Abidin

Abidin

Son dakika abidin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan abidin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını abidin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abidin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abidin gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.284 abidin haberi bulunmuştur. Tüm abidin haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına alınan Adana Portakal Çiçeği Karnavalı tüm coşkusuyla şehre renk katmaya devam ediyor. Adanalılar ve civar kentlerden gelenler, kendilerine günlük rotalar çizerek, şehrin dört bir yanına yayılan etkinlikleri ziyaret ediyor.
17.04.2024 Adana
Teşrik tekbiri ne zaman getirilir? Teşrik tekbirinün hükmü
Teşrik tekbiri ne zaman getirilir? Teşrik tekbirinün hükmü Ramazan Bayramı'nın gelmesiyle Müslümanlar teşrik tekbiri konusunu sorguluyor. Hz. Peygamber'in (s.a.s.) uyguladığı ibadetlerden biri olarak arefe gününden bayramın son gününe kadar sürer. Tekbirler farz namazlardan sonra getirilir ve bayramın son günü ikindi namazına kadar devam eder. Söz konusu bilgiler ışığında Ramazan Bayramı’nda teşrik tekbiri var mı, teşrik tekbiri Ramazan Bayramı'nda getirilir mi? Teşrik tekbiri ne zaman getirilir? Sorusuna yanıt aranıyor.
12.04.2024 Yaşam
Arefe günü oruç tutulur mu, oruç ne zaman bitiyor 2024? Orucun son günü ne zaman, ramazan ayı orucunun bitmesine kaç gün kaldı?
Arefe günü oruç tutulur mu, oruç ne zaman bitiyor 2024? Orucun son günü ne zaman, ramazan ayı orucunun bitmesine kaç gün kaldı? Orucun son günü ne zaman, arefe günü oruç tutulur mu? Bayramın bir gün öncesi olan Arefe günü oruç tutulup tutulmadığı merak ediliyor. Arefe günü Ramazan ayının son gününe denk geliyor ve Ramazan’ın içine dahil olduğu için Arefe günü oruç tutulur mu, sorusuna yanıt aranıyor.
6.04.2024 Yaşam
Mehmet Kasım Gülpınar kimdir? Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gürpınar kaç yaşında, hangi aşiretten?
Mehmet Kasım Gülpınar kimdir? Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gürpınar kaç yaşında, hangi aşiretten? Şanlıurfa seçim sonuçları belli oluyor. Saat 20.00 itibariyle sandıkların 19,5'i açıldı. AK Parti'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül'ün oy oranı yüzde 35,05, Yeniden Refah Partisi'nin adayı Mehmet Kasım Gülpınar'ın oy oranı yüzde 36,64 oldu. Resim sonuçları henüz gelmemişken Mehmet Kasım Gülpınar’ın kim olduğuna dair araştırmalar hızlandı.
31.03.2024 Gündem
Şanlıurfa'da sürpriz seçim sonuçları: 31 Mart 2024 Şanlıurfa yerel seçim sonuçlarına göre kim önde?
Şanlıurfa'da sürpriz seçim sonuçları: 31 Mart 2024 Şanlıurfa yerel seçim sonuçlarına göre kim önde? Şanlıurfa seçim sonuçları gelmeye devam ediyor. 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Türkiye sandık başına gitti. Milyonlarca seçmen oy kullandı. Şanlıurfa'da il ve ilçe seçim sonuçları da takip edilen illerin başında geldi. Yeniden Refah Partisi'nin Şanlıurfa'da aldığı oy oranı da araştırılmaya başlandı. İşte 2024 Şanlıurfa seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
Kaygan yolda devrilen TIR'daki malzemeler otomobilin üstüne düştü: 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ağır yaralandı
Kaygan yolda devrilen TIR'daki malzemeler otomobilin üstüne düştü: 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ağır yaralandı Sivas’ın Gürün ilçesinde, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda devrilen TIR'ın üzerindeki alçıpan malzemelerin üzerine düştüğü otomobilde sürücü Çetin Karaşin öldü, araçlardaki 4 kişi ağır yaralandı.
27.03.2024 Gündem
Kolonya koklamak orucu bozar mı? Kolonya sürmek orucu bozar mı?
Kolonya koklamak orucu bozar mı? Kolonya sürmek orucu bozar mı? Ramazan ayında, oruç ibadetini yerine getiren Müslümanlar arasında en çok araştırılan konulardan biri, orucu bozan etkenler arasında kolonya sürmenin yer alıp almadığı oldu. Kolonya gibi parfüm ve deodorant koklamanın da oruca etkisi sorgulanıyor. Müslümanlar, oruçlarını doğru bir şekilde tutmak ve ibadetlerini eksiksiz yerine getirmek adına bilgi sahibi olmak istemektedirler. Peki, Kolonya orucu bozar mı? Kolonya koklamak, sürmek orucu bozar mı?
