin
Ateş Kuşları 2. sezon ne zaman başlayacak? ATV Ateş Kuşları final mi yapıyor?
Ateş Kuşları 2. sezon ne zaman başlayacak? ATV Ateş Kuşları final mi yapıyor? Ateş Kuşları 2. sezon ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı merak ediliyor. ATV ekranlarında yayınlanan ve kırk günlük bir bebek bulmalarıyla başlayan dizi zaman içinde Ateş Kuşları'na dönüşmelerini konu alıyor. Etkileyici hikayesiyle uzun süredir ilgi odağı olan Ateş Kuşları sezon finali yapıyor. Peki Ateş Kuşları sezon finalinde neler olacak? İşte yeni sezon tarihine dair bilgiler...
23.06.2023 Televizyon
Oğulcan Engin ile İlayda Alişan iddialarına açıklama: Çok iyi arkadaşız
Oğulcan Engin ile İlayda Alişan iddialarına açıklama: Çok iyi arkadaşız İşletmeci Oğulcan Engin'in, gönlünü İlayda Alişan'a kaptırdığı, bu nedenle bir diğer oyuncu Miray Daner ile iki yıllık ilişkisinin bittiği iddia ediliyor. Önceki gün Akaretler'de birlikte eğlenen Engin ile Alişan, mekan dışında habercilerin beklediğini öğrenince, ayrı ayrı kapılardan çıkmak için adeta akla karayı seçtiler. Israrlı 'aşk' soruları üzerine İlayda'dan açıklama geldi.
21.06.2023 Magazin
Serkay Tütüncü'nün çapkınlık gecesi! Sabaha kadar eğlendi
Serkay Tütüncü'nün çapkınlık gecesi! Sabaha kadar eğlendi 'Survivor 2016' yarışmasında ikinci olarak adını duyurmayı başaran Serkay Tütüncü, 2021 ylında rol arkadaşı olan İlayda Alişan'la yaşadığı aşkla adından sıkça söz ettirmişti. Önceki gece çapkınlık turunda görüntülenen Serkay Tütüncü, gizemli bir güzelle sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.
6.05.2023 Magazin
Mert Aydın'dan Merve Boluğur ile ilgili dikkat çeken yanıt!
Mert Aydın'dan Merve Boluğur ile ilgili dikkat çeken yanıt! Oyuncu Merve Boluğur ile DJ Mert Aydın, 45 süren evlilikleri bittikten sonra birkaç kez birlikte görüntülenmiş ve 'Aşk yeniden mi?' sorularını akıllara getirmişti. Mert Aydın, Merve Boluğur'la ilgili "Yeniden bir araya gelir misiniz?" sorusu üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi.
20.03.2023 Magazin
Muhabirlerin üzerine yürüdü! 'Siz kimsiniz?'
Muhabirlerin üzerine yürüdü! 'Siz kimsiniz?' Yer aldığı projelerle adını sık sık duyduğumuz oyuncu İlayda Alişan, önceki gün Kuruçeşme'deki bir mekan çıkışında görüntülendi. Alişan, sorulara yanıt vermezken; rol aldığı diziden rol arkadaşı Erdem Şanlı, gazetecilerin Alişan'ı çektiğini görünce muhabirlerin üzerine yürüyerek "Siz kimsiniz?" dedi.
12.03.2023 Magazin
İlayda Alişan ve Nejat İşler'in cesur sahneleri çok konuşuldu!
İlayda Alişan ve Nejat İşler'in cesur sahneleri çok konuşuldu! İyi Adamın 10 Günü filmi dijital bir platformda yayınlandı. Oyuncu kadrosunda Nejat İşler, İlayda Alişan, Şenay Gürler, Nur Fettahoğlu, Yurdaer Okur ve Barış Falay'ın yer aldığı filme ilk yorumlar gelmeye başladı. Filmde, İlayda Alişan ve Nejat İşler'in yatak sahneleri olay oldu.
8.03.2023 Magazin
Ateş Kuşları dizisi hangi gün? Ateş Kuşları dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?
Ateş Kuşları dizisi hangi gün? Ateş Kuşları dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? ATV'nin ilgiyle izlenen dizisi Ateş Kuşları hangi gün yayınlanıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Bozdağ Film yapımcılığında izleyiciyle buluşan ve yönetmenliğini Benal Tairi'nin yaptığı Ateş Kuşları dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?
3.03.2023 Televizyon
Alp Navruz'dan 'İlayda Alişan' açıklaması!
Alp Navruz'dan 'İlayda Alişan' açıklaması! 'Ada Masalı' adlı dizisindeki aşkları gerçeğe dönüşen Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz çifti, geçtiğimiz aylarda yollarını ayırma kararı almıştı. Navruz'un, katıldığı bir partide İlayda Alişan ile yakınlaştığı iddia edilmişti. Önceki akşam yeni yaşını kutlayan Navruz'un doğum gününde İlayda Alişan da vardı. Ünlü oyuncu aşk iddialarına son noktayı koydu.
17.01.2023 Magazin
Ateş Kuşları dizisinin konusu nedir, ATV'nin yeni dizisi Ateş kuşları oyuncuları kimler? Ateş Kuşları oyuncuları ve karakterleri!
Ateş Kuşları dizisinin konusu nedir, ATV'nin yeni dizisi Ateş kuşları oyuncuları kimler? Ateş Kuşları oyuncuları ve karakterleri! Ateş Kuşları dizisi konusu nedir, ATV Ateş Kuşları oyuncuları kimler? ATV'nin yeni dizisi Ateş Kuşlar ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıkıyor. İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik gibi oyuncuların yer aldığı dizinin konusu, oyuncuları merak ediliyor. İşte Ateş Kuşları dizisinin oyuncuları ve karakterleri ile konusu…
14.01.2023 Televizyon
Ateş Kuşları dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Ateş Kuşları dizisinde çalan şarkı ne, kim söylüyor?
Ateş Kuşları dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Ateş Kuşları dizisinde çalan şarkı ne, kim söylüyor? ATV yeni sezon dizisi Ateş Kuşları dizisi bu akşam başlıyor. Cuma günleri ekranlara gelecek olan dizide en büyüğü 13, en küçüğü 6 yaşında, biri kız, biri otistik, beş sokak çocuğunun çöplükte kırk günlük bebek bulmasından sonra hayatlarının değişmesini anlatıyor. Kendilerine “Köksüzler" diyen bu kişilerin hayatları Gülayşe’nin aşık olmasıyla karışacak. Peki, Ateş Kuşları uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Ateş Kuşları dizisinde çalan şarkı ne, kim söylüyor?
14.01.2023 Televizyon
Ateş Kuşları dizisi nerede çekiliyor? Ateş Kuşları’nın çekimi hangi il ve ilçede yapılıyor? İşte dizisinin çekim yerleri…
Ateş Kuşları dizisi nerede çekiliyor? Ateş Kuşları’nın çekimi hangi il ve ilçede yapılıyor? İşte dizisinin çekim yerleri… Ateş Kuşları dizisi bu akşam başlıyor. Kendilerine "Köksüzler" diyen; en büyüğü 13, en küçüğü 6 yaşında, biri kız, biri otistik, beş sokak çocuğunun çöplükte kırk günlük bebek bulmasından sonra değişen hayatlarını anlatan dizisinin nerede çekildiği merak ediliyor. Peki, Ateş Kuşları nerede çekiliyor? Ateş Kuşları’nın çekimleri hangi il ve ilçede yapılıyor?
14.01.2023 Televizyon
Alp Navruz ve İlayda Alişan aşk mı yaşıyor?
Alp Navruz ve İlayda Alişan aşk mı yaşıyor? Oyuncu Ayşa Ayşin Turan ile 1,5 yıl aşk yaşadıktan sonra ayrılan Alp Navruz, geçtiğimiz günlerde İlayda Alişan ile yakınlaştı.
22.12.2022 Magazin
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.
4.12.2022 Magazin
İlayda Alişan yeni imajını paylaştı! "Doğallığına yazık olmuş"
İlayda Alişan yeni imajını paylaştı! "Doğallığına yazık olmuş" Son olarak 'Seversin' dizisinde Burak Yörük ile kamera karşısına geçen İlayda Alişan, yeni saç rengiyle hayranlarını ikiye böldü. Alişan'ın saç rengini beğenmeyen takipçileri, "Doğallığına yazık olmuş" yorumunda bulundu.
19.11.2022 Magazin
Seversin'de Tolga, Asya'yı yok sayıyor! "Her şey bitti artık"
Seversin'de Tolga, Asya'yı yok sayıyor! "Her şey bitti artık" Seversin dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Başrollerinde 'Asya' karakteriyle İlayda Alişan ve 'Tolga' karakteriyle Burak Yörük’ün yer aldığı ‘Seversin’, 26 Eylül Pazartesi akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek. Bu bölüme Asya'nın Tolga'yı terk etmesi damga vuruyor.
26.09.2022 Magazin
Seversin dizisinin Asya'sı İlayda Alişan'dan mini elbiseli poz!
Seversin dizisinin Asya'sı İlayda Alişan'dan mini elbiseli poz! Kanal D'nin sevilen dizisi Seversin'de Asya karakterine hayat veren İlayda Alişan oyunculuk performansıyla adından söz ettiriyor. Oyun gücü kadar güzelliğiyle de dikkat çeken Alişan sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden. 26 yaşındaki oyuncu son olarak mini elbiseli pozunu sosyal medyadan paylaştı.
21.09.2022 Magazin
İstanbul, babası Okan Bayülgen'in boyuna yetişti
İstanbul, babası Okan Bayülgen'in boyuna yetişti Okan Bayülgen ve kızı İstanbul, Nişantaşı'ndaki bir AVM'de alışveriş yaparken görüntülendi. İstanbul'un neredeyse babasının boyuna yetiştiği görüldü.
3.09.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İlayda Alişan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilayda alişan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.