Abla

Abla

Son dakika abla haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan abla ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını abla haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abla

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abla gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.087 abla haberi bulunmuştur. Tüm abla haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zara'dan Serenay Sarıkaya'ya abla tavsiyesi! Sahne alması için açık çek verildiği iddia edilmişti
Zara'dan Serenay Sarıkaya'ya abla tavsiyesi! Sahne alması için açık çek verildiği iddia edilmişti Ramazan Bayramı'nın 2. gününde Kıbrıs'ta sahne alan Zara, konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi. Ünlü isim, Serenay Sarıkaya’nın bir mekandan sahneye çıkmayı kabul etmesi karşılığında açık çek teklifi aldığı iddialarını yorumlarken, estetik yapan ünlülere de seslendi.
13.04.2024 Magazin
İstanbul'da balkon çöktü! Yaralılar var
İstanbul'da balkon çöktü! Yaralılar var İstanbul'un Kartal İlçesinde bulunan 5 katlı binanın birinci kat dairesinin balkonu çöktü. Bu sırada balkonda bulunan 63 yaşındaki Ayşe Bulduk düşerek yaralandı. Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken bina önlem alınarak boşaltıldığı belirtildi.
9.04.2024 Gündem
Kadınları tacizciden kurtaran köpeğe kurşun tartışması
Kadınları tacizciden kurtaran köpeğe kurşun tartışması Çekmeköy'de evinde beslediği 2 köpeğini kız kardeşiyle sokakta gezdiren Seda Nur Koca, iddiaya göre alkollü bir kişi tarafından sözlü tacize uğradı. Şüphelinin elindeki kalasla genç kızların üzerine yürümesi sonrası Bobi isimli sokak köpeği, şüphelinin montunu çekiştirdi. Genç kızlar şüpheliden şikayetçi olurken, olay yerine gelen bekçilerden biri üzerine doğru geldiği gerekçesiyle sokak köpeğine silahla ateş etti. Bekçi hakkında işlem başlatılırken Seda Nur Koca hakkında ise görevli memura hakaretten işlem yapıldı.
21.03.2024 Gündem
Ceyhan’da hayata engel yok! 50 kişiye tekerlekli sandalye hediye etti
Ceyhan’da hayata engel yok! 50 kişiye tekerlekli sandalye hediye etti Sosyal ve toplumsal belediyeciliği elden bırakmayan, Türkiye’ye örnek çalışmalarla dikkat çeken Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, 50 Ceyhanlı komşusunun yarasına merhem oldu. İlçe genelinde yiyecekten giyeceğe, ısınmadan barınmaya, beslenmeden kişisel bakıma kadar ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarını düşünen Başkan Hülya Erdem, 50 kişiye tekerlekli sandalye hediye etti.
4.03.2024 Adana
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı. Dünya üzerinde görülmemiş şekilde 7 üzerinde iki deprem peş peşe geldi. Güneydoğu’da 11 kent yerle bir oldu, 14 milyon kişi doğrudan etkilendi. 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Rakamların anlatmaya kifayetsiz kaldığı felaketten geriye, milyonlarca enkaz, yüz binlerce yaralı, gözü yaşlı insanlar ve hiç dinmeyecek acılar kaldı. Öte yandan depremin etkilerinden kurtulmaya çalışanlar yaşadıklarını anlattı.
6.02.2024 Gündem
Yazar Alev Alatlı'ya veda... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ablaların ablasını uğurluyoruz
Yazar Alev Alatlı'ya veda... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ablaların ablasını uğurluyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden yazar ve mütefekkir Alev Alatlı için Eyüp Sultan Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda ebediyete Hakka, ablaların ablasını uğurluyoruz. Bizimle birlikte yol arkadaşlığını yapan bir ablamız bir hanımefendiydi. Rabbim mekanını cennet eylesin" dedi.
