Sıla Türkoğlu

Sıla Türkoğlu

Son dakika sıla türkoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sıla türkoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sıla türkoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sıla Türkoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sıla türkoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 98 sıla türkoğlu haberi bulunmuştur. Tüm sıla türkoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri?
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri? Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin bu akşam yayınlanacak bölümünde Sema Öztürk izleyiciyle buluşuyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler neler?
2.02.2024 Magazin
Kızılcık Şerbeti Ömer ölüyor mu? Barış Kılıç Kızılcık Şerbeti'nden ayrılıyor mu?
Kızılcık Şerbeti Ömer ölüyor mu? Barış Kılıç Kızılcık Şerbeti'nden ayrılıyor mu? Kızılcık Şerbeti Ömer ölüyor mu sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cuma akşamları yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı diziden bir ayrılık haberi geldi. Uzun süredir hastalığıyla gündeme gelen Ömer karakteri Kızılcık Şerbeti'ne veda ediyor.
16.12.2023 Televizyon
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Kızılcık Şerbeti 41. bölüm 2. fragmanı: Nilay, Alev'e yemi attı, Umut kaçak elektrik çekti!
Kızılcık Şerbeti 41. bölüm 2. fragmanı: Nilay, Alev'e yemi attı, Umut kaçak elektrik çekti! Kızılcık Şerbeti 41 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de ekrana gelen ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın rol aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nilay, babasının cep telefonundan Alev'e yemi atıyor. Öte yandan Umut'un kaçak elektrik çektiği anlaşıldı.
27.11.2023 Televizyon
Ömer değil O ölüyor! Kızılcık Şerbeti dizisinde sürpriz ayrılık var!
Ömer değil O ölüyor! Kızılcık Şerbeti dizisinde sürpriz ayrılık var! Cuma akşamlarının en çok izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde sürpriz bir ayrılık haberi geldi. Seyirci dizide uzun süredir hastalıkla mücadele eden Ömer'in (Barış Kılıç) ölümünün beklerken ters köşe geldi. İşte Kızılcık Şerbeti'ne veda edece o isim...
13.11.2023 Televizyon
Kıvılcım davayı açtı bile! Kızılcık Şerbeti'nde Doğa evlenme teklifini kabul etti! Ama...
Kıvılcım davayı açtı bile! Kızılcık Şerbeti'nde Doğa evlenme teklifini kabul etti! Ama... Kızılcık Şerbeti 39 bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Doğa, Fatih'in evlenme teklifini kabul etti. Alev'in Apo'nun aşkından şüphelendiği fragmanda, Kıvılcım Ömer'i beklemeden boşanma davasını açtı.
10.11.2023 Televizyon
Ömer ölüyor, Kıvılcım'a eş adayı bulundu! Meğer Kızılcık Şerbeti'ne Onun için gelmiş!
Ömer ölüyor, Kıvılcım'a eş adayı bulundu! Meğer Kızılcık Şerbeti'ne Onun için gelmiş! Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Ömer'in (Barış Kılıç) ölümü kesinleşti. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Ceren Karakoç'yer aldığı diziden gelen son haber seyirciyi üzecek.
10.11.2023 Televizyon
Alev'in nişanı iptal, Apo Pembe'ye itiraf ediyor! Kızılcık Şerbeti'nde Doğa'nın planı ifşa oluyor
Alev'in nişanı iptal, Apo Pembe'ye itiraf ediyor! Kızılcık Şerbeti'nde Doğa'nın planı ifşa oluyor Kızılcık Şerbeti 38 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımının başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya yer alırken yeni bölüm fragmanında dehşet bir ayrıntı var. Alev ve Rüzgar'ın nişan yüzüğünü takmaya hazırlanan Apo, Pembe hanıma döndü ve dedi ki: "Pembe hanım..." Apo, itirafa hazırlanırken Doğa'nın intikam planı ifşa oldu.
6.11.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 38. bölüm fragmanı: Abdullah Alev'e yüzüğü taktı, Kıvılcım ayrılığı kabullendi
Kızılcık Şerbeti 38. bölüm fragmanı: Abdullah Alev'e yüzüğü taktı, Kıvılcım ayrılığı kabullendi Kızılcık Şerbeti 38 bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Alev ve Rüzgar'ın nişan yüzüğünü Abdullah taktı. Kıvılcım, Ömer'in ayrılık kararını kabul etti. Öte yandan Nursema, babasına resti çekti.
3.11.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 37. bölüm 2. fragmanı: Doğa Fatih'i kendi silahıyla vurdu! "Ben biriyle yattım Fatih"
Kızılcık Şerbeti 37. bölüm 2. fragmanı: Doğa Fatih'i kendi silahıyla vurdu! "Ben biriyle yattım Fatih" Kızılcık Şerbeti 37 bölüm 2 fragmanın yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Doğa, Fatih'i kendi silahıyla vurdu. "Ben bugün biriyle tanıştım Fatih, birlikte oldum onunla" diyen Doğa, Evlenme teklifine cevap bekleyen Fatih'i şoka soktu. Umut ve Nursema evliliği ise Pembe'nin müdahaleleriyle sona doğru ilerliyor.