14.03.2024 Ramazan
Lazer epilasyon orucu bozar mı? Oruçluyken lazer epilasyon yapılabilir mi, tüm vücut ya da genital bölgeye lazer epilasyon ramazan ayında yapılır mı?
Lazer epilasyon orucu bozar mı? Oruçluyken lazer epilasyon yapılabilir mi, tüm vücut ya da genital bölgeye lazer epilasyon ramazan ayında yapılır mı? Ramazan ayında kişisel bakımlarını ihmal etmek istemeyenler, lazer epilasyonun oruç üzerindeki etkilerini öğrenmek için araştırmalar yapıyor. Lazer uygulanan bölgelerin oruçlu iken önemli olduğu düşünülerek, Diyanet'in konuyla ilgili açıklamaları merak konusu oldu. Peki, Oruçluyken lazere gitmek orucu bozar mı, oruçluyken lazer epilasyon yaptırmak orucu bozar mı, kaza gerektirir mi?
8.03.2024 Dini Bilgiler
Oruçluyken hacamat yaptırılır mı? Hacamat orucu bozar mı?
Oruçluyken hacamat yaptırılır mı? Hacamat orucu bozar mı? Ramazan ayının başlamasına az bir süre kala, mart ayı hacamat takvimine göre hacamat yaptıracak olan vatandaşlar oruçluyken hacamat yapılıp yapılmayacağını araştırıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan oruç ile ilgili fetvaları sorguluyor. Peki, oruçluyken hacamat olunur mu, oruçluyken hacamat yaptırmak orucu bozar mı?
2.03.2024 Dini Bilgiler
Türk şirket ilk oyunuyla ABD’ye açılmaya hazırlanıyor
Türk şirket ilk oyunuyla ABD’ye açılmaya hazırlanıyor Yapay zekâ destekli sosyal bilgi yarışmaları ve kelime oyunlarına odaklanan oyun şirketi NBL Games, tohum yatırım turunu tamamlayarak ABD pazarına açılmaya hazırlandığını duyurdu.
29.02.2024 Yaşam
Şevval orucu ne zaman bitiyor, bayramdan sonra tutulan 6 günlük oruç ne zaman tutulur?
Şevval orucu ne zaman bitiyor, bayramdan sonra tutulan 6 günlük oruç ne zaman tutulur? Bayramdan sonra kaç gün oruç tutulur, bayramdan sonra tutulan 6 günlük oruç ne zaman başlıyor? Ramazan ayının sona ermesiyle birlikte Şevval orucuna yönelik araştırmalar hızlandı. Müslümanlar için önemli aylardan biri olan Şevval ayında oruç tutmak isteyenler arama motorlarına yöneldi. Peki, şevval orucu (6 gün orucu) ne zaman tutulur? Bayramdan sonra tutulan 6 günlük oruç ne zaman başlıyor?
13.04.2024 Yaşam
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, izleyenleri daha ilk bölümünde ‘ters köşe’ yapmaya hazırlanan Senden Önce için nefesler tutuldu. Bu akşam 20.00’de Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkacak olan dizi, iki kadın ve tuzağa çekilmeye çalışılan bir adamın tutkulu öyküsünü anlatacak.
13.02.2024 Magazin
Şanlıurfa’da depremde hayatını kaybedenler anıldı
Şanlıurfa’da depremde hayatını kaybedenler anıldı Şanlıurfa’da depremde hayatını kaybedenler için kentin simgesi olan Balıklıgöl’deki Dergah Camii’nde dua edildi. Ardından cami çıkışında cemaate çorba dağıtıldı.
6.02.2024 Gündem
AK Parti Şanlıurfa belediye başkan adayı kim oldu? 2024 AK Parti Şanlıurfa belediye başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül kimdir, nereli, kaç yaşında?
AK Parti Şanlıurfa belediye başkan adayı kim oldu? 2024 AK Parti Şanlıurfa belediye başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül kimdir, nereli, kaç yaşında? AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkan adayı kim oldu, 2024 Şanlıurfa AK Parti Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül kimdir? AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkanı adayı belli oldu. ATO Kongre Salonu'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti belediye başkan adaylarını açıkladı. Peki, AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkanı adayı Zeynel Abidin Beyazgül kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
18.01.2024 Gündem
AK Parti 48 başkan adayları açıklandı! Erdoğan: 30 Ocak'ta seçim beyannamemizi sunacağız
AK Parti 48 başkan adayları açıklandı! Erdoğan: 30 Ocak'ta seçim beyannamemizi sunacağız AK Parti'de aralarında Ankara ve İzmir'in de olduğu 17'si büyükşehir 48 ildeki belediye başkanları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Ankara adayı Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, İzmir adayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ oldu. Erdoğan, "1994'te İstanbul'da başladığımız belediyeler vasıtasıyla halkımıza hizmet yolculuğumuzu 'Türkiye Yüzyılı'na adım attığımız 2024'te zirveye çıkarmak istiyoruz" dedi.