3.02.2024 Gündem
Genç kadının yüzüne kimyasal dökmüştü! Mahkemenin kararını duyunca sevinç çığlıkları attı
Genç kadının yüzüne kimyasal dökmüştü! Mahkemenin kararını duyunca sevinç çığlıkları attı Mehmet Yıldız evine gizlice girdiği Yasemin Uzunçelebi’nin üzerine kimyasal madde dökmüştü. 2021 yılında yaşanan korkunç olayda genç kadının vücudunun yüzde 95’i zarar gördü. Gözünü kaybetti, burnu, yüzü, neredeyse bütün vücudu eridi. Mehmet Yıldız, Küçükçekmece 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada “canavarca hisle, eziyet çektirerek öldürmeye teşebbüs” suçundan 20 yıl hapis cezasına çaptırıldı.
17.01.2024 Gündem
Ayla Algan alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı
Ayla Algan alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da geçirdiği beyin kanaması sonrası 86 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Ayla Algan, Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı.
6.01.2024 Magazin
Dolandırıcıların yeni yöntemi 'kardeşime eş arıyorum' tuzağı
Dolandırıcıların yeni yöntemi 'kardeşime eş arıyorum' tuzağı Dolandırıcılar her gün farklı yöntem geliştirerek tuzak kuruyor. Son günlerde dolandırıcılar attıkları mesajlarla abla, abi veya kız kardeşlerine eş aradıklarını söylüyorlar. Verilen numara mesaj atanlar ya da linki tıklayanlar tuzağa düşüyor. Sosyal medyada çok kişi bu tuzağa düştüğünü belirtiyor. Uyarıda bulunan Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ali Murat Kırık, "İstenen amaç; tehdit, şantaj ve korkuyla para sızdırmaktır. Böyle bir durumla karşı karşıya kaldığınızda bu hesabı engellemek ve hiçbir şekilde yazışma yapmamak son derece önemlidir. Zira para verseniz de bundan kurtuluşunuz yoktur" dedi.
29.12.2023 Gündem
Rekor büyük ikramiye 400 milyon TL! Milli Piyango biletlerinin yüzde 75’i şimdiden satıldı
Rekor büyük ikramiye 400 milyon TL! Milli Piyango biletlerinin yüzde 75’i şimdiden satıldı Milli Piyango’nun özel yılbaşı çekilişi için geri sayım sürüyor. Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 400 milyon lira, dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 2 milyar 355 milyon 650 bin lira olacak.
25.12.2023 Ekonomi
Milli Piyango biletlerinin yüzde 75’i satıldı
Milli Piyango biletlerinin yüzde 75’i satıldı Büyük ikramiyenin 400 milyon lira olarak belirlendiği Milli Piyango’nun yılbaşı biletleri, İstanbul’da da yoğun ilgi görüyor. Toplamda biletlerin yaklaşık yüzde 75’inin satıldığını belirten İstanbul Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Ahmet Yazıcı, “Satışlar bu yıl çok iyi gidiyor. Hatta geçen seneye göre ilgi daha da arttı. Müşterilerimizin biletlerini bir an önce alması lazım. Çünkü son haftalarda biletler bitmek üzere” dedi.
24.12.2023 Gündem
Dr. Zeliha Burtek kimdir? Sosyal Çürüme açıklamasıyla dikkat çeken Zeliha Burtek hangi üniversitelerde eğitim gördü?
Dr. Zeliha Burtek kimdir? Sosyal Çürüme açıklamasıyla dikkat çeken Zeliha Burtek hangi üniversitelerde eğitim gördü? Türkiye'nin asıl probleminin iktisadi değil, "sosyal çürüme" olduğunu söyleyen kişinin Akademisyen Zeliha Burtek olduğu ortaya çıktı. Peki, Dr. Zeliha Burtek kimdir? Zeliha Burtek hangi üniversitelerde eğitim gördü?
18.12.2023 Gündem
Köpeklerin saldırdığı Tunahan yoğun bakımda! 'Yüzde 1 umudum vardı, beşinci günde ‘baba’ dedi'
Köpeklerin saldırdığı Tunahan yoğun bakımda! 'Yüzde 1 umudum vardı, beşinci günde ‘baba’ dedi' Başkentte sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan Tunahan Yılmaz’ın annesi Ergül Yılmaz, “Doktorlarımızın sayesinde hayata tutunmaya çalışıyor. İnşallah iyiye gidecek. Sokaklar köpeklerin değil, çocukların” dedi.