31.10.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 37. bölüm fragmanı: Fatih Doğa'ya evlenme teklifi etti, Ömer ayrılık isteğiyle Yeşilçam'a bağladı!
Kızılcık Şerbeti 37. bölüm fragmanı: Fatih Doğa'ya evlenme teklifi etti, Ömer ayrılık isteğiyle Yeşilçam'a bağladı! Kızılcık Şerbeti 37 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Fatih diz çökere Doğa'ya evlenme teklifi etti. Doğa teklifi kabul edecek mi? Öte yandan hastalığını öğrendikten sonra Kıvılcım'ın evine taşınan Ömer, ayrılmak istediğini söyleyerek adeta Yeşilçam'a bağladı.
29.10.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti Nursema'nın burnu estetik mi? Ceren Karakoç estetik yaptırdı mı?
Kızılcık Şerbeti Nursema'nın burnu estetik mi? Ceren Karakoç estetik yaptırdı mı? Kızılcık Şerbeti Nursema'nın burnu estetik mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cuma akşamları yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Barış Kılıç gibi isimlerin yer aldığı dizide Nursema karakterini Ceren Karakoç canlandırıyor. Son bölümlerde oldukça dikkat çeken Nursema'nın burnunun estetik olup olmadığı da merak konusu oldu. Peki Ceren Karakoç estetiksiz hali var mı?
27.10.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 36. bölüm 2. fragmanı: Doğa'nın intikam planı belli oldu, Pembe ve Apo boşanıyor!
Kızılcık Şerbeti 36. bölüm 2. fragmanı: Doğa'nın intikam planı belli oldu, Pembe ve Apo boşanıyor! Kızılcık Şerbeti 36 bölm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Fatih, "Lütfen izin ver, kendimi affetireyim" diye Doğa'ya yalavardı. Doğa, "Her şeye senin için katlanıyorum. Ama az kaldı" diyerek intikam için startı verdi. Öte yandan Umut önce Apo'ya şimdi de Fatih'e resti çekti.
26.10.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 36. bölüm fragmanı: Umut Apo'ya resti çekti, Kıvılcım balonu öğreniyor!
Kızılcık Şerbeti 36. bölüm fragmanı: Umut Apo'ya resti çekti, Kıvılcım balonu öğreniyor! Kızılcık Şerbeti 36 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nursema ile İbrahim karşı karşıya geldi. Ancak Ertuğrul'un gelişiyle Mihri ve Nursema kurtuldu. Öte yandan Umut, "Ben sizin kuklanız değilim, beni böyle azarlayamazsınız" diyerek Abdullah'a resti çekti.
23.10.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 35. bölüm 2. fragmanı: Fatih ikinci bir şansı hakediyor! Pembe'nin Alev planı...
Kızılcık Şerbeti 35. bölüm 2. fragmanı: Fatih ikinci bir şansı hakediyor! Pembe'nin Alev planı... Kızılcık Şerbeti 35 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nursema'nın Mihri'ye ulaşma çabaları devam etti. Kıvılcım'ın Fatih hakkında, "Herkes ikinci bir şansı hakeder" demesi seyircinin tepkisini çekti. Öte yandan Ömer'in ölümü yakında geliyor.
19.10.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 35. bölüm fragmanı: Nursema Mihri'ye itiraf etti, Abdullah'tan Alev'e korkutan teklif geldi!
Kızılcık Şerbeti 35. bölüm fragmanı: Nursema Mihri'ye itiraf etti, Abdullah'tan Alev'e korkutan teklif geldi! Kızılcık Şerbeti 35 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ünallar'ın konağına Nursema'nın eski kocası İbrahim geldi. Ancak Ertuğrul'un kızı Mihri'nin nişanlısı olarak. Nursema'nın Mihri'ye İbrahim'in nasıl bir psikopat olduğunu açıklayacağı yeni bölümde Abdullah'tan Alev'e inanılmaz bir teklif geldi.
13.10.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 34. bölüm 2. fragmanı: Doğa Fatih'i tek lafla devirdi, Nursema Umut'u gözden çıkardı!
Kızılcık Şerbeti 34. bölüm 2. fragmanı: Doğa Fatih'i tek lafla devirdi, Nursema Umut'u gözden çıkardı! Kızılcık Şerbeti 34 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Fatih, Doğa'yı eve aldığında ona sahip olabileceğni sandı. "Sen kendinden başka kimseyi sevemezsin" diyen Doğa, Nursema'dan bir itiraf duyuyor.
12.10.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 34. bölüm fragmanı: Doğa, Pembe'yi masaya gömdü, Kıvılcım Ömer'in hastalığını duyuyor
Kızılcık Şerbeti 34. bölüm fragmanı: Doğa, Pembe'yi masaya gömdü, Kıvılcım Ömer'in hastalığını duyuyor Kızılcık Şerbeti 34 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Doğa, yemek masasında Pembe'ye had bildirdi. "Siz çocuklarınızı nasıl büyüttüyseniz ben tam tersini yapacağım" diyen Doğa, bebeğine zor da olsa kavuştu. Öte yandan Kıvılcım, Ömer'in hastalığını duyuyor.
9.10.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti Helin'i kim oynuyor? Ebru Destan kimdir, kaç yaşında? Ebru Destan hangi dizilerde oynadı?
Kızılcık Şerbeti Helin'i kim oynuyor? Ebru Destan kimdir, kaç yaşında? Ebru Destan hangi dizilerde oynadı? Ebru Destan Kızılcık Şerbeti dizisi oyuncuları arasına katıldı. Eski manken, şarkıcı ve oyuncu olan Ebru Destan, Helin karakteriyle Kızılcık Şerbeti oyuncuları arasında yerini aldı. Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör'ün yer aldığı Kızılcık Şerbeti Helin kimdir?
6.10.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 33. bölüm 2. fragmanı: Nursema Umut'un ihanetini anladı, Doğa bebeği için Kıvılcım'dan vazgeçti
Kızılcık Şerbeti 33. bölüm 2. fragmanı: Nursema Umut'un ihanetini anladı, Doğa bebeği için Kıvılcım'dan vazgeçti Kızılcık Şerbeti 33 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Fatih sonunda Doğa'ya Ünallar'ın konağına getirmeyi başardı. Ancak tek bir şartla: Doğa bir daha annesini göremeyecek! Öte yandan Nursema, Umut'un ihanetini yavaş yavaş anlamaya başladı.
4.10.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 33. bölüm fragmanı: Kıvılcım kumpası çökertti, Doğa'nın yeni aşkı Rüzgar geldi!
Kızılcık Şerbeti 33. bölüm fragmanı: Kıvılcım kumpası çökertti, Doğa'nın yeni aşkı Rüzgar geldi! Kızılcık Şerbeti 33 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Kıvılcım, Doğa'ya kurulan kumpası çökertti. "Benim kızıma tuzak kurmuş, seni de buna alet etmiş" diyerek Ömer'i suçlayan Kıvılcım aşktan başını kaldırdı. Ömer ise Fatih'e, "Amca deme bana yıkıl karşımdan" diyerek eski haline döndü.
1.10.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti Rüzgar'ı kim oynuyor? Yiğit Kirazcı kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Kızılcık Şerbeti Rüzgar'ı kim oynuyor? Yiğit Kirazcı kimdir, hangi dizilerde oynadı? Kızılcık Şerbeti Rüzgar kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör'ün yer aldığı diziye Rüzgar karakteriyle Yiğit Kirazcı dahil oldu. Seyircinin de "Yiğit Kirazcı kimdir, hangi dizilerde oynadı?" sorgusu başladı. İşte Yiğit Kirazcı hakkında bilgiler.
29.09.2023 Gündem
Ertuğrul Nursema'ya değil O'na geldi! Kızılcık Şerbeti'nde Alev ve Abdullah aşkı bitiyor
Ertuğrul Nursema'ya değil O'na geldi! Kızılcık Şerbeti'nde Alev ve Abdullah aşkı bitiyor Kızılcık Şerbeti dizisinde ters köşe geldi. Cuma akşamları yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Kayra Şenocak'ın yer aldığı dizinin son bölümünde Ertuğrul karakteri seyirciyle buluştu. Kadroya dahil olmasıyla Nursema'nın yeni aşkı olduğu hakkında iddiaların konuşulduğu Ertuğrul, Alev ve Abdullah ilişkisinin tam ortasına düştü.
28.09.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 32. bölüm 2. fragmanı: Nursema boşanıyor, Doğa Cemre'yi kaçırıyor!
Kızılcık Şerbeti 32. bölüm 2. fragmanı: Nursema boşanıyor, Doğa Cemre'yi kaçırıyor! Kızılcık Şerbeti 32 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nursema'nın boşanma kararı yer aldı. Abdullah Umut'u uyardı: "Sen bu gece işlerine ara mı versen acaba, ben sana yardımcı olurum" Öte yandan Doğa, Cemre bebeği kaçırıyor ancak Fatih son anda polise yakalatıyor.
28.09.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 32.bölüm fragmanı: Fatih iftira attı, velayeti aldı! Alev'in evleneceği kişi O çıktı!
Kızılcık Şerbeti 32.bölüm fragmanı: Fatih iftira attı, velayeti aldı! Alev'in evleneceği kişi O çıktı! Kızılcık Şerbeti 32 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında mahkeme görüldü. Fatih, tek bir sebeple Cemre'nin velayetini Doğa'dan aldı. Salonda Doğa kriz geçirirken Pembe'nin güle oynaya çıkması dikkat çekti. Alev ise bombayı patlattı: "Ben de bir duyuru yapayım, evleniyorum. Hem de çok yakında"
23.09.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Sıla Türkoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sıla türkoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.