18.01.2024 Gündem
Hrant Dink'in katili Ogün Samast yeniden hakim karşısına çıkacak
Hrant Dink'in katili Ogün Samast yeniden hakim karşısına çıkacak Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'i 19 Ocak 2007’de silahlı saldırıyla öldüren Ogün Samast tahliyesinin ardından yarın hakim karşısına çıkacak. Samast hakkında, "Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.
5.12.2023 Gündem
İstanbul’da suya yüzde 15 zam yapıldı!
İstanbul’da suya yüzde 15 zam yapıldı! İBB Meclisi'nde, Kasım ayı İSKİ Genel Kurulu'nda, İSKİ'nin yüzde 48'lik zam teklifi revize edilerek yüzde 15 olarak kabul edildi.
22.11.2023 Gündem
Ogün Samast hakkında düzenlenen iddianame kabul edildi! 26 Aralık’ta hakim karşısına çıkacak
Ogün Samast hakkında düzenlenen iddianame kabul edildi! 26 Aralık’ta hakim karşısına çıkacak AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast hakkında, "Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" suçundan 7 yıl 6 aydan 12 yıla kadar hapis istemiyle düzenlenen iddianame İstanbul 2. Çocuk Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. Ogün Samast 26 Aralık’ta yeniden hakim karşısına çıkacak.
21.11.2023 Gündem
Ogün Samast hakkında 12 yıla kadar hapis talebi
Ogün Samast hakkında 12 yıla kadar hapis talebi Geçtiğimiz günlerde tahliye edilen Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in katili Ogün Samast hakkında yeni bir iddianame hazırlandı. İddianamede 'suça sürüklenen çocuk' sıfatıyla yer alan Ogün Samast'ın 'silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek' suçundan 12 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.
19.11.2023 Gündem
SGK’dan ‘Kayıt dışı istihdam’ uyarısı
SGK’dan ‘Kayıt dışı istihdam’ uyarısı Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Van İl Müdürü Abidin Göksoy, kayıt dışı istihdamın hem ülkeye hem işverenlere hem de çalışanlara olumsuz yansıdığını ifade ederek, bu konuda uyarılarda bulundu.
8.11.2023 Ekonomi
Afra Saraçoğlu'nu sinirlendiren soru! 'Bıkmadınız mı?'
Afra Saraçoğlu'nu sinirlendiren soru! 'Bıkmadınız mı?' 'Yalı Çapkını', başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir arasındaki aşk sonrası Ersin Arıcı (Abidin) ve sevgilisi Beril Pozam’ın aşkı da konuşuluyor. Binnur Kaya, Beril Pozam ve Ersin Arıcı ile birlikte dizide 'Asuman' karakterine hayat veren Öznur Serçeler'in rol aldığı müzikalde görüntülenen Afra Saraçoğlu, özel hayat sorusuna tepki gösterdi. 'Çiçeği burnunda aşıklar' olarak çok konuşulan ikili ise müzikali yan yana izledi.
17.10.2023 Magazin
Aşiret düğününde geline 'servet' takıldı! Dolarlar havada uçuştu
Aşiret düğününde geline 'servet' takıldı! Dolarlar havada uçuştu Şanlıurfa'da aşiret düğününde geline 7 kilo altın takılırken, çift için para koyulan sandıktan da 5 milyon TL çıktı.
15.10.2023 Yaşam
Karadeniz'den Vatikan'a uzanan bir Temel macerası
Karadeniz'den Vatikan'a uzanan bir Temel macerası Hemen herkesin bildiği Temel fıkralarına yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan, ‘Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası’ filmi, izleyenleri kahkahaya boğmak için gün sayıyor.
6.10.2023 Kültür Sanat
Zühtü Müridoğlu Eserleri Nelerdir? Zühtü Müridoğlu Eserleri'nin Özellikleri
Zühtü Müridoğlu Eserleri Nelerdir? Zühtü Müridoğlu Eserleri'nin Özellikleri Zühtü Müridoğlu heykeltraş olarak bilinen ünlü bir isimdir. Ortaya koyduğu eserlerin arasında günümüzde bile halen ilgi duyulanlar olduğunu söylemek mümkündür. Ayrıca bu ünlü isim ressam olarakta çalışmalar yapmıştır. Yenilikçi ve modern bir anlayışa sahip olmasıyla tanınır. 
11.08.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Abidin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abidin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.