11.12.2023 Gündem
Seçil Erzan, üfürükçülerden böyle yardım istemiş: 60 bin TL gönderiyorum, mucizem gelsin artık
Seçil Erzan, üfürükçülerden böyle yardım istemiş: 60 bin TL gönderiyorum, mucizem gelsin artık Seçil Erzan’la ilgili dava dosyasına giren telefon kayıtlarından eskiden tanıdığı Hülya Kılıç ile üfürükçüler Nursel Ekinci ve Selma Göksal’dan yardım istediği ortaya çıktı. Erzan’ın bu 3 kadına “Sadece sen benim hayatımı kurtarırsın”, “Mucizem gelsin artık”, “Yardım et bana abla” diye mesajlar yazması dikkat çekti.
9.12.2023 Gündem
Fatih Terim'in yardımcısının eşi nasıl dolandırıldığını anlattı
Fatih Terim'in yardımcısının eşi nasıl dolandırıldığını anlattı Fon dolandırıcılığında Seçil Erzan'a 450 bin dolar veren Fatih Terim'in yardımcısı Müfit Erkasap'ın eşi Nur Erkasap açıklamalarda bulundu. Erkasap, dolandırıldığını Erzan’ın telefonunun kapalı olduğu gün anladığını belirtti. Erkasap, dolandırıldığını anladıktan sonra yaşadığı hayal kırıklığından da bahsederken, muhatap aldığı kişinin banka müdürü olması sebebiyle güven duyduğunu ve bütün birikimlerini bankada tek seferde elden teslim ettiğini söyledi.
5.12.2023 Gündem
Antalya'da seksen iki yıllık bayide '400 milyon liralık ikramiye' hareketliliği başladı! Akın ettiler
Antalya'da seksen iki yıllık bayide '400 milyon liralık ikramiye' hareketliliği başladı! Akın ettiler Yılbaşındaki büyük ikramiyenin 400 milyon lira olduğu 'Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi' için biletler satışa çıktı. Antalya'nın 'şanslı bayisi' olarak bilinen 82 yıllık bayide de hareketlilik başladı. Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Sercan Çobanoğlu, ' Bu sene ikramiye çok büyük, tam 400 milyon lira. Son 2 yıldır büyük ikramiyenin dağıtım garantili olması, işlerimizi olumlu yönde etkiledi. Eskiden büyük ikramiye çeyrek bilete çıktığı zaman 4'te 1'i alınıyordu. Ancak şimdi 1 tane satılan çeyrek bilete büyük ikramiye çıkarsa, büyük ikramiyenin tamamını alacak.' şeklinde konuştu.
5.12.2023 Gündem
Mağazayı kundakladı 4 katlı apartmanı ateşe verdi! Olayın nedeni ortaya çıktı
Mağazayı kundakladı 4 katlı apartmanı ateşe verdi! Olayın nedeni ortaya çıktı İzmir'in Karabağlar ilçesindeki bir cep telefonu mağazasında ve üst katlar ile yanındaki kasap dükkanında da maddi hasara neden olan yangının, kundaklama olduğu belirlenip, 1 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli emniyetteki ifadesinde, iş yeri sahibinin ablasına sarkıntılıkta bulunması nedeniyle olayı gerçekleştirdiğini söyledi.
30.11.2023 Gündem
Batman’da selin getirdiği çamur nedeniyle kardeşini sırtında okula götürdü
Batman’da selin getirdiği çamur nedeniyle kardeşini sırtında okula götürdü Batman’da vefakar abla, cadde ve sokakların çamur olmasından dolayı kardeşini sırtında taşıyarak okula götürdü. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
24.11.2023 Vatan TV
Hastane otoparkında bulunmuştu! Sır perdesi aralandı, ceset TV sunucusuna ait çıktı
Hastane otoparkında bulunmuştu! Sır perdesi aralandı, ceset TV sunucusuna ait çıktı Ataşehir'de hastane otoparkında otomobil içinde bulunan cesedin televizyon programlarında sunuculuk yapan Işıl Deniz Palabıyıklar (41)'a ait  olduğu belirlendi. Otomobilde silahla ateş ederek ablasını öldürdüğünü itiraf eden Işın Miraç Palabıyıklar ifadesinde " Ben demans hastası olan anneanneme bakıyorum. Bakım sırasında bazen sesimi yükseltmek zorunda kalıyorum. İşte bu anlardan birinde video çekmiş. Bana bu videoyu kullanarak şikayetçi olacağını, hatta daha önceden benim üzerine yapılan ev ve otomobili geri alacağını söylüyordu" dedi. 
