Ayça Ayşin Turan Kimdir

Ayça Ayşin Turan Kimdir

Ayça Ayșin Turan (d. 25 Ekim 1992, Sinop) Türk dizi ve film oyuncusudur. Ayça Ayşin Turan, 25 Ekim 1992'de Sinop'da doğdu. İki taraftan da Karadenizli olan Turan'ın Babası Kastamonulu, annesi ise Sinopludur. Turan, babasının Tunuslu olduğuna dair iddiaları da verdiği bir röportajda "Biz ai­le­ce Ka­ra­de­niz­li­yiz. An­ne ta­ra­fım da Se­la­nik göç­me­ni­dir." diyerek reddetmiştir. Çocukluğundan beri oyunculuğa özel ilgisi bulunan Turan, kariyerine popüler Türk dizileriyle başladı. Ayça Ayşin Turan, 2011 yılında çıkan ve Türkiye yapımı Dinle Sevgili dizisinde Gülfem rolüyle tanındı. 2014 yılında Karagül serisinde Ada karakterini canlandırdı. 2015 yılında vizyona giren Sevimli Tehlike filminde Zeliş karakterini canlandırdı. Karagül dizisinden sonra 2015-2018 yılları arasında; Altınsoylar ve Meryem dizilerinde başrolde oynadı. 2018 yılında yayınlanmaya başlayan Netflix yapımı Hakan: Muhafız dizisinde 2 sezon boyunca başrol oyuncusu olarak Leyla karakterini canlandırdı. Zemheri dizisinde başrol oyuncusu olarak "Firuze" karakterini canlandlrdı. Ocak 2020 tarihinde başlayan günümüzde ise Ekim 2020 tarihinde başlayan "Arıza" dizisinde başrol olan "Halide" yi canlandırmaktadır.

Ayça Ayşin Turan Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayça ayşin turan kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 126 ayça ayşin turan kimdir haberi bulunmuştur. Tüm ayça ayşin turan kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayça Ayşin Turan'dan erkeklerin oje sürüp, etek giymesine ilginç yorum!
Ayça Ayşin Turan'dan erkeklerin oje sürüp, etek giymesine ilginç yorum! Ayça Ayşin Turan önceki gün fotoğraflarını çeken muhabirlere “Bir toplantımız vardı ama detaylarını sizlerle paylaşmayacağım. Ben biraz ketumum, biliyorsunuz” diyerek güldü. Erkeklerim etek giyip oje sürmesi hakkında da ilginç bir yorumda bulundu.
8.04.2024 Magazin
Alp Navruz ve Sıla Türkoğlu el ele tutuşup denize girdi!
Alp Navruz ve Sıla Türkoğlu el ele tutuşup denize girdi! 'Ada Masalı' dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan geçtiğimiz yıl ayrılmıştı. Alp Navruz şimdilerde gönlünü meslektaşı Sıla Türkoğlu'na kaptırdı. Alp Navruz ve sevgilisi Sıla Türkoğlu, Bodrum'dan sonra tatillerine Çeşme'de devam ediyor.
13.07.2023 Magazin
Sıla Türkoğlu ve Alp Navruz aşkı belgelendi!
Sıla Türkoğlu ve Alp Navruz aşkı belgelendi! Adları birlikte anılan Sıla Türkoğlu ve Alp Navruz’un ilişkisi, Bodrum’da teknede çekilen fotoğraflarıyla belgelendi.
24.06.2023 Magazin
Alp Navruz ile Sıla Türkoğlu birlikte mi? İşte aşkın ilk pozu
Alp Navruz ile Sıla Türkoğlu birlikte mi? İşte aşkın ilk pozu Alp Navruz, geçtiğimiz yıl Ada Masalı dizisinde başrolü paylaştığı Ayça Ayşin Turan ile evliliğe giden ilişkisini bitirdikten sonra aradığı aşkı oyuncu Sıla Türkoğlu'nda buldu. İkilinin aşk pozları sosyal medyayı salladı.
12.06.2023 Magazin
Ayça Ayşin Turan'dan samimi itiraf! 'Hemen yanaklarım kızarır'
Ayça Ayşin Turan'dan samimi itiraf! 'Hemen yanaklarım kızarır' Ayça Ayşin Turan, InStyle dergisinin yeni sayısına konuk oldu. 30 yaşındaki ünlü oyuncu hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Turan, “Dışarıdan gören insanlar beni daha soğuk ve mesafeli bulabiliyor. Özünde çok sakin bir insan olsam da çılgın bir tarafım var” diyor.
3.04.2023 Magazin
Ünlüler çöl safarisinde! Tam bir yıldızlar geçidi
Ünlüler çöl safarisinde! Tam bir yıldızlar geçidi Ayça Ayşin Turan, Salih Bademci, İmer Özgün, Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, İlayda Ildır, İpek Filiz Yazıcı ve Alican Okumuş, Mısır'da bulunan Şarm El Şeyh kentini ziyaret etti. Oyuncular çölde safari etkinliğinin yanı sıra Kızıldeniz'de dalış yaptı.
31.03.2023 Magazin
Murat Boz saç ektirmişti! Son halini paylaştı
Murat Boz saç ektirmişti! Son halini paylaştı Ünlü şarkıcı Murat Boz, seyrelen saçlarını gürleştirmek için yurt dışında saç ektirmişti. Ünlü isim, son halini sosyal medyadan paylaştı. 43 yaşındaki şarkıcının saçlarının uzadığı görüldü.
17.03.2023 Magazin
Ayça Ayşin Turan'dan Umut Evirgen açıklaması!
Ayça Ayşin Turan'dan Umut Evirgen açıklaması! Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz, Ada Masalı dizi setinde tanışıp aşk yaşamaya başlamıştı. Ünlü çift geçtiğimiz yıl sessiz sedasız ayrıldı. Önce Murat Boz, ardından işletmeci Umut Evirgen ile adı aşk dedikodularına karışan Ayça Ayşin Turan, hakkında çıkan haberlerle ilgili sessizliğini bozdu.
9.03.2023 Magazin
Ayça Ayşin Turan ve Umut Evirgen aşk mı yaşıyor?
Ayça Ayşin Turan ve Umut Evirgen aşk mı yaşıyor? Oyuncu Ayça Ayşin Turan son olarak Ada Masalı'nda partneri olan Alp Navruz ile birlikteydi. İkiliden geçtiğimiz aylarda sürpriz bir şekilde ayrılık haberi geldi. Güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan'ın adı şimdilerde Umut Evirgen ile anılıyor. Turan, aşk defteri hayli kabarık olan Umut Evirgen ile bir süredir gizlice görüşüyor.
27.02.2023 Magazin
Alp Navruz'dan 'İlayda Alişan' açıklaması!
Alp Navruz'dan 'İlayda Alişan' açıklaması! 'Ada Masalı' adlı dizisindeki aşkları gerçeğe dönüşen Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz çifti, geçtiğimiz aylarda yollarını ayırma kararı almıştı. Navruz'un, katıldığı bir partide İlayda Alişan ile yakınlaştığı iddia edilmişti. Önceki akşam yeni yaşını kutlayan Navruz'un doğum gününde İlayda Alişan da vardı. Ünlü oyuncu aşk iddialarına son noktayı koydu.
17.01.2023 Magazin
Murat Boz ile Ayça Ayşin Turan birlikte mi? Gerçek ortaya çıktı
Murat Boz ile Ayça Ayşin Turan birlikte mi? Gerçek ortaya çıktı 'O Ses Türkiye'nin yılbaşı çekimlerinde düet yapan Murat Boz ve Ayça Ayşin Turan’ın aşk yaşadığı iddia edilmişti. Ancak bir süre önce Alp Navruz’dan ayrılan Ayça Ayşin Turan’ın kalbi boşmuş. Gerçek ortaya çıktı.
20.02.2023 Magazin
KÖFN ve Yıldız Tilbe'nin düeti sosyal medyayı salladı!
KÖFN ve Yıldız Tilbe'nin düeti sosyal medyayı salladı! 'O Ses Türkiye Yılbaşı'nın jürisi olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, son dönemin popüler grubu KÖFN ile "Bi’ Tek Ben Anlarım" şarkısında düet yaptı. KÖFN ve Yıldız Tilbe bu düetle sosyal medyayı salladı. Düeti görenler "Yıldız Tilbe şarkıyı bambaşka bir noktaya taşımış" yorumlarında bulundu.
1.01.2023 Magazin
O Ses Türkiye'de dikkat çeken yakınlaşma! 'Belki de bir aşk başlar'
O Ses Türkiye'de dikkat çeken yakınlaşma! 'Belki de bir aşk başlar' O Ses Türkiye yılbaşı özel programıyla TV8'de ekranlara geldi. İzleyenlerine keyif dolu dakikalar yaşatan programın konukları arasında Ayça Ayşin Turan da vardı. O Ses Türkiye yılbaşı sahnesinde Ayça Ayşin Turan ve Murat Boz'un yakınlaşması geceye damga vurdu. Dikkat çeken yakınlaşmanın ardından ikili hakkında 'sevgililer mi?' yorumları yapıldı. İşte detaylar...
1.01.2023 Magazin
İrem Helvacıoğlu: İsmim geçtiği için cevap veriyorum!
İrem Helvacıoğlu: İsmim geçtiği için cevap veriyorum! 'Sen Anlat Karadeniz' dizisiyle geniş bir hayran kitlesi yakalayan oyuncu İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz gün bir otel çıkışında görüntülendi. Gazetecilerle konuşan Helvacıoğlu, şimdilerde rol aldığı 'Yürek Çıkmazı' dizisindeki rolünün önce Ayça Ayşin Turan'a teklif edildiği iddialarıyla ilgili konuşarak, sert bir açıklamada bulundu.
31.12.2022 Magazin
Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ayrılığının perde arkası ortaya çıktı!
Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ayrılığının perde arkası ortaya çıktı! Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan'ın ayrılığı ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Günler sonra ayrılığın perde arkası ortaya çıktı. Ne aldatma ne yalan sebebi çok başka.
28.12.2022 Magazin
Mehmet Ali Erbil: Gencim, bekarım, param var, şöhretim var!
Mehmet Ali Erbil: Gencim, bekarım, param var, şöhretim var! Sağlığına kavuştuktan sonra adeta her adımı olay olan, özel hayatıyla ilgili magazin gündeminden düşmeyen Mehmet Ali Erbil, önceki akşam sunucu Ece Erken ile yılbaşı yemeği yedi. Basın mensuplarıyla bir araya gelen ikili, dikkat çeken açıklamalarda bulunurken; ünlü şovmen bu kez de 'yeni aşk' sorusuna verdiği cevapla adından söz ettirmeyi başardı.
26.12.2022 Magazin
Ayça Ayşin Turan'dan 'Murat Boz' açıklaması!
Ayça Ayşin Turan'dan 'Murat Boz' açıklaması! Meslektaşı Alp Navruz'la ilişkisi biten Ayça Ayşin Turan, son dönemde adının aşk dedikodularına karıştığı Murat Boz'la ilgili konuştu. Ünlü popçu jüri koltuğunda oturduğu için 'O Ses Türkiye Yılbaşı' yarışmasına katılmayacağı konuşulan oyuncu, merak edilen konuya açıklık getirdi. Ayça Ayşin Turan, yakışıklı şarkıcıdan saç ektirmesini istediği iddiasını da yanıtladı.
25.12.2022 Magazin
Hande Erçel tahtından oldu! Birinci olan isim bakın kim
Hande Erçel tahtından oldu! Birinci olan isim bakın kim IMDb Starmetre listesinin güncel verileri açıklandı. Türk oyuncuların sıralamasında oldukça büyük değişimler yaşandı. İlk sıradaki Hande Erçel, tahtından oldu. İlk sıraya yerleşen ünlü bakın kim oldu...
7.12.2022 Magazin
Ayça Ayşin Turan, Murat Boz'u ikna etti!
Ayça Ayşin Turan, Murat Boz'u ikna etti! Ayça Ayşin Turan, 'Ada Masalı' adlı dizide aşk yaşamaya başladığı Alp Navruz ile 1 yıllık ilişkisini geçtiğimiz günlerde sonlandırmıştı. Güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan, popçu Murat Boz ile yeni bir aşka yelken açtı.
30.11.2022 Magazin
Murat Boz saç ektirip paylaştı! Son hali gündem oldu
Murat Boz saç ektirip paylaştı! Son hali gündem oldu Uzun süredir O Ses Türkiye'de jüri olan Murat Boz değişimiyle gündem oldu. Herkes saç ektirmek için Türkiye'ye gelirken Murat Boz ise yurt dışına gitti. Boz seç ekimi sonrası paylaşım yapınca gündem oldu.
27.11.2022 Magazin
Ayça Ayşin Turan ile Murat Boz aşk yaşıyor!
Ayça Ayşin Turan ile Murat Boz aşk yaşıyor! Oyuncu Ayça Ayşin Turan ile popçu Murat Boz’un geçen hafta perşembe akşamı bir davette yakınlaştıkları haberleri çıkmıştı. İkilinin o geceden önce de görüştükleri ortaya çıktı.
8.11.2022 Magazin
Ayça Ayçin Turan ve Alp Navruz ayrıldı! İhanet iddialarına yanıt...
Ayça Ayçin Turan ve Alp Navruz ayrıldı! İhanet iddialarına yanıt... Oyuncu Alp Navruz ile meslektaşı Ayça Ayçin Turan'ın 'Ada Masalı' dizi setinde başlayan aşkı bitti. Çift, ani bir kararla yollarını ayırdı. Ayrılığa Alp Navruz'un ihanetinin neden olduğu iddia edildi.
19.10.2022 Magazin
Ayça Ayşin Turan'dan kıskançlık iddialarına yanıt!
Ayça Ayşin Turan'dan kıskançlık iddialarına yanıt! Alp Navruz, uzun süredir birlikte olduğu Ayça Ayşin Turan'ın partneri Ekin Koç'tan kıskandığı ve kriz çıkardığı iddia edildi. Lüks araçların önünde poz veren Turan, haklarındaki kıskançlık krizi iddiasını yalanlayarak "Söz konusu değil" ifadelerini kullandı.
22.09.2022 Magazin
Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz çiftinden güzel haber!
Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz çiftinden güzel haber! 'Ada Masalı' dizisindeki aşkları gerçeğe dönüşen Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'dan hayranlarını heyecanlandıracak bir haber geldi. Birbirine çok yakıştırılan ikili, şimdilerde ekranlara dönmek için gelen projeleri ince eleyip sık dokuyor. Son olarak Alp Navruz'un anlaşma sağladığı "Cennet'in Çocukları" dizisindeki partneri için sevgilisi Ayça Ayşin Turan'a teklif götürüldü. Başlarda teklife sıcak bakmayan Turan'ın, sunulan rakamı duyunca kafası karıştı.
29.08.2022 Magazin
Ayça Ayşin Turan makyajsız haliyle dikkat çekti!
Ayça Ayşin Turan makyajsız haliyle dikkat çekti! 'Ada Masalı' dizisinde başrolü paylaşan ve setteki aşkları gerçeğe dönüşen Ayça Ayşin Turan- Alp Navruz çiftinin ilişkisi doludizgin sürüyor. Mutlu birliktelikleri devam eden ve zaman zaman sosyal medya hesaplarından birlikte verdikleri pozları yayınlayan oyuncu çiftten yeni bir fotoğraf geldi. Turan'ın doğal hali gözden kaçmadı.
22.08.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ayça Ayşin Turan Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayça ayşin turan kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.