11.11.2023 Yaşam
Cins tavuklar 15 bin liraya, güvercinler ise 150 bin liraya kadar alıcı buldu! Festivale akın ettiler
Cins tavuklar 15 bin liraya, güvercinler ise 150 bin liraya kadar alıcı buldu! Festivale akın ettiler Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde düzenlenen Evcil Kanatlılar Festivali'nde, 50 liradan 150 bin liraya kadar güvercin, 1000 liradan 15 bin liraya kadar da cins tavukların satışı yapıldı.
5.11.2023 Gündem
Abla-kardeş ormanda mantar toplarken uçurumdan yuvarlandılar
Abla-kardeş ormanda mantar toplarken uçurumdan yuvarlandılar Samsun'da ormanda mantar toplarken uçurumdan yuvarlanan kadın yaralanırken, ablasının yardımına giden kardeşi de aynı yerde uçurumdan yuvarlanarak hastanelik oldu.
5.11.2023 Yaşam
17 yaşındaki kızını düğünden kaçırmıştı! Kızı için satılık ilanı vermiş
17 yaşındaki kızını düğünden kaçırmıştı! Kızı için satılık ilanı vermiş Balıkesir'de, ailelerinin onayıyla resmi nikahları kıyıldıktan sonra yaptıkları, 3 gün 3 gece süren düğünün son gününde karakolluk olan O.K. (17) ve D.K. (17) birbirlerinden 'şiddet' ve 'yağma' suçlamasıyla şikayetçi olurken, gelinin babası Y.D.'nin, 2019'da sosyal medya hesabında paylaştığı kızının fotoğrafının üzerine, 'Bu kız satılıktır' yazdığı ortaya çıktı. Damat tarafından 250 bin lira başlık parası alan babanın, daha önce de kızını, dini nikahla evlendirmek istediği kişileri dolandırmaya çalıştığı iddia edildi. Suçlamaları reddeden Y.D., kızının fotoğrafını şaka amaçlı paylaştığını söyledi.
31.10.2023 Gündem
Özge Özpirinçci: O zamanlar anlamazdım ama şimdi çok iyi anlıyorum
Özge Özpirinçci: O zamanlar anlamazdım ama şimdi çok iyi anlıyorum Oyuncu Özge Özpirinçci'nin bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden babası Kadri Emrah Özpirinçci, 12 Ekim'de yaşama veda etti. Kadri Emrah Özpirinçci'yi gözyaşlarıyla toprağa veren ünlü isim, sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj yayınlayarak babasına veda etti.
17.10.2023 Magazin
Barış, Azize ve Esra'nın makyajsız halleriyle dalga geçti! MasterChef All Star'da tepki çeken anlar
Barış, Azize ve Esra'nın makyajsız halleriyle dalga geçti! MasterChef All Star'da tepki çeken anlar MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunlarının önüne geçen bir an yaşandı. 12 Ekim MasterChef dokunulmazlık oyunu öncesi yaşanan makyaj tartışmasının başrollerinde Barış, Azize ve Esra vardı. Barış, "Abla sana yüz tane caps yapmışlar görmedin mi" diyerek dalga geçti. Azize'yi makyajsız gördüğünü söyleyen Barış'a Mehmet Şeften olay cevap geldi: "Ya o derece mi?"
12.10.2023 Televizyon
Eurovision'da Türkiye'yi eden Şebnem Paker öğretmenliği yıldızlığa tercih etmişti! Fethiye için Milas’tan vazgeçti
Eurovision'da Türkiye'yi eden Şebnem Paker öğretmenliği yıldızlığa tercih etmişti! Fethiye için Milas’tan vazgeçti Türkiye’nin Eurovision yıldızlarından biri olan Şebnem Paker, Muğla’nın Milas ilçesinde bulunan Kırcağız Ortaokulu’na müzik öğretmeni olarak atanmasının ardından sürpriz bir kararla bu atamadan vazgeçerek Fethiye’de görev almak için Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne başvuruda bulunduğu öğrenildi.
20.09.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Abla ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abla